Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

H μαμά μου με βοηθάει ήδη πολύ, η πεθερά καμία επαφή! Το θέμα είναι ότι η μαμά μου δουλεύει οπότε ακόμα και μέχρι το μεσημέρι να είμαι με τα 2 ζουζούνια έτσι όπως έχουμε μάθει το Γώγο θα τα βρούμε μπαστούνια απ' ό,τι βλέπω!

Γιατί δεν σταματάς το Γιώργο από το Σταθμό και να βρεςι μια κοπέλα να τον απασχολεί τα πρωινά; Έτσι και εσύ δεν θα παιδεύεσαι και το παιδί θα σταματήσει να αρρωσταίνει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων μου εμεις δεν καναμε το mmr και της ανεμοβλογιας γιατι εγω δεν ειχα αντισωματα θα τα κανουμε μολις γεννησω με το καλο!

εσυ εκανες τις εξετασεις εχεις αντισωματα;

vatraxaki μου το mmr το έχουμε κάνει τον άλλο μήνα έχουμε της ανεμοβλογιάς. Το οτι την έχω περάσει παίζει ρόλο? Για αντισώματα δεν έχω κάνει εξέταση αλλά την επόμενη φορά που θα πάω στον γιατρό θα του τα πώ. Μέχρι τότε καλύτερα να μην κάνουμε εμβόλιο.

Σήμερα πήγαμε κομμωτήριο να κουρευτεί ο Κωνσταντίνος. Τα κάναμε καρφάκια, καλά όχι οτι είναι γιός μου, αλλά έγινε κούκλος:lol: χιχιχιχι. Μόνη μου θα τον ματιάσω!

Κάτι πήρε το μάτι μου για λεξούλες???? Εμείς τα ίδια "μπα" τον μπαμπα, "μαμ" για να φάει, "κει" εκεί και δείχνει. Τίποτα, ούτε μία λέξη ολοκληρωμένη:-(, στεναχωριέμαι που δεν λέει τίποτα, αφού τα καταλαβαίνει όλα.

Α σας είπα που κάνει κάμψεις, κοιλιακούς και τρέξιμο επιτοπου με τον μπαμπά του? Πολύ γέλιο! Κάμψεις πεσμένος στα γόνατα, έτσι?:lol:

Μαρίνα μου χαίρομαι που ο μικρός είναι καλύτερα.

κωνκων μου αφου την περασες τοτε λογικα θα εχεις κι αντισωματα εγω δεν περασα καμια παιδικη αρρωστια αν και η μανουλα μου με πηγαινε για να κολλησω αλλα εγω τιποτα :D

τωρα μολις γεννησω θα κανω κι εγω τα εμβολια για να εχω αντισωματα σε περιπτωση τριτης εγκυμοσυνης!

αλλα ρωτα και τον γιατρο σου καλου κακου να σιγουρευτεις ;)

φιλια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Κωνκων αφού την πέρασες σίγουρα έχεις αντισώματα. Εμείς είχαμε κάνει μμρ και ανεμοβλογιάς μαζί.

Βατραχάκι σκέφτεσαι και για τρίτο; Πήρες φόρα.:-):-):-):-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

:lol::lol:Συμπεθέρα κώνων μη στεναχωριέσαι και η νύφουλα σου κάπως έτσι μιλαει.

Σήμερα έπαθε την πλακά της ζωούλας της η κακομοίρα ,,, πήγε κοντά στο στερεοφωνικό και ανέβασε την ένταση από το κουμπί δίχως να είναι ανοιχτό και πριν προλάβω να την σταματήσω παταει και ΟΝ και

γίναμε μπουζουξίδικο

έπαθε την πλακά της η μικρή από την ένταση τσίριξε και έπεσε στο πάτωμα σε κατάσταση κάτι σαν λιποθυμία ,, εγώ τρελάθηκα δεν μπορούσα να την ηρεμίσω την κουκλίτσα μου. την έδωσα λίγο ζάχαρη για να την καλμαρω και την είχα στην αγκαλιά μου πολύ ώρα. Από εκεί και μετά δεν ξεκολλούσε από πάνω μου η καημενούλα.

μαγείρεψα φάκες και έφαγε και η μικρή, το μεσημέρι έδωσα και ένα πιάτο στην Βίκυ για να το φάει η Φωτεινή αύριο. Η κόρη μου τα μυαλά της και μια λίρα ,,, δεν το κατάλαβε και της το έδωσε τώρα το απόγευμα , θα κλατάρει η κοιλια της με τοσο φαι

Κικο ευχαριστω για της ευχες σου

Διαφημίσεις

Βατραχάκι σκέφτεσαι και για τρίτο; Πήρες φόρα.:-):-):-):-)

χαχαχα γιοβαννα μου δεν λεω οχι για τριτο προς το παρων αλλα κατσε να δω πως θα ειναι με τα δυο και μετα βλεπουμε αλλα αν κανω θα το κανω αργοτερα οταν ξεπεταχτουν και τα δυο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γιατί δεν σταματάς το Γιώργο από το Σταθμό και να βρεςι μια κοπέλα να τον απασχολεί τα πρωινά; Έτσι και εσύ δεν θα παιδεύεσαι και το παιδί θα σταματήσει να αρρωσταίνει.

Αχ Γιοβάννα μου έψαξα αλλά δυσκολεύομαι να βρω γιατί είναι για μικρό διάστημα (για δύο μήνες έψαχνα κοπέλα μετά θέλω να πηγαίνει σταθμό θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερα για εκείνον, μετά το σταθμό μου τον καλύπτουν κατευθείαν από το ταμείο μου και τέλος άλλες κοπέλες που το έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι είναι αναποτελεσματικό αν είναι όλοι ταυτόχρονα στο σπίτι το μεγάλο παιδί αναζητάει τη μαμά του!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βατραχάκι όντως πήρες φόρα!!! Χαρά στο κουράγιο σου!

κ. Φωτεινή αν η Φωτεινούλα ήθελε να φάει και το απόγευμα, μια χαρά! Φτού, φτού μακάρι να συνεχίσει καλόφαγη!

Πάω να δώσω το γάλα του Γώγου για νάνι και τα λέμε αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ουφ τωρα κοιμηθηκε το γαιδουρι μου μονο με πιπιλα χωρις τα μαλλια μου..Απο τις 10 βασανιζεται να κοιμηθει, πήγε, ήρθε, στην κουζινα, στον εναν καναπέ, στον άλλον στον μπαμπα του..και ήταν κατακοπος, επαιξε παρα πολύ σημερα...Απο τις 10 φωναζω με φωνη αποφασιστικη οτι θα κανει νανι με πιπι και χωρις τα μαλλια της μαμας και του μπαμπα..Εφερνε αντιρρηση, φωναζε πήγαινε στον μπαμπα του (εκανα και σε εκεινον κηρυγμα) του ελεγε και εκεινος Αυτο που σου λεει η μαμα, πηγαινε να πιασει μαλλι, τον κατεβαζε ο μπαμπας του..

Μετα επειδη ενοιωθα πως δεν θα γινοταν δουλειά και θα με εφερνε βολτα, του πηρα την πιπιλα και του είπα θες νανι με πιπι;;θα ερθεις στη μανουλα με την κουβερτουλα..ναι πιπι ελεγε εκεινος οχι μαλλι ελεγα οκι απαντουσε..

Τον τυλιξα με την κουβερτουλα του και εγινε μαχη με την κουβερτα, συνδρομο στερησης πραγματικό, πάλευε με την κουβερτα...Τον λυπηθηκα.....Αφου για κανενα λεπτο που τον πηρε ο υπνος τα χερακια του δουλευαν, σαν να εψαχνε μαλλια...Οταν πια κοιμηθηκε στα ποδια μου αφου του χαϊδευα τα μαλλακια (πριν 10 λεπτα) και τον πήρα να τον πάω στο κρεββατι του, ειδα οτι του είχαν βγει οι καλτσες και η πυτζαμα του...

Ειχα σκοπο να κουκουβαγισω λίγο, αλλα δεν εχω καθολου ορεξη, πολύ στενοχωρεθηκα..παιδευτηκαμε και οι δυο...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οσο για τον γιατρο, τον πήρα τηλ. και μου ειπε οτι επρεπε να παρει την αντιβιωση για 7-8 μερες και του είπα οτι μαλλον παρελειψε η φαρμακοποιος να το σημειώσει, για να μην τον προσβάλλω οτι δεν το ειπε εκεινος...Μας είπε soldesanil για 2 μερες και αν αυριο το βραδυ η κατασταση παραμενει ιδια θα παρει αντιβιωση...

Διαφημίσεις

Τσα ηρθα και εγω!

Συμμαζεψα λιγο και καθησα να τα πουμε.

Βρε Stone εξηγησε μου λιγο πως κοιμιζεις το παιδι διοτι μπερδευτηκα..

Γιατι πηγαινοερχεται και δεν το βαζεις στην κουνια του με την πιπιλα ?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τσα ηρθα και εγω!

Συμμαζεψα λιγο και καθησα να τα πουμε.

Βρε Stone εξηγησε μου λιγο πως κοιμιζεις το παιδι διοτι μπερδευτηκα..

Γιατι πηγαινοερχεται και δεν το βαζεις στην κουνια του με την πιπιλα ?

Αυτο μου ελεγε πριν απο λίγο η κομμωτρια, οτι εβαζε το παιδι στην κουνια με την πιπιλα, το ακουγε λίγο που επαιζε και μεσα σε 5-10 λεπτα το επαιρνε ο υπνος.

Αυτο για μας είναι ονειρο..Μεχρι τωρα ξαπλωνουμε μαζί και αγκαλιαζόμαστε..εκεινος το κεφαλι μου, σε ενα λεπτό εχει κοιμηθει..Αν ξαπλώναμε ή εστω τον καθιζα πάνω μου και τον αφηνα να μου πιασει τα μαλλια θα είχε κοιμηθει απο τις 10..Ο αντρας μου νευριασε, τον ταλαιπωρω λέει..

κοριτσαρες μου ,σας εχασα ,αλλα μου εδωσε τα φωτα της η βικυ!ειλικρινα δεν σας ξεχασα,αλλα τα ζουζουνακια μου εχουν ξεσαλωσει.ευχομαι να ειστε ολες καλα και να εχετε μια καλη χρονια .οποτε μπορω θα σας ερχομαι,φιλακια πολλα στα ζουζουνακια σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...