Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Αααα εφικτό...

Δεν ειναι? Δεν ειναι παρα πολυ μια εβδομαδα... Να σου πω την αληθεια ηταν τοσο ωραια που ξαναπηγαινα ανετα! Αυτο που με σοκαρε πιο πολυ απ'ολα ηταν που εβλεπα μερη που τα ειχα δει σε ταινιες... Ονειρο σου λεω!

t7fQp3.png

Οχι ακομα... Γιατι δεν ξερω ποτε ακριβως θελω να παω... Εχω σκοπο ομως να κλεισω μεσα στο επομενο 10ημερο. Η αδερφη μου ειναι στο Bath! Ειναι πολυ ωραια πολη, γυρω στη 1,5 ωρα με το τρενο απο Λονδινο. Πολυ κοντα δλδ....:wink:

t7fQp3.png

Μακαρι δε λες τιποτα...

Ειναι και μια καλη ευκαιρια να ξεκουραστω πραγματικα 3 μερες ολομοναχη... Παντως εγω επειδη ειμαι και προληπτικη, αν δεν μπω στο αεροπλανο δεν μπορω να το πιστεψω!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω πω...

Μα τι γραψατε?

Εγω ειχα ενα φιλο μου κολλητο για καφεδακι και τωρα πασχιζα να σας διαβασω...

Καλε εφερε στον μικρο μια μεγαλη μπασκετα ηλεκτρονικη απο αυτες που εχουν στα μαγαζια με τα κερματα και μια τεραστια μηχανοκινητη και τηλεκατευθυνομενη ferrari που για να την τρεξουμε πρεπει να κανω ρεζερβε την Αττικη Οδο...

Μα τι θα τα κανω αυτα???????????

Τιγκαρε το σαλονι μου...

Εγω ειπαμε 30 και ο καλος μου τα κλεινει τον Γεναρη μαζι με τον ανδρα της Νατασσας.

Οσο για ταξιδι εμεις χωρις τον μικρο δεν παμε πουθενα.

Δε θα περασω καλα και το ξερω οποτε δισκεδαουμε ολη μαζι η τρελοπαρεα χαχα

Για το απογευμα κανονισα παλ ιεξοδο με παιδακια για κανα εμπορικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ τι ωραία βρε κορίτσια μιλάτε για ταξίδια, εγώ που μπορώ να πάω οπότε θέλω και οπού θέλω, με έχουν πιάσει η φοβίες μου και το αποφεύγω σαν τρελή.

Ο άνδρας μου θέλει να πάμε Αμερική αλλά εγώ είμαι η τρελή που λέει όχι. Βεβαία πρώτα Ο Θεός φεύγω στην δεύτερη μου πατρίδα ..η Ιούνιο-Ιούλιο η Σεπτέμβριο, να δω πως θα πάρω το κουράγιο 20 ώρες πτήση μαζί με την αναμονή στο αεροδρόμιο φτάνει 24ωρο.

Να φεύγετε τώρα που μπορείτε γιατί μεγαλώνοντας τα παιδιά η υποχρεώσεις αλλάζουν και δεν είναι τόσο εύκολο.

Κάποια ανάφερε Μπαλί … η πιο τελείες διακοπές που κάναμε δεν θα της ξεχάσω ποτέ, το συνδυάσαμε με Σιγκαπούρη εκεί να δείτε ψώνια, τινάξαμε την μπάγκα στον αέρα.

Τα γιουβαρλάκια αρκετές φορές τα κάνω με λαχανικά δηλαδή βάζω, ντομάτες, πατάτες, καρότα, κρεμμύδια, όλα αυτά από 2 κομμάτια και αν έχω κόκκινη κολοκύθα βάζω μπόλικη. Τα βράζω με τα γιουβαρλάκια μαζί και όταν γίνουν βγάζω από την κατσαρόλα ένα ένα τα γιουβαρλάκια και πολτοποιώ τα λαχανικά με το ζουμί …. αυτό μην το διαβάσετε και πειτε ότι είναι μπελαλίδικο, το αποτέλεσμα μετράει

Αχ Ριτα τι ωραια ιδεα αυτη η μπασκετα! Του αρεσει πολυ και του Σωτηρη! Απο που την πηρε? Σε λιγο το βλεπω, δε θα χωραμε να πατησουμε στο σαλονι...

Παντως εγω τον αφηνω τον μικρο και χωρις τυψεις θα ελεγα... Ακαρδη μανα...:lol::lol::lol: Εχω συνηθισει ετσι ομως γιατι κι εμας μας αφηναν οι γονεις μου και πηγαινανε ταξιδακια οι δυο τους... Να σου πω την αληθεια δε μου κακοφαινοταν καθολου... Το αντιθετο θα ελεγα! Την καναμε την γιαγια ο,τι θελαμε και περναγαμε φανταστικα!!!:lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...