Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλες εξαφανισμένες είστε;;

Εμεις λέγαμε να βγουμε μια βολτιτσα με τον καλό μου αλλά επειδή αγριεψε πολύ ο καιρός και ο μικρος μαλλον αρχιζει και εχει συμπτώματα καποιας ιωσης, δεν θα τον βγαλουμε εξω και θα μεινουμε μεσα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας ξεσαλωσαμε σημερα!

Τωρα ηρθαμε θα σας τα πω μετα!

Προς το παρον σας δινω το φαγητο της μαμας Νατασσας να δειτε.

Νατασσα και παλι ευχαριστω!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4188&Itemid=49

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα και από μένα.

Ουφ αυριο παω στη δουλεια και τρεχω σημερα για να τακτοποιήσω.

Τώρα ετοιμαζομαι να σιδερώσω.

Λαζαρενια χρονια σου πολλά να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και την οικογενεια σου

Vatraxaki να χαιρεσαι και εσυ τον αντρούλη σου.

Μαργαριτα τελικα το ηπιαν οι πατατες το γαλατακι και εγινε πολύ νόστιμο.

Πετρούλα μου και η μικρή μου αυτές τις μέρες με συνάχαι είναι.Στην αρχή ειπα οτι εινια δοντια αλλα μαλλον δεν ειναι μονο αυτό.

Γεια σας κορίτσια μου πώς τα περνάτε?

Πρώτα από όλα χρόνια πολλά στη Λαζαρένια μας, βρεθήκατε τελικά?Πώς τα περάσατε?

Βατραχάκι να χαίρεσαι κι εσύ το σύζυγο!

Κωνκωνάκι πώς είναι ο μικρός?Είχε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με το δικό μου, θα σας τα πω στη συνέχεια! Εσείς Γιοβάννα πώς είστε οικογενειακώς?

Ο Γωγουλίνος κατά τις 5 το πρωί θα κλείσει επιτέλους (πρώτα ο Θεός) ένα 24ωρο απύρετος! Ο βήχας βέβαια παραμένει αλλά μου φαίνεται κάπως καλύτερα!

Σας αφήνω κοριτσάκια μου γιατί αύριο και μεθαύριο πρέπει να πάω και στη δουλειά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα, Χρονια Πολλα και καλη Χρονια σε ολες και στις οικογενειες σας. Χαθηκα παλι ε?

Τα κουραγια οσο πανε και μειωνονται και ο χρονος λιγοστευει με 2 παιδια.Παρολα αυτα οποτε μπορω θα δινω και εγω το παρον μου αν και χανω πολλα νεα σας. Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν. Λαζαρενια Χρονια σου Πολλα.

Περασατε καλα ? Δεν διαβασα τιποτα. Ο μικρουλης μου ειναι με συναχι εδω και 3 μερες. Κατα τα αλλα καλα. Εχθες βγηκαμε με τον αντρα μου και γυρισαμε στις 5 το πρωι. Ολη μερα κοιμομουν σημερα..απαπα ασυνηθιστη ειμαι στο ξενυχτι. Περασαμε υπεροχα ομως. Πολυ γελιο!!! Α! Εκανα και εγω σπιτακι.. Το εβγαλα και φωτο αλλα πρεπει να το βαλω απο το κινητο στο λαπτοπ για να σας το δειξω. Πρωτοχρονια το εδωσα στα ανιψακια και το "Τσακισαν". Ωραιο βγηκε και τελικα δεν ειναι οσο δυσκολο φαινοταν. Μπραβο σου Ριτα. Ολοι χαζεψαν οσοι το ειδαν. Δεν πιστευαν οτι το εφτιαξα μονη μου

Γεια σας κοριτσάκια.

Lazarenia και Vatraxaki χρόνια πολλά. Λαζαρένια να είσαι χιλιόχρονη κοπέλα μου και εσύ Βατραχάκι να χαίρεσαι τον καλό σου.

Δεν μας θέλει ρε κορίτσια το 2010. Σήμερα ξύπνησα με φοβερό πονοκέφαλο. Τόσο που μου ερχόταν λιποθυμία. Τέσπα. Με κάτ ντεπόν και κάτι νουροφέν το έβγαλα το πρωϊνό. Το απόγευμα όμως δεν άντεχα άλλο και είχε δυναμώσει και ο βήχας. Έτσι με τσουβάλιασε ο καλός μου και πήγαμε νοσοκομείο. Περνάω ίωση και έχω και ιγμορίτιδα. Θα πάρω αντιβίωση για 7 μερές + σιρόπι για το βήχα + κάτι άλλο για τα πνευμόνια (δεν το θυμάμαι τώρα). :-(:sad::-(:sad::-(

Η Αλεξάνδρα μου είναι απύρετη, αλλά φοβάμαι μην την ξανακολλήσω. Την καλύπτει λέτε το αμοξίλ που παίρνει;

Ο πάγκος της κουζίνας μας έχει γίνει μία ωραία φαρμακαποθήκη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσια μου και παλι ευχαριστω για τις ευχες.

να ευχηθω και στην φαστ μας χρονια πολλα να τα εκατοστησεις.εχουμε την ιδια μερα γενεθλια ε?απιστευτο οντως!

σημερα συναντηθηκα με την κατεριναβ και με το φιλακι.περασαμε πολυ ωραια αν και ηταν λιγο...

μακαρι να σας γνωριζα ολες απο κοντα!δεν πειραζει ομως πιστευω οτι καποια στιγμη θα γινει και ααυτο αν η ευχη μου ακουστει!

παντως ενα εχω να πω!

το καφε μας εχει τα καλυτερα κοριτσια!!!

ειστε φοβερες ολες!

γιοβανα μου περαστικα κοριτσι μου.καλη ανρρωση να εχεις και προσπαθησε να ξεκουραστεις!τι διαγνωση σου εκανε?μηπως ειναι η νεα γριπη?

περαστικα στα αρρωστουλικα μας!σας φιλω...

1654096yn4fep17z7.gif

καλημεραααααααα χρονια πολλα σε λαζαρενια fast και στον αντρα το βατραχακιου.ολοι να ειναι γεροι και ευτυχισμενοι.

λαζαρενια μου πολυ χαρηκα που συναντησες τα κοριτσια.

να σας πω κατι να γελασετε.

διαλογος με την φωτεινη

"τι εισαι εσυ?"

απανταει πεντακαθαρα "κούκλα".

"πως την λενε την μαμα?"

"κίκη"

"πως τον λενε τον μπαμπα?"

"κούκλα"

της λεω οχι κούκλα, λουκά τον λενε οποτε μου λεει

κουκλά!!!το τονισε αλλου και καθαρματακι και χαιροταν οτι το ειπε κιολας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μου! Καλή εβδομάδα! Τι κάνετε? Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα, είμασταν συνέχεια μαζί με το κοριτσάκι μας, (εκτός από ένα δύωρο το απόγευμα του σαββάτου) και με άλλα παιδάκια, ευχαριστήθηκε πολύ το Ευάκι και εμείς. Κριμα που πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες...Τα κορίτσια δεν κατάφερα να τα δω τελικά αλλά κατάλαβα ότι αυτές τις μέρες των γιορτών είναι δύσκολες οι συναντήσεις..ελπίζω κάποια άλλη στιγμή να τα καταφέρουμε..

fast να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου! Καλή δύναμη σε όλο το τρέξιμο που τραβάς και όποτε μπορείς να μας λες τα νέα σου!

Βατραχάκι μου να χαίρεσαι τον καλό σου!

Χριστινάκι χρόνια πολλά κι από εδώ!

giovanna μου περαστικά σου! Φαντάζομαι πόνους που θα τράβηξες με την ιγμορίτιδα..τάβλα ήμουν μία βδομάδα πέρυσι από αυτό...πόσο μάλλον εσύ που έχεις και ίωση μαζί..ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα..δεν πιστεύω πάντως ότι η Αλεξάνδρα θα ξανακολλήσει γιατί προφανώς εσύ κόλησες από την Αλεξάνδρα.

Μαρίνα και stone πως είναι τα μικρά σας σήμερα?

Βικάκι θεά η Φωτεινούλα!!! Πολύ μου άρεσε το ''κουκλά'' :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα και από μένα.

Κομματακι δύσκολη η πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο τοσο καιρο.Που θα πει θα συνηθισω παλι.

Fast χρονια σου πολλά να εισαι παντα γερη.

Giovanna περαστικα σου κουκλα μου.

Βίκυ μου η φωτεινούλα μας απαιχτη

Καλημερα!!!Καλη χρονια!!!Οτι επιθυμειτε για τα παιδακια σας γις τις οικογενειες σας!!

Βικακι ,Χριστινα φαστ χρονια πολλα και καλα !!!οτι επιθυμειτε κοριτσαρες!!!οι επιθυμιες σας ευχες μου!!!

Βατραχίνα να χαιρεσαι τον βατραχοσυζυγο !!!με το καλο το μπεμπε νο2 !!!

Περαστικα και στα αρρωστα μωρακια μας!!!και εμεις ειμαστε λιιιγο αρρωστουληδες με βηχα και καταρροη αλλα μπροστα σε αυτα που εχουμε περασει αυτο δεν το θεωρω καν ιωση ...

Εμεις περασαμε υπεροχα!!!ξεκουραστηκαμε , φαγαμε μεχρι σκασμου, βγηκαμε , ξενυχτησαμε , χορτασαμε το ζουζουνι μας και μας χορτασε και αυτο και τωρα ξανα μανα στις επαλξεις!!!αλλα....για λιγο Παρασκευη πρωι φευγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια τι μου κάνετε? Εγώ ήρθα στη δουλειά αλλά κάθομαι στα καρφιά γιατί μόλις μίλησα με τη μαμά μου και μου είπε ότι ενώ ο μικρός είχε κλείσει 24ωρο απύρετος τώρα έχει πάλι πάνω από 38! Είναι η 6η μέρα και έχω ανησυχήσει και τα έχω ψιλοπάρει και με την παιδίατρο που μέχρι τώρα μου είχε πει να μην τον δει και έχει καταταλαιπωρηθεί το παιδάκι μου. Τώρα την πήρα πάλι τηλ μήπως τον πάμε έστω και τώρα το πρωί να το σκάσω από τη δουλειά και μου είπε να την πάρω σε ένα δεκάλεπτο! Δεν αντέχω άλλες αρρώστιες!:-(

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...