Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ είμαι και εγώ Σουλίτσα.

Έλα μου ντε , εχθές και σήμερα που αποφάσισα εγώ να παρλάρω την κάνατε όλες με ελαφρά πηδηματάκια.Τώρα πάλι ένας θεός ξέρει πότε θα ξαναμπώ....

Να σας ρωτήσω κάτι.Και οποιος ακουει ας πει(χι χι).

Εχουν προτιμήσεις στα ρούχα τα παιδάκια σας?

Η κόρη μου για παράδειγμα μια μέρα που της φόρεσα ενα τζην παντελόνι γκρίνιαζε και το τραβούσε και ηρεμησε μονο οταν της εβαλα αλλο.Και οχι δεν την εσφιγγε.

Επίσης της πηρα ενα ωράιότατο κοκκινο μπουφανακι που μολις το ειδε ενθουσιαστηκε αλλα αυτο ηταν .Δεν δεχεται να το ξαναβαλει με τιποτα.

Χθες πήγα να της το φορέσω και μου εδειχνε το αλλο της μπουφαν και φώναζε "ρογ ρογ "(δηλαδη ροζ).

Αν απο τωρα εχει προτιμησεις τι θα γινουμε αργοτερα?

Διαφημίσεις

α και εμεις τα εχουμε αυτα

με το μπουφαν κυριως μονο το κοκκινο φοραει ευκολα ,αμα του βαλουμε αλλο και δει το κοκκινο στον καλογηρο παει απο κατω και φωναζει ατο ατο ατο (αυτο στα ελληνικα )

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Aαααα , εσείς έχετε προχωρημένα παιδιά.

Εμένα (ευτυχώς) μέχρι στιγμής δεν μου τα έχει κάνει αυτά τα κόλπα. Φροντίζω κάθε φορά που του φοράω καλά ρουχαλάκια να τον παινεύω και να του λέω με έμφαση πόσο όμορφος είναι και εκείνος καμαρώνει σαν γύφτικο σκερπάνι, έχει πολύ γέλιο μιλάμε. Πάντως απ'ότι ακούω και απο συναδέλφους μου το κάνουν και σε κείνους τα μικρά τους. Μόνο ο δικός μου έχει ξεφύγει και τον φτύνω παναγία μου να μη μου κάνει κανένα τέτοιο κόλπο γιατί δεν θα το αντέξω το πρωί που βιάζομαι να φύγω να τον πιάνει το πείσμα του και να έχει άποψη στο τι θα βάλει.

Διαφημίσεις

Ουτε και ο δικος μου, μου κανει τετοια νουμερα...Ο νους του είναι στη βολτα, οποτε οπου φυγει-φυγει..Τον κυνηγαω μεσ το σπίτι για να φορεσουμε παντελονι, πουκαμισο , μπουφαν...Τα παπουτσια ψαχνει πριν καν βαλουμε φανελάκι..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Σουλα το εχω ξαναπει τον τελευταιο καιρο για να ντυθει ειχαμε ολοκληρο συμβουλιο.

Μπλε φαν= μπυφαν, οχι καφε, μετα απο λιγο οχι της θειας κτλ

Συν οτι μια φαση οτι φορουσε ηθελε απο πανω και μια φανελα μπομπ.

Ευτυχως ή περασε ή απλα βοηθησε το οτι του δινω επιλογη δλδ θες να βαλουμε αυτο ή αυτο?(τα εχω προεπιλεξει)και ετσι νομιζει οτι εχει τον τελευταιο λογο...ανδρες χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ηρθα κι εγω πω σημερα εχει παγωνια εξω!

οσο για το ντυσιμο ουτε κι εμεις εχουμε προτιμισεις μονο οι ζιβαγκο δεν του αρεσουν τις τραβαει να τις βγαλει αλλα μολις πουμε αντε να ντυθουμε να παμε βολτα τρεχει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βρε κοριτσια - αλλάζω θεμα- διαβαζω για την αντιβιωση που γραφετε οτι την δινετε για 8-10 ημερες..Εγώ η ασχετη την αντιβιωση την εδωσα μονο 4 μερες γιατι δεν μου το τονισε ο γιατρός (ίσως γιατι νομιζε το ήξερα) και εγω μολις είδα οτι αρχισε να συνερχεται την σταματησα..Λέτε για αυτο να εχουμε εδω και 2 μερες πάλι μυξουλες;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...