Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ασε Μαρινα κι εγω το σκεφτομαι αυτο πολυ οσο πλησιαζει ο καιρος για να δουμε τι θα κανουμε το κακο ειναι οτι θα ειμαι και μονη τις περισσοτερες ωρες και να δουμε τι θα κανω και με τα δυο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλεναδούλες νιώθω την ανάγκη να κουκουβαγίσω λίγο για το μπουμπούκι μου. ;);)

Λοιπόν το λεξιλόγιό της έχει εμπλουτιστεί πάρα πολύ και πλέον συννενοούμαστε καλύτερα από ποτέ. Μετράει έως το πέντε, λέει δηλαδή ένα, γύο, τία, τέσσεα (αυτό με βοήθεια), πέντε και μετά κάνει παλαμάκια και φωνάζει ζήτω. Λέει ξεκάθαρα το νερό και ξέρει και που βρίσκονται και τα ποτηράκια της και στο σπίτι μας και στης μαμάς μου. Λέει επίσης την πιπίλα (αν και δεν τη χρησιμοποιεί αλλά έχουν παιδάκια στο σταθμό). Μου λέει τα ονόματα των συμμαθητών της :lol::lol::lol::lol: Νίνος (Κωνσταντίνος), Φαίη, Ζωή, Μάιος (Μάριος), Μίτος (Μίλτος), Ντώνη (Αντώνης), Μιμίτης (Δημήτρης) και λέει και ονόματα δικών μας φίλων όπως Κώτα, Νίκο κλπ. Ξέρει να ζητάει μπισκότο (κότο) και τοστ(τοτ).

Από λέξεις λέει και άλλες πολλές: Μπάλα, κούλι (κουτάλι), λυκό (γλυκό), μωρό, κακά, πάνα, μύτη, μάτι, μαλλί, ζουζούνα, κοπέλα, μπίλυ (Άγιος Βασίλης), μύθι (παραμύθι) κλπ και κάνει και προτασούλες, σήκω μαμά, γεια σου παππούλη, πάμε μέσα, σήκω μωή θεία κλπ. Αχ αυτά και άλλα. Σας κούρασα; Είχα καιρό να κουκουβαγίσω :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πετρούλα στείλε μου μια κουκουβάγια όταν μπορέσεις. :):):):):)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ βρε Βατραχάκι. Και στα δικά σας.

χαχαχα παντως μπραβο σας λετε παρα πολλα κι εσεις!

Βασικά λέει και άλλα και κάνει και πολλές προτάσεις και τραγουδάει, τουλάχιστον προσπαθεί.

Διαφημίσεις

Ιωάννα όσο για αυτο που ελεγες οτι εσυ γνωριζεις να μας κατατοπίσεις στην Κερκυρα, εχεις απόλυτο δικιο..Θα το συζητησω με το συζυγο αυτες τις μερες και αν συμφωνησουμε θα σου πω να μας προτεινεις ξενοδοχεία και αλλα..Το θεμα είναι, επειδη γιορταζει και ο μπαμπας του και τα τελευταια χρονια το Πασχα μας είναι παραδοσιακοτατο, με σουβλες, αρνιά, κοσμο στην αυλή και τα σχετικά, μηπως τελικά αναθεωρησει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαρινα αντε μπραβο, πηρε τα πανω του το παιδι! Βοηθεια δε θα εχεις καθολου? Οι μαμαδες θα βοηθησουν?

H μαμά μου με βοηθάει ήδη πολύ, η πεθερά καμία επαφή! Το θέμα είναι ότι η μαμά μου δουλεύει οπότε ακόμα και μέχρι το μεσημέρι να είμαι με τα 2 ζουζούνια έτσι όπως έχουμε μάθει το Γώγο θα τα βρούμε μπαστούνια απ' ό,τι βλέπω!

Γιοβάννα προχωρημένη και η δική σου η κουκλα!!! Ζουλεύω λίγο, αλλά θα αρκεστώ στην ακατάσχετη αλλά και ακαταλαβίστικη πολυλογία του δικού μου τον τελευταίο μήνα! Προσπαθεί αλλά τσατίζεται αν δεν μπορεί να πει κάτι σωστά και τα παρατάει! Εϊχε κολλήσει με κάτι τουβλάκια και του έδειχνα τα χρώματα. Του έλεγα μπλε και μου απαντούσε μπε

Ναι μπλε του έλεγα πάλι εγώ!

Τα παίρνει λοιπόν κρανία και τους δίνει μία πάνε και μπε, και κόκκινα και πράσινα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τα παίρνει λοιπόν κρανία και τους δίνει μία πάνε και μπε, και κόκκινα και πράσινα!

Α και η Αλεξάνδρα το κάνει αυτό. Όταν την πιέζεις για κάτι τα πετάει όλα κάτω και τσαντίζεται. Αν την αφήσεις μόνης της το παλεύει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...