Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Να χαιρόμαστε την Φωτεινούλα μας και την σουπερ-γιαγιά μας!!!!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά..σήμερα έχω τραπέζι στους νονούς της Εύας και πάω να ξεκινήσω..

Ελπίζω τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μού τι κάνετε? Να χαιρόμαστε τη Φωτεινούλα και την κ. Φωτεινή πάντα γερές και καλότυχες!

Εγώ πρωινή-πρωινή αφου στις 8 σηκώθηκα να δώσω στο Γώγο αντιβίωση και γαλατάκι αλλά δε θέλει να σηκωθεί με τίποτα! Μάλλον του βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών που δεν κοιμόταν καλά το βράδυ! Πάω να τον ξυπνήσω νομίζω γιατί χτες που τον άφησα μέχρι τις 10 το μεσημέρι δεν ήθελε να ξεκουραστεί με τίποτα και μαζί του ούτε κι εμείς και δεν έχω κοιμηθεί κι εγώ καλά το βράδυ αφού ξεκίνησαν κάτι συσπασούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα!!!

χρονια πολλα στις γλυκες μας φωτεινουλες γιαγια κι εγγονη!!!!

γερες να εισαστε και να σας χαιρονται ολοι οσοι σας αγαπουν μαζι μ'αυτους κι εμεις!!!!

κοριτσια ειδα οτι λετε για τον υπνο κι αυτες τις μερες εχουμε κι εμεις προβλημα μεγαλο το βραδυ δεν θελει να παει για υπνο με τιποτα ενω εως τωρα ποτε δεν ειχαμε προβλημα πηγαινε μονος του και κοιμοταν τωρα λιγο που ηταν αρρωστος λιγο οι γιορτες καλομαθε και δεν θελει με τιποτα να κοιμηθει ειναι ικανος να κλαιει και να τσιριζει εως το πρωι κοιματε μονο αν τον κραταμε αγκαλια και κανουμε λιγες βολτες με κλειστα ολα τα φωτα για να πιστεψει οτι θα παμε κι εμεις για υπνο αν βλεπει οτι παιζει η τηλεοραση γινεται χαμος να κατσει μαζι μας!

δεν ξερω πως αλλα πρεπει να γινουμε οπως παλια αυτο δεν ειναι κατασταση μου κακοφαινετε γιατι ειχαμε μαθει αλλιως το παραξενο ειναι οτι το μεσημερι μια χαρα κοιματε μονος του!

στονε μου πως πηγε το βραδυ σας;

Μαρινα μου αρχισαν τα οργανα ε;αντε μ'ενα πονο ευχομαι γλυκια μου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα!

Χρονια Πολλα στη Φωτεινουλα μας και στη Φωτεινη μας!

Μαρινακι αντε κοντευεις! Εχει καμια το τηλεφωνο σου? Για να ενημερωθουμε οταν γεννησεις, μην ειμαστε στα σκοταδια...:D

Stone μου για το θεμα του υπνου η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βρειτε μια λυση γιατι παιδευεστε ολοι ετσι... Ουτε εμενα καθεται στην κουνια για να κοιμηθει μονος του. Εχω βρει ομως μια αλλη λυση, που δεν ειναι ιδανικη, αλλα τουλαχιστον δεν παιδευεται ο μικρος. Μετα το μπανιο του δινω το γαλα του στο κρεβατι μου αγκαλια, με σβηστα φωτα και απολυτη ησυχια. Μολις τελειωσει το γαλα, του λεω νανι τωρα αυστηρα, στριφογυρναει λιγο στο κρεβατι μου, ξαπλωνω κι εγω διπλα του, κι ετσι τον παιρνει ο υπνος σε 5 λεπτα. Μολις κοιμηθει τον παω στο κρεβατι του.. Το μυστικο εγω πιστευω πως ειναι η απολυτη ησυχια και το σκοταδι.. Αν τον ειχα στο σαλονι και ημασταν ολοι μαζι με φωτα και την τηλεοραση να παιζει ουτε ο Σωτηρης θα κοιμοταν... Εχω την εντυπωση οτι ετσι κανετε, διορθωσε με αν κανω λαθος... Η λυση που σου προτεινω δεν ειναι η καλυτερη σαφως, αλλα ειναι μια μεση λυση μεχρι να δεχτει να κοιμαται μονος του στην κουνια του.

Ως προς το θεμα των soldesanil, μου κανει εντυπωση που σας δινει ο παιδιατρος προληπτικα... Εμενα ο δικος μου μου εχει τονισει οτι επειδη προκειται για πολυ ισχυρο φαρμακο (θαυματουργο μεν, σκατοφαρμακο δε) πρεπει να δινεται μονο σε περιπτωση κρισης (λαρυγγιτιδα) και ποτε προληπτικα... Δεν το λεω για να αμφισβητησω τον παιδιατρο σας, απλα μου κανουν εντυπωση οι τοσο διαφορετικες αποψεις των παιδιατρων... Αμαν πια!

t7fQp3.png

Οσο για τον υπνο το βραδυ συμφωνω με τη Ρίτα. Αλλα να σου πω βρε Ριτακι κατι εγω δεν το αλλαζω με τιποτα που τον κοιμιζω στο κρεβατι μας. Ειναι η πιο ομορφη ωρα. Ειναι τοσο χαλαρωμενος μετά το γαλατακι του, που λεμε δυο τρεις κουβεντουλες και μετα τον παιρνει ο υπνος πανω μου!!! Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα εχουμε αποφασισει με τον ανδρα μου οτι οσο το θελει ο Πανουλης εμεις θα του το επιτρεπουμε. Μετα εννοειται οτι παει στη κουνια του.

Αντε Μαρινα ανυπομονουμε να μαθουμε τα νεα!!!!!!!

Ο Μπαμπας και ο γιος εχουν παει ημερησια στη μαμα μου στο Σουνιο. Και εγω με τη μπουμπου σπιτι!!!

Χρονια πολλά κυρια Φωτεινη και Φωτεινουλα!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια εσεις που περιμενετε το δευτερο μωρακι σας μην αγχωνεστε καθολου!!! Η μονη δυσκολη ωρα ειναι οταν θα πρεπει να ταϊσετε το μωρό. Εγω οταν ειμαι μονη μου (τα πρωΙνά συνηθως) βαζω τον Παναγιωτη στο καρεκλακι του φαγητού ή στο παρκο, ενναλαξ ,μονο ομως για την ωρα του ταισματος. Όταν τη κραταω για να ρευτει τον κατεβαζω και παιζει με τα παιχνιδια του. Τωρα ειναι ευκολα αργοτερα που θα μεγαλωσει η μπεμπα δε ξερω τι θα γινει. Θα εχει μεγαλωσει και ο Παναγιωτης αντιστοιχα ομως!!! Μη φοβαστε τιποτα τα δευτερα αλλωστε ψιλομεγαλωνουν μονα τους!!!!!!!!

μανουλες γλυκες κ μωρακι

ευχαριστω για της ευχες σας να ειναι καλα η φωτεινουλα μου, και η γονεις της και εμεις να την καμαρωνουν, να χαιρεστε ολες της οικογενειες σας και τα παιδακι σας

566674e5fss693vh.jpg

Καλησπερα!

Και παλι χρονια Πολλα στις Φωτεινουλες μας!

Και του χρονου!!

Βικακι να τις χαιρεσαι!

εμεις βγηκαμε πηγαμε για καφεδακι κα φαγητο και τωρα γυρισαμε!

Αντε παει και η τελευταια αργια...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα και απο μενα.φτασαμε στο σπιτι μας...τα κεφαλια μεσα παλι....χχαχαχ

χρονια πολλα στην κα φωτεινη μας και στην μικρη φωτεινουλα.να εχετε οτι ποθειτε και πανω απο ολα υγεια!να σας χαιρομαστε!

κοριτσια μου χρονια πολλα κι σε εσας και καλη φωτιση!!!

ελπιζω να ειστε καλα!

1654096yn4fep17z7.gif

Οσο για τον υπνο το βραδυ συμφωνω με τη Ρίτα. Αλλα να σου πω βρε Ριτακι κατι εγω δεν το αλλαζω με τιποτα που τον κοιμιζω στο κρεβατι μας. Ειναι η πιο ομορφη ωρα. Ειναι τοσο χαλαρωμενος μετά το γαλατακι του, που λεμε δυο τρεις κουβεντουλες και μετα τον παιρνει ο υπνος πανω μου!!! Το ξερω οτι δεν ειναι σωστο αλλα εχουμε αποφασισει με τον ανδρα μου οτι οσο το θελει ο Πανουλης εμεις θα του το επιτρεπουμε. Μετα εννοειται οτι παει στη κουνια του.

Πικουλινακι μου αν εσεις νιωθετε καλα με αυτο σιγουρα δεν ειναι κακο.

Εχω ξαναπει και στο παρελθον οτι εμενα προσωπικα μου δημιουργουσε ενταση μετα απο μια ολοκληρη μερα με το παιδι να πρεπει να καθομαι απο διπλα του και να περιμενω ποτε θα σταματησει να αλωνιζει και να χοροπηδαει πανω στο κρςβατι μας για να κοιμηθει.

Δεν εβλεπα την ωρα πια το βραδυ να την πεσει.Ειμαι οληη μερα μαζι του και θελω και εγω εκεινη την ωρα να χαλαρωσω για λιγο ,να πω 2 κουβεντες με τον καλο μου που τον βλεπω βραδυ και να πιασω να κανω τις δουλειες μου.

Με αυτον τον τροπο λοιπον ο δικος μου τουλαχιστον ξεσηκωνοταν και διολου δεν νανουριζοταν.

Εκνευριζομουν αφανταστα και δεν ηθελα να συνεχισω αυτην την τακτικη γιατι απλα δεν ειχα υπομονη.

Χωρια απο αυτο πιστευω οτι ειναι πλεον απαραιτητο στην ηλικια τους να εχουν μαθει να αποκοιμουνται μονα τους με πιπιολα ή χωρις (αυτο ειναι αλλο θεμα).

Αν δεν μαθουν να κοιμουνται μονα τους πως θα περασετε στο επομενο βημα να κοιμηθουν σε κρεβατι?

Δε ξερω ..εμενα αυτο μου φαινοταν βουνο (και μου φαινεται ακομα δλδ)για αυτο και το πρωτο μου μελημα ηταν να μαθει το παιδι να κοιμαται μονο του.

Ισως βεβαια εχω και πιο απαιτητικο και ζωηρο παιδι οποτε και για αυτο αναγκαστηκα να το σκεφτω ετσι.

Οπως εχω ξαναπει ο καθενας κανει οπως νιωθει αναλογα με το τι θεωρει σημαντικο και τι οχι.

Εμενα ολο αυτο παντως μου εχει λυσει τα χερια.Μπορει να εχω κοσμο στο σαλονι και ο Γρηγορης να ειναι μεσα και να αποκοιμηθει μονος του μπορει να κανω δουλειες ή ακομα και να κατσω για λιγο στην τηλεοραση σαν ανθρωπος χωρις να αγχωνομαι για την ωρα που περναει και ομικρος ειναι ακομα ξυπνιος.

Επισης θα μου ειναι και πολυ χρησιμο θεωρω οταν με το καλο θα κανω δευτερο.Μου ειναι αδυνατον να καθομαι να κοιμιζω 2 παιδια οπως βλεπω πολλους να κανουν ακομα και αν το μεγαλο ειναι 3 ή 4 ετων.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλα εμεις πηγαμε στη μαμα μου για φαγητο γιατι ο μπαμπας μας ειναι για σκι!

κι ετσι πηγα στη μαμα μου να μην ειναι μονη αλλα καλα ηταν αναψαμε και το τζακι του τρελανε ο μικρος ξεκουραστηκα κι εγω μιας και τον ανελαβε η γιαγια χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...