Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

stone ti einai kale to Hur mar ni;

molis gyrisame apo faghto.trella8hkame na trwme ahdies.sta mc donalds 8a phgainoyme.eipa na dw ti grapsate alla tipota.poy eiste oles;ayrio to meshmeri mallon 8a ta kataferw na 3ana mpw.xa8hke kai h mama moy,thn fantazomai me thn fwteinh mes sat podia ths synexeia.a!!! se ena magazi egrafe oti exoyke kafe frape kai to dokimasa.emeis oi ellhnes ayto to pragma to leme axtarma.kai ti den eixe mesa.pantws kafe den eixe.

sas filw oloys.kalhnyxta koritsakia moy.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

"Τι κάνετε" σημαινει Βικακι;;Πως συνεννοείστε εκει..Αγγλικά;; Αντε καλέ, η Φωτεινούλα περνάει υπέροχα και η γιαγια το ίδιο..Κοιτα να περασεις και εσυ καλά και μη σε νοιάζει για εδώ..Αντε φιλάκια πολλά, να μη χανεσαι..Ελλάδα που ήσουν δεν μας εγραφες τόσο πολύ τελευταία..Εκεί είσαι χαλαρή!!

Τετοια ώρα Βικακι αλλα πράγματα κάνει ο κοσμος....και δη στο ταξίδι..

αϊντε βουρ στο ψητό!!

Καλα να περνάτε, φιλια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Kαλημερα κορτισια..

Εμεις την πατησαμε.. αρρωστησε ο ανδρας μου και ξεμειναμε εδω..

Απο εχθες το βραδυ ολο φτερινιζεται και εχει δεκατα..προσπαθω απο το πρωι να κρατησω σε αποσταση τον μικρο αλλα ειναι αδυνατον..

Ουφ.. καλα την ειχαμε μεχρι τωρα..δε μας βλεπω να τη γλιτωνουε αυτη τη φορα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα Ριτα..Περαστικα σας βρε κορίτσι, μπορεί να την "πηδηξει" ο Γρηγοράκης μην ανησυχείς..Είναι ίωση ή κρυωμα του αντρούλη σου;;Πήρε τπτ για να προλάβει τον πυρετό;;Κανενα αναβραζον του εδωσες;

Καλημερα κοριτσια!

Βοηθηστε με λιγο, ειμαι να σκασω...

Απο χθες το βραδυ ο μικρος δεν μπορουσε να κοιμηθει και εκλαιγε καθε τρεις και λιγο. Κατα τις 12 του εδωσα ντεπον, δοντια υπεθεσα... Μετα κοιμηθηκε ησυχος μεχρι τις 7 παρα. Ξυπνησε και ηταν λιγο ζεστουλης, του εβαλα θερμομετρο, 37,2. Απο τοτε (3 ωρες τωρα) ο πυρετος ανεβοκατεβαινει. 37,2, 36,8, 37,8, 37,3, 37,2... Το βαζω θερμομετρο (ηλεκτρονικο) συνεχεια για να δω μηπως παει 38 να του δωσω ντεπον αλλα δεν παει πανω απο 37,8. Ειναι ευδιαθετος, παιζει, γελαει... Τι ειναι αυτο τωρα??? Δοντια??? Ιωση??? Ο Σωτηρης οσες φορες εχει αρρωστησει το 38 το κανει κατευθειαν μεσα σε μιση ωρα... Ουτε ριγη πρεπει να εχει, τα χερακια του ειναι ζεστα... Να σημειωσω οτι καναμε το priorix την Τριτη, ειμαστε στην 5η μερα. Να ειναι απο το εμβολιο??? Καμια ιδεα???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νατασα..

Αν ο Σωτηρακης είναι ευδιαθετος και έχει όρεξη τότε ίσως είναι απο το εμβόλιο σας..Πάρε καλύτερα τον παιδίατρο και ρώτα τον για τα δεκατα του παιδιού..Κάποιες φορες τα δεκατα είναι εντελώς ακίνδυνα και κάποιες άλλες προειδοποιούν για κάποια λοίμωξη..Δως του να φαει ελαφρια, μετρα τη θερμοκρασία του παιδιού και απέφυγε να τον βγάλεις εξω..Σε καθε περίπτωση όμως παρε τον παιδίατρο..Περαστικα σας!!

Stone μου σ'ευχαριστω πολυ! Θα τον παρω τον παιδιατρο, λιγο αργοτερα ομως να δω πως θα εξελιχθει ο πυρετος. Εξω δεν τον βγαζω ουτε με σφαιρες! Απλα ηθελα να ρωτησω (δεδομενου οτι ο μικρος βγαζει πολλα δοντια μαζι και δειχνει να ποναει πολυ) μεχρι ποσο πυρετο δικαολγουν τα δοντια? Εχεις καμια ιδεα???

t7fQp3.png

καλημερα!!!

ριτα περαστικα στον αντρουλη σου ας παρει κανενα παναντολ το χρυσο

τελικα βρηκε αυτο που εψαχνες αν οχι πες μου!

Νατασσα μου μαλλον απο το εμβολιο θα ειναι αλλιως θα ανεβαινε ο πυρετος δες πως θα παει ευχομαι να μην ειναι τιποτα!

stone τι ωρα θα φυγεται;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Nατασσα νομιζω οτι ειναι απο το εμβολιο..

Τα δοντια ας λενε οτι κανουν πυρετο εγω εχω παρατηρησει οτι το πολυ πολυ να κανουν ενα ανεβασμα μεχρι 37,8 αντε 38 για μια μερα και μετα τελος το εχω συζητησει και με φιλες και αυτο μου εχουν πει.

Εγω καθε φορα που πιστευα οτι μυξες κτλ ηταν απο δοντια τελικα αποδεικνυοταν ιωση..

Περαστικα αν και ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο το εμβολιο.

Βατραχακι κατι μου εδωσε η αρμα αλλα αν ξερεις εσυ κατι καλυτερο λογω επαγγελματος πες μου.

Stone του εδωσα του καλου μου απο ολα αλλα δε βλεπω να την γλιτωνουμε αυτοι τα σκ ειναι αυτοκολλητοι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βασικα εχω φτιαξει κατι γλυκα χιονανθρωπακια οπως σας ειπα και ψαχνω να τα βαλω σε μια κορνιζα Χριστoυγεννιατικη με χιονακι κτλ αλλα οσα σαιτ βρηκα μου μικραινουν πολυ τη φωτο για να μπει η κορνιζα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα RITA,

Ειμαι καινουργια στο καφε και χαζευα τα μηνυματα μεχρι που ειδα το δικο σου που σου ειπε ο γιος σου ''χηκω μαμα'' .Η κορη μου εχει την ιδια ηλικια αλλα ακομα τιποτα.....μουγκοθοδωρα,εκτος βεβαια απο τα κλασικα μαμα,μπαμπα κ.α....

Ποτε ξεκινησε να βαζει 2 λεξεις μαζι?

G0kqp2.png

Υashmine καλως ηρθες!

Ποσο ειναι η κουκλιτσα σου?

Εχει καναδυο μηνες που ο μικρος μου βαζει 2 λεξεις μαζι απλα πραγματα ομως πχ.μαμα γκαλα κτλ τωρα τελευταια εχει βαλει και 3 λεξεις μαζι αλλα στα ρηματα τωρα δειχνει να τα λεει συνειδητα πχ.σηκω,ελα,καιει κτλ.

Παντως μην ανησυχεις ειναι νωρς ακομα το καθε παιδακι τα λεει με τον τροπο του αργα ή γρηγορα.Συνηθως άλλα ξεκινανε νωρις ,αλλα ξεκινανε νωρις αλλα αργουν να τα βελτιωσουν ή υπαρχουν και παιδακια που αργουν λιγο αλλα τα λενε μαζεμενα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

stone τι ωρα θα φυγεται;

Περιμένω τον καλό μου να ερθει..Μιας και οι υπόλοιποι της παρεας διατηρούν καταστήματα είπαμε να κλείσουν κανα διωρακι νωριτερα και να φυγουμε κατα τις 12..Η βαλιτσούλα είναι ετοιμη, ο μικρός ταϊσμένος, καθαρός, τον αφήνουμε στη μαμα μου και φευγουμε..Πολλά νουμερα όμως μου κάνει απο το πρωί..Μες τη γκρινια είναι..

Κοριτσάρες σας αφήνω τώρα, καλό Σαββατοκύριακο, φιλακια πολλά και περαστικά σας Νατασα και Ρίτα

ριτα δες λιγο αυτα απλα δεν ειναι απο σαιτ πρεπει σε προγραμμα να βαλεις εσυ την φωτο αν σου αρεσουν θα σου πω

http://img193.imageshack.us/i/0f66e4dd5906.png/

http://img121.imageshack.us/i/00000011.png/

http://img40.imageshack.us/i/00000091.png/

http://img94.imageshack.us/i/2c94a3eec183.png/

http://img10.imageshack.us/i/00000031.png/

http://img39.imageshack.us/i/00000051.png/

b69cht.jpg w435.png

0f66e4dd5906.png

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...