Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σούλα γιατι δεν το κοιμιζεις το κοριτσακι μας και να βαλεις την ενδοεπικοινωνία να πεταγεσαι να την βλέπεις αφου είναι στο διπλανο διαμερισμα το ρεβεγιόν;;

Σουλα οδηγείς;;Να ερθετε για καφεδακι απο εδώ μες την εβδομάδα;;

Το σκεφτηκα και εγω για την ενδοεπικοινωνία αλλα δεν νιωθω και πολύ καλά να ειναι μονη της .ειναι και μπυκωμενη και ειναι ανυσηχη .τι θα κανω να φευγω καθε τρεις και λίγο ρε γμτ?

Οδηγάω και θελω πολύ να βρεθουμε αλλα πότε η εβδομαδα τελειωσε ?

Επεξεργάστηκαν by SOULA33

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες μου...έτοιμη κι η δική μας βασιλόπιτα...

βατραχουλίνα μου εσύ που έχεις ιδέα από το γαματο...για δώσε οδηγίες που θέλω να το κατεβάσω εδώ στους γονείς μου!

m57Zp2.png

Κορίτσια μου καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε όλες! Και από εδώ και όσες με πείρατε τηλέφωνο..πραγματικά με συγκινήσατε πάρα πολύ!

Το Βικάκι μας μέχρι και την παιδίατρό της πήρε τηλ. τι να πω? Ρίτα, πικουλινακι, Σουλίτσα μου σας ευχαριστώ πολύ που με πείρατε κι εσείς!

Όπως σας είπε και η Βίκυ η παιδίατρος μου είπε να κάνουμε μια εξέταση ούρων αρχικά η οποία ευτυχώς βγήκε σε μια ώρα(την κάναμε σε μία θεία μου) και είναι γενικά καλή απ'ότι μου είπε, έχει πολυ λίγα πυοσφαίρια τα οποία όμως κατα πάσα πιθαότητα είναι σε φυσ/κα όρια, αλλά αίμα στα ούρα δεν υπάρχει...Οπότε τώρα την Δευτέρα θα περιμένουμε τα αποτλέσματα της καλλιέργειας. Αν βέβαια δω πυρετό, ανορεξία, κακοδιαθεσία θα πρέπει να την πάμε σε κάποιο νοσοκομείο. Η Εύα βέβαια είναι πολύ καλά ευτυχώς και οι πάνες της μέχρι τώρα πεντακάθαρες...ελπίζω να ήταν κάτι τυχαίο.

Τρέχω τώρα να κάνω καμιά δουλειά γιατί μ'αυτά και μ'αυτά δεν έχω κάνει τίποτα σήμερα..

Σας φιλώ προς το παρόν!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μπραβο βρε Μαρία..Πολύ καλα τα νεα σας!Το πιο σημαντικο είναι που η Ευα εχει διαθεση και δεν παρατηρησες κτ παρομοιο απο χτες..

Σούλα για την άλλη εβδομαδα μιλησα βρε..Θα σε πάρω τηλ.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου γεια σας!!!

πω σημερα ξεποδαριαστηκα και ξεπαραδιαστηκα :D:D:D

πηρα ομως σε ολους!

αρμακι μου πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα σε ειχα στο νου μου αλλα οπως θα το εχεις καταλαβει εγω με τα τηλ ειμαι μαλωμενη :D

τι κακο πραγμα κι αυτο!

σαρδελινα μου χαιρομαι που δεν πονας τοσο σημερα!

οσο για το γαματο πρεπει να εχεις torrent εχεις εγκατεστημενο;

πες μου αν εχεις και μετα σου εξηγω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κοριτσακια μου γεια σας!!!

πω σημερα ξεποδαριαστηκα και ξεπαραδιαστηκα :D:D:D

πηρα ομως σε ολους!

αρμακι μου πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα σε ειχα στο νου μου αλλα οπως θα το εχεις καταλαβει εγω με τα τηλ ειμαι μαλωμενη :D

τι κακο πραγμα κι αυτο!

σαρδελινα μου χαιρομαι που δεν πονας τοσο σημερα!

οσο για το γαματο πρεπει να εχεις torrent εχεις εγκατεστημενο;

πες μου αν εχεις και μετα σου εξηγω!

όχι δεν έχω...που μπορώ να το κατεβάσω;

m57Zp2.png

Μαρακι πολυ καλα τα νεα! Ευχομαι να ηταν κατι τυχαιο μεσα απο την καρδια μου!

Σουλα μου γιατι δεν παιρνεις και το παιδι μαζι? Λογω του τσιγαρου αν καταλαβα καλα ή επειδη ειναι συναχωμενη? Μπορεις να την παρεις για λιγο και να πατε και αμα δεις οτι το παιδι κουραστηκε να γυρισετε... Παντως εμεις σημερα που θα παμε στη μαμα μου θα τον παρω τον Σωτηρη μαζι και ας καπνιζουν ολοι.... Για μια φορα δε νομιζω οτι παθαινουν τιποτα, δεν ειναι και νεογεννητα αλλωστε... Ουτε μπορω να πω στους καλεσμενους των γονιων μου να μην καπνισουν, αλλα δε θα κλειδωθω τετοια μερα και μεσα στο σπιτι... Το μονο κακο στην περιπτωση σας ειναι το συναχι, αλλα και παλι για μια ωριτσα δε θα παθει και τιποτα, απο τη στιγμη που λες οτι δεν ειναι πολυ εντονο! Γνωμη μου ετσι? Για να περασεις κι εσυ καλα μωρε... Και αν η μικρη ειναι καλα μπορει να καταφερετε και να αλλαξετε και τον χρονο... Δεν ξερεις...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ψηνεται κι η δικη μου η βασιλόπιτα και πεταγομαι στην αγορα για τα τελευταία ψωνια..Ρίτα η γευση της είναι όπως ακριβώς το (μιγμα) του κέικ..Ετσι θα βγει και ψημενο, σαν κέικ;;

Σούλα συμφωνω με τη Νατασα!Πάρε το παιδι να περασετε όλοι μαζί μια ωραια βραδια..και στο κατω-κατω, μάζεψε όλα τα πιτσιρικια και καθηστε σε ενα παιδικο δωματιο, δεν είναι το ιδιο να είστε μονες στο σπίτι τετοια μερα απ'οτι σε ενα σπίτι με κοσμο

Εμεις θα πάμε στη μαμα μου απο νωρις για φαγητό και για την αλλαγη ίσως ερθουμε στο σπίτακι μας, ίσως όμως να κατσουμε και εκεί γιατι μετα την αλλαγη του χρονου, ο μικρος θα μεινει στη μαμα μου και εμεις θα πάμε για δουλειά...

Μην πάει ο νους σας αλλού....Όταν λέμε δουλειά, εννοουμε δουλειά!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πήγαμε για ψώνια, καφέ, κούνιες και γυρίσαμε. Ωραία περάσαμε. Μπήκα λίγο να διαβάσω τα νέα σας, και ειδικά της Άρμας, και μετά να συνεχίσω μαγείρεμα.

Άρμα εύχομαι να μην είναι τίποτα και να ήταν τυχαίο.

Vatraxaki πραγματικά δεν ήξερα ότι πρέπει να βάλω θερμόμετρο 30' αφού ξυπνήσει. Δεν είχα ιδέα και δεν μου το είχε πει και ποτέ κανένας γιατρός. Άδικα ανησύχησα. Σε ευχαριστώ. Τι πήρες τελικά για την πεθερά σου; Για την αδερφή μου αγόρασα ένα καταπληκτικό δαχτυλίδι από τα folli - follie που έτοιμη ήμουν να το κρατήσω εγώ.

Soula πάρε την Ανδριάνα και πηγαίνετε και εσείς. Εντάξει δεν θα καπνίζουν και πάνω από το κεφάλι της. Ντύσε την καλά και πηγαίνετε. Δεν είπες ότι το σπίτι είναι δίπλα; Όταν κουραστεί μπορείτε να γυρίσετε. Μην μένεις μόνη παραμονιάτικα γιατί ότι κάνεις την 1/1 θα το κάνεις όλη τη χρονιά. :wink::wink: Εγώ θα πήγαινα. Αφού και η ψυχολογία σου δεν είναι καλή, μην την κάνεις χειρότερα. Ποιος σε καταδίκασε να αλλάξεις το χρόνο μόνη; Βέβαια θα έχεις και τη ζουζούνα σου, αλλά να υπάρχει και ένας άνθρωπος να τσουγρκρισεις ένα ποτήρι κρασί βρε κοπελιά. Και η δικιά μου ψυχολογία δεν είναι και στα καλύτερά της. Έχουμε κάτι περιπέτειες, αλλά θα σας τα πω άλλγ ώρα. Εύχομαι το 2010 να είναι καλύτερο για όλους μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα φιλενάδες μου!

Μπήκα στα γρήγορα να ευχηθώ! Με το καλό να έρθει το νέο έτος και να φέρει υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλους μας!

Χθες ακούσαμε την καρδούλα του εμβρύου, έχω τρελαθει απο τη χαρά μου! Ηταν και ο Κωνσταντίνος μαζί μας και μολις του είπαμε "Α Κωνσταντίνε αυτό είναι η καρδούλα απο το νινί", αυτός χτυπούσε παλαμάκια:D.

armaki μου κάτι πήρε το μάτι μου, σε παίρνω τ/φ τώρα.

Κορίτσια μου δεν πρόλαβαίνω να διαβάσω τίποτα.... μπήκα στα γρήγορα να εύχηθώ με το καλό το 2010, να περάσετε όλες καλά με τις οικογένειες σας...:D:D:D:D

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης πήρε τα πάνω του και είναι πλέον 2500 γρ και κλείσαμε ραντεβού για τις 15/1 στις 8.30!!!!!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά και ευχές σε όλες!!!!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ψηνετε καιη δικια μας βασιλοπιτα!!!

καλη επιτυχια να εχουμε ολες μας!!

εμεις σημερα θα παμε στη πεθερα μου αν και στεναχωριεμαι που οι γονεις μου θα αλλαξουν μονοι του χρονια τους ειπαν να πανε τα αλλα τα συμπεθερια τους αλλα επειδη θα τους εχουν κι αυριο το τραπεζι δεν ηθελαν οι δικοι μου να πανε και σημερα!

του χρονου θα κανουμε εδω στο σπιτι μας για να μπορεσω να τους καλεσω ολους εγω!

τεσπα!

γιοβαννα μου τελικα πηρα ενα μαλλινο πουλοβερακι στη πεθερα,ενα ζευγαρι ορθοπεδικα παπουστια για τη μαμα μου για την δουλεια της που ειναι ολη μερα ορθια,ενα πουλοβερ τον μπαμπα μου,ενα ρολοι τον πεθερο μου,μια ζακετα τον αδερφο μου και μια ταμπακερα με αναπτυρα την νυφη μου αυτα!

καλα δεν ειναι;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...