Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο'μένα & Καλή Χρονιά και απο'μένα για όλο τον κόσμο.

Εύχομαι Υγεία, Χαρά Ευτυχία , Ειρήνη και ότι καλύτερο για το νέο έτος.

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στους χθεσινούς γενεθλιούντες (το σκότωσα η άτιμη). Είχα κάτι μέρες να μπω και σήμερα 1η μέρα στη δουλειά επειδή ευτυχώς λείπουν όλοι κατάφερα να διαβάσω όλα τα επεισόδια που είχα χάσει.

Αrmaki πολύ χαίρομαι που ήταν ένα τυχαίο γεγονός αυτό που συνέβη στη ζουζούνα σου.

Giovanna μου περαστικά και σε εσάς και υπομονή να περάσει τελείως η ίωση.

Πετρούλα περαστικά και εσάς και του χρόνου να είσαστε καλά να ξαναπάτε ταξιδάκι και να περάσετε έτσι όμορφα.

Λοιπόν εμάς το 2009 έφυγε όχι με τους καλύτερους οιωνούς, πέρα από την γαστρεντερίτιδα του Αναστασούλη και το μπούκωμα του που ακόμα δεν έχει συνέλθει τελείως μας αρρώστησε αυτές τις μέρες και ο μπαμπάς μας και ήταν πολύ χάλια , πέρασε και ο ίδιος γαστρεντερίτιδα αλλά ίσως και λόγω κούρασης και πολύ έντασης αυτών των ημερών με τη δουλειά είχε εξασθενήσει πάρα πολύ σε σημείο που την προηγούμενη εβδομάδα έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Μιλάμε κορίτσια αυτό που έζησα εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Νόμιζα ότι αυτό ήταν δεν θα επανέλθει. Τέλος πάντων να μη μακρυγορώ ευτυχώς συνήλθε πήγαμε στο Κ.Υ έκανε καρδιογράφημα και μας είπαν ότι μάλλον ήταν τυχαίο γεγονός λόγω εξασθένησης του οργανισμού. Αύριο βέβαια θα κάνουμε μια σειρά απο γενικές εξετάσεις μιας και έχει να κάνει από την εφηβεία του και θα κλείσουμε ραντεβού για ένα holder καρδιάς αλλά είναι καθαρά τυπική εξέταση για να μου φύγει εμένα το μεράκι. Να δούμε όμως πως θα τον πείσω να την κάνει μιας και με αυτή την εξέταση πρέπει να κάνει εισαγωγή για μια μέρα και ούτε να το ακούσει δεν θέλει ο άτιμος. Μετά απο αυτό το περιστατικό όπως καταλαβαίνεται η ψυχολογία μου ήταν πολύ χάλια , παραμονή πρωτοχρονιάς δεν κάναμε τίποτα , ο μικρούλης μου κοιμήθηκε από τις 10 η ώρα και ο μπαμπάς μας μετά τις 12 κατέβηκε κάτω στον αδερφό του. Ανήμερα πήγαμε και φάγαμε στη μαμά μου αλλά περάσαμε πολύ ωραία γιατί είμασταν μεγάλη παρέα και παίξαμε και χαρτάκι , γελάσαμε ήπιαμε και ξεχαστήκαμε λιγάκι. Το Σάββατο αποφασίσαμε να αφήσουμε τον μικρό από το πρωί να πάμε για καφέ και για σινεμαδάκι και πήγαμε στο ΜALL, αλλά δυστυχώς γινόταν ένας πανικός στα Village και έτσι αρκεστήκαμε σε λίγο φαγητό και μετά κανονίσαμε όλη η παρέα που είχαμε μαζευτεί να πάμε σπίτι μου και πλακώσαμε τα επιτραπέζια . Πήραμε και τον Αναστάση μετά και τον είχαμε για μασκώτ , όποια ομάδα κέρδιζε , πανηγύριζε και αυτός και χοροπήδαγε. 1230 η ώρα πήγε για να κοιμηθεί ο σκατούλης. Εγώ κατα τ'άλλα είμαι ακόμα λίγο πεσμένη γιατί ενώ έχει περάσει 1 βδομάδα από την ημέρα που ξεκίνησε η γαστρεντερίτιδα του μικρού τα κακάκια του δεν έχουν επανέλθει τελείως. Βλέπετε πήρα θάρρος εγώ που την 2η μέρα δεν μου έκανε εμετό και του έδινα γάλα (μιας και έχει τρέλα με το γάλα) αλλά με αυτό τον τρόπο δεν είχαν σφίξει τα κακάκια του. Την Κυριακή μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε για 2 μέρες να τον έχω σε δίαιτα και όντως δεν του έδωσα γάλα την Κυριακή το βράδυ και χθες όλη μέρα και ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά σήμερα βρε κορίτσια δεν άντεξα το πρωί και του έδωσα μωρέ και τώρα που μίλησα με τη μαμά του στο τηλέφωνο μου είπε ότι έκανε μεν αλλά δεν είναι τελείως σφιχτά, μήπως έκανα βλακεία ή επανέρχεται σιγά σιγά το εντεράκι του;

Αυτά , βρε κοριτσάκια μου τα νέα μου.

Συγνώμη για όσες μανούλες ξέχασα θα τα πούμε μετά.:wink:

Καλημερα!

Χρονια Πολλα στη Λαζαρενια μας,στη fast και στον βατραχοσυζυγο!!

Περαστικα στα αρρωστουλικα!

Και εμεις ξανα στους ρυθμους μας μετα απο τις καταπληκτικες οικογενειακες μερες.

Παιδια ξεσαλωσαμε.

Περασαμε φανταστικα και χαρηκαμε το παιδακι μας ουτε για μια στιγμη δε σκεφτηκαμε να βγουμε χωριστα.Απο τωρα ανυπομονω για τις οικογενειακες μας διακοπες.Θα περασουμε τελεια φετος θελως να πιστευω!

Ενταξει τον ψιλο αποδιοργανωσαμε απο το προγραμμα του αρκετα αφου ειμασταν οληηη μερα εξω απο το πρωι εως το βραδυ αλλα δε πειραζει με ενα υπνακι στο αυτοκινητο το μεσημερι και ηταν μετα τουρμπο .

Καταδιασκεδασε,μας γεμιζε φιλια και μας ειπε ενα σωρο νεα πραγματα.

Μαθαμε τα φαναρια και ελεγε στον μπαμα του μπαμπα παμεεεεεε στο πρασινο και στοπ στο κοκκινο.

Μεσα σε λιγες μερες βελτιωσε ολες τις λεξεις που ελεγε και μας μιλαει πολυ με ρηματα.

Εχθες πηγαμε μετα απο πολυ καιρο με παρεα σε παιδοτοπο και μετα για φαγητο και μετα σε ενα παρκο και μετα στο κεντρο...

Τελεια !ειχε και το αγορακι μαζι του που ηταν ο κολλητος του και τα εδωσε ολα!

Αντε να ειμαστε καλα και του χρονου!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ωχ βρε Κικο περιπετειες..

Δεν θα ειναι τιποτα θα δεις!Ολα θα πανε καλ μην αγχωνεσαι.

Οσο για τη γαστρεντεριτιδα δεν εχω εμπιερια αλλα εχω ακουσει οτι ειναι το χειροτερο..κραταει μερες..

Υπομονη θα περασει και αυτο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!

εχθες περασαμε πολυ ωραια τελικα μαζευτηκαμε 12 ατομα και 3 παιδια ο μικρος αυτες τις μερες εχει ξεσαλωσει τωρα τελος οι γιορτες τα κεφαλια μεσα χαχα!

εγω μολις ηρθα απο τον ενδοκρινολογο μου εδωσε διατροφη για 15 ημερες και να μετραω μονη μου το ζαχαρο καθε μερα και σε 15 θα ξαναπαω να τα πουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πωπω βρε κικο μου ...περασατε ταλαιπωρια...περαστικα σε ολους οικογενειακως και καλα κανεις και πιεζεις τον συζυγο ,με την καρδια δεν παιζουνε..

Μαρτζι μου!!!!βλεπω το ζουζουνι ξεσαλωσε ...με τον ανδρα μου λεγαμε το πρωι πως θα καταφερουμε τον Χρηστο να παει σχολειο την Πεμπτη ..το αγριμι μας!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βατραχακι ολα θα πανε καλα ,μην ανησυχεις ..σκεψου το και αλλιως , θα γλυτωσεις να παρεις και πολλα κιλα!!!

σε βλεπω με το που γεννας με το μπικινι στην παραλια!!!

00020468.gif

ναι ναι Ιωαννα μου μη σου πω και μονοκινι στρινγκ!!!!

Ελενάκι απ'ότι διάβασα γεννάς 15/1 , εύχομαι με το καλό κοπέλα μου και με έναν πόνο.

Vatraxaki μην σε αγχώνει η διατροφή , δες το θετικά ότι δηλαδή για τουλάχιστον 15 μέρες θα τρως και λίγο πιο υγιεινά σε αντίθεση με τις υπόλοιπες μέρες και όπως λέει και η Joa με το που θα γεννήσεις όχι απλώς θα βγεις στην παραλία αλλά και θα πας και στο next top model.Μακάρι και εγώ να έκανα σωστή διατροφή σε όλη μου την εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

Μαρτζι μου!!!!βλεπω το ζουζουνι ξεσαλωσε ...με τον ανδρα μου λεγαμε το πρωι πως θα καταφερουμε τον Χρηστο να παει σχολειο την Πεμπτη ..το αγριμι μας!!

Καλα ...αυτος ο δικος μου ειναι τοσο τουρμπο αυτες τις μερες που και σε παιδικο να τον αφηνα ξαφνικα νομιζω κανενα προβλημα δε θα ειχε..:lol::lol:

Γελαω τωρα αλλά να δω πως θα τον βαλω για υπνο το μεσημερι..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικο περαστικα σας οικογενειακώς!!

Να τις κανετε τις εξετασεις του συζυγου αμεσα και να εχετε καλά αποτελέσματα.Κι εγω θελω να κανουμε μια γενικη στον καλό μου μιας και εχει να κανει απο τοτε που ήμουν εγκυος

Βατραχακι, καλυτερα να μπεις σ'ενα πρόγραμμα διατροφής, να μην εχεις και το αγχος συνεχεια..

Ιωάννα ξεστόλισες, ε;;Και εγω το σκεφτόμουν για σημερα, αλλά μαλλον το βλέπω για αυριο, καθώς σημερα το βραδυ εχουμε εξοδο τα δυο μας..Εχω κανει κράτηση σ'ένα πολύ καλό εστιατοριο για να χαλαρωσουμε λίγο και να βρεθουμε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τωρα διαβαζω αυτα που ειπατε!

αρμακι μου χαιρομαι που ολες οι εξετασεις ειναι καλες!!!

ριτα ασε κι εμεις εχουμε βγει πολυ εκτος προγραμματος και να δω το βραδυ τι θα κανουμε μην του εγινε συνηθεια και κοιματε στης 12 φοβαμαι!

Μαρινα μου τοσες μερες εισαστε μονο με αντιπυρετικα;περαστικα σας!

Εγω κοριτσια ποτε δεν ξεστολιζω πριν τα Φωτα.

Απο του Αη Γιαννιου και μετα θα το κανω.

Καλα εχουμε αραδιασει του κοσμου τα παιχνδια σημερα δεν εχω που να πατησω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...