Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Με πέτυχες στην αναμονή του Έλενα αλλά είναι για κάτι χαρτιά, όχι για προσπάθεια! 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακου STONE μου νομιζω ειναι αρκετας μεγαλος για να γινεται αυτο..

Πρεπει να το παρετε απο την αρχη..

Να του λες συνεχεια ''που κοιμομαστε?''

Να του δειχνεις την κουνια και οταν ερθει η ωρα του υπνου να καθιερωσεις συγκεκριμνη ρουτινα για την κουνια πχ.γαλα μεσα στο δωματιο,κανα παραμυθακι και μετα θα τον ρωτας τι θα κανουμε τωρα?Νανι?που?θα του δειχνεις την κουνια.

Θα του δινεις κατι να απασχολειται και ισως και φωτογραφιες βοηθανε..

Στην αναγκη αγορασε του καποια καινουργια μικροπραγματακια για να τον δελεασεις να κατσει μεσα.

Στην αρχη θα καθεσαι και εσυ κοντα και σιγα σιγα θα αρχισεις να του λες παω να κανω μια δουλιτσα πχ.να πλυνω το μπιμπερο και ερχομαι κτλ.

Οσο ειναι απασχολημενος θα τον αφηνεις οταν γκρινιαζει θα πηγαινεις να τον ηρεμεις.

Θα δεις οτι καποια στιγμη δε θα απαιτει την παρουσια σου στο δωματιο.

Απλα θελει αποφασιστικοτητα.

Ενταξει θα γκρινιαξει και θα ταλαιπωρηθει το πολυ 2-3 μερες μετα θα το συνηθισει.

Μια ιδεα ειναι ολα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αμα είναι για 2-3 μερες Ρίτα απο αυριο κιολας ξεκινώ..Εχω αμφιβολίες, αλλα θα το δοκιμασω..Πεταγεται σαν ελατηριο μολις τον βαζω μεσα στο κρεββατακι του ρε παιδι μου, αλλά αυτο που λες με καινουρια παιχνιδακια ίσως πιασει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μα δε θα τον βαλεις ξαφνικα ...θα αρχισεις το μπουμρου μπουρου..

Ταξε του με ενθουσιασμο..

Οπως και να εχει πρεπει να το δεις τελεσιδικα να μαθει να κοιμαται στο κρεβατι του εστω και με εσας μεσα στο δωματιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Απο αυριο λοιπόν ξεκιναει το κηρυγμα..Αυτα που του ελεγα σημερα τα καταλάβαινε όλα..Αφου σε καποια φαση επειδη μαλλον με βαρεθηκε, κουκουλώθηκε με την κουβερτα και καθοταν απο κατω και μετα σιγα σιγα την τραβουσε για να δει σε τι φαση ειμαι...

Διαφημίσεις

Μια χαρα καταλαβαινει τι του λες..ειμαι σιγουρη.

Απλα ολη μερα θα του το επαναλαμβανεις σε τακτα διαστηματα.

Επισης παρτου κανα καινουργιο κουβερτακι ή σεντονι με καποιον ηρωα που συμπαθει ξερω και εγω τουιτι,μπομπ εστω ντορα χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Οσο για τον γιατρο, τον πήρα τηλ. και μου ειπε οτι επρεπε να παρει την αντιβιωση για 7-8 μερες και του είπα οτι μαλλον παρελειψε η φαρμακοποιος να το σημειώσει, για να μην τον προσβάλλω οτι δεν το ειπε εκεινος...Μας είπε soldesanil για 2 μερες και αν αυριο το βραδυ η κατασταση παραμενει ιδια θα παρει αντιβιωση...

Δεν το διαβασες;;;Μαλλον εγραφες οταν το δημοσιευσα...

Κοριτσάκια μου γλυκά πως είστε;ο αναστάσης βηχει ε;θα του φύγει μωρέ πόσο πια θα κρατήσει.

Πετρουλά στειλε μου αν θες το τηλ σου,μάλλον θα χρειαστώ ένα έπιπλάκι.ελπίζω να μπορέσω να το δω από το κίν κ να σε πάρω αύριο.

Κορίτσια μου άνοιξα θέμα για την γιορτή μας αλλά δεν μπορώ να βάλω το λινκ,αν μπορεί κάποια ας το βάλει εδώ.ΦIΛAKIA ΣE OΛEΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ μου, να χαιρεσαι την ομορφη κορούλα σου και την λεβεντισσα μανουλα σου!!

Φωτεινη να είσαι πολυχρονη και να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!Να την καμαρωσετε πενταμορφη νυφουλα στο πλευρό του Κωνσταντίνου, χαχα

Το λινκ για τις ευχες ειναι εδω κοριτσια:http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=90723#post90723

Βικυ τι επιπλακι;;;Σου στελνω το τηλ. με πμ

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...