Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σουλιτσα μου εβαλες οσο γραφω?Αδιαλυτο το εβαπορε ετσι?

Το εστρωσες στη λαμαρινα του φουρνου ή σε μικροτερο ταψί?

Λογικα θα στο πιουν οι πατατες αφου ειναι αψητες βαλτο και λιγο προς το τελος στον ΑΕΡΑ αν εχει ακομα υγρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσια καλη χρονια και παλι παντα με υγεια!!!!

εμεις πηγαμε σημερα φλοισβο και περασαμε υπεροχα!!!αυριο θα παμε στην παρασταση mazoo and the zoo!

το απογευμα στις 6,30 θα συναντηθουμε στο βιλατζ στου ρεντη.

οποια θελει ας ερθει θα χαρω πολυ να σας δω!

ριτακι καταλαβαινω οτι δεν μπορεις.δεν πειραζει καποια αλλη φορα θα τα πουμε πιο κεντρικα!

να ευχηθω και στο βικακυ μας.

χρονια πολλα να σε χαιρομαστε και να μονο χαρες να γευεσαι.

κα φωτεινουλα να χαιρεσαι την κορακλα σου!!!!

σας φιλω γλυκα και περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα.

δεν εχω διαβασει λεπτομερειες κοριτσακια μου....

1654096yn4fep17z7.gif

Ουφ! Δεν μπορώ να είμαι άρρωστη. Κάνω πολύ δύσκολα πυρετό, αλλά όταν κάνω με ρίχνει εντελώς. Εντωμεταξύ, επειδή θερμοκρασίας σώματος εγώ δεν έχω 36,6 αλλά 35,9 το 37 είναι πυρετός. Τουλάχιστον η Αλεξάνδρα μου είναι απύρετη. Ακόμα να κοιμηθεί η ζουζούνα. Τώρα το παλεύει ο αντρούλης μου.

Vatraxaki μπράβο σας που περάσατε τόσο καλά. Πάντα τέτοια εύχομαι.

Eva η αλήθεια είναι ότι το πρωί δεν ένιωθα τόσο χάλια. Είχα μόνο λίγο πονοκέφαλο. Μετά απόγινα. Έπρεπε να γίνουν όμως αυτές οι δουλειές γιατί το καλάθι με τα άπλυτα ήταν ξέχειλο. Τώρα είναι σε αυτήν την κατάσταση το καλάθι με τα ασιδέρωτα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λαζαρένια εύχομαι να περάσετε πολύ καλά αύριο. Βγάλτε και καμιά φωτογραφία για να δούμε και εμείς. Πότε επιστρέφεις;

Κορίτσια καλή Κυριακή σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Giovanna περαστικα και στις 2 σας τωρα..

Και ο δικος μου κατι φτερνισματακια εκανε το απόγευμα, ελπίζω να είναι αθώα και να μην μας βρει τπτ πάλι..

Πωπω το τερας πριν 5 λεπτά κοιμηθηκε..Ηταν μεσα στην τρέλα και νυσταζε πολύ γιατι κοιμηθηκε μονο μια ωρα το απόγευμα...Είπα και εγώ να μην του δωσω πιπιλα αλλά βρηκα τη μερα..Κλεισαμε τα φωτα και πιασαμε με τον συζ. απο εναν καναπέ για να ξαπλώσει δίπλα μας..Μολις ξαπλωνε με την κουβερτούλα διπλα στον μπαμπα του,πεταγοταν και ελεγε μαμα και ερχοταν σε μενα, μολις βολευόταν σε μενα, πεταγοταν ξανα έλεγε μπαμπα πήγαινε τον μπαμπα του..με τη συνοδεια της κουβερτας..αυτο εγινε γυρω στις 10 φορες και μου λέει ο καλος μου δωσε την πιπιλα να ηρεμησει και πραγματι μολις την εδωσα σε 1 λεπτό εκλεισε τα ματια και κοιμηθηκε..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ρίτακι μου γράφαμε μαζί χθες κ δεν είδα ότι μου μίλησες.μόνο οι νονοί της φωτεινής ήρθαν.δεν ήθελα κόσμο.άλλες χρόνιες γινόταν χαμός εδώ,υπήρχαν γιορτές που είχα πάνω από 30 άτομα.κουράστηκα όμως κ φέτος δεν ήθελα τίποτα.χθες κατάλαβα για πρώτη φορά να εχω σε αναμονή τρίτη γραμμή στο κίν μου ενώ μιλούσα ήδη κ στο σταθερό κ στο δεύτερο κίν που εχω.αν είχαν έρθει όλοι όσοι με πήραν κ ρωτούσαν αν δέχομαι,θα έφευγα εγώ!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα σας...Που ειστε σημερα;;

Κοιμηθηκα με το γιο μου χτες γιατι μεχρι τη μια μου ξυπνησε 5 φορες και προκειμενου να ξυπναει και να είναι ξεσκεπαστος όλη νυχτα τον πήρα μαζί μου, αλλά η βραδια εξελίχθηκε πολύ δυσκολη καθώς δεν με αφησε να κοιμηθώ καθολου...Ηταν πολύ ανησυχος, γυρνουσε απο εδώ, γυρνουσε απο εκεί, με κλωτσουσε, μεχρι που με δαγκωσε και μεσα στον υπνο του..

Τωρα εχει αλωνίσει ολο το σπίτι..

Σημερα εχει τα γεννεθλια της η Λαζαρενια μας!

Χρόνια σου Πολλά Λαζαρενια, να είσαι γερη!!

Εδω για τις ευχες στο κορίτσι μας: http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=731

καλημερα!!!

τι κανετε;

εμεις ξυπνησαμε κι ο μικρος βγηκε βολτα τωρα με τον μπαμπα του να παιξουν πηραν μαζι και την γουρουνα να την οδηγησει στην απλα :D

εγω θα κανω καμια δουλιτσα και θα μαγειρεψω μετα απο μερες :D

σημερα εχει γενεθλεια κι ο καλος μου να σας κερασω κατι

50aaaaaaaaa.gif1000glyka.jpg

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω πολυ σαρδελινα μου!!!

καλε που εξαφανιστηκατε ολες σημερα;

εγω καθαρισα το σπιτι και μαγειρεψα εκανα χοιρινο με μπυρα στο φουρνο με πατατουλες εγινε μουρλια!!!

το απογευμα θα παμε να δουμε την φιλη μου που γεννησε και το βραδυ θα ερθουν στο σπιτι φιλοι για καφεδακι και να κοψουμε και τουρτα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλινα μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.να τα εκατοστησει!!!ιδια μερα γενεθλια ε???

πηρα κερασμα και σας κερναω κι εγω λιγη 549062c91it46lgr.gifτουρτιτσα

κοριτσια να πατε στην παρασταση mazoo!!!περασαμε τελεια!!!!

τι να σας πω???οτι η λαζαρενια μου καθοταν προσοχξη και δεν κουνηθηκε καν!θα σας τα πω μετα ολα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα και απο μένα!!!!

Μόλις έβαλα τη μικρή για ύπνο κα προσπαθώ να μην κοπανάω τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο...:lol::lol::lol:

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα αλλά με τη μικρή στο σπίτι δεν προλαβαίνω ούτε να γράψω ούτε να διαβάσω....:confused:

Βατραχάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!!

Πολύ χαίρομαι που αυτές τις μέρες όλα τα μικρουλίνια ξεσαλώνουν!!!!:D:D

Ελπίζω και τα αρρωστούλικα να είναι λίγο καλύτερα...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχακι να τον χαίρεσαι τον καλό σου!!Να τα εκατοστήσει!!

Κι εμεις ειχαμε παρεα και πριν λίγο μας εφυγαν, ήρθαν φιλοι μας απο νωρις για καφε με τον ενος ετους γιο τους, επαιξαν πολύ καλα τα δυο παιδακια μας, παραγγείλαμε απ'έξω (τεμπελιασα να μαγειρεψω) και τώρα κοιμηθηκε το αγορακι μου..Γμτ εχουμε καταρροή απο τα ματακια και τη μυτουλα του..

Εσεις πως είστε;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...