Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki μου και εγώ με το λευκωμα στην εγκυμοσύνη και τη στερηση του αλατιου και ολων των συναφων εβαλα μονο 5,5 κιλά.

Οταν γεννησα φυσικα δεν μου εμεινε τιποτα.(εκτος βεβαια απο την κοιλιά που ακόμα δεν λεει να στρωσει κλαψ κλαψ)

Soulitsa αν σε παρηγορεί σου λέω ότι και εμένα η 2μηνών έγκυος κοιλίτσα δεν μου έχει φύγει αν και κατα τ'αλλα είμαι τσιλιβίθρα, βλέπεις η μάνα μου εκτός από τα σεντόνια και τα τραπεζομάντηλα που μου άφησε για προίκα μου έδωσε και την κοιλιά της μη χάσω.....

Μαρινάκι περαστικά και σε εσάς για τον ζουζούνο σας και εύχομαι να επανέλθει πλήρως με την αντιβίωση.

Εγώ συνολικά είχα πάρει 11 κιλά στην εγκυμοσύνη από τα οποία μετά τη γέννα φύγανε τα 6 μάνι μάνι , έλα μου ντε όμως που η κοιλιά ακόμα καλά κρατεί.

Τι λες ρε Σούλα, μονο 5,5 κιλά;;Εσυ μεχρι να βγεις απο την κλινικη τα'χασες τα κιλακια...

Εγώ έβαλα 20 και ευτυχώς επανηλθα στα κιλά μου μεσα σε τρεις μηνες..Βεβαια δεν το συζητω οτι το σωμα αλλάζει και δεν είναι σε καμια περιπτωση το ίδιο, ακομη κι αν μπηκα ξανα στα ρουχα μου...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Soulitsa αν σε παρηγορεί σου λέω ότι και εμένα η 2μηνών έγκυος κοιλίτσα δεν μου έχει φύγει αν και κατα τ'αλλα είμαι τσιλιβίθρα, βλέπεις η μάνα μου εκτός από τα σεντόνια και τα τραπεζομάντηλα που μου άφησε για προίκα μου έδωσε και την κοιλιά της μη χάσω.....

Μαρινάκι περαστικά και σε εσάς για τον ζουζούνο σας και εύχομαι να επανέλθει πλήρως με την αντιβίωση.

Εγώ συνολικά είχα πάρει 11 κιλά στην εγκυμοσύνη από τα οποία μετά τη γέννα φύγανε τα 6 μάνι μάνι , έλα μου ντε όμως που η κοιλιά ακόμα καλά κρατεί.

Κικο μου δεν με παρηγορεί !!!ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ.

Εχω τα ιδια κιλα και πριν την εγκυμοσύνη αλλα αυτη εκει , εχει εγκατασταθει μονιμα...

Α τώρα που το βλέπω πρεπει να γεννησαμε με μια μερα διαφορά ε?

Βρε κορίτσια , πείτε μου καμία συνταγή ελαφρία γιατί ο μικρός μου τώρα αναρρώνει από την γαστρεντερίτιδα και επειδή για μια βδομάδα τρώει συνέχεια σούπα κοτόπουλο , μακαρόνια & ψητό κοτόπουλο ,τι μπορώ να του δώσω για να ξεφύγει λιγάκι αλλά να μην του πέσει και βαρύ στο στομαχάκι του;

Διαφημίσεις

Πετρούλα μου είδα τις φωτο σου .Εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Εμενα να δεις θα πάθεις.Δεν λεεω οτι ειμαι χοντρή αλλα το σωμα μου ειναι χαλια.

Τι εγινε χθες σιδέρωσες?

Κικο μου δεν με παρηγορεί !!!ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ.

Εχω τα ιδια κιλα και πριν την εγκυμοσύνη αλλα αυτη εκει , εχει εγκατασταθει μονιμα...

Α τώρα που το βλέπω πρεπει να γεννησαμε με μια μερα διαφορά ε?

ναι όντως , εσύ γέννησες 29/6 και εγώ 28/6. Εμένα είναι Σαββατογεννημένος και εσένα Κυριακογεννημένη.Τέλεια!!!

Εγω ακομη δυστυχως εχω αρκετα κιλα να χασω ..δεν τα εχασα ολα της εγκυμοσυνης ..3 απο της εγκυμοσυνης και αλλα 5 για να φτασω στα κονονικα μου κιλα..

Οσο για κοιλια ,εμενα ο σωματοτυπος μου ειναι ετσι και δυστυχως εχω παντα κοιλια ,ευτυχως δεν εχω περιφερεια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα μου είδα τις φωτο σου .Εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

Εμενα να δεις θα πάθεις.Δεν λεεω οτι ειμαι χοντρή αλλα το σωμα μου ειναι χαλια.

Τι εγινε χθες σιδέρωσες?

Ασε Σούλα, μαρτυριο ήταν αυτο οχι σιδερωμα!!Απο τις 9.00 που σταματησαμε το κους-κους μεχρι τις 12.00 με πήγε αλλά δεν εμεινε ουτε φανελάκι!!

Τα μαζευα πριν τα Χριστουγεννα..Είχα μια ελπίδα μηπως και τα πάρει ο Αγιος Βασίλης, αλλά τζίφος..χαχα

Εσυ;;Πως τα πήγες;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

ναι όντως , εσύ γέννησες 29/6 και εγώ 28/6. Εμένα είναι Σαββατογεννημένος και εσένα Κυριακογεννημένη.Τέλεια!!!

κικο μου 27/6 γέννησα Παρασκευογεννημενη ειναι η κορη μου .χα χα

Τώρα για το φαγητό που λες.

Μήπως να του βρασεις λίγο μοσχαράκι και να κρατησεις μονο το ζουμακι και μεσα σε αυτο να βρασεις λιγο ρυζακι ή κριθαρακι.

Η ακομα και λίγες βραστες πατατουλες με λιγο καροτακι (που θα το βγαλεις μετα απλα να παρει γευση)

Αυτη είναι μια καινουρια σούπα...

Αχ ρε Πετρούλα ακόμα γελαω.Εγώ ξερεις τι διάβασα ??

διαβολόσουπα και λεεω τι να 'ναι αυτο?????Οχι βέβαια οτι ξερω τι ειναι η διουβαρλόσουπα ..στειλε μας τη συνταγή !

Μπα σε καλό σου..

Ασε και εγω μόνο της μικρής κατάφερα να σιδερώσω τα άλλα τα έκρυψα για να μην τα βλέπω.χι χι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...