Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινακι με τα δικα μου ξεχασα να σχολιασω τα νεα της μικρης μπουμπους! Τι ευχαριστα νεα ηταν αυτα καλε??? Μπραβο στη μπουμου λοιπον!!! Αντε να ηρεμησετε κι εσεις!:D

Μαρινα μου περαστικα σου! Εχεις κι αλλα συμπτωματα, ή μονο εμετους και διαρροιες? Ταλαιπωρεισαι κι εσυ βρε κοριτσι μου πολυ! Αντε ας ελπισουμε αυριο να εισαι καλυτερα!

Ο Σωτηρακης μου συνεχιζει με πυρετο και βλεπω τη νυχτα να ειναι δυσκολη. Ακομα δεν μπορω να κρινω αν ειναι ιωση ή αν ειναι απο το εμβολιο... Παντως αλλα συμπωματα δεν εχει...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhspera koykles.den diabasa ta nea sas sorry.apo shmera 8a exei h pe8era moy thn mikrh sto diko mas spiti kai ton mpetovenako ennoeitai mazi giati arrwsthse h mama moy.ponaei to ayti ths kai exei kai dekata.

poly perpathma re koritsia edw.xreiazomai patoysomasaz opwsdhpote!!!

phra ena teleio dwro gia thn fwteinh.ena karotsi me mia koykla alla tetoio sigoyra den exei sthn ellada.meiname kai apo korones(ta lefta toys)giati einai akribo to faghto.ayrio exoyme bolta me to karabaki kai to brady aeroplano kai epistrofh.moy ekane tromerh entypwsh pws oloi kykloforoyn me ta mwra sta károtsia me tosh pagwnia.oyte koykoyla ta exoyn oyte skoyfo oyte tipota kai ta dika mas kleismena spiti gia na mhn arrwsthsoyn kai einai monima arrwsta.

filia se oles!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικάκι πολύ όμορφα τα νέα σου. Σου αξίζει να περάσεις καλά. Θα μας στα πεις και καλύτερα όταν γυρίσετε και θέλουμε και φώτο.

Μαρινάκι μου περαστικά σου. Έχετε ταλαιπωρηθεί και εσείς αρκετά βρε κορίτσι μου. Να το κάνεις το τεστ για τη νέα γρίππη για να ηρεμήσεις από την ιδέα. Εύχομαι από αύριο να είσαι καλύτερα.

YASMINE καλώς μας ήρθες. Βάλε μας ένα τικεράκι για να βλέπουμε για τη μικρή σου. Από που είσαι;

Πικουλινάκι που τώρα έγινες Πικουλινάκια πάντα τέτοια σου εύχομαι. Μακάρι η μπουμπού να μην σε κουράσει καθόλου.

Ana08 αν είναι από το εμβόλιο είναι πιθανόν να βγάλει και εξανθήματα. Στην Αλεξάνδρα έκανε δύο μέρες δέκατα, στην 7η μέρα όμως, και μετά ένα τριήμερο εξανθήματα. Αν δεις εξανθήματα προσπάθησε να μην τον βγάλεις από το σπίτι και γενικά να μην τον 'φυσήσει' αέρας. Είναι σαν να περνάεις την αρρώστια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Yasmine τώρα είδα ότι είσαι από Σαντορίνη. Τέλεια!!!!

Εγώ από Κέρκυρα........και τώρα είδα ότι δεν φαίνεται στο προφίλ μου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Βικακι χαιρομαι που περνατε ωραια περιμενουμε φωτο!!!

οσο για τα παιδακια που ειπες η ξαδερφη μου μενει Γερμανια ψιλα και ο γιατρος της ειπε εως -10 βαθμους θα το βγαζει το παιδι καθε μερα βολτα δεν θα παθει τιποτα και η αληθεια ειναι οτι σε τετοιες θερμοκρασιες δεν εχει τιποτα ουτε ιωσεις εμας τα δικα μας απο τις ιωσεις ειναι ολο αρρωστα!

παω να δω μια ταινια και να τσακισω κατι σαντουτσακια χαχαχα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια, σας έχασα αυτές της μέρες, έπαιζα κυνηγητό με την Φωτεινούλα.

Διάβασα ότι έχουμε αρρωστουλικο, εύχομαι να είναι το εμβόλιο και όχι ίωση.

Εγώ πέρασα ΤΕΛΕΙΑ με την αγαπούλα μου και τώρα που την έδωσα στην συμπεθέρα ήταν γιατί αρρώστησα και δεν ήθελα να κολλήσω την μικρή. καλά να πάθω αφού ακόμα με καλοκαιρινά βγαίνω και κάνω μπαλκόνια, αυτή την στιγμή δεν έχω πολύ πυρετό 37.5 και ούτε ανέβασα απλός έχω κομάρες και το αυτί μου ποναεϊ λίγο

Yasmine καλώς ήρθες στην παρέα μας,μην ανησυχείς που δεν μιλαει, έτσι είναι και η εγγονούλα μου, καταλαβαίνει τα πάντα αλλά λέει ελάχιστα, αυτά για τώρα σας εύχομαι μια υπέροχη Κυριακή

1733085mp0fzsojl1.gif

Καλημερα!!!

Πρωινη σημερα, απο τις 6:30 ειμαι στο ποδι. Λοιπον μαλλον απο το εμβολιο ειναι ο πυρετος μας... Καταληγω εκει γιατι δεν ειναι πολυ εντονος, το ντεπον χθες τον κρατησε 6 ωρες, το πονσταν τη νυχτα 8,5 ωρες, πραγμα πρωτογνωρο για τον Σωτηρη που την πρωτη μερα του πυρετου το ντεπον δεν το πιανει σχεδον καθολου και το πονσταν τον κραταει 3 ωρες το πολυ. Ορεξη εχει, κεφια πολλα, αλλα συμπτωματα οχι, αρα το εμβολιο. Συν του οτι ο πυρετος εφτασε μεχρι 38,2. Τον κοιταω για εξανθημα και βλεπουμε. Αληθεια ποσες μερες μπορει να κρατησει???

Yasmine το εμβολιο για την κοινη γριπη εγω αποφασισα να μην του το κανω. Και ο παιδιατρος αυτο με συμβουλεψε απο τη στιγμη που ο μικρος δεν παει παιδικο.

Ριτα εμεις πηγαμε την Παρασκευη για παπουτσια, του πηρα κατι πολυ ωραια μποτακια. Εμεις ακομα στο 23 εχουμε μεινει!:D

Βικυ καλη επιστροφη! Αντε να μας πεις και περισσοτερα νεα!

Φωτεινη μου περαστικα σου!

t7fQp3.png

καλημερα!!!!!

Νατασσα μου αφου εχει κεφια ο μικρος ολα καλα!!!

εμεις σημερα ξυπνυσαμε απο της 7:30 και δεν ελεγε να ξανακοιμηθει ευτυχως καθοταν στο κρεβατι του και τραγουδουσε :D στης 8:30 με φωναζε του εδωσα γαλα και κοιματε ακομη ;)

Φωτεινη μου περαστικα σου!!!!προσεχε βρε παιδακι μου ακομη κοντομανικα;τετοια κανει και η μαμα μου και της φωναζω :D

Καλημέρα φίλες μου! Επιστρέψαμε πρωί πρωί σήμερα μιας και το καταευχαριστηθήκαμε στο χωριό. ήταν να γυρίσουμε μεσημερι αλλά επειδή κάνουν κάτι έργα στην εθνική φοβηθήκαμε την κίνηση και έτσι φύγαμε το πρωί. Λοιπόν περάσαμε εκπληκτικά, μου φάνηκε σαν να λείπαμε μία βδομαδα. Στην αρχή έκατσαν κάτι αναποδιές, έπεφτε το ρεύμα, κάπνισε λίγο το τζάκι(πρώτη φορά το ανάψαμε) αλλά ευτυχώς τα φτιάξαμε γρήγορα και έτσι όλα πήγαν καλά.

Πολύυυυυυυ φαί εννοείται ψητά στο τζάκι, κάτι τέλεια λουκάνικα...καλά που δεν έχουμε τζάκι στην Αθήνα. όλη μέρα αυτη τη δουλειά θα κάναμε..χιχιχιχι!!! Επίσης εχτές το απόγευμα καθίσαμε στο τζάκι ο καλός μου έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσαμε, (είχαμε να το κάνουμε χρόνια αυτό) και το Ευάκι μας πήγαινε πέρα-δώθε και χτυπούσε παλαμάκια!!! Ηταν τέλεια!!

ana περαστικά στον Σωτηράκη, μάλλον απο το εμβόλιο θα είναι, για να είναι έτσι ήπιος ο πυρετός..Της Εύας της είχε κρατήσει 2 1/2 μέρες από το priorix.

Φωτεινή και Μαρίνα περαστικά και σε εσάς!

Ριτάκι ο καλός σου πως είναι? Περαστικά και ελπίζω να την γλιτώσετε!!!

yasmine καλώς μας ήρθες! Ούτε η κόρη μου λέει πολλά, τα βασικά αλλά καταλαβαίνει τα πάντα, οπότε δεν ανησυχώ!

Βικάκι πολύ χαίρομαι που περνάτε καλά! Καλή επιστροφή!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

αρμακι μου καλως ηρθατε ειδα κι εγω στο skype οτι εισαι συνδεμενη και λεω μπα αποκλειται ειπα να σου γραψω αλλα λεω ασε μην ειναι κανενας αλλος στο σπιτι και πω κανενα κουφο χαχαχα!!!

Καλημερα, περαστικα κυρια Φωτεινή.

Arma τι τελεια που περασατε. Πραγματικα και εγω περιμενω με πολυ λαχταρα να μεγαλωσει η μπουμπου και να πηγαινουμε και εμεις στο εξοχικό μας. Και εμεις ετσι ακριβως περναμε και μας εχει λειψει πολυ. Ας ειναι καλα τα παιδακια μας και εχουμε καιρο να ευχαριστηθουμε πολλα.

Λοιπον ο Παναγιωτης τη τελευταια εβδομαδα μας εχει εντυπωσιασει. Λεει τοσες πολλες λεξεις. Στο ασχετο και απο μονος του. Χθες το πρωι ξυπνησε και στη παπλωματοθηκη μας ειχε ενα κουμπι. Μου λεει μαμα μπουμπί. Καλα τρελαθηκα. Το απογευμα ο αντρας μου αλλαζε μια λαμπα και μου λεει , μαμα αμπα. Καλα εχουμε παθει πλακα.

Πως λενε τη μαμα του λεμε. Ντινα λεει πεντακαθαρα. Θα σας πω και αλλα ενα τελευταιο , βαζει το χερι του στη μυτη και λεει μιμα (μυξα)

Τι κάνετε κορίτσια?

Μαρινακι τώρα διάβασα ότι είσαι και εσύ αρρωστουλα, περαστικά σου κούκλα μου

Πικουλινακι χαίρομαι που πάνε όλα καλά με την μπουμπούκα ένα μωράκι είναι πάντα η μεγαλύτερη χαρά μέσα στο σπίτι αλλά αν είναι και ήσυχο τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο όμορφα 1868207k7vgttzss5.gif

Κοριτσάκια καλημέρα τι κάνετε? Εγώ επιτέλους είμαι απύρετη! Με έχει πιάσει βέβαια τρελή υπνηλία αλλά μια χαρά! Ευτυχώς έχει αναλάβει αποκλειστικά ο άντρας μου το Γωγουλίνι γιατί δεν έχω ανακτήσει ακόμα τις δυνάμεις μου! Ο μικρούλης μου όμως χτες ξύπνησε κλαίγοντας κατά τις 3.30 ήπιε 270μλ γάλα επιπλέον(!) αλλά είχε απιστευτο βήχα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει! Ελπίζω να μας πιάσει τίποτα άλλο τώρα!

Αρμάκι ειδυλλιακά τα περνάτε στο χωριό νομίζω!

κ. Φωτεινή περαστικά και σε εσάς, η ενόχληση από το αυτί πάντως δεν αντέχεται!

Πικουλινάκι είδες ο Παναγιωτάκης, όλα μαζεμένα σας τα κάνει! Τελευταία κάνει και εμένα μια προσπάθεια αλλά δε λέει και πολλά ξεκάθαρα! Αλήθεια τη μπουμπούκα την κοιμίζεις στο δικό σας δωμάτιο σε πορτ μπεμπέ και τον Παναγιώτη στην κούνια στο δωμάτιό του?Κατά τη διάρκεια της ημέρας ασχολείται μαζί της? Αργότερα σκέφτεσαι να τα βάλεις στο ίδιο δωμάτιο?Σε βομβάρδισα με ένα σωρό ερωτήσεις, αλλά πρέπει να προετοιμάζομαι κι εγώ σιγά-σιγά!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας φιλες μου κ περαστικα σε ολες σας.κ φυσικα και στα παιδακια σας.

εμεις καλα ειμαστε.πικουλινακι να χαιρεσαι τα πικουλινακια σου κ παραγματικα τι θαυμα ηταν αυτο?

οσο για την ομιλια τον βρισκω σουπερ!

κ εμεις εχουμε πολλες καινουριες λεξεις στο λεξιλογιο μας.

κατ αρχην ξεχωριζει το ζεστο απο το κρυο.

οταν ειναι ζεστο λεει ''καιει'' κ οατν ειναι κρυο λεει ''κρυο''

επισης ξερει χρωματα οπως μωβ,μπλε κ κοκκινο.

κουμπι κ εμενα λεει κ προτασουλες κανει ''μαμα κακα,μαμα νανι,μαμα κοιτα(ολα με το μαμα κ μπαμαπα) κ ''που παει''.

προσπαθει να πει τραγουδακια ,οπως το κικιρικικι κ το κουνια μπελα .

μου μιλαει συν κ μου κανει ερωτησεις και μεσα στην ερωτηση της σιγουρα μια με δυο λεξεις τις καταλαβαινω.

μου αρεσει πολυ αυτη η φαση κ εχει πολυ ενδιαφερον.

επισης ξερει οτι εντολη της δωσω κ το κανει.

αυτο που με σκλαβωνει ειναι οταν λερωνει περενει την σκουπα της κ σκουπιζει!

την λατρευω οταν με αγκαλιαζει κ με φιλαει κ φιλαει ολες τις εικονες κ καθε βραδυ κανει τον σταυρο της κ φιλαει την παναγιτσα κ την αποκαλει μαμα!

αλλα οταν την πιανει το αναποδο τσιριζει,χτυπιεται,πεφτει κατω κ δεν ακουει τιποτα!εκεινη την στιγμη δεν ξερω τι να κανω.κανω υπομονη κ ελπιζω να ειναι φαση!

φιλια σε ολες.

βικυ διαβασα τα νεα σου κ βλεπω οτι περασες πολυ ομορφα.

με το καλο να γυρισεις.

κα φωτεινη περαστικα σας.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...