Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mαρινακι μου συμφωνω απολυτα με την παιδιατρο σου.

Μη νομιζεις επειδη δεν αρρωσταινουμε (προς το παρον) συχνα οτι δεν συζηταω με την παιδιατρο.

Καθε φορα που ερχεται ολο και κατι νεο μαθαινω και φροντιζω να ρωταω για να ξερω.

Μου εχει πει και εμενα ακριβως τα ιδια.Αντιβιωση μια φορα εχουμε παρει 8 μηνων για ωτιτιδα και φετος που του βρηκε υγρο στο αυτακι δεν μου εδωσε αλλα μου ειπε να το παλεψουμε με σταγονες οπως και εγινε.

Απλα επειδη εχω ακουσει πολλα και τα εχω συζητησει μαζι της εχω καταλαβει οτι ενας πυρετος που επιμενει δεν ειναι ''αθωος''.Ισως κρυβει καποια λοιμωξη σοβαρη πχ.πενυμονια ή κατι αλλο.

Μια'' ιωσουλα'' μπορει ευκολα να γυρισει σε κατι πιο σοβαρο αναλογα τις συνθηκες και τις αμυνες του οργανισμου ακομα και σε εμας τους μεγαλους ποσο μαλλον στα παιδια.

Σας εχω ξαναπει για τη φιλη μου που ενω ο μικρος της εχει περασει ιωσεις και ιωσεις απο 5 μηνων στους παιδικους κοντα στα 3μιση επαθε πνευμονια απο μια ιωσουλα που την μικρη της κορη ουτε καν την ακουμπησε.Και ευτυχως την μυριστηκε η παιδιατρος απο επιμονο πυρετο και τους εστειλε για αιματος κτλ.

Η ξαδερφη μου παλι ηταν πολυ κατα των αντιβιωσεων σε ακραιο βαθμο και εχει νοσηλευσει και τα 2 της παιδια 3 ετων και 34 ημερων.

Ακομα και το 3χρονο πηρε ενδοφλεβια οταν χρειαστηκε και δε μιλαω για το βρεφος που ηταν ενα χερακι μια σταλιτσα με πεταλουδα για σχεδον 20 μερες στο νοσοκομειο.

Τεσπα δεν τα λεω για να τρομαξω καμμια σας ουτε πιστευω οτι οι αντιβιωσεις πρεπει να δινονται ευκολα απλα σαφως τις προτιμω οταν προκειται να προλαβουμε κατι και διατερα νοσηλειες με ενδοφλεβιες αγωγες κτλ.

Το θεμα ειναι η ετοιμοτητα του παιδιατρου.

(Παρεπιπτοντως η δικια μου ειναι Παγκρατι που ρωτουσες νωριτερα)

Ευχομαι ειλικρινα να ειναι η τελευταια ιωση και α ηρεμησετε απο εδω και περα να χαρειτε τη μικρουλα που ερχεται!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

βατραχακι καλα πηγε..το μεσημερι κοιμηθηκε στις 3 εως τις 5 και τωρα το βραδακι κατα τις 8 τον πηγαμε σε εμπορικο μαζι με κατι φιλους μας και γυρισαμε 10μιση οπου επεσε ξερος.

Αλλα επαιξε παρααα πολυ.

Αν και χωρις την πιπιλα κοιμηθηκε στα 5 λεπτα.Απο αυριο θα δουμε που θα αρχισει ο ανδρας μου να γυριζει αργα και θα ειμαστε εδω μεσα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και εδω εχει παγωνια και με εχει πιασει αγχος..το παρακαναμε με τον μικρο εχθες και σημερα και μαλιστα δεν τον ειχα και καλα ντυμενο ομολογω...6 βαθμους ελεγε στο αυτοκινητο..

Ας μας βγει σε καλο μονο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Τσα!!!Γυρισαμε και εμεις...

Πήγαμε σ'ενα εξαιρετικο εστιατοριο στη Θεσσαλονικη, στο Clochard και ήταν πολύ ωραία..Τα είπαμε με τον καλό μου και το ευχαριστηθηκαμε πολύ το φαγητό..Μονο που θα κοιμηθουμε χωρις το μικρο μας σημερα γιατι εξω εχει 2 βαθμους και δεν θελαμε να τον βγαζουμε και να τον ξεβολευουμε βραδιατικά..

Home Alone λοιπόν!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

στονε που ειναι αντρας σου μονο τον αφησες;

ριτα μου ναι πασχαλιατικο θα ειναι αυτο το βατραχακι ελπιζω μονο εκεινη την ημερα να μην τρεχουμε με το αρνι στο στομα χαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...