Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρακι μηπως την ταισες κανα πατζαρι?η μηπως η πανα ειχε λεκε απο πριν και δεν το προσεξες?ηταν υγρο ή στεγνο?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι θα τον βγαλω εξω και θα μπει χαχαχα

Και οι γονεις μου ολα τα χρονια ετσι το εκαναν ηθελαν εμεις τα παιδια να κανουμε ποδαρικο χαχαχα

Δεν πιανει ρε Ρίτα...

Ο δικος μου και περισυ και φετος (λογω βραδινης δουλειας) θα μεινει στη μαμα μου..Θα παω να τον πάρω και ο συζ. θα είναι σπίτι, χωρις να ανοιξει σε κανεναν..χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πιανει πιανει!!

Δοξα το θεο ολα καλα μας ειναι με αυτη τη μεθοδο χαχα!

Δε θελω κανενας αλλος εκτος απο το παιδι να μας κανει ποδαρικο.

Θελω τα μαγικα του ποδαρακια!!χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αρμα αν εχεις την πανα πηγαινε την σε ενα μικροβιολογικο και ζητα μια mayer ειναι μια εξεταση που ανιχνευει αν ειναι αιμα και βγαινει σε λιγη ωρα.

Ετσι για να ξερεις.

Και εγω ειχα παει μια τετοια πανα περσι για εξεταση και τελικα ηταν ραγαδουλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πιανει πιανει!!

Δοξα το θεο ολα καλα μας ειναι με αυτη τη μεθοδο χαχα!

Δε θελω κανενας αλλος εκτος απο το παιδι να μας κανει ποδαρικο.

Θελω τα μαγικα του ποδαρακια!!χαχαχα

Θέλεις τα μαγικά ποδαράκια του Γρηγόρη γιατί θέλεις και άλλο μωρό στο 2010. Πονηρούλα....;)

Άρμα θυμήσου τι έφαγε χτες η Εύα και μην πετάξεις την πάνα. Δηλαδή πώς ήταν; Ήταν πολύ; Αν δεν βρεις την παιδίατρο σου πήγαινέ την σε κάποιν άλλον. Μην την αφήσεις πάντως γιατί ακολουθούν αργίες. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε νεογέννητα κοριτσάκια, να μοιάζει με περίοδο, αλλά σε 20 μηνών κοριτσάκι......δεν ξέρω.

Σαρδελάκι πώς είσαι σήμερα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε ναι καλε !σκοπευω να μεινω εγκυος το 2010 αλλα για να το εχω λαιβ μεσα στο 2010 το βλεπω αδυνατο . ..δεν προφταινω χαχαχαχαχα

Και εγώ. Και εγώ την Αλεξάνδρα θα βάλω να κάνει ποδαρικό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν ήταν από κακά, δεν είχε κακά και ήταν μπροστά στον κόλπο. Την πάνα την έχω κρατήσει και επειδή ήταν απορροφημένο και το χρώμα ήταν περίεργο(καφεκόκκινο όπως σας είπα) την ανοίξαμε λίγο στο πλάι και από μέσα ήταν κόκκινο...

Ρίτα δεν νομίζω μετά από τόσες ώρες να μπορούν να κάνουν εξεταση και η mayer έτσι κι αλλιώς για κόπρανα δεν είναι μόνο?

Βίκυ όχι, δεν είχε φάει πατζάρια...

Η παιδίατρος θα έχει δει τις κλησεις αλλά ήταν 11.30 το βράδυ οπότε γι'αυτό δεν θα με πήρε πίσω μάλλον γιατί πάντα με παίρνει.Περιμένω να ξυπνήσει η Εύα να την ξαναδώ και θα την ξαναπάρω..ελπίζω να μην είναι κάτι..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Νια η mayer ειναι κοπρανων αλλα υπαρχει κατι αντιστοιχο.

Παρε ενα μικροβιολογικο να σου πουν διοτι και η παδιατρος αν δε ξερει οτι ειναι σιγουρα αιμα τι να σου πει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άρμα Μην την αφήσεις πάντως γιατί ακολουθούν αργίες. Ξέρω ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε νεογέννητα κοριτσάκια, να μοιάζει με περίοδο, αλλά σε 20 μηνών κοριτσάκι......δεν ξέρω.

Κι εγώ το ήξερα αυτό αλλά το έχω ακούσει κι εγώ μόνο σε νεογέννητα..και βέβαια δεν θα την αφήσω απλά θέλω πρώτα απ'όλα να μιλήσω με την δική μας γιατρό..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...