Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια μου δεν πρόλαβαίνω να διαβάσω τίποτα.... μπήκα στα γρήγορα να εύχηθώ με το καλό το 2010, να περάσετε όλες καλά με τις οικογένειες σας...:D:D:D:D

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης πήρε τα πάνω του και είναι πλέον 2500 γρ και κλείσαμε ραντεβού για τις 15/1 στις 8.30!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά και ευχές σε όλες!!!!

deleni μου μια χαρα ο μπεμπης το τρικιλο θα το πιασει αντε με το καλο κι ολα θα πανε καλα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακι μου με το Καλο η Νεα Χρονια!

Παντε γεροι να ειμαστε να χαιρομαστε τα καμαρια μας.

Σας φιλω γιαιτ τρεχω τα λεμε του χρονου!!χαχα

Να και η Βασιλοπιτα μου!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4179&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το έκανα...

λοιπον τωρα πανε σ'αυτο που θες να κατεβασεις και διπλα εχει ενα εικωνιδιο που γραφει download καντο save μετα ανοιξε το torrent και πανε επανω αριστερα εχει ενα σαν χαρτι με ενα σταυρο add torrent ετσι θα λεει αν πας επανω το βελακι θα σου ανοιξει ενα φακελο βρες κι ανοιξε το αρχειο που αποθηκευσες και πατα οκ αυτο θα ξεκινησει αυτοματα να κατεβαζει!

αν δεν καταλαβες κατι ρωτα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες,

Βατραχάκι πολύ ωραία τα δώρα σου και του χρόνου κούκλα μου και με το καλό το μωράκι σου, επίσης στης υπόλοιπες εγκύουλες με το καλό, Ελένη ο γιοκα σου σε χτυπαει την πορτα :D:D:D

Σούλα καλά σε λένε τα κορίτσια, μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η ψυχολογία σου είναι χαλιά και σήμερα μέρα που είναι άνοιξε λίγο την καρδούλα σου κούκλα μου, πάνε να ξεσκάσεις, μπορείτε να το κάνετε και εναλλάξ με τον σύζυγο αν θέλεις ώσπου να αλλάξει ο χρόνος. Η γιορτές πολλές φορές μπορεί να είναι χαρούμενες αλλά με την ένταση που ζούμε μας ρίχνει ψυχολογικά και μας παίρνει από κάτω.

Να περάσετε σήμερα όμορφα, με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν, και για την καινούργια χρόνια εύχομαι σε όλες πάνω από όλα να υπάρχει υγεία σε εσάς και στην οικογένεια σας, τα παιδιά μας να είναι καλά, και ότι μας πλήγωσε φέτος να ξεχαστεί και να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας, πάντα το σπιτικό σας να είναι γεμάτο από χαρούμενες φωνούλες και ευτυχισμενα γεγονοτα. Καληνύχτα και με το καλό θα τα πούμε αύριο2628111v7uaahmclh.gif

λοιπον τωρα πανε σ'αυτο που θες να κατεβασεις και διπλα εχει ενα εικωνιδιο που γραφει download καντο save μετα ανοιξε το torrent και πανε επανω αριστερα εχει ενα σαν χαρτι με ενα σταυρο add torrent ετσι θα λεει αν πας επανω το βελακι θα σου ανοιξει ενα φακελο βρες κι ανοιξε το αρχειο που αποθηκευσες και πατα οκ αυτο θα ξεκινησει αυτοματα να κατεβαζει!

αν δεν καταλαβες κατι ρωτα!

δεν κατάλαβα τίποτε :lol::lol:

που να πάω δηλ. να δω τί θέλω να κατεβάσω;Υπάρχει κάποια σελίδα;

m57Zp2.png

Κοριτσάκια μου θα παω και θα παρω και τη μικρή μαζί.

Οσο για το ποσο θα κατσουμε βλεποντας και κανοντας.

Πετρούλα θα περιμένω τηλ. να συννενοηθούμε.

Σας ευχομαι καλη χρονια

φιλακια

Διαφημίσεις

ριτα λιγο μου ανοιξε απο επανω αν την γυρησω αναποδα πειραζει;

Aναποδα τη γυρισα και εγω μη σε νοιαζει..

Μονο προσεξε να κρυωσει καλα για να τη βγαλεις μη σου σπασει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλη χρονια Σουλα μου καλα να περασετε!!!

εγω εκανα και μπανακι παω να κανω και το μαλλι ισιο ο μικρος κοιματε δεν κοιμηθηκε το μεσημερι μονο μιση ωρα στο αυτοκινητο κι ετσι τον εβαλα στης εφτα δε λιγο θα τον ξυπνησω κι ετσι μαλλον θα αντεξει κι ως την αλλαγη του χρονου!

Ετοιμάζεστε για την αλλαγή του χρόνου κοριτσάκια? Εμείς σπίτι θα είμαστε με τους γονείς μου αλλά πραγματικά δε με χαλάει καθόλου! Το μόνο που με ενοχλεί είναι που ο Γωγουλίνος είχε τρίτη μέρα πυρετό και απίστευτο βήχα αλλά η παιδίατρος μου είπε μόνο τις μασκούλες! Χτες κατά τις 5.30 το πρωί που έβηχε ακατάπαυστα του έδωσα τις σταγόνες soldesanil και τον έβγαλα έξω και κάπως ψιλοηρέμησε! Πριν λίγο που τον έβαλα για ύπνο είχε πάλι τα ίδια συμπτώματα και πάλι πήγαμε στο μπαλκόνι! Κρίμα που η νέα χρονιά θα μας βρει άρρωστους αλλά τι να κάνουμε ελπίζω το 2010 να φέρει υγεία πάνω από όλα!

Αρμάκι ευτυχώς που οι εξετάσεις σας βγήκαν καλές, γιατί όταν δεν ξέρεις τι είναι το αίμα ένας πανικός σε πιάνει, λογικό είναι! Δώσε φιλάκια στο κοριτσάκι σου!

Σουλίτσα θα συμφωνήσω με τις κοπέλες να πάτε κι εσείς στο ρεβεγιόν δίπλα και το πολύ-πολύ αν νυστάζει και η Ανδριάννα σου την κοιμίζεις σε κάποιο υπνοδωμάτιο!

Ρίτα τέλεια η ιδέα σου να βγάλεις το γιόκα σου να σου κάνει ποδαρικό, ζήλεψα και θα κάνω κι εγώ το ίδιο!:wink: Αϋριο το πρωί θα τον περιμένουν και τα δώρα του στο τζάκι και νομίζω θα ενθουσιαστεί!

Άντε κορίτσια με το καλό να μπει η νέα χρονιά για όλες και τα λέμε...του χρόνου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...