Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιαννιτσά μεριά !!!!Πολύ κοντά είναι βρε !

Γιαννιτσαααα;;; Α, καλάααα... 10 λεπτά είμαστε βρε....

Μαργαριτούλα, θα το κάνω το μπροκολακι για σήμερα, αλλά μονο αυτό, τα υπόλοιπα θα τα παραγγείλουμε απ'έξω..Προέκυψαν και οι άλλοι οι κουμπάροι μετα των θηρίων τους....ooohhhh my god!!! Πάει το καθαρό σπιτάκι μου...

Βρε κορίτσια κανενα νεο απο την kiko;;Εκανα σήμερα μια δημοσίευση στο προηγουμενο καφε και μολις την είδε κατευθειαν μου απάντησε μες την απόγνωση οτι δεν μπορεί να συνδεθεί στο νεο καφε..Της είπα να ψαξει στα e-mail για link ενεργοπίησης αλλά μου είπε οτι δεν βγαζει ακρη, και ουτε τους adms μπορεί να ειδοποίησει, οπότε της είπα να κανει νεα εγγραφη με το ιδιο nickname..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσάκια μου γειά σας!!!! Φεύγω πάω στην ζουζούνα μου!!!!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλά να περάσετε!!!!

Stone και Σαρδελακι καλά να περάσετε εκεί που θα πάτε!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Που είστε όλες ????

Τώρα σχεδόν τελείωσα από τη πολύ δουλειά και εσείς χαθήκατε.

Stone μένω λίγο έξω από τα Γιαννιτσά αλλα είμαστε παρα πολύ κοντά.

Αντε να κονονίσουμε κανένα σ/κο να βρεθούμε.

Stone μένω λίγο έξω από τα Γιαννιτσά αλλα είμαστε παρα πολύ κοντά.

Αντε να κονονίσουμε κανένα σ/κο να βρεθούμε.

Αμέ...Αντε να κανονίζουμε καμια συναντηση βρε μακεδονιτισσες για τα Χριστούγεννα!! Σούλα, ερχόμαστε συχνά Γιαννιτσά και έχουμε και συγγενείς εκεί.. Εισαι εξω απο Γιαννιτσα...Οχι προς Πέλλα, προς Εδεσσα, ε;;

Ρίτα, εκανα ενα καφεδακι για να αραξω λίγο γιατι πιάστηκα με το μπροκολο..Ρε εσύ το έβρασα παραπάνω..Δεν υπολογισα καλά επειδή ήταν μπουκετο , τα εκοψα ενα-ενα τα φυλλαρακια του και εβρασε πιο γρηγορα, εγώ το υπολογισα σαν να ήταν ολοκληρο και μου μαλακωσε πολύ..Θα το κάνω κι οτι βγει τώρα...Πάω για τη μπεσαμέλ.

Κορίτσια, χαιρετισμούς απο την Kiko, πιαστηκε με δουλειες και μολις ξεμπερδεψει θα μας ερθει...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Arma τα νέα που μας έγραψες από το Πικουλινάκι είναι πολύ ευχάριστα. Φαίνεται ότι η κύστη ήταν να φύγει τελικά μόνη της. Αν ξαναμιλήσετε να της δώσεςι φιλιά.

Stone να φτιάξεις και την πατατόπιτσα σήμερα. Ή την έφτιαξες την προηγούεμενη φορά; Πάντως είναι εύκολη και νοστιμότατη.

Ρίτα τις ελίτσες τις έφτιαξες τελικά;

Vatraxaki όντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει στο άρθρο. Έχουμε ακόμα μέλλον μπροστά μας. Υπομονή να υπάρχει.

Σούλα μου μην ανησυχείς για την Ανδριάννα. Να σου θυμήσω ότι η Αλεξάνδρα είναι 82 εκ και 9500 γραμ;. Απλά, όταν την ταϊζεις εσύ πρόσεχε να μην τρώει αηδιούλες. Τώρα όσν αφορά τις γιαγιαδές.......τι να πω; Μήπως της τα μαγειρεύουν όλα άνοστα;

Να σας πω και ένα ωραίο της Αλεξάνδρας. Από χτες τριγυρνάει στο σπίτι, με φωνάζει και όταν της πω: 'Ναι Αλεξάνδρα μου', αυτή μου στέλνει φιλιά. Λιώνω κορίτσια..........λιώωωωωνωωωωω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

τσα!

Ηρθα!Αρχισα να μπαινω στο χριστουγεννιατικο κλιμα και εφτιαξα κατι χιονανθρωπακια με ινδοκαρυδο!!Θα σας τα δειξω εν καιρω..

Γιοβαννα μου οχι τελικα δεν τα εκανα εμπλεξα με τις δουλειες αυτη τη βδομαδα θα τα κανω ομως σιγουρα!

Καλα ειναι να μη λιωνεις τα φιλακια ειναι αλλο πραγμα απο τα μικρουλικα!

Εμενα ο γιος μου με τρελανε χθες καθησα για λιγο στο γραφειο μου και μου φωναζε μαμααααα μαμαααααα καποια στιγμη ερχεται και μου λεει μαμα χηκω(σηκω) ξαφνιαστηκα και του λεω τι ειπες?

''χηκω μαμα'' και με τραβαγε ε εινα να μη λιωνεις..?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Επειδή σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να σας διαβάσω, μπήκα να σας πω καλό σαββατοκύριακο! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε! Εμείς αύριο πρωί πρωί πάμε χωριό!!!

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Επειδή σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να σας διαβάσω, μπήκα να σας πω καλό σαββατοκύριακο! Να περάσετε καλά ό,τι κι αν κάνετε! Εμείς αύριο πρωί πρωί πάμε χωριό!!!

Φιλιά σε όλες!

armaki μου καλα να περασετε και ζηλευω πολυ!!!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

den to pisteuw eprepe na mpw apo ypologisth ths soyhdias gia na ginei h egrafh moy;koritsia moy leipete para poly.

xarhka poly me to pikoylinokoritsaki mas.pisteyw sta thaumata kai sigoyra ayto egine kai twra.to kalytero dwro gia ta gene8lia ths.xronia polla pikoylina moy na xairesai thn oikogeneia soy.

pername teleia.einai panemorfh polh.to 3enodoxeio kataplhktiko kai exei kai dwrean internet.twra to anakalypsa!!!

sorry gia ta grammata alla siga mhn eixe kai ellhnika(an kai to oufo patoysa gia na ta alla3w,poy nomiza oti eimai,sto grafeio;)

sas afhnw.paw na 3ypnhsw thn parea na pame gia faghto.

filakia se oles.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσια μου επιτελου τα καταφερα να μπω!!!

Σας ευχαριστω ολες για τη θετική σας ενεργεια!!!

Πραγματικα προκειται για θαυμα. Μας πηρε μια γνωστη απο τα χειρουργεια του Ιασω (του μαιευτηριου) και μας ειπε οτι στο Ιασω Παιδων ασχολουνται ολοι μαζι μας!!!

Ο Παναγιωτης χθες σα να ειχε καταλαβει τα παντα. Μεχρι να κοιμηθει (στις 12) Δεν εχει κοιμηθει ποτε ξανα τοσο αργα ολο με χαϊδευε και μου ελεγε μαμα , μαμα. Ξυπνησε στις 5 και δεν ξανακοιμηθηκε!!!!

Πικουλινακια, Δόξα το Θεό!!Είστε καλά και ανεγχειρητοι..Απο τα ανέλπιστα ηταν αυτό..Ευχομαι να ήταν το τελευταιο και απο εδω και περα η ζωή να σας επιφυλάσσει τετοιες απρόσμενες χαρές!!

Ρίτα, το μπροκολο ογκρατενακι εγινε ωραιο, αλλά θα γινόταν ωραιότερο αν δεν το έβαζα στο γκρίλ...Μου αρπαξε λίγο αλλά ήταν αρκετο για να μυρισει καμενο και να παρει πικρούτσικη γευση:(:(

Μα δεν φταιω εγώ το είχα 40 λεπτά στους 180 στο θερμό αερα και το γυρισα 10 λεπτα στις αντιστάσεις...Η φρυγανιά πάνω παρέμενε όπως οταν την εβαλα (μηπως έβαλα πολύ;;;δεν ξερω...)..Ε είπα θα το γυρίσω 1 λεπτό στο γκρίλ μεχρι να αλλάξω το μωρό, το κακό εγινε...Στην οψη φαίνεται μπρονζε, αμα το δοκιμασεις όμως... Απο διακριτικότητα εφαγαν ... μισο κομμάτι!!!

Και είχα μόνο αυτο ρε γμτ, ολα τα αλλα ήταν απ'εξω...

Βικακι , Hur mar ni? Πέρνάτε υπέροχα διαβάζουμε..Καλή Συνέχεια και καλή επιστροφή!!!

Αντε καλό Βραδυ..Θα μπω και το πρωί για καφεδακι να τα πουμε πριν φυγουμε..Λίγες θα μείνετε μου φαίνεται..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...