Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κανονικα φετος θα πηγαιναμε Λονδινο αλλα φοβηθηκα την γριπη και δεν πηγαμε και ο ανδρας μου ακομη μου το χτυπαει ...Ακουει και απο φιλους οτι εχει φοβερες εκπτωσεις και κοντευει να με φαει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εμας αυτο που εχει ο Χρηστος δεν το θεωρουμε καν ιωση ..τοσα που εχουμε τραβηξει , οπως και να χει ,ειναι σε υφεση το κρυωμα του μιας και κλεινει 1 εβδομαδα (συνηθως του κραταει 10 μερες )αλλα το αγχος παντα υπαρχει και παντα θα υπαρχει ..

Και τελειως καλα να ηταν παντα αγχωνομαι οταν φευγω απο το παιδι αλλα απο τοτε που γεννησα δεν παμε εκτος Ευρωπης που γενικα οι αποστασεις ειναι κοντινες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά σας. Είμαι και εγώ αισιόδοξη ότι όλο αυτό που ζήσαμε ήταν ένα κακό όνειρο.

Τώρα που λέτε για ξεστόλισμα , εγώ ειλικρινά κάθε χρόνο μελαγχολώ όταν έρχεται η ώρα να ξεστολίσω και έτσι καταλήγω πάντα μετά των Φώτων να τα μαζεύω όλα. Είμαι περίεργη να δω τι θα κάνει ο μικρός τώρα που δεν θα έχει δέντρο να πειράζει.

Πω, πω διαβάζω για ταξίδια εξωτερικού και σας ζηλεύω όλες εσάς που έχετε καταφέρει να πάτε ένα ταξιδάκι εκτός, μια συνάδελφος μου εξιστορούσε προ ολίγου τις Χριστουγεννιάτικες της διακοπές στη Νέα Υόρκη(απλά τέλεια!!!!). Εμείς αφού δεν καταφέραμε να πάμε πριν την εγκυμοσύνη το βλέπω χλωμό για να πηγαίνουμε τώρα μιας και ο δικός μου ο άντρας δεν διανοείται να αφήσει τον μικρό ούτε ένα βράδυ να κοιμηθεί σε άλλο σπίτι, τον πιάνει πανικός βρε παιδί μου τι να πω.

Ιωάννα θα πάρετε και τον μικρό μαζί σας απ'ότι κατάλαβα;

Διαφημίσεις

Ιωαννα να περασετε τελεια ... που πατε? στο Λονδινο παντος εχει πολυν καλες εκπτωσης και στα outlets εχει ωραια πραγματα, απο εκει μας τα φερνουν εδω και τα μαγαζια τα μοσχοπουλανε, αξιζει αγορες εκει σε περιοδο εκπτωσεων

Εδώ ειμαι και εγώ.

Πω πω τι τρεξιμο ηταν και αυτο σημερα??Αναμενομενο βεβαια μετα απο τοσες μερες που λειπαμε.

Κικο μου ευχομαι περαστικά σας.

Ιωάννα μου σας ζηλευω αφανταστα.Εγώ δεν εχω φύγει καθολου εκτος Ελλάδας και θελω πολύ.αντε να δουμε ποτε θα τα καταφερουμε.

Εγώ κορίτσια θα ξεστολίσω το Σ/κο γιατι αλλη μερα δεν εχω χρονο.

Αντε να πω και εγω τα δικά μας κατορθώματα ..

Η μικρή εχει εμπλουτίσει πολύ το λεξιλόγιο της.Λεει παρα πολλές λέξεις και το καλό είνια ότι μαθαίνει πολύ γρήγορα.ΘΑ της πω κατι μια φορά και αμεσως θα το επναλαβει.φυσικα ακομα οχι πολύ καθαρα αλλα προσπαθεί.

Επίσης κανει φιλότιμη προσπάθεια να μετρήσει φτανει μεχρι το πεντε ..

Ξέρει σχεδόν ολα τα χρώματα και αυτο που μου κανει εντύπωση ειναι οτι ξεχωρίζει τα γένη.

Δηλαδή λεει τη θεια της "θεια" και το θειο της "θείο" ενω πριν λιγο καιρο ολοι ηταν "τεια".

Είναι και πολύ νοικοκυρά .Καθαρίζει σχεδόν παντα αν λερώσει κατι φυσικα τις περισσότερες φορές με δικη μου παρότρυνση κια το καλυτερο της εινια να σκουπιζει με το σκουπακι.

Α και το κορυφαιο που με εστειλε.

ΚΑθόμαστε στον καναπέ και βλέπω ότι εχει ζωγραφίσει με μπογια το ριχτάρι και της λεεω "γλυκειά μου γιατι το εκανες αυτο? η μανουλα ειναι κουρασμενη πως θα το καθαρίσει??" και πει παιρνει ενα μωρομαντηλο και αρχιζει να το τριβει !!Επαθα μιλαμε.

Πολύ κουκουβάγια μαμα εεεεεεεεε?

Καλύτερα που δεν πέρνετε τον μικρό μαζί σας Ιωάννα μου.Θεωρώ ότι θα τις ευχαριστηθείτε περισσότερο τις χειμερινές διακοπές. Κοίταξε να περάσετε καλά και να το ευχαριστηθείτε όσο τίποτε άλλο.Όντως πάντως η Ελλάδα πρέπει να είναι η πιο ακριβή χώρα , η συνάδελφος που είχε πάει στη Νέα Υόρκη μου είπε ότι σε ρούχα που ψώνισε βρήκε μεγάλη διαφορά στις τιμές 50? και πάνω σε σύγκριση με εμάς. Μου φαίνεται ότι το έχουμε καβαλήσει το καλάμι για τα καλά.

Κίκο μου περαστικά στον αντρούλη σου και όλα να πάνε καλά!

Κωνκωνάκι και Stone να περάσετε τέλεια στα ταξίδια σας! Μην ανησυχείς Κωνκων μια χαρά θα είναι το παιδί μέχρι τότε, εξάλλου όντως τα συμπτώματα που αναφέρεις μετά από αυτά που έχουμε περάσει κι εμείς δεν είναι τίποτα ανησυχητικό!

Βατραχάκι όντως μοντελάκι θα είσαι το Καλοκαίρι, όχι σαν μερικές-μερικές, ονόματα δε λέμε, που βρίσκουν δικαιολογία την εγκυμοσύνη και έχουν γίνει...Εσύ βέβαια από την αρχή πρόσεχες και δεν έχεις πάρει κιλά ιδιαίτερα! Έτσι δεν είναι?

Τα δικά μας νέα! Έφυγα σφαίρα από τη δουλειά και πήγαμε τον μικρό στην παιδίατρο αφού απόγευμα δε θα μπορούσε! Ευτυχώς βρήκε ότι ο μικρός δεν έχει ούτε ακροαστικά, ούτε αυτιά ούτε κάτι άλλο ανησυχητικό! Μου είπε όμως ότι αν ξανακάνει το επόμενο 24ωρο πάνω από 38 ξεκινάμε αντιβίωση παρόλο που εκείνη προτιμάει να το αποφύγουμε όσο μπορούμε καθώς η αντιβίωση τα πάει πολύ πίσω και αν πάρει (μας έγραψε την amoxil) πρέπει να τη συνεχίσει για 8-10 μέρες! Γενικά επειδή δεν είχε πολύ κόσμο ήταν πολύ καλή και αναλυτική και μου εξήγησε ότι πια αντιβίωση δίνουνε μόνο στις περιπτώσεις ωτίτιδας, ουρολοίμωξης, αμυγδαλίτιδας και ακροαστικών, γενικά προσπαθούν να την αποφύγουν όσο γίνεται και επειδή είμαι κι εγώ της ίδιας λογικής συμφώνησα απόλυτα μαζί της! Πικουλινάκια νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι η παιδίατρος που μέχρι στιγμής συμφωνώ σε όλα μαζί της αλλά το ότι είναι πολύ μακρυά μας και μάλλον αυτό δυσκολεύει τις επαφές μας! Αλήθεια εσάς Άρμα, Ρίτα και Joa που είστε αρκετά ευχαριστημένοι με τους δικούς σας γιατρούς σε ποιά περιοχή είναι το ιατρείο τους?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ωραια Μαρινακι και σας σκεφτομουν ολα καλα!!!

Εμας η παιδιατρος μας ειναι στο Μενιδι οπου και μενουμε ..Δεν γινοταν και διαφορετικα γιατι δουλευω μακρυα (βριλησσια)και οι αποστασεις γενικως αμα φτανεις σπιτι μετα τις 5 ειναι δυσκολες ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρίνα μου αφού δεν βρηκε κατι σοβαρό πιστευω ότι θα περασει και χωρίς αντιβίωση.

Η ανδρεάννα που χρείαστηκε να παρει με τη βροχίτιδα παρόλο που την ειδε στις 8 μέρες και ηταν ηδη καλα μου ειπε οτι πρεπει να την παρει για δεκα μερες.

Και ο δικός μου παιδίατρος με πολύ βαριά καρδιά την εδωσε την αντιβίωση .φυσουσε και ξεφυσούσε αλλα ειχαμε ακροαστικα οποτε δεν γινοταν να την αποφυγουμε.

Ρε Μαρινάκι σε λίγο ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!!

Μαρινα μου ωραια αφου δεν εχει κατι ισως να μην ξανα ανεβασει πυρετο το ευχομαι!

οσο για τα κιλα ναι μονο 4,5 εχω παρει εως τωρα και τωρα με την διατροφη μαλλον δεν θα παρω καλα θα ειναι να χασω και κανψ δυο χιχι!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Vatraxaki μου και εγώ με το λευκωμα στην εγκυμοσύνη και τη στερηση του αλατιου και ολων των συναφων εβαλα μονο 5,5 κιλά.

Οταν γεννησα φυσικα δεν μου εμεινε τιποτα.(εκτος βεβαια απο την κοιλιά που ακόμα δεν λεει να στρωσει κλαψ κλαψ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...