Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

κι εγω με τον συζ. μολις αποφοιτησαμε τα φτιαξαμε..ημουν αποφασισμενη να περασω και εκεινος δεν το'λεγε αλλα δεν του πολυαρεσε, τι να'κανε ομως, περιμενε...

Τι σπουδασες???

t7fQp3.png

Δώσατε ρέστα πάλι! Εγώ είμαι σπίτι με το μικρό κουβαλητή μου που έχει βάλει πάαααρα πολλά παιχνίδια σε 2-3 τεράστιες τσάντες και τις πηγαινοφέρνει! Με το ζόρι ξεκουράστηκε 40' το μεσημέρι, αλλά μην είμαστε κι αχάριστοι αφού του έδωσα γάλα και αντιβίωση στις 8 και κοιμήθηκε αμέσως μέχρι τις 10 που τον ξύπνησα εγώ! Κοιμόταν από τις 9.20 το βράδυ! Πάντως όταν δεν κοιμάται και δεν είναι κάποιος άλλος εδώ να τον απασχολεί δε με αφήνει πάνω από 5' να κάνω οτιδήποτε! Αυτό είναι που με ανησυχεί τώρα που με το καλό θα έρθει η μπουμπούκα μας! Θέλω να τη θηλάσω όπως κι εκείνον αλλά πιστεύω ότι δε θα μας αφήνει με τις ώρες κολλημένες! Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει!

Πάντως ο μικρός από χτες το μεσημέρι είναι απύρετος και ο βήχας έχει ελαττωθεί πολύ ενώ πρώτη μέρα μετά από 5 αφαγίας έφαγε λίγο το μεσημέρι! Μίλησα όμως με την παιδίατρο και της είπα ότι ξεκίνησα την αντιβίωση αλλά ο πυρετός έπεσε αμέσως και δεν έχει βήχα, οπότε μου είπε ότι μάλλον δε χρειαζόταν και να του δώσω μόνο 4 μέρες αν παραμένει απύρετος για να μη σταματήσω ξαφνικά τώρα που άρχισε! Άρα Πετρούλα δεν ήταν τόσο τραγικό που σταμάτησες νωρίς την αντιβίωση αν και όντως μάλλον δεν έχει αποτέλεσμα για τόσο μικρό διάστημα!

Απ΄ό,τι βλέπω τα προετοιμάζουμε όλες για αθληταράδες τα παιδάκια μας!:lol:Εμείς από 7 μηνών τρέχουμε στα κολυμβητήρια τρομάρα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι που με ανησυχεί τώρα που με το καλό θα έρθει η μπουμπούκα μας! Θέλω να τη θηλάσω όπως κι εκείνον αλλά πιστεύω ότι δε θα μας αφήνει με τις ώρες κολλημένες! Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει!

Μαρινα και εγω τον εχω αυτο τον προβληματισμό..

Μείνε πες εσυ πρωτα εγκυος...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α ωραια περασες στη κρητη ε;

Παρα πολύ ωραια και δεν το μετανοιωσα που πήγα τοσο μακριά..Ηταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και εχω παρα πολύ ωραιες αναμνησεις απο όλους και όλα..

Μαρινα αντε μπραβο, πηρε τα πανω του το παιδι! Βοηθεια δε θα εχεις καθολου? Οι μαμαδες θα βοηθησουν?

Καλε Stone τι σπουδασες στο Ρεθυμνο???

δεν το προλαβες, το εσβησα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...