Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω κοριτσια πολυ το βαριεμαι το ξεστολισμα εμεις μαλλον τα φωτα θα ξεστολισουμε γιατι πρεπει να ειναι εδω κι ο συζηγος εγω μονη δεν μπορω!

στονε μου ωραια καλα να περασετε σημερα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω για τα φωτα το θελω στολισμενο το δεντρακι Ρίτα μου αλλά επειδη αυριο θα φυγουμε μάλλον και θα γυρισουμε Τετάρτη Βραδυ και την Πέμπτη το πρωί δουλεύω, είπα να μην το εχω για Πέμπτη απόγευμα μιας και εχουμε να παμε και σε γιορτες..Μετα θα μου μείνει για την Παρασκευή..πάει πολύ

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχακι αστα..θα δειξει τι θα γινει το μεσημερι αν μου κοιμηθει στην ωρα του θα παει καλα το βραδυ αλλιως...θα καθυστερησουμε.

Ειμαι σε ετοιμοτητα σημερα να τον κουρασω.χαχα

Κανε τη διατροφη που σου εδωσαν ισα ισα καλυτερα θα ειναι και για σενα και για το μπεμπακι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις παντα ξεστολιζαμε το ΣΚ μετα την γιορτη μου αλλα φετος την επομενη 6 το πρωι πεταω και μετα θα εμενα με στολισμενο σπιτι μεχρι τις 15 Γεναρη ε και οσο να ναι να ειναι το σπιτι με το φωταγωγημενο μεχρι τα μεσα γεναρη δεν λεει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μάνουλες κ μωράκια γλυκά … καλησπέρα και καλή χρόνια σε όλες σας.

Περαστικά στα αρρωστουλικα και Κικο στον πατερά σου.

Βατραχουλινη εσύ όχι μόνο θα φορέσεις στινγ αλλα θα είσαι έτοιμη και για τα καλλιστεία:D:D

εμεις ριτα το μεσημερι δεν ξεφευγαμε αλλα το βραδυ του εδινε και καταλαβαινε πιασαμε και της 1 κι ο μικρος ντουρασελ!!!

στονε μου που θα πατε ταξιδακι;

αχ ταξιδακια τι ωραια κι εγω θελω αλλα του χρονου να ειμαστε γεροι λεμε για αλπεις για να δουμε!

οσο για την διατροφη ναι ενταξει αν το καλοσκεφτεις καλο θα μου κανει δεν θα παρω κι εξτρα κιλα ασε που μπορει να χασω και κανενα τωρα στην αρχη!

Βατραχουλινη εσύ όχι μόνο θα φορέσεις στινγ αλλα θα είσαι έτοιμη και για τα καλλιστεία:D:D

χαχα καλε τι ωραια που τα λετε μ'ανεβαζετε πειτε κι αλλα πειτε κι αλλα :D:D:D

Λοπον εμεις δεν παμε ποτε με γκρουπ (στην ευρωπη)εχω κλεισει απο πολυ νωρις ειστητηρια και ξενοδοχειο απο σαιτ που ειναι γκαραντι το πιο οικονομικο

θα φυγουμε Παρασκευη πρωι ,εχω βγαλει σχετικους χαρτες , προγραμμα για την καθε μερα (θα παμε εκδρομη και στο καρλοβυ βαρυ )και επιστρεφουμε αργα την Τεταρτη .

Πεταω με lufthansa και το ξενοδοχειο μου το προτεινε η μαρτζι ,ειναι 4 αστερων και λεγεται Andel's hotel

Τρελενομαι γενικως με τα ταξιδια και μου αρεσει γενικως πολυ να ψαχνω ..Οταν το αποφασισετε χαρα μου να σε βοηθησω .

το ολο θεμα (αεροπορικα + ξενοδοχειο) θα μας κοστισει συνολο 650 ευρω και για τους δυο μας για 6 μερες

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Λοπον εμεις δεν παμε ποτε με γκρουπ (στην ευρωπη)εχω κλεισει απο πολυ νωρις ειστητηρια και ξενοδοχειο απο σαιτ που ειναι γκαραντι το πιο οικονομικο

θα φυγουμε Παρασκευη πρωι ,εχω βγαλει σχετικους χαρτες , προγραμμα για την καθε μερα (θα παμε εκδρομη και στο καρλοβυ βαρυ )και επιστρεφουμε αργα την Τεταρτη .

Πεταω με lufthansa και το ξενοδοχειο μου το προτεινε η μαρτζι ,ειναι 4 αστερων και λεγεται Andel's hotel

Τρελενομαι γενικως με τα ταξιδια και μου αρεσει γενικως πολυ να ψαχνω ..Οταν το αποφασισετε χαρα μου να σε βοηθησω .

το ολο θεμα (αεροπορικα + ξενοδοχειο) θα μας κοστισει συνολο 650 ευρω και για τους δυο μας για 6 μερες

ΣΟΥΠΕΡ!!!!

Και εγω ετσι κάνω και πάντα καταλήγουμε να βρισκουμε φθηνα αεροπορικά, ξενοδοχεία πολύ καλά και σε καλή τιμή λόγω εγκαιρης κρατησης και όταν φτανουμε στον προορισμό μας τρωμε τα μαλλιοκεφαλα μας..

Είπαμε όμως οτι απο εδω και πέρα θα κανουμε προϋπολογισμό και θα παίρνουμε μαζί τοσα όσα θα μας χρειαστούν..

Αυτη η Ρωμη μας "εφαγε" το ταπί του σπιτιου μας..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

www.yeego.com

με πολυ μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα αλλα σαιτ αναζητησης ξενοδοχειων

και το ξενοδοχειο που παμε φετος αλλα και το περσινο που ειχαμε παει σην Βιεννη το εχουμε βρει στο yeego με διαφορα τουλαχιστον 100 ευρω!!!

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Οσο για ψωνια περσι που ειχαμε παει Βιεννη ηταν τελευταιες μερες εκπτωσεων ..ε σηκωσαμε την μπανκα στον αερα!!!

Αλλα ειχαν ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!

Ειχα παρει μπουφαν τιμπερλαντ του χρηστου 20 ευρω (75% εκπτωση ) και γενικως μεχρι και φετος φοραει τιμπερλαντ και calvin klein που ειχαμε παρει σε τρελες τιμες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Στην Πραγα δεν εχει τιποτα αξιολογο για ψωνια.. εκτος απο κρυσταλλα χαχα

Μονο ο ανδρας μου ειχε παρει κατι αθλητικα και φορμες απο ενα εμπορικο επωνυμες μαρκες σε πολυ καλες τιμες.

Για μενα δεν ειδα τιποτα ωραιο.Κριμα διοτι η Τσεχια ειναι παρα πολυ φθηνη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...