Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε οχι όλα μαζι..

Κολυμβητηριο εχουμε και εμεις και θα τον στειλω του χρονου..

Για μπασκετ δεν τα παίρνουν απο τοσο μικρα αλλά θα τον προλάβει ο συζ. να τον γραψει στην ακαδημια ποδοσφαιρου..Θελει οπωσδηποτε να είναι ο διαδοχος του!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

στονε μου τι κανει εκει χιονιζει καθολου;

εδω το μεσιμερι το γυρησε σε βροχη και τα ελιωσε ολα :(

Ετσι και σε εμας..Εγω δεν ειδα να χιονιζει..Το πρωί κατα τις 8.00 ο συζ. αρχισε να φωναζει και πεταχτηκα απο την τρομαρα μου..Οταν σηκωθηκα κατα τις 10.30 αρχισε να λυωνει..χαχα

Καλα ας ειναι απλα καλος σε κατι απόλα αυτα κι εμενα μου φτανει... Γιατι αν εχει παρει απο εμενα, αστα! Ειμαι το πλεον αταλαντο πλασμα στα αθληματα. Ο αντρας μου που ειναι αστερι, θα το φυσαει και δε θα κρυωνει, αμα του βγει ο γιος του σκραπας...:lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

στονε μου δεν παει στη δουλεια αυτες τις μερες ο αντρας σου;

Γιατι το λές;;Πάει και παραπάει, αλλά μυγες σκοτωνουν..Τοση αναδουλεια μου λέει μετα τις γιορτες ποτε δεν θυμηθηκε να εχει...

Γιατι το λές;;Πάει και παραπάει, αλλά μυγες σκοτωνουν..Τοση αναδουλεια μου λέει μετα τις γιορτες ποτε δεν θυμηθηκε να εχει...

γιατι ειπες οτι σηκωθηκες στης 10:30 αλλα ο μικρος δεν ηταν σπιτι ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

γιατι ειπες οτι σηκωθηκες στης 10:30 αλλα ο μικρος δεν ηταν σπιτι ε;

Ναι, αφου κοιμηθηκε στη μαμαμου χτες..Εφυγε ο συζ. 8.00 και ξεφωνιζε "Σήκω αγαπη μου χιονιζειιιιι!!!!"

Εγω παλι δεν επαιζα ποτε τιποτα...

Λιγο μπαλετο εκανα μικρη και ημουν και καλη, αλλα το σταματησα νωρις γιατι δεν μπορουσε να με πηγαινει η μαμα μου...:mad: Ο αντρας μου με ο,τι καταπιανεται, τα καταφερνει. Και τενις παιζει πολυ και μπασκετ και ποδοσφαιρο, ολα!

t7fQp3.png

Κριμα ρε παιδι μου, αλλα συμβαινει σε ολες τις δουλειες, δυστυχως... Το 2010 θα ειναι δυσκολη χρονια... Δυστυχως...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Και τενις παιζει πολυ και μπασκετ και ποδοσφαιρο, ολα!

και playstatioν...χτες μου πεταξε το θεϊκο "θα φερω το playstation απο τη μαμα μου" και του λέω "θα το ξαναπας πίσω και θα μεινεις και εσύ εκει..."

γελουσε μονος του, γιατι εγω αγριεψα

Κριμα ρε παιδι μου, αλλα συμβαινει σε ολες τις δουλειες, δυστυχως... Το 2010 θα ειναι δυσκολη χρονια... Δυστυχως...

Ενω πριν τις γιορτες και την παραμονη γινοταν χαμος και επέστρεφε το βραδυ αργα, απο τη Δευτερα τιποτα...

Παέι το δωρο, πάει και ο μισθος Δεκεμβριου..ο κοσμος ξεμεινε..καιρος για ανακαινισεις και επιπλώσεις είναι..

εγω ημουν καλη εκανα στιβο αλλα μετα με τα μαθηματα και τους ερωτες τα σταματησα παναθεμα με!

και μπαλετο πηγαινα και ημουν καλη εχω και φωτο χιχι!

στονε παντου τα ιδια ολοι ζοριζονται!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...