Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι, στη Βουλα!

όσες φορές έχουμε έρθει για καφέ , είμαι ξετρελαμένη με την περιοχή σας, είναι όνειρο όντως.

Ρε κορίτσια άσχετο , αλλά τώρα πείραζα το profil μου και είδα απο τα δικά σας ότι μπορώ να κάνω φίλους , πως γίνεται αυτό;

όσες φορές έχουμε έρθει για καφέ , είμαι ξετρελαμένη με την περιοχή σας, είναι όνειρο όντως.

Καλη ειναι μωρε... Παντως εμας η αγαπημενη μας περιοχη ειναι η Βουλιαγμενη. Ειδικα το καλοκαιρι ολο εκει σερνομαστε. Για μπανιο, για καφε, για φαγητο... Ειναι απιστευτα ωραιο μερος!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στα γρηγορα διοτι ο μικρος κρεμεται απο την μπασκετα του χαχα

Τι κανετε?

Εμεις καλα!!

Νατασσα τελικα εβλεπα το κουτι μεγαλο και επηραστηκα ειναι της fischer η μπασκετα.

ΕΙναι μεγαλη και ρυθμιζεται στο υψος !

Ειναι μεν ογκος αλλα στο υψος των παιδιων μας τωρα καπως παλευεται.

Θα βγαλω φωτο να τη δεις,

Ο μικρος εχει ξετρελαθει και σουταρει απο μακρια.

Mολις ανοιξει ο καιρος θα μαεψω την κουνια απο το μπαλκονι και θα μπει η μπασκετα.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα φιλεναδούλες μου...σας έχασα τόσες μέρες και δεν σας είπα ούτε καν πως περάσαμε...παραμονή πρωτοχρονιάς ο μικρούλης μου τελικά έμεινε ξύπνιος και μπήκαμε όλοι μαζί στο νέο έτος...κάθισε είδε τα πυροτεχνήματα και ξετρελλάθηκε...και φώναζε "μαμά μπαμ μπουμ" ...μας έχει ξετρελλάνει. Λέει πάρα πολλές λέξεις και συννενοούμαστε άψογα.

Τον ρωτάμε που είμαστε Αστέρη τώρα; και λέει "Γεμανίκα παππού Λεκέκη, γιαγιά Λένη" (Γερμανία, παππού Λευτέρη, γιαγιά Ελένη)

Σήμερα τον ρωτάω "αύριο πού θα πάμε" λέει "παππού Ακέγη, γιαγιά Ακεκή" ( παππού Αστέρη, γιαγιά Αρετή) χαχα πολύ γέλιο.

Είπαμε και τα κάλαντα και στο τέλος τους ξεπαράδιασε όλους ανοίγοντας το χεράκι του και λέγοντας "λεκά παππού" (λεφτά παππού)

m57Zp2.png

Μπράβο βρε Sardelaki, περαστικά σου εύχομαι κι όλας για την ταλαιπωρία που τράβηξες, πρέπει να είσαι πολύ δυνατή για να αντέξεις όλο αυτό χωρίς νάρκωση.

Εμάς πάλι ο μικρός πιστός στις λεξούλες : μαμά , μπαμπά, γιαγιά , απού (παππού), τι κάνεις (αλά = καλά) , θες να φάς (νιιιι = ναι ) αυτό το έμαθε γρήγορα γιατί με τη δίαιτα της γαστρεντερίτιδας είχαμε κόψει το φαγητό και πείναγε πολύ το καημενάκι.

αυτά μέχρι στιγμής , να ανησυχώ ή όχι ακόμα;;;;:?::?::?:

Κικο να μην ανησυχεις καθολου αφου συνεννοειστε με το παιδι.

Καλα ο Αστερης ειναι Αστερι ονομα και πραγμα σαρδελακι μου!!!!

Εμεις παντως εχουμε λυθει εντελως..καθε μερα και κατι καινουργιο και μαθαινει και σημαντικες εννοιες και ρηματα πλεον.

Αλλά μην επηρεαζεστε ο δικος μου εχει κλεισει τους 20 μηνες..τεραστια διαφορα απο μηνα σε μηνα!

Εντωμεταξυ μια φιλη μου τον ειχε δει την περασμενη βδομαδα και προχθες μου λεει δε ξερω τι του εχεις κανει αλλα αρχιζει και συννενοειται σα μεγαλος αυτα που λεει τα λεει πιο σωστα και συγκροτημενα.

Εγω κορτισα νομιζω οτι απο τη στιγμη που δεν εχει την πιπιλα στην κουνια λυθηκε παρααα πολυ.

Τον ακουω εκει που καθεται αντι να μασουλαει το πλαστικο οπως εκανε να προβαρει συλλαβες πχ.τον ακουω να λεει ''δου -δου δου δου δουλεια κτλ ή για για για γιαννη ή κυ κυ κρυ κρυο''

Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω προβαρει τις λεξεις εκει που ειναι χαλαρος και τις λεει σωστα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμάς πάλι ο μικρός πιστός στις λεξούλες : μαμά , μπαμπά, γιαγιά , απού (παππού), τι κάνεις (αλά = καλά) , θες να φάς (νιιιι = ναι ) αυτό το έμαθε γρήγορα γιατί με τη δίαιτα της γαστρεντερίτιδας είχαμε κόψει το φαγητό και πείναγε πολύ το καημενάκι.

αυτά μέχρι στιγμής , να ανησυχώ ή όχι ακόμα;;;;:?::?::?:

Αντε καλε, τι ανησυχεις? Κι εμενα εκει ειναι!:lol:

Μαμα, μπαμπα, μαμ, ιαια (γιαγια), αππου, μπελα (η κοπελα που τον κραταει), κο (κοκκινο), τοσ (τοστ), μπαλια, οσι (οχι), νιαι (ναι), τουτου. Αυτα νομιζω... Εχει πει και μια φορα γαλα που αργουσα να του το δωσω και μια φορα πατατα (η πρωτη τρισυλλαβη λεξη που ειπε) μια μερα που τηγανιζα και πειναγε ο χοντρος!:lol::lol::lol: Αιντσαιν το παιδι μου!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Κικο να μην ανησυχεις καθολου αφου συνεννοειστε με το παιδι.

Καλα ο Αστερης ειναι Αστερι ονομα και πραγμα σαρδελακι μου!!!!

Εμεις παντως εχουμε λυθει εντελως..καθε μερα και κατι καινουργιο και μαθαινει και σημαντικες εννοιες και ρηματα πλεον.

Αλλά μην επηρεαζεστε ο δικος μου εχει κλεισει τους 20 μηνες..τεραστια διαφορα απο μηνα σε μηνα!

Εντωμεταξυ μια φιλη μου τον ειχε δει την περασμενη βδομαδα και προχθες μου λεει δε ξερω τι του εχεις κανει αλλα αρχιζει και συννενοειται σα μεγαλος αυτα που λεει τα λεει πιο σωστα και συγκροτημενα.

Εγω κορτισα νομιζω οτι απο τη στιγμη που δεν εχει την πιπιλα στην κουνια λυθηκε παρααα πολυ.

Τον ακουω εκει που καθεται αντι να μασουλαει το πλαστικο οπως εκανε να προβαρει συλλαβες πχ.τον ακουω να λεει ''δου -δου δου δου δουλεια κτλ ή για για για γιαννη ή κυ κυ κρυ κρυο''

Ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω προβαρει τις λεξεις εκει που ειναι χαλαρος και τις λεει σωστα.

πως την κόψατε την πιπίλα βρε Ριτάκι τόσο νωρίς, εμένα ευτυχώς την έχει μόνο για τον ύπνο αλλά να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι σιγά σιγά να μπώ σε αυτή τη διαδικασία αποκοπής της.

σαρδελινα μου τελειος ο Αστερης σου φτου σας!!!

Νατασσα εχει κι εδω κατι μπασκετες δεν ξερω αν ειναι σαν της ριτας αν θες δες http://www.toys-shop.gr/index.php?cPath=155_596&osCsid=ll43nictfod4lujl933polr0f7

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα και από μενα .

Από το πρωι προσπαθω η καημενη να σας καλημερισω αλλα δεν προλαβαινα.

Μαργαρίτα χθες είχα με τον αντρα μου κουβεντα για τον Γρηγοράκη σου.Του ελεγα τα κατορθωματα σας.

Συμπεθερούλα μου αστέρι όνομα και πραγμα ο γαμπρούλης μου.Εσύ εισαι καλύτερα κοπελα μου???

Και εμείς από λέξεις τον τελευταίο καιρό πήραμε φόρα.Βεβαια πιπίλα δεν κοψαμε ακόμα ,την παίρνει μόνο γαι υπνο και αυτό για πολύ λίγο.Δλδ το πολύ 10 λεπτα την ημέρα .

Από λεξούλες:

μαμα, μπαμπα ,παππου, γιαγια, θεια , θείο, γάλα, μπάλα, μωβ, ,ροζ, μπε (μπλε) , καλια (αγκαλια) Ντόρα (την κουκλα της) Μαια(Μαρία) , Πετο (Πετρος θειος της) λαλα (γιολαντα ξαδερφη),γαλα, σαμαλι (σαλαμι) , μαμ, κακα , νανι , πιπι (πιπιλα) , σιμο (χυμος) φυσικα ολους τους ήχους απο ζωακια , τους αριθμούς από το ενα ως το πεντε.

Από προτασεις μόνο απλές δλδ :ελα μαμα ,νανα κακα (η Ανδρεάννα εκανε κακα) και δεν θυμαμαι τι αλλο.

Και φυσικά το ναι που το λεμε για τα παντα αλλα δεν το εννουμε παντα.

Α και αντι για όχι λεει "μπαα".

ΠΑντως κουτσα στραβα συννεονουμαστε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...