Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ετοιμοι και εμεις...Σε λίγο θα φυγουμε να πάμε στης μαμας μου για αλλαγη του χρονου και απο εκει στο μαγαζί.

Περαστικα στα αρρωστουλικα μας που ταλαιπωρούνται και σημερα...

Κοριτσια μου ευχομαι να περασετε μια ομορφη βραδια όλες με τις οικογενειες σας και τα ζουζουνακια σας!!Το 2009 που φευγει να πάρει μαζι του στενοχωριες, αρρώστιες, κακιες και ...οικονομική κρίση, χαχα

Το 2010 που ερχεται να φερει μονο υγεια και ευτυχισμενες στιγμες για όλο τον κοσμο και τα παιδια του!!

Καλή Χρονια με υγεια!!

Φιλια Πολλά

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010

Εγώ μοναχούλα .Ολοι ειναι διπλα και παιζουνε χαρτακι.

εμενα με αφησαν να κοιμισω το κοιτσακι μου και δηθεν θα ερχοτανε η πεθερα μου για να παω και εγω.

Ακομα περιμενω...............

Οκ ολα καλα.

ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΝΑΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!! Καλή χρονιά να έχουμε! Εύχομαι τα καλύτερα για όλες! Να έχουμε υγεία πάνω απ'όλα να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας και το 2010 να μαςγεμίσει μόνο όμορφες στιγμές!

glitterfy9233651323D31.gif

Εχτές είχα ετοιμάσει δείπνο για ''δύο'' όμως το κοριτσάκι μας είχε άλλη γνώμη..:lol: Είπα να μην την κρατήσω ξύπνια γιατί σήμερα γιορτάζει ο πεθερός μου και θα το ''ξενυχτήσει'' αλλά τελικά δεν ήθελε με τίποτα να πάει στο δωμάτιό της..έτσι αλλάξαμε χρονιά αγκαλιασμένοι και οι τρεις μας στον καναπέ φορώντας τις πιτζάμες μας! :lol: Το υπέροχο μοσχαράκι της Ρίτας το φάγαμε σχεδόν στο πόδι πριν αλλάξει ο χρόνος...ήταν πολύ όμορφα όμως και το κοριτσάκι μου μόλις άλλαξε η χρονιά πήγε στο δωμάτιό της και μάλιστα με έδιωξε για να κοιμηθεί! :lol: :lol: :lol: Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά προς το παρόν οπότε αυτό που έβγαλε μάλλον ήταν κάτι τυχαίο..

Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε και σήμερα! Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να εχουμε ολοι μας υγεια! Αυτο ειναι πανω απ'ολα!!!

Χρονια πολλα και στη Βικυ!!! Να σε χαιρομαστε φιλεναδα!!!:D

Εμεις χθες περασαμε παρα πολυ ωραια! Ο Σωτηρης μου αντεξε μεχρι τις 12:30 και μας εκανε εκεινος το ποδαρικο! Αχ κοριτσια του φορεσα και γραβατα και ηταν ενας κουκλος! Γαμπρος ηταν το αστερακι μου!!! Παιξαμε και χαρτακι, αλλα εγω εχασα... Σημερα θα φαμε μεταξυ μας!

Αρμακι αντε ολα καλα! Τιποτα δε θα ειναι, θα δεις!

Μαρινακι περαστικα σας! Ευχομαι ο Γωγος απο σημερα να παρει το καλυτερο!

t7fQp3.png

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

καλημερα!!!!

Εμεις περασαμε τελεια!Ηρθε ο Αγιος Βασιλης(=γιαγια μεταμφιεσμενη) και εφερε τα δωρα !!!

Ηταν και λιγα παιδακια ακομα και εκστασιαστηκαν!Μολις χτυπησε το κουδουνι ο Αγιος πηγαμε με τον μικρο στο θυροτηλεφωνο και εκανε το λαθος η μανα μου=Αγιος Βασιλης να μιλησει απο κατω και καλα με τη φωνη αλλαγμενη αλλά ο Γρηγορης ενω εβλεπε στην καμερα Αγιο Βασιλη μολις ακουσε τη φωνη λεει ''αααα γιαγια''και φυσικα σκασαμε στα γελια ολοι.

Μετα ανεβηκε ο Αγιος Βασιλης και απο τη μια ακουγε κατι που εμοιαζε με τη γιαγια του αλλα δεν την εβλεπε και εψαχνε στα δωματια να τη βρει.Τα αλλα παιδακι ειχαν πεσει με τα μουτρα στα παιχνδια.Οταν τον ρωτησε ο Αγιος Βασιλης αν ηταν καλο παιδι λεει ''ναι- ναι !!μετα οταν τον ρωτησε που κανει τα κακα του λεει ξαφνικα ''ποπο' δεν το εχει ξαναπει αυτο και τρελαθηκαμε μετα σκασε στα γελια και του ειπε ''ααα γιογιο''και πηγε και το εφερε στη μεση του σαλονιου.Μετα επειδη η πιπιλα ειναι πλεον παρελθον ειπα να μην του το θυμησω αλλα πεταχτηκε ο παππους και λεει'' που ειναι οι πιπιλες Γρηγορη να δωσεις στον Αγιο Βασιλη?''Ε πηγα και τις εφερα και τις εβαλε με τα χερακια του μεσα στο σακο του Αγιου Βασιλη.

Στο τελος οπως του ειχα πει τους ζητησε ο Αγιος Βασιλης να πουν ενα τραγουδι και εκεινος επιασε το ρεπερτοριο που ξερει λιγο απο 'σκα σκα'' απο σκατζοχοιρο μαζου και ολιγον απο ζουζουνια ''ντου ντου ακαντου''χαχαχα

Με τα παιχνδια δε σας συζητω επαθε πλακα μιλαμε τετοια υπερενταση..δεν πηγαινε για υπνο με τιποτα οποτε ειπα να τον κρατησω αλλα τελικα στις 12 παρα αρχισε να τριβεται πολυ εντονα και τον εβαλα στην κουνια.Τελικα κοιμηθηκε 12 παρα 5 αλλα δε πειραζει πηγαμε τον φιλησαμε και τωρα το πρωι μας εκανε ποδαρικο και παιζει ανελεητα με τα παιχνιδια του!!Εχει ενθουσιαστει!!

Κατα τα αλλα καλα το τραπεζι πηγε πολυ καλα!Τα φαγητα πολυ ωραια και το Χοιρινο με δαμασκηνα και πορτοκαλι της μαμας Νατασσας εκανε θραση!!!Μπραβο στη μανουλα Νατασσα.

Αυτα τα ολιγα χαχα

Και του χρονου να ειμαστε καλα!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Ριτακι τελεια ιδεα αυτο με τον Αγιο Βασιλη! Δε μου εκοψε κι εμενα να ντυσω τον μπαμπα μου, να γελασουμε λιγο!!!:lol::lol::lol:

Ειδες το χοιρινο? Ειναι κολαση παιδι μου! Εγω τρελαινομαι! Θα μεταφερω τα ευσημα στη μαμα μου!!!:lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Ναι -ναι να τις τα πεις!Εγινε τελειο λουκουμι !!μπραβο μπραβο!

Οσο για τον Αγιο Βασιλη ειναι καταπληκτικη φαση εμας μας το εκαναν οταν ειμασταν μικρα με τη δικη μου τη γιαγια και μαζευομασταν ολα τα ξαδερφια και ο Αγιος Βασιλης εφερνε τα δωρα ολων.

Πως και πως το περιμεναμε μεχρι που μας καρφωσε ενας ξαδερφος οτι ειναι η γιαιγια μου και ξενερωσαμε χαχαχα

Αλλα θελω να του το κανω και εγω καθε χρονο εβλεπα την ανυπομονησια στα ματια του με τοσα που του ειχα πει εχθες ολη μερα.

Ολοι δλδ στο σπιτι ..τιποτα αλλο δεν του λεγαμε..''ποιος θα ερθει Γρηγορη ''?κτλ κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε!!!

κι εμεις εχθες περασαμε ωραια ο μικρος αντεξε εως της 1 παρα κι ακομη φυσικα κοιματε :D

ειπαμε το δωρο του το δωσουμε σημερα αλλα εχθες εφαγε τον τοπο κι ετσι τιυ το εφερε εχθες ο αγιος βασιλης :D να τον δειτε με τι καμαρι οδηγαει την γουρουνα χαχα του αρεσε πολυ!

σημερα γιορταζει η πεθερα μου και μας εχει το τραπεζι περιμενω να ξυπνησουν οι αντρες και να παμε!

φιλια πολλα!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα μάνουλες κ μωράκια

Χρονια πολλα στους αγαπημενους συγγνεής και φιλους που γιορταζουν

Απʼότι διάβασα περάσατε καλά, όπως και εμείς, η Φωτεινή έκατσε έως της 1.30 έκανε ποδαρικό σε μένα και στις ξαδέλφες μου από πάνω.

Το φλουρί έπεσε στην Βίκυ, να την χαιρόμαστε και είναι πάντα ευτυχισμένη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες να είναι γερά τα παιδάκια μας και εμείς να το καμαρώνουμε, να ξεκινήσουμε την χρόνια ξεχνώντας ότι και όποιος μας πλήγωσε και να αρχίσουμε με θετική σκέψη και ενέργια.

860584mvnsd0ku9f.gif

Καλή χρονια κοριτσια μου!!!!

Να χαιρομαστε τα παιδακια μας , τους αντρουληδες μας και ολους τους άλλους!!!

Με το καλό να ερθουν να νεα μπουμπουκακια της παρεας και με το καλό στις υπόλοιπες!!!

Εμεις χθες περασαμε οικογενειακά (στη μαμα) αλλά τελεια!!! . Ηταν και τα δυο παιδακια μας ξυπνια και ηταν πολυ πολυ συγκινητικό. Ο ενας κραταγε τη μπεμπα και ο άλλος τον Πανουλη. Εννοειται οτι ο Πανουλης εκανε ποδαρικό σε ολο το κτιριο!!!

Ρε κοριτσια πραγματικά δεν ηξερα τη σημαινει να γκρινιαζει διαρκώς. Χθες και σημερα ο καημενος γκρινιαζει ολη μερα. Δοντακια μυριζομαι. Του λες που πονας; και βαζει τα χερια στο στομα του.

Το πρωι πηγαμε λουνα παρκ και τωρα παμε για νανι.

Καλημέρα κοριτσάκια μου καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω από όλα! Βικάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάκι να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι εκείνοι!

Για μας η χρονιά δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αφού ο μικρός μου είναι πάλι με πυρετό! Δεν είναι όμως μέρα για ψυχοπλάκωμα, σας φιλώ και θα τα πούμε αργότερα με καλύτερη ψυχολογία ελπίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...