Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλή χρονιά σε όλους μας και εύχομαι το 2010 να φέρει σε όλους ότι στέρησε το 2009.

Εμείς δεν κάναμε και την καλύτερη Πρωτοχρονιά χτες. Αφενός μας ήρθε ακάλεστος ένας αντιπαθέστατος τύπος και αυτός που τον κουβάλησε δεν φρόντισε τουλάχιστον να μας ενημερώσει, αφετέρου η Αλεξάνδρα μου είναι πάλι αρρωστούλα. Έχει από χτες πυρετό η γλυκιά μου. Μέσα σε 13 μέρες έχει αρρωστήσει τρεις φορές. Την πρώτη φορά βέβαια κράτησε μόνο μια μέρα. Πήραμε σήμερα τον παιδίατρο και ή θα μας επισκεφτεί σήμερα το απόγευμα ή αύριο το πρωί. Φοβάμαι ότι την πονάνε τα αυτάκια γιατί όταν την ακουμπάω εκεί γκρινιάζει. Τέσπα. Από όρεξη όμως ντούρασελ. Χτες έμεινε ξύπνια έως τις 00.50 και ο Άγιος Βασίλης της έφερε ένα καροτσάκι με μωρό. Είχε πολύ γούστο να την βλέπουμε να σέρνει το καρότσι. Στην αρχή φοβόντανε και φώναζε 'έλα μαμά, έλα θεία'. Να πάει κάποιος άλλος δηλαδή να το σύρει.:lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ριτάκι μεγάλη επιτυχία ο Αγιος Βασίλης ε? Πολύ ωραίο αυτό που κάνατε! Γέλασα πολύ με το ''ποπο''!

Λοιπόν εμεις το είχαμε σκεφτεί αλλιώς το σκηνικό με τον Αγιο αλλά τελικά αποτύχαμε! Λέγαμε όλες αυτές τις μέρες ότι θα αφήσουμε μελομακάρονο και νερό κάτω από το δέντρο και το βράδυ θα έρθει ο Αγιος Βασίλης να φαει και να αφησει το δώρο. Έλα όμως που το αφήσαμε την ώρα πριν πάμε για μπάνιο που γενικά εκείνη την ώρα η Εύα δεν ξέρει τι θέλει..αρχικά νευρίασε που αφήσαμε το πιατάκι στο πάτωμα και ήθελε να το βάλει στο τραπεζάκι(έχει κόλλημα με το συμμάζεμα..:lol:) Μετά ήθελε να φάει το μελομακάρονο..δράμα! Έκλαιγε συνέχεια! Τελικά τα εξαφανίσαμε όλα..:lol:

Το πρωί βέβαια σηκώθηκε αμέσως από το κρεβάτι για να δει αν τελικά της άφησε δώρο. Η κουζίνα είχε φοβερή επιτυχία, παίζει συνέχεια! όπως επίσης και με ένα αλογάκι κουνιστό που της πήρε η γιαγιά και με το σίδερο-σιδερώστρα και ηλεκρτική σκούπα που της έφεραν οι νονοί. Έχει εκστασιαστεί με τα καινουρια παιχνίδια!

Σήμερα πήγαμε στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά γιατί εκεί αυτές τις μέρες ειναι η αδερφή του άντρα μου ντυμενη νεράιδα και πήγαμε να την δούμε. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά η Εύα το ευχαριστήθηκε και μόλις είδε τον Αγ. Βασίλη του έκανε ''ευχαριστώ'' για το δώρο.

Το βράδυ θα πάμε στν γιορτή του πεθερου μου. Είμαι περίεργη να δω πως θα αντιδράσει που θα την βγάλω εκτός πργράμματος...

Νατάσα μου φαντάζομαι τι κουκλί θα ήταν ο γιόκας σου με την γραβάτα του! Τρελλαίνομαι μιλάμε να βλέπω μικρά αγοράκια με γραβάτες!!!

Βατραχάκι να χαίρεσαι κι εσύ την πεθερά σου!

Μαρίνα μου τώρα πως είναι ο Γωγούλης? Περαστικά βρε κοπέλα μου, τι να πω? Ελπίζω αυτή την χρονιά να μην έχετε καμία άλλη ίωση...

Πω πω πολλά είπα! Άντε φιλακια!!! :-)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλά και καλά με υγεια για όλο τον κοσμο και τα παιδακια μας φυσικά!

Επίσης περαστικα στο Γιωργο και στην Αλεξάνδρα..Συντομα να είναι καλά τα ζουζουνια μας!

Βικακι να είσαι πολύχρονη, να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!

Φωτεινή να χαιρεστε τη Βικυ!!

και οι υπολοιποι να χαιρεστε τους εορταζοντες της οικογενειας σας..

Νατασα να μας βαλεις φωτο του αντρούλη σου με τη γραβατα!

Ρίτα ο Γρηγορης το κεντρικο πρόσωπο της βραδιας ε;;όπως όλα τα παιδακια φυσικα..και εμεις χτες είχαμε σχεδιασει να μας επισκεφτει ο Αγιος Βασίλης στης μαμας μου καθώς είχαμε σκοπό να κατσουμε στους γονεις μόυ και για την αλλαγη αλλά κατα τις 11.30 μας πήραν τηλ. απο το μαγαζί να πάμε κατευθείαν εκει γιατί καποιοι ήθελαν να κανουν αλλαγη του χρόνου στο μαγαζί και επρεπε να πάμε πριν τις 12.00 να οργανωσουμε ορχήστρα και σερβιτορους...:mad::-x και ετσι αφησαμε το παιδακι μας να υποδεχτει τον νεο χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά..Αντεξε εως τις 12.30 και στην αλλαγη πάνω, τον εβγαλε η μαμα μου στο μπαλκονι και απο τα πολλά πυροτεχνηματα το μικρό εκστασιαστηκε και αρχισε να φωναζει απο χαρά..

Τωρα θα παιξουμε λίγο, θα κατσουμε στο τζακι να τα πουμε και κατα τις 10.00θα ξαναφυγουμε για δουλειά..Εχω κοιμηθεί μονο 5 ωρες απο το πρωί που γυρισαμε και δεν αντεχω άλλο, νυσταζω φοβερα αλλά θελω να χαρω και το παιδακι μου για το απογευμα και ετσι θα κανω υπομονη μεχρι να ξαναφυγουμε..

Φιλια σε όλες σας και καλα να περασετε απόψε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ 2010 ΕΥΧΕς !!!

χρονια πολλα στους στις εορταζουσες!!!

ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

εμεις περασαμε χαρμα χθες βραδυ.

ξυπνησαμε την μικρη 12 παρα τεταρτο και υποδεχτηκαμε το νεο ετος.βγηκαμε στο μπαλκονι και ξετρελαθηκε με τα πυροτεχνηματα αφου δεν σταματαγε να λεει ''μπαμ μπαμ''ακομη και σημερα.με κλαματα την βαλαμε μεσα.

μετα ο αντρας μου εφτγε κρυφα και ντυθηκε αη βασιλης.

εγω της ειχα πει καιρο τωρα οτι θα ερθει και θα κανει ''τοκ τοκ την πορτα '' και το ελεγε συνεχεια.

της ειχαμε βαλει ενα δωρακι στο τζακι μεσα σε μια καλτσακαι της ειπα ''ηρθε ο αη βασιλης στο τζακι''

ετρεξε γρηγορα και βρηκε το δωρο αλλα πουθενα ο αγιος.

ξαφνικα χτυπησε η πορτα δυνατα ''τοκ τοκ ''

και κανει η μικρη μου ''ααααααα '' με ανοιχτο τοστομα.

πηγαμε και ανοιξαμε και μολις τον ειδε εμεινε εκπληκτη.

ψιλοφοβηθηκε μολις αρχισε να μιλαει ο ''αγιος'' αλλα μολις της εδινε τα δωρα ξετρελαθηκε.επεσε με τα μουτρα.

τον κοιταζε καλα καλα πονηρα και ανησηχησα μπας και τον καταλαβει και ξαφνικα μου λεει''μαμααααα μπαμπα παπουτσια''!!!!

ντοιν !!!!πεσαμε κατω απο τα γελια!!!

τον γνωρισε απο τα παπουτσια του αλλα το επειζε ανηξερη!!!

μετα τον αγκαλιαζε και τον φιλαγε...

εφυγε ο αη βασιλης και τον χαιρεταγε με θαυμασμο!!!

οταν ηρθε μετα ο μπαμπας της ο κανονικος τον αγκαλιαζε και του ελεγε τι ειχε συμβει!!!χαχαααχ ηταν τελεια!!!

το φλουρι ακομη δεν μαθαμε σε ποιον επεσε αφου σημερα ημασταν 20 ατομα .

ευχομαι να εχετε υγεια πανω απο ολα εσεις και τα παιδακια σας και παντα γουρι!!!

αλλαζω θεμα να σας πω αν θελετε την κυριακη στις 6,30 να συναντηθουμε στο village.

με την κατεριναβ θα μαστε εκει.σας περιμενουμε....

φιλια πολλα

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια τελικά το απόγευμα καταλήξαμε νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα έκανε 39,3 και τον παιδίατρο δεν τον βρίσκαμε πουθενά. Έχει ωτίτιδα και θα πάρει αντιβίωση για 8 μέρες. Με χαρές μπήκε το 2010:sad::-(:sad::-(:sad:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσάκια τελικά το απόγευμα καταλήξαμε νοσοκομείο. Η Αλεξάνδρα έκανε 39,3 και τον παιδίατρο δεν τον βρίσκαμε πουθενά. Έχει ωτίτιδα και θα πάρει αντιβίωση για 8 μέρες. Με χαρές μπήκε το 2010:sad::-(:sad::-(:sad:

μη στεναχωριεσαι κουκλα μου και εμεις το 2008 στο νοσοκομειο ειμασταν τετοιες μερες αλλα το 2009 μια χαρα χρονια ηταν.περαστικα στην κουκλιτσα σου και σε ολα τα αρρωστουλικα της παρεας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Tσα!!

Καλα εχω λιωσει στο συμμαζεμα απο χθες και πανω που λεω ενταξει μια χαρα ειμαστε κομπλε ερχεται ενα φιλικο ζευγαρι με 2 παιδια ενα στην ηλικια του Γρηγορη και ενα μεγαλυτερο και εγινε το ελα να δεις...

Πριν λιγο πηγε ο μικρος για υπνο..ηταν τρισευτιχισμενοςεπαιξε εφαγε το σουβλακι μαζι με τα αλλα και την επεσε.Ελπιζω μονο να μην του μεινει και γινει νυχτοβιος!

Πιπιλα γιοκ οριστικα και αμετακλητα αποκοιμιεται στα 5 λεπτα πλεον κανονικοτατα μαλιστα τις πεταξα σημερα κιολας χαχα!!

Μαρινακι περαστικα !Πως ειναι σημερα?

Αχ βρε Γιοβαννα αυτες οι ωτιτιδες...το καημενακι μου..πως ειναι τωρα?

Περαστικα ...

Λαζαρενια μου ειδες τι εξυπνα που ειναι τα ατιμα?Μυγα πεταλωνουν αυτα..χαχα

Αντε και του χρονου να το ξανακανετε ειναι το πιο ωραιο happening αυτο με τον Αγιο Βασιλη και εμεις καταδιασκεδασαμε!!Θα σας βαλω φωτο.

Οσο για τη συναντηση εγω περα απο το οτι ειναι ακομα συναχωμενη και δεν πολυβγαινω μπας και τελειωνουμε και γλιτωσει ο μικρος σας εχω ξαναπει οτι επειδη δεν οδηγω, προς τα εκει μου πεφτει παραα πολυ μακρια αν ηταν καπου κεντρικα θα μου ηταν πιο ευκολο διοτι για να ερθω εκει θα φαω ολη τη μερα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλη χρονια γλυκες μου φιλεναδες.υγεια και ευτυχια να εχουμε και να καμαρωνουμε τα παιδακια μας.

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας.να χαιρεστε και εσεις οσους αγαπατε οσους σας αγαπουν και οσους εχετε να γιορταζουν.

φιλια σε ολες σας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημέρα φίλες μου!

giovanna μου περαστικά στην Αλεξάνδρα μας..κρίμα ρε γμτ..ελπίζω σήμερα να ήταν καλύτερα..έπεσε καθόλου ο πυρετός?

Μαρινάκι ο Γωγούλης πως είναι?

Ρίτα μπράβο για την πιπίλα!!!! Καλά, ήταν τόσο απλό ε? Τέλεια!

Χριστινάκι θα σε πάρω τηλ. να σου πω

Και η Εύα μια χαρά τα πήγε με το ''ξενύχτι,'' δεν γκρίνιαξε καθόλου, λίγο με τον πολύ κόσμο τρόμαξε στην αρχή αλλά αυτό κράτησε κανα δεκάλεπτο. Μετά όλα οκ. Κοιμήθηκε κατά τις 1 παρά χωρίς καν να πεσει ξερή.. Ρίτα κι εγώ ελπίζω να μην τους μείνει η συνήθεια..θα δείξει!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

καλημερα!!!

γιαβανννα μου περαστικα σας αφου ξεκινησατε αντιβιωση απο σημερα θα δεις βελτιωση!

ριτα μου μπραβο σας που κοψατε την πιπιλα αλλα καλου κακου εχε μια κρυμενη ποτε δεν ξερεις!

εμεις μαλλον θα βγουμε βολτα και μετα θα παμε στη μαμα μου για φαγητο μια χαρα αυτες τις μερες ολο αλλου τρωμε :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...