Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φιλεναδούλες μου γλυκιές Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σας εύχομαι...αυτό το έτος να μας φέρει υγεία και αγάπη...για μας, για τα παιδάκια μας και για όλα τα παιδάκια του κόσμου!

1882013inj9zkq8pb.gif

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα!!!!!! Τι κάνετε;

Γιοβάννα μου περαστικά σας...:-(:sad::-( ελπίζω η μικρούλα να αναρρώσει γρήγορα...

Ρίτα πρέπει να ήταν πολύ ωραία με τα παιδάκια και τον Αι Βασίλη!!!!:D:D

Εμείς δεν την κρατήσαμε ξύπνια γιατί με το ζόρι καθόμασταν και εμείς!!!!!:D:D:D αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου κοιμηθήκαμε!!!!:lol::lol::lol:

Χθες πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητό, και η μικρούλα μας καταχαιρόταν με τα παιδάκια που λέγανε τα κάλαντα!!!!

Σήμερα θα πάμε να φάμε έξω....και χθες το βράδυ βγήκαμε με τον καλό και άντεξα μέχρι τις 1.15;)

Πάντως έχω την εντύπωση ότι όλη η κούραση έχει συσσωρευτεί και μου βγαίνει τώρα..:-( Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου....

΄Φιλιά σε όλες και καλά να περάσετε και σήμερα!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλησπέρα φιλες μου...

Giovanna περαστικα στην Αλεξανδρα..Κρίμα το καημενο μωρε..Αντε για τα Θεοφανεια θα είναι περδικουλα..

Παω να πάρω το μικρο μου απο τη μαμα μου, που τον χασαμε λίγο αυτες τις μερες, να σηκωθεί και ο καλός μου και θα πάμε εξω με γονεις να φαμε σημερα..

Vatraxaki, πολύ εξυπηρετησαν τελικα οι γιορτες στην...κατσαρολα!

Και εμεις εδω και μια εβδομαδα όλο στον εναν και στον άλλο πηγαινουμε για φαγητο..χαχα

Απο το ξενυχτι και την κουραση με ποναει όλο μου το σωμα...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλη Χρονια με υγεία σε όλους!

Εμείς βέβαια απο υγεία......παίζετε... Ο μικρός έχει καταροή και βήχα, χάλια είναι. Κάνουμε μασκούλες και αντιβίωση θα πάρουμε αν χειροτερέψει. Και εδώ και 3 μέρες πολύ κλάψα:mad:. Οχι οτι τον ενοχλεί κάτι, αλλά γιατί δεν του δίνω το κινητό, γιατί δεν τον αφήνω να κοπανάει την κρυσταλιέρα, γιατί δεν τον βάζω να κάθετε στον πάγκο της κουζίνας και άλλα τέτοια. Ουφ!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Giovanna μου περαστικα! Ταλαιπωρηθηκε πολυ ε? Πως ειναι τωρα?

Ελενη αντε και κοντευεις! Λογικο ειναι να εισαι εξαντλημενη... Λιγο υπομονη ακομα!

Κοριτσια εμεις σημερα πηγαμε για καφε και παιδικη χαρα! Ωραια περασαμε, αλλα τις τελευταιες μερες με εχει πεθανει η μεση μου... Ποναω παρα πολυ, σερνομαι.. Αυτα τα 13+ κιλα του Σωτηρη με πεθαναν. 10 μερες τωρα που ειμαστε συνεχεια μαζι μια να τον αλλαξω, μια να τον παρω αγκαλια απογινα... Αυριο φευγει και η αδερφουλα μου και ειμαι καπως.. Πολυ λιγο μου φανηκε... Θα την παω και στο αεροδρομιο αυριο το πρωι. Πεταει στις 9, οποτε στις 6 εχει εγερτηριο. Αυτα!

t7fQp3.png

Καλή Χρονιά σε όλες σας! Να χαίρεστε τα παιδάκια, τα βρεφάκια και με το καλό να δεχθείτε και τα αδελφάκια τους οι έγκυες! Υγεία πάνω απ΄όλα και χαρούμενες, ιδιαίτερες οικογενειακές στιγμές όλο τον χρόνο!

Κωνκων εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη, εύκολη και ξεκούραστη :)

Η Κάτια να σας πώ πως μετράει τα σκαλιά στην τσουλήθρα μέχρι το 10 θα με πιστέψετε; Επίσης, τραγουδάει τα κάλαντα (με βοήθεια), άλλα τραγουδάκια, χορεύει και μας λέει τα πάντα, ό,τι κάνουμε. π.χ. την Πρωτοχρονιά που την κρατήσαμε ξύπνια, μας λέει μετά μπαμ μπουμ μπαμ μπούμ, σκατά καθάριζε η μαμά τα παπούτσια της (είχα πατήσει :D:D), η Βούλα κοιμάται (η γειτόνισα της πεθεράς μου), Καλά Πωχονιά (το καλά από το Καλά Χριστούγεννα, και το δεύτερο η Πρωτοχρονιά), Χαίεται κύιε Πααγιώτη (χαιρετάμε κιόλας) κτλ. κτλ. όλη μέρα! Πολύ γέλιο !

Περαστικά στην Αλεξάνδρα μας!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

κωνκωνάκι μου πολύ μου αρέσει το δεύτερο τικεράκι σου!

:D ναι φάση έχει!

giovanna περαστικά σας!

sunsun σ'ευχαριστώ πολύ! Καλά η Κάτια πολύ προχωρημένη!

deleni μου κουράγιο, κοντευεις!

Ριτάκι μου καλό το κόλπο με τις πιπίλες:wink:. Την έχει ζητήσει καθόλου?

Αχ χάλια είναι ο μικρός ρε γμτ, πολύ βήχας:-(.

Γεια σας!

Ειχαμε παει σε φιλικο σπιτι με παιδακια..και τωρα γυρισαμε και πηρε ενα υπνακο..εχει ριξει ΤΟ παιχνιδι..

Καλα το προγραμμα μας μετα απο 20 μηνες αποδιοργανωθηκε τελειως αυτες τις μερες..

Απορω πως το επετρεψα... χαχαχα!!!

Αρμα την κατσαμε σου λεω...χιχι

Αντε να τον στρωσω παλι.

Κων κων μου περαστικα!!!Πολυ συγκινητικο το δευτερο τικερακι σου!!Τι ωραια!!!

Sun sun τελεια η μικρη!!Σε πιστευω!!Αλλά ...εμεις μετραμε στα αγγλικα.. αμ πως? χαχαχαχαΝα τη χαιρεσαι την κουκλα σου!!

Deleni μου κοντευεις!!Το πιστευεις?Πω πω εφτασε ο καιρος!!

Αντε Πετρουλα να ξεκουραστεις λιγο σε εφαγαν τα ξενυχτια ρε κοριτσι!

Κωνκωνακι μου πιπιλα τελος..δεν τις εχω καν στο σπιτι τις πεταξα δεν την εχει ζητησει ουτε μια φορα και σημερα ενω το μικροτερο παιδακι που πηγαμε ειχε πιπιλα ουτε καν την κοιταζε..τιποτα την εχει ξεγραψει!!Βατραχακι εχω κρατησει μια κλειστη μονο καινουργια αλλα δε θα ενδωσω ειμαι αποφασισμενη.

Παει και αυτο!

Να σας δειξω μια γκουρμεδια μου

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4185&Itemid=49

Νατασσα αυριο θα βαλω και το χοιρινο της μανουλας σου να το δεις.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γειά σας!!!!!

851698h64nn6srs4.gif

Εύχομαι σε όλες καλή χρονιά , υγεία, αγάπη και ευτυχία στις οικογένειες σας!!!!! Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν και με το καλό και οι εγκυούλες να φέρουν στον κόσμο τα δεύτερα παιδάκια τους!!!!

Μου λείψατε πάρα πολύ αλλά δεν μπορούσα να μπώ καθόλου μια ήμουν άρρωστη και μια με την Ραφαέλα όσες ώρες είμασταν στο σπίτι δεν με άφηνε καθόλου.Εύχομαι να περάσατε καλά , εμείς τα περάσαμε οικογενειακά και μάλιστα παραμονή Πρωτοχρονιάς δεν είχαμε ρεύμα....κουλό έτσι??? Μάλιστα υποδεχτήκαμε τον νέο έτος με κεράκια!!!!Ευτυχώς πουδεν είχα τραπεζώματα.Χθες λείπαμε όλη μέρα και γυρίσαμε 1.30 το βράδυ και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ.

Εσεις κοριτσάρες τι κάνετε πως τα περάσατε???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Γεια σας φιλεναδούλες μου. Είμαι η Ιωάννα και είμαι άρρωστη :-(:-(:-(:-(:-( Έχω δέκατα, πονοκέφαλο, καταρροή και πονάνε τα κόκκαλά μου. Γενικά νιώθω και μια απίστευτη αδυναμία. Βέβαια, αφού ήμουν ετσι χάλια, και έτσι και αλλιώς λόγω της Αλεξάνδρας θα μέναμε σπίτι, από το πρωί έχω βάλει και έχω απλώσει δύο πλυντήρια, άλλαξα σεντόνια, ξεσκόνισα, σκούπισα, έκανα τα μπάνια και τώρα έχω βάλει να πλύνω κάτι ρούχα στο χέρι. Επίσης μαγειρεύω για την Αλεξάνδρα.

Η κουκλίτσα μου είναι σαφώς καλύτερα. Το χτεσινό βράδυ ήταν και αυτό λίγο δύσκολο, την ξυπνήσαμε και 05.00 για την αντιβίωση, αλλά από τις 08.00 που είχε 38,1 ξαναέκανε πυρετό, 38, στις 18.00. Οπότε νομίζω ότι πάμε καλύτερα και αύριο ίσως είναι απύρετη.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας. Εύχομαι να είστε όλες καλά και να διασκεδάζετε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna μου θελει ενα ολοκληρο 24ωρο η αντιβιωση στην ωτιτιδα για να εχει αποτελεσμα.

Νομιζω οτι απο σημερα το βραδυ και μετα θα ειναι μια χαρα!

περαστικα και σε σενα ευχομαι να σε κολλησε η μικρη και να μην ειναι τιποτα αλλο καινουργιο..

Φιλακια να της δωσεις!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας και από μενα και πάλι στα γρήγορα.

Περαστικά στον Κωνσταντίνο και στην Αλεξάνδρα.

Ιωάννα μου περαστικακαι σε εσενα

Και η Ανδρεάννα εχει λίγο μπουκωμα αλλα φαινεται οτι ειναι από τα δοντακια της.Βγάζει και τους πίσω τραπεζίτες.Και εγω περιμενα μετα τα δυο .Τι να πω??

Μαργαρίτα μου αν εισαι εδώ επιδή περιμενω κοσμο εκανα την πατατοπιτσα και εβαλα εβαπορέ αλλά κολυμπαει .Θα το πει στο ψήσιμο???

Βρε Ιωάννα μου περαστικά κουκλίτσα μου καταρχήν για την Αλεξάνδρα και κατα δεύτερον για σένα.

Και μένα η Ραφαέλα και εγώ είμασταν έτσι πριν την <πρωτοχρονιά απλά η δεν κάναμε πολύ πυρετό εμείς.Πάντως παρ΄ότι την αδυναμία σου μπράβο που έκανες και τόσες δουλειές.Εγώ όταν με πονούσε το σώμα μου σερνόμουν.

Περαστικούλια και ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...