Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

δειτε εδω http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_4349.html

στο 59 δευτερολεπτο ειναι ενα σκυλι ιδιο με τον μπετοβεν με ιδιο λουρι μπροστα σε ιδιο τζαμι με το δικο μου.μηπως μας παρακολουθουν?μιλαμε για τρομερη ομοιοτητα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Καλη Πρωτοχρονια να εχουμε!!! Εγω ενα αλλο εθιμο που ξερω ειναι οτι πρεπει να φοραμε κοκκινα εσωρουχα, για να μας παει καλα η χρονια!;););)

Μαρακι οταν βρεις την παιδιατρο πες μας τι σου ειπε. Ευχομαι να μην ειναι κατι. Παντως κι εμενα το μυαλο μου σε κανενα σπυρακι παει. Η αληθεια ειναι οτι αν ειναι απο τον πωπο το αιμα ειναι κατακοκκινο και οχι καφεκοκκινο...

Ριτα καλη επιτυχια στο τραπεζι σου! Και σε οποια αλλη κανει! Περιμενω να μου πεις εντυπωσεις απο το χοιρινο!!!

Ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα αυτες τις μερες με τις βολτες μου δε σας προλαβαινω...

Α, χθες πηγαμε και ειδαμε το avatar! Πολυ ωραια ταινια, τη συστηνω!!!

t7fQp3.png

Καλημέρα μάνουλες κ μωράκια

Άντε πάει και αυτός ο χρόνος….πότε πέρασε καλέ δεν το κατάλαβα….

Με το καλό να έρθει το νέο έτος, να είναι καλύτερο από το προηγούμενο να είμαστε όλοι καλά με υγεία και χαρά και πάνω από όλα τα μικρά μας να μας χαρίζουν απλόχερα το γέλιο και την αισιοδοξία.

Με το καλό να έρθουν και τα ζουζούνια σας γερά και δυνατά και καλή λευτεριά.

Μαρία δεν ξέρω τι είναι αυτό που ειδές στην πάνα, αλλά όταν επικοινωνήσεις με την γιατρό γράψε να μας πεις .. μήπως έφαγε τίποτα με πολύ σίδηρο δηλαδή σπανάκι, φακή κτλ

Διαφημίσεις

η μαρια πηρε ουρα και τα παει για καλλιεργεια και γενικη.μιλησε με την γιατρο και αυτο της ειπε να κανει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μολις το είδαμε με τον Ανασταση και χαρηκε πολύ που ειδε τοσα ζωακια..Εκανε συνεχεια βαβ βαβ, χαχα

τον σκυλο μου τον ειδατε?

καλημερα!!!!

καλη πρωτοχρονια να εχουμε!!!!

αρμακι μου ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο παντως αν δεν βρεις τη γιατρο σας πανε καπου σ'ενα νοσοκομειο ευχομαι να μην χρειαστει!

γιαβαννα μου να ξερεις πως στον υπνο παντα ειναι πιο ζεστα τα παιδια μετα απο κανενα μισαωρο θα της βαζεις θερμομετρο ετσι μου ειπε η γιατρος!

αχ δεν θυμαμαι κατι αλλο παμε να ετοιμαστουμε να βγουμε βολτα και ψωνια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

κοριτσια φευγω με το καλο να μπει ο νεος χρονος.να εχουμε ολοι υγεια.

καλη χρονια.

Να μαι και εγώ και φυσικα μονη μου:(

εμ τετοια ωρα τετοια λογια.

Μαρακι ευχομαι να μην ειναι τιποτα θα μπω σιγουρα να διαβασω τι εγινε

Πετρούλα σας ζηλευω πυ περασατε τοσο ωραια.Μπραβο κοπελα μου

Συμπεθερα μου ευχομαι να εισαι καλυτερα

Εμεις χθες βγηκαμε μια βολτα με τον καλο μου και φυσικα απογευαμ γιατι βραδυ δεν παιζει πλεον η μικρη δεν καθεται πουθενα.

Το κακο ειναι οτι σημερα το κοριτσακι μου ειναι μπουκωμενο ευτυχως οχι πολυ.

Τωρα ή που είνια δόντια ή που την "παθαμε " στον παιδοτοπο με τα γενεθλια.

Μαργαριτα τι μου ειπες???"παντην και οτι γινει" ε μαλλον αρρωστησαμε.

Το βραδυ μας εχει καλεσει ο αδερφος του αντρα μου που μενει ακριβως διπλα στο σπιτι μας αλλα μαλλον θα κατσω εγω με την κορουλα μου και θα παει ο αντρας μου γιατι δεν νομιζω να την κρατησει η πεθερα μου και το μωρο δεν το παω μεσα στ τσιγαρα και στον κοσμο.

Θα εινια η τριτη πρωτοχρονια πουκανω μονη μου.

μια οταν ημουν εγκυος και την ειχε κοπανησει ο καλος μου , περσι ειχα την ανδρεάννα μωρο και φετος αυτο.τι να πω?Γεροι να ειμαστε.

Κοριτσια η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια και δεν μπορω να το εξηγησω.:-(:sad::-(

Ειπα παρα πολλα αλλα το ειχα αναγκη.

Πολλα φιλακια σε ολες σας και ευχομαι να περασετε υπεροχα(εεε και λιγο για μενα ναι?)

Καλημερα!!!

Αρμα μου ευχομαι ολα να πανε καλα!!καλα αποτελεσματα!!!

Και επειδη θα σχολασω σε λιγο !!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και την οικογενεια μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σούλα γιατι δεν το κοιμιζεις το κοριτσακι μας και να βαλεις την ενδοεπικοινωνία να πεταγεσαι να την βλέπεις αφου είναι στο διπλανο διαμερισμα το ρεβεγιόν;;

Σουλα οδηγείς;;Να ερθετε για καφεδακι απο εδώ μες την εβδομάδα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...