Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ξύπνησα σαφώς καλύτερα και απύρετη. Έχω ακόμα λίγο πονοκέφαλο και βήχα, αλλά καμία σχέση με τα χθεσινά. Αφού λέω να το τολμήσω και να κατέβω μία βόλτα γιατί μπάφιασα μέσα.

Lazarenia ίωση και ιγμορίτιδα μου είπε. Δεν είπε κάτι για νέα γρίππη. Δεν είχα και τόσο υψηλό πυρετό. Μέχρι 37,6 έφτασα.

Joa τι ωραία που φεύγετε. Πόσες μέρες θα μείνετε;

Arma αυτές οι μέρες έτσι είναι. Από τη μια γιορτή πας στην άλλη. Μην κοιτάς εμάς.........να πάνε και να μην ξανάρθουν οι φετεινές γιορτές.

Fast σε εσένα μικρή μου δεν ευχήθηκα. Δεν κατάλαβα ότι είχες και εσύ γενέθλια. Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου και τον αντρούλη σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω βρε Μαρινακι ακομη το αγορι μας πυρετο ?να τον πας οπωςδηποτε !!!περαστικα σας....περιμενουμε νεα σου...

giovanna θα μεινουμε 6 μερες..φευγω Παρασκευη ξημερωματα και επιστρεφω Τεταρτη αργα το βραδυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαρίνα μου ελπίζω να σας δεχτεί σήμερα η παιδίατρος..κρίμα τον καημενούλι να ταλαιπωρείται τόσες μέρες...

joa μπράβο που περάσατε καλα! Και του χρόνου!

giovanna μη νομίζεις, ήταν η πρώτη χρονιά μετά από πολλά χρόνια που είμασταν καλά. Πάντα συνήθως την πρωτοχρονιά ή εγώ ή ο καλός μου και πέρυσι η Εύα είμασταν άρρωστοι..τι να κάνουμε τυχαίνουν κι αυτά..περαστικά να είναι και αγύριστα!

Εμάς βγήκε και η καλλιέργεια ούρων είναι πεντακάθαρη ευτυχώς, οπότε μάλλον κλείνουμε ότι κάπου τραυματίστηκε...ουφ! πάει κι αυτό! :-)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

πω πω βρε Μαρινάκι. Σε καταλαβαίνω. Και εγώ έτσι τα είχα πάρει με τον παιδίατρο όταν τον πέρναμε τηλέφωνο και δεν τον βρίσκαμε.....και τελικά καταλήξαμε νοσοκομείο. Βέβαια ήταν και απόγευμα Πρωτοχρονιάς..........αλλά τον είχαμε ανάγκη. Θέλω μια παιδίατρο σαν της Άρμας. Που όταν βλέπει κλήσεις στο κινητό της παίρνει αυτή και δεν τα αγνοεί.

Εμάς βγήκε και η καλλιέργεια ούρων είναι πεντακάθαρη ευτυχώς, οπότε μάλλον κλείνουμε ότι κάπου τραυματίστηκε...ουφ! πάει κι αυτό! :-)

Σωστά βρε Άρμα. Πώς δεν είχατε σκεφτεί. Μπορεί κάπου να τραυματίστηκε. Και τώρα που το λες, όταν η Αλεξάνδρα ήταν μικρότερη την είχα γδάρει εγώ με το νύχι μου σε εκείνη την περιοχή.

Διαφημίσεις

Σας πρήζω σήμερα. Λοιπόν, για να μην μιλάμε μόνο για αρρώστειες, να σας πω ένα ωραίο που κάνει η Αλεξάνδρα. Ανάμεσα στα παιχνίδια που πήρε, και πήρε πάρα πολλααααά, είναι και μία κούκλα σε καροτσάκι. Έχει τόσο γούστο να τη βλέπεις να σέρνει το καρότσι, είναι όνειρο. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι παίρνει την κούκλα αγκαλιά, τη φιλάει και μετά την κάνει 'νάνι-νάνι'. Ότι βλέπει δηλαδή εμένα να κάνω.

αμαν βρε μαρινακι μου ταλαιπωρηθηκε το παιδι αλλα απο σημερα θα ειναι καλυτερα αφου περασαν τοσες ωρες χωρις πυρετο ειναι για να περασει τελειως.

αρμακι χαρηκα παρα πολυ,μπραβοοοοοοοο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Θέλω μια παιδίατρο σαν της Άρμας. Που όταν βλέπει κλήσεις στο κινητό της παίρνει αυτή και δεν τα αγνοεί.

Ναι, πάντα θα απαντησει..μόνο αυτή τη φορά άργησε (δλδ την είχα πάρει βράδυ και με πήρε πρωί) αλλά είναι στο εξωτερικό οπότε μάλλον θα εφταιγε η διαφορά ώρας. Και το βράδυ της παραμονής με ξαναπήρε να δει πως είναι το παιδί...είναι πολύ σημαντικό!

Όσο για το καρότσι με το μωρό και εμένα είχε τρελλαθεί όταν της το είχαμε πάρει. Και εκτός από νάνι νάνι, το σηκώνει μετά όρθιο και το χοροπηδάει..:lol: Ένα άλλο που με είχε τρελλάνει τότε με το καρότσι ήταν ότι όταν έβρισκε ''εμπόδιο'' το πατούσε στο σημείο ακριβώς που το πατάω κι εγώ όταν θέλω να ανεβω πεζοδρόμιο και το σήκωνε ''σούζα'' για να το περάσει. Έχουν απίστευτη παρατηριτικότητα!

Κορίτσια μου κι εγώ πάντως χάρηκα πολύ που όλα είναι οκ και νιώθω και τη δική σας χαρά όπως ένιωσα και την αγωνία σας οταν την πήγα για την εξέταση..σας ευχαριστώ!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

και μας η τωρινη παιδιατρος παντα απανταει στος κλησεις και τον Οκτωβρη ενα διαστημα που ηταν συνεχεια αρρωστουλι το αγορακι μου μας πηρε και τηλ να δει αν εχει ανναρωσει ...την παλια παδιατρο που ειχαμε την αλλαξαμε συν τοις αλλοις και για αυτο τον λογο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια φεύγω. Πάω για ψώνια και καφέ.:D:D:D:D:D:D

Kαλημερα,

χρονια πολλά σε ολους οσους γιορταζουν,

μπραβο Ευούλα για την εξεταση.

Μαρινα με εντυπωσιαζεις με τη γιατρό. Εμενα καθε φορα με παιρνει σε 5΄πισω. Πιστευω οτι πρεπει να της εχεις απολυτη εμπιστοσυνη. ΝΑ επιμενεις εσυ να τον δει!!!

Λοπόν εμεις χθες το πρωι πηγαμε σε μια μικρή μας φιλεναδιτσα. Περασαμε παρα πολυ ωραια αλλα ο Π αναγιωτακης ηθελε να τα διαλυσει ολα. Φαγαμε ολα τα παιχνιδακια της φιλεναδιτσας μας. Οριστε το παιδακι μου αρχιζει να κανει σκανταλιες!! Τον ματιασαμε αλλα μου αρεσει. Γινετε καθαρο αρσενικό!!! Τρεμε Γρηγορη!!!!!

Καλημερα μανουλες!!

Αρμα, υπεροχα!! πάει τελέιωσε κι αυτο, να ησυχάσετε τωρα..

Fast να τα εκατοστησεις κι εσυ κορίτσι μου!!Να είσαι γερη και να χαιρεσαι τα ζουζουνια σου!

Μαρίνα να μας πεις τα νεα απο την παιδιατρο και μην ανησυχεις..Θα περασει γρηγορα!!Απο Πέμπτη θα είστε καθε μερα μαζί και θα ελεγχεις την κατασταση..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα Ιωάννα μου..

Κοιμηθηκε καλά και όλο το βραδυ και η κατασταση του παραμενει η ιδια με χτες.Μικρή καταρροή και μεγαλη τρέλα!!!χαχα

Ελπίζω να μην επιδεινωθει..του βαζω λίγο otrivin και εβαλα και garamat στα αυτακια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...