Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον δοντια δεν ειναι, φτασαμε στο 38,2.

Πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι ειναι λιγο κουλο να ξεκινησουν τα συμπτωματα απο την 5η μερα, αλλα απο την αλλη δεν ειναι και απιθανο. Το παρακολουθουμε και βλεπουμε... Αν επιμεινει ο πυρετος και ανεβει πολυ ψηλα, τοτε ειναι ιωση. Θα σκασω λεμε... Τη βλεπω τη δουλεια θα περασουμε ιωση και τις παρενεργειες του εμβολιου μαζι...

Ριτακι περαστικα για τον αντρα σου! Ας ελπισουμε οτι δε θα κολλησει και ο μικρος. Ποτε δεν ξερεις, μπορει να σταθειτε τυχεροι!

Yasmine ουτε ο δικος μου βαζει δυο λεξεις μαζι. Εχουμε κολλησει στα κλασικα. Μαμα, μπαμπα, μαμ κτλ... Παντως επειδη ολη μερα του δινω εντολες, τα ξερει ολα. Ο,τι του πω να το φερει, το φερνει στο λεπτο. Αναγνωριζει τα αντικειμενα, αλλα δεν μπορει να τα πει ακομα. Ειναι πολυ σημαντικο σε αυτη την ηλικια να εκτελουν εντολες.

Μια φιλη μου που εχει μεγαλα παιδια μου ελεγε οτι ενω η μεγαλη απο τον χρονο σχεδον εκανε προτασεις, ο μικρος μεχρι τα δυο ελεγε 5 λεξεις. Απο το αγχος της τον ειχε ψοφησει στις εντολες... "Πηγαινε φερε μου την πρασινη κουταλα απο το δευτερο συρταρι της κουζινας". Ολη μερα αυτη η δουλεια! Μεχρι που αποφασισε να μιλησει και ησυχασε!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ana08,

Και μενα η μικρη μου οτι της ζητησω το κανει αμεσως ,ολα τα καταλαβαινει η σουρτουκο και οταν της λεω ''αμαν βρε Μινα μου ποτε θα μιλησεις να κουβεντιαζουμε" σουφρωνει την μυτουλα της και βγαζει ενα ηχο 'χρρρρρρρρρ' σαν να με κοροιδευει !!!!

Περαστικα για το μωρο σου.Η μικρη την περασμενη εβδομαδα περασε μια ιωσουλα στο 'ποδι' ευτυχως,παντως μεχρι στιγμης ουτε απο εμβολια ειχαμε παρενεργειες, ουτε με τα δοντια της .Πως τα εβγαλε δεν το καταλαμε!!!

Το εμβολιο της γριπης (απλο) το κανατε εσεις??

G0kqp2.png

βρε κοριτσια βλεπουμε αναποδα χρονικά τα μηνυματα ή εγω εχω κανει καμια βλακεια. Επίσης δε μπορω να βαλω υπογραφή.

Αna και ο Παναγιωτης πριν γεννησω εκανε μεχρι 38,2 χωρις κανενα συμπτωμα. Οταν ομως πηγαμε γιατρο ειχε ενα λαιμο χαλια. Πυρετο εκανε γι 2 μερες συνηθως 37,7 και μια φορα 38 και μια 38,2. Περαστικα.

Φιλια σε ολες.

Αχ ναι βρε βατραχακι καποια μου αρεσουν πολυ!

ειδικα αυτο ειναι οτι πρεπει νομιζω

http://img39.imageshack.us/i/00000051.png/

αν δε σου κανει κοπο πες μου πως μπορω να τα κατεβασω για να δοκιμασω μεσα τις φωτο μου να δω αν ταιριαζουν.

Μερσι!!

Nατασα μου Περαστικα!!ευχομαι να ειναι μονο απο το εμβολιο!

Εμεις βγηκαμε ειπα καλυτερα να εχει οανδρας μου τα μικροβια του εξω απ οτο σπιτι χσχα

Πηγα εγω για αποτριχωση,μετα ολοι μαζι σ/μ,μετα για καφε,μετα για παπουτσια του μικρου(εφτασε το 25)αλλα ακομα δεν πηραμε ειπαμε να το δουμε απο βδομαδα διοτι δεν ειχαμε πολυ χρονο να διαλεξουμε και μετα φαγαμε ολοι καρμποναρα..καλα ο μικρος τρελαθηκε πρωτη φορα του εδωσα.

Αφησε τα μακαρονια με κιμα και ετρωγε την καρμποναρα του.

Ενταξει για μια φορα στο τοσο δε νομιζω να πειραζει..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια σας έχασα για λίγο και είδα κι έπαθα να διαβάσω τα νέα σας!

Χάρηκα που είστε όλες καλά (εντάξει με τα μικροπροβληματάκια μας όλοι) αλλά πιο πολύ για τα νέα της Πικουλινομικρούλας, γίνονται και θαύματα αρκεί να υπάρχει πίστη κι από ό,τι έχω καταλάβει η Πικουλίνα μας έχει αρκετή από αυτή! Πάντα να είστε γεροί κοριτσάκι και χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα αν και καθυστερημένα!

Όσο για μας, τα νέα μου δεν είναι και τόσο καλά! Έχω από την Τετάρη πυρετό, όχι πολύ από 37,5-38 αλλά δεν πέφτει, έκανα πάλι πολλούς εμετούς, διάρροια, δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Έχασα πολλά υγρά και χτες έτρεχα στα νοσοκομεία μετά από παρότρυνση του γιατρού μου, αλλά όπως πήγα έφυγα αφού εκεί και καλά να είσαι κολλάς τα απίστευτα! Τέσπα να μη σας μαυρίζω άλλο ο πυρετός συνεχίζεται και σήμερα, τη Δευτέρα θα πάω να κάνω το τεστ της νέας γρίπης αφού επιμένει ο γιατρός αν και πιστεύει ότι δεν είναι αυτό και ελπίζω να συνέλθω γρήγορα, αφού ούτε το παιδάκι μου δεν μπορώ να χαρώ έτσι! Τον κρατάω σε απόσταση από το φόβο μην κολλήσει κι εκείνος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Μαρινα μου περαστικα σου!!!

ριτα ξερεις καθολου απο photoshop;καποια πρεπει να τα δουλεψεις εκει και αυτο που σου αρεσε πρεπει να το ανοιξεις με το imageReady το εχεις;τι φωτο θελεις να βαλεις προσωπικες η τα χιοναθρωπακια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Οχι καλε προσωπικες.. τα χιονανθρωπακια θελω να βαλω..μια φωτο ειναι για μια συνταγη που θελω να ανεβασω αλλα ελεγα μηπως την βαλω με κορνιζα..

Δυστηχως δεν εχω το photoshop κα δεν το ξερω και καθολου..

Mαρινα μου προσεχε βρε κοριτσι..περαστικα τι να πω..

pikoulinaki τι κανει η κουκλιτσα?ο μικρος?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Οχι καλε προσωπικες.. τα χιονανθρωπακια θελω να βαλω..μια φωτο ειναι για μια συνταγη που θελω να ανεβασω αλλα ελεγα μηπως την βαλω με κορνιζα..

Δυστηχως δεν εχω το photoshop κα δεν το ξερω και καθολου..

ριτακι τοτε στειλε μου τις φωτο στο μαιλ μου να σου τα φτιαξω! οκ;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου μια χαρα. Κοιμαται και τρωει. Καλα του Γρηγορακη θα μοιασει μου φαινεται. Τρωει 130 ml. Μου ειπε η παιδιατρος να κανουμε διαιτα. Αχ πως θα βαλουμε μινι το καλοκαιρι;

Καλα δεν ειχα καταλαβει οτι ακομα και τις φωτο τις βαζεις εσυ; Μονο τις συνταγες νομιζα. Εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

αχ καλα σιγουρα θα μας μοιασει η μικρη σου πικουλινακι..αμα σας περιγραψω τον γρηγορη το τι ετρωγε απ οτο μαιευτηριο θα λυθητε στο γελιο..

Βατραχακι στα εστειλα με μαιλ χιλια ευχαριστω!

Καλε πικουλινακι ναι δικες μου ειναι οι φωτο χαχαχα!Αλλα τα χιονανθρωπακια δε μου βγηκε καλη η φωτο και θελω λιγο να τα καμουφλαρω...χιχιιχ

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έλα ρε Πικουλινάκι που θα κάνεις δίαιτα στη μπουμπούκα από τώρα! Από το μπιμπερό όλα τα μωρουλίνια τρώνε περισσότερο από ό,τι από το στήθος! Ο Γρηγοράκης θα ξεκίνησε κατευθείαν από τα 210 φαντάζομαι!:)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...