Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατω είναι..ανοιξε και εκεινος λίγο την tv να χαζεψει..

Για κοκο λες ε;;Μπα σημερα δεν εχει..Φαγαμε πολύ..χαχα

ευκαιρια να χωνεψετε :tongue::tongue::tongue:

αντε καλε τετοιες ευκαιριες δεν χανονται!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α δεν εχω κανενα κολλημα και με το γιο στο σπιτι..

Το κολλημα ήταν οταν τον είχαμε στο δωματιο..Σας είχε τυχει;;Εμενα πολλές φορες ξυπνουσε και μετα κοιμομασταν..ψαρωναμε, χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α δεν εχω κανενα κολλημα και με το γιο στο σπιτι..

Το κολλημα ήταν οταν τον είχαμε στο δωματιο..Σας είχε τυχει;;Εμενα πολλές φορες ξυπνουσε και μετα κοιμομασταν..ψαρωναμε, χαχα

00020468.gif

σας επιανε στα πρασα ο μικρος!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ασε, ασε...

Ααα σ'ευχαριστώ και για το άλογο!!Καλε τη φαρμα εχεις και εσύ;;Πωπω εμεινα..Ζήλεψα..

Στειλε και αυριο κανενα ζωντατο γιατι εκανα μια βλακεια και αγορασα καταλάθος 4 φραχτες και ξοδεψα όλα μου τα χρηματα...γμτ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Stone άσε καλή μου την κουβέντα και άντε στον άντρα σου μπας και μας ανακοινώσεις κι εσύ ΠΗΤ! Όχι τιποτα άλλο αλλά έχουν πέσει και τα στοιχήματα!!!

Ριτάκι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί, μακάρι να είναι η τελευταία ίωση! Πάντως το θέμα είναι ότι αφού τον εξέτασε το μικρό δε βρήκε κάτι η παιδίατρος που να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά! Το ίδιο μας είχαν πει και στο Ιατρικό Αθηνών που τον εξέτασαν 3 παιδίατροι (ο ένας εξ' αυτών καθηγητής!) και είχαμε κάνει και εξετάσεις! Δεν ξέρω τι να πω...Ας είναι για καλό του! Πάντως είδες και την περίπτωση της Anas στις 6 μέρες υποχώρησε ο πυρετός χωρίς καμιά αντιβίωση, απλά έκανε τον κύκλο του!Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που χωρίς αντιβίωση κατέληξαν τα παιδάκια και τα βρέφη στο νοσοκομείο, όμως από την άλλη ακόμα και με αντιβίωση ξέρω περιπτώσεις με σημαντικές επιπλοκές! Κάθε πράγμα έχει τα υπέρ και τα κατά του ό,τι πει ο παιδίατρος πιστεύω ότι είναι και το πιο σωστό αφού αυτός είναι και ο υπεύθυνος που γνωρίζει το κάθε παιδάκι και το παρακολουθεί! Απλά σε καμιά περίπτωση δε θα ήθελα με το παραμικρό να τον φουσκώνει φάρμακα!

Αυτά για απόψε, καλή ξεκούραση σε όλες και τα λέμε αύριο πρώτα ο Θεός!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κάντε καλέ κι εμένα φίλη στο φατσοβιβλίο να αλληλοφροντίζουμε τις φάρμες μας! Είμαι στις φίλες της joa με αυτό το μικρό όνομα που έχω κι εδώ και το Γωγουλίνι αγκαλιά στη σχετική φώτο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μπαίνω στα κλεφτά να σχολιάσω ότι είστε και οι δύο πολύ όμορφες! Ο Αναστάσης ένα μωρό για φάγωμα, τον Τίμο δεν τον είδα, αλλά Βατραχάκι αν έμοιασε σε σένα θα είναι κούκλος (φτού σκόρδα!)

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...