Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

have-a-beautiful-day.jpg

Σας πρόλαβα όλες σήμερα. Πως φαίνεται ότι είμαι μόνη μου στο γραφείο έ;;;

Μαρινάκι , ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα ο ζουζούνος σου και να μη χρειάστηκε την αντιβίωση.

Stone τι έγινε εχθές , εκμεταλλευτηκες τη home alone with husband βραδιά ή μπα;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ, τι ωραία καθόμαστε πάλι αύριο. Γιούπιιιιιιι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας! Καλά δεν θα σχολιάσω ποοοοοοοοοσα γράψατε πάλι! :lol:

Μαρίνα μου καταλαβαίνω το άγχος σου για την αντιβίωση αλλά εφόσον πρέπει, να την πάρει. Εφόσον έχεις και παιδίατρο που δεν δίνει εύκολα να είσαι σίγουρη πως αυτή τη φορά θα έπρεπε οπωσδήποτε. Να ξέρεις μόνο ότι το πιο σημαντικό εφόσον την ξεκίνησες είναι να την πάρει 8 μέρες. Αν την διακόψεις νωρίτερα θα είναι σαν να μην την πήρε καθόλου( το έκανε άπειρες φορές μία γνωστή μου που ήταν κατά των αντιβιώσεων έδινε 3-4 μέρες και μετά στοπ και μετά από 15 μέρες πάθαινε πάλι τα ίδια...). Όσο για τον σταθμό επειδή πέρασε η Εύα ίωση 18 μηνών όπως ξέρεις και επειδή έμεινε 10 μέρες σε θερμοκοιτίδα, έχω να σου πω ότι απ'όπου μπορείς να προφυλάξεις το μωρό να το κάνεις..είναι δύσκολο όταν έχεις κι άλλο παιδί, αλλά κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου..η κατάσταση με ένα άρρωστο νεογέννητο είναι απλά..ΤΡΑΓΙΚΗ. Και στο λέω όχι για να σε πανικοβάλω, αλλά γιατί το πέρασα και ξέρω πως είναι..:-(.

Η δική μου παιδίατρος είναι στο Χαιδάρι.

Πάω για τσιγάρο και επιστρέφω να σχολιάσω κι εγώ περί ταξιδίων(όχι που θα έχανα..:lol:)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καληνυχτα κι απο εμενα..πάω για υπνο αν και με επιασε ενας κοιλοπονος..άλλο πραγμα!!

Μα τι φαγαμε;;Τα χρυσοπληρωσαμε κιολας..

να προσεχεις τι τρως εξω κοπελια!!!

μαρινακι η φωτεινη θα παρει αντιβιωση ως 5 με 6 χρονων.καθε βραδυ μια δοση.

καλημερα κουκλες(δεν το ειπα απο την αρχη)

σημερα θα εχω λιγη δουλεια γμτ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημεραααααααααααα

Τελευταια μερα στην δουλεια και επειτα ξανα στις 15/1 !!!γιουπι!!!!

Σχετικα με μπαλι εμεις πηγαμε τον Σεπτεμβρη του 2005 και περασαμε ονειρικα...σε ενα σουπερ χλιδατο ξενοδοχειο , που εκανα καθε μερα spa και μασαζ , εκδρομες μεσα στο νησι ,μπανιο σε υπεροχες παραλιες ..χαλαλι οι 17 ωρες πτησεις ...καποια στιγμη θα βαλω φωτος στο φατσοβιβλιο ..υπεροχα...

Μαρινακι ελπιζω σήμερα να ειναι καλυτερα ο Γωγουλινος μας ..Και καλυτερα να την παρει την αντιβιωση παρα να εχετε αλλες ιστοριες

Εμεις τι να πω που εχουμε παρει 3 φορες ??(ωτιτιδα και στις 3 ...)

Stone σου εστειλα αγελαδα!!!!πηγαμε χθες στην μαμα με τον Χρηστο και μιας και βρηκα το πισι του αδελφου σου εστειλα και το ζωντανο να μην πανε χαμενοι και οι φρακτες!!!

Ελπιζω τελικα το ρομαντικο dinner να μην σας βγηκε ξινο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

kiko μου διάβασα για την περιπέτειά σας εχτες αλλά ξέχασα να απαντήσω..περαστικά να είναι και αγύριστα, έχω δει κι εγώ τον καλό μου λυπόθυμο σε νοσοκομείο μέσα και μπορώ να σε καταλάβω πως θα ένιωσες...να πάτε να κάνετε τις εξετάσεις για να σιγουρευτήτε αν και πιστεύω πως δεν θα έχει απολύτως τίποτα. Πάντα αν ο οργανισμός είναι πολύ κουρασμένος χτυπάει ''καμπανάκι''.

Λοιπόν για τα ταξίδια που λέγατε εμάς δεν μας έχει περάσει καν από το μυαλό να φύγουμε μακριά από την Εύα προς το παρόν ούτε για ένα βράδυ...το καλό είναι ότι συμφωνούμε και οι δυο σ'αυτό οπότε δεν πιέζεται κανείς από τους δυο μας. Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι ειδικά εξωτερικό δεν νομίζω να έφευγα ποτέ χωρίς την Εύα γιατί θα με γέμιζε ανασφάλεια. Πραγματικά όταν διαβάζω για ταξίδια μου φαίνεται πααααααααρα πολύ μακρινό για εμάς.

Τώρα αν έβλεπα τον άντρα μου να το θέλει πολύ ίσως να υποχωρούσα για εκείνον αλλά και πάλι κάπου κοντά, αλλά εκείνος είναι τα ίδια με εμένα(μη σας πω και χειρότερα..:lol:).

To βατραχάκι πάντως είχε δίκιο, η ξένοι τα πέρνουν πάντα μαζί από μικρά και νομίζω ότι είναι καλύτερα...

Εγώ αυτό που κατάλαβα και το καλοκαίρι και τώρα στις γιορτές(μιλάω για την δική μας οικογένεια προσωπικά) είναι ότι πραγματικά ευτυχισμένοι και ανέμελοι είμαστε όταν είμαστε οι τρεις μας όλη μέρα μαζί. Πραγματικά νιώθουμε άλλοι άνθρωποι όταν είμαστε για πολλές συνεχόμενες μέρες όλοι μαζί...μετά βέβαια που επιστρέφουμε στην καθημερινότητα για μια βδομάδα τουλάχιστον πέφτουμε σε ''κατάθλιψη''...:lol:

Λύστε μου και μια απορία με τη φάρμα...εγώ φαίνεται ότι παίζω? Γιατί δεν έχω παίξει ποτέ και όλοι οι φίλοι ου όλο κάτι μου στέλνουν και εγώ τα αγνοώ...

Διαφημίσεις

Μαρια μου και εσεις εχεις 2-3 χωραφακια αλλα σε μαυρο χαλι..φτου σου..

Ναι ε? Και 2-3 κιόλας???Καλά τόσα χρόνια facebook και να μην το ξέρω??? Δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, αν έπαιζα πάντως σίγουρα δεν θα τα είχα αφήσει έτσι! :lol:

kiko μου διάβασα για την περιπέτειά σας εχτες αλλά ξέχασα να απαντήσω..περαστικά να είναι και αγύριστα, έχω δει κι εγώ τον καλό μου λυπόθυμο σε νοσοκομείο μέσα και μπορώ να σε καταλάβω πως θα ένιωσες...να πάτε να κάνετε τις εξετάσεις για να σιγουρευτήτε αν και πιστεύω πως δεν θα έχει απολύτως τίποτα. Πάντα αν ο οργανισμός είναι πολύ κουρασμένος χτυπάει ''καμπανάκι''.

Kαλημέρα Αρμακι, σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου και εγώ το ελπίζω, σήμερα πήγε και έκανε τις γενικές αίματος και την Πέμπτη θα κάνει την εξέταση αυτή για την καρδιά. Ευελπιστώ να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

Καλημέρα κορίτσια. Καλά βρε, τι λογοδιάροια σας έπιασε όλη μέρα χτες; Δεν κατάφερα να ξαναμπώ απότ ο πρωί γιατί με έφαγε το σιδέρωμα, αλλά και εσείς οργιάσατε.

Κικο εύχομαι να είναι όλα περαστικά για τον ανδρούλη σου. Ενημέρωσέ μας. Η γαστρεντερίτιδα αργή να περάσει. Το ξέρω και από την Αλεξάνδρα (η οποία ναι είναι γεννημένη 27/6). Δώστου να φάει και αρκετή μπανάνα και αν θέλεις γάλα προτίμησε αυτά που έχουν λιγότερη λακτόζη (π.χ. ΔΕΛΤΑ ADVANCE 80% λιγότερη λακτόζη).

Μαρινάκι την αντιβίωση πρέπει να την πάρει για 8 μέρες και μετά να το ξαναδεί.. Και η Αλεξάνδρα παίρνει τώρα γιατί έχει ωτίτιδα. Πρώτη φορά πήρε αντιβίωση όταν ήταν 2 μηνών πάλι από ωτίτιδα (εκεί δεν ξέρω από που την τσίμπησε). Μην το παίρνεις όμως και τόσο βαριά. Δεν τον χαπακώνεις και συνέχεια. Χρειάζεται για να συνέλθει λίγο και να πάρει τα πάνω του.

Κορίτσια εμείς δεν έχουμε ταξιδέψει ποτέ με τον αντρούλη μου εκτός Ελλάδας. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάει εγώ Βέλγιο. Μετά το Πάσχα όμως κανονίσαμε να πάμε Ρώμη. Δεν θα πάρουμε την Αλεξάνδρα μαζί. Θα μείνει με τους γονείς μου, αλλά το Καλοκαίρι θα πάμε διακοπές όλοι μαζί.

Κορίτσια σας το λέω από τώρα. Κανονίστε για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές Κέρκυρα. Θα σας βοηθήσω και με ξενοδοχεία και ότι άλλο θέλετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Καλά βρε, τι λογοδιάροια σας έπιασε όλη μέρα χτες; Δεν κατάφερα να ξαναμπώ απότ ο πρωί γιατί με έφαγε το σιδέρωμα, αλλά και εσείς οργιάσατε.

Κικο εύχομαι να είναι όλα περαστικά για τον ανδρούλη σου. Ενημέρωσέ μας. Η γαστρεντερίτιδα αργή να περάσει. Το ξέρω και από την Αλεξάνδρα (η οποία ναι είναι γεννημένη 27/6). Δώστου να φάει και αρκετή μπανάνα και αν θέλεις γάλα προτίμησε αυτά που έχουν λιγότερη λακτόζη (π.χ. ΔΕΛΤΑ ADVANCE 80% λιγότερη λακτόζη).

Giovanna μου καλημέρα και απο'μένα . Έχθές και σήμερα ήταν πολύ καλύτερα ο μικρός , όσες φορές έκανε κακά δεν ήταν καθόλου διάρροια όπως επίσης και σήμερα το πρωί. Βέβαια λέω απο αυρίο να ξαναμπούμε στην κανονική διατροφή δειλά δειλά. Από φρούτα μου είχε πει η παιδίατρος και του δίνω μπανάνα , μήλο & αχλάδι εκτός βέβαια από πορτοκάλι. Ίσως να του δώσω πάλι αύριο.

Καλημερα!!!

Χιονιζειιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

............... αλλά το'λιωσεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!χαχα

Χιονίζει, αχ τι τέλεια , στείλε βρε Πετρούλα και απο 'δω κάτω το κατιτίς να ασπρίσει και σε εμάς.

Άρχισα πάλι με τα quote

Οσον αφορα τα ταξιδια στο εξωτερικο, εμας μας αρεσουν πολύ και οταν παρουσιαζεται ευκαιρία (δουλειά, χρήματα κλπ) θα πηγαινουμε...Μας ανανεωνουν πολύ.. Και οι ξενοι, ναι , φερνουν τα παιδια τους, αλλά εμενα θα μου δημιουργουσε πολύ περισσότερο αγχος να τον επαιρνα σε μια ξενη χωρα που δεν γνωριζω το συστημα υγειας και τις σχετικες υποδομες...

Αλλωστε τοσο μικρο που είναι δεν θα καταλάβει τπτ..Μετα τα 6 όμως, να είμαστε γεροι, θα μας συνοδευει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α Giovanna!!!!

Η Κερκυρα είναι εδω και 2 χρονια στο πρόγραμμα, αλλά μια με την εγκυμοσυνη και μια με τον Ανασταση μωρο, την αναβαλλουμε συνεχως για πιο κοντινους πρρορισμους...

Φετος δεν μας γλιτωνει..Αν δεν ερθουμε Πασχα (αν δεν δουλευει το μαγαζί:mad:) θα ερθουμε καλοκαιρι!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Φετος δεν μας γλιτωνει..Αν δεν ερθουμε Πασχα (αν δεν δουλευει το μαγαζί:mad:) θα ερθουμε καλοκαιρι!!

Α ναι Πάσχα είναι απλά καταπληκτικά. Θα πρέπει όμως να το κανονίσουμε από τώρα, γιατί δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, σε τρεις μήνες έχουμε Πάσχα. Πραγματικά το Πάσχα η Κέρκυρα έχει 80-90% πληρότητα και δύσκολα βρίσκεις κάτι αν δεν έχεις κανονίσει νωρίς. Ότι βοήθεια θέλεις πές μου.

Όσο για το ξεστόλισμα, εγώ θα ξεστολίσω Κυριακή. Δεν θα κάνω γιορτή την Πέμπτη, που θα είναι και η πρώτη μου μέρα στη δουλειά, αλλά θα καλέσω κάτι φίλους το Σάββατο και θέλω να είναι ακόμα στολισμένο. Δεν με νοιάζει όμως που θα ξεστολίσω, γιατί βγάζοντας το Χριτουγεννιάτικο Δέντρο θα βάλω τον πιερότο :lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...