Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια μου τι κανετε κοριτσακι μου;;;Πως είναι ο αερας ο αθηναικός;;Τρέλα περνατε ετσι;;Να μας φιλήσεις τη Λαζαρενια σου και καλή Πρωτοχρονια!!

Περαστικα και στη μικρη!Κπ διαβασα οτι εχει βρογχίτιδα..

Ο δικος μου εντελώς καλά ευτυχώς!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα την κανω και θα ανεβασω φωτο στο μασα προσεχως αλλα παρτε την να την εχετε

Υλικά

250 γρ. βουτυρο lurpak σε θερμοκρασια δωματίου

350 γρ. ζαχαρη

6 αβγα (χωρισμενα)

180 γρ.κρεμα γαλακτος

50 γρ.γαλα

1 βανιλια

1 μετριο λεμονι(το ξυσμα και το χυμό του)

420 γρ.αλευρι

20 γρ.μπεικιν

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα σπραδια σε μαρεγκα.

Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη να αφρατεψει και προσθετουμε ενα ενα τα κροκαδια και τη βανιλια.

Συνεχιζουμε το χτυπημα και προσθετουμε στο τελος την κρεμα γαλακτος ,χυμο απο ενα λεμονι,το γαλα και το ξυσμα του λεμονιου.

Ριχνουμε σταδιακα το αλευρι με το μπεικιν και μολις ενσωματωθει ανακατευουμε μεσα απαλα τη μαρεγκα.

Αδειαζουμε σε βουτυρωμενο και αλευρωμενο ταψί(Νο 30) ή φορμα και ψήνουμε στους 180 βαθμους για 45-60 λεπτα μεχρι να ροδίσει.

Πασπαλιζουμε με αχνη ζάχαρη ή εναλλακτικα περιχυνουμε με επικάλυψη σοκολατας μαυρης ή ακομα καλυτερα λευκης και γραφουμε το ετος.

(Αν θελετε για την επικαλυψη σοκολατας να σας πω πως θα την κανετε.

Και αν βαριεστε τη μαρεγκα μην την κανετε αλλά ριξτε τα ολα μαζι οπως κανουμε κεικ.

Απλα με τη μαρεγκα γινεται ακομα πιο αφρατη).

αυτη εφτιαξα χθες,αλλα εβγαλε κατι εξογκωματα και ανοιξε και σε ενα σημειο.την γυρισα αναποδα.πατηκωθηκε και την ξαναγυρισα κανονικα.σημερα θα βαλω γλασσο και ετοιμη.

πρωτη φορα εφτιαξα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλα βρε φιλεναδες, βαλθηκατε να με "γκαστρώσετε", ε;; Βροχη τα στοιχήματα..Αμαν σε καλό σας..Βικυ μηπως ετοιμαζεις κτ εσυ καλή μου;;;

Sardelaki, περαστικα σου, ελπίζω ο πονος να υποχωρήσει σύντομα..

οχι οχι οχι τιποτα δεν ετοιμαζω εγω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Βίκη πολύ γευστική φαίνεται η Βαιλόπιτα που σου έδωσε η Ρίτα. Καλοφάγωτη. Που θα κάνετε απόψε ρεβεγιόν;

Μαρίνα γι' αυτό σου είπα ότι εμείς βγάζουμε έναν δικό μας έξω 1' πριν αλλάξει ο χρόνος και έχει μαζί του τα κοσμήματα και τα λεφτά. Τη σακούλα με τα τρόφιμα έχουμε βγάλει πιο πριν. Τώρα τι να πω; Αν είναι να κλέψουν και αυτά.......χαλάλι τους. Μια καλή λύση είναι να τα έχετε και στο αυτοκίνητο, αν φυσικά είναι παρκαρισμένο κοντά.

Vatraxaki μια άλλη καλή λύση για την πεθερά είναι βιβλίο, αν φυσικά διαβάζει. Το μάθατε ότι η εκπομπή ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ έγινε βιβλίο; Πολύ μου άρεσε αυτή η εκπομπή. Θα το αγοράσω σίγουρα. Μπορείς να της πάρεις και τσάντα........αααααα καλωπίζεται; Μία δωροεπιταγή για μανικιούρ - πεντικιούρ, καθαρισμό κλπ. Σου είπα όλες τις εκδοχές που κατά καιρούς έχω κάνει για μαμά, πεθερά και θεία.

Lazarenia μου καλά είναι η Αλεξάνδρα, αν και σήμερα το πρωί, στις 07.00, που ξύπνησε για γάλα την είδα λίγο ζεστή. Έβαλα θερμόμετρο και είχε 37,1. Ο άντρας μου λέει ότι μπορεί να ήταν επειδή ήταν κουκουλωμένη. Λέτε; Τώρα κοιμάται ακόμα και μου φαίνεται δροσερή. Γμτ, σήμερα μετά από ποοοοοολλεεεεεεεεεεεές μέρες έχει βγάλει ήλιο και έλεγα να την κατεβάσω στην πόλη για να ακούσουμε και κάλαντα. Εσείς βρε κορίτσια με δέκατα τα βγάζετε έξω;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα κι απο εμενα..

Να τα πούμε;;;

ΝΑΙΑΙΑΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ !!!!!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna, ισως είναι ζεστη επειδη είναι ακομη στο κρεβατι, ξαναμετρησε τον πυρετό κι αν σε νορμαλ επίπεδα, ντυστην καλά και βγαλτην εξω μια βολτιτσα..

Αν δεν την βγαλεις σημερα ποτε θα τη βγαλεις;;

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Με το καλο το νεο ετος!

Stone καλως ηρθες!Μπραβο που τα περασατε τελεια!Αρχηγος ο Αναστασης στις διακοπες ε?

Εμ αντρες της καλοπερασης ειναι χαχα

Γιοβαννα τι εχει η μικρη?

Και εμεις εκτος απο την τσαντα με τα καλουδια που λες παντα σπαμε το ροδι ,φοραμε χρυσο και μας κανει ποδαρικο καποιος κοντινος μας.

Οι γονεις μου ολα τα χρονια εβαζαν εμας να κανουμε ποδαρικο .

Ετσι και εγω θελω ο μικρος να μας κανει ποδαρικο φετος.

Δεν θα αφησω κανεναν να μπει πριν ξυπνησει το παιδι το πρωι χαχαχαχαχα

Βικακι αντε και του χρονου και εγω σε λιγο θα τη φτιαξω!

Τρεχουμε τωρα διοτι πνιγομαι εχω και το συναχι και ειμαι χαλια

Φιλια θα τα πουμε αργοτερα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Πετρούλα καλώς μας ήρθες!

giovanna μου εγώ δεν θα την έβγαζα με δέκατα αλά εγώ γενικά είμαι πολύ φοβιτσιάρα...

Κι εγώ σήμερα είμαι πολύ αγχωμένη. Εχτές το βράδυ πριν κάνουμε μπάνιο πάνω στην πάνα της Εύας είχε έναν καφεκόκκινο λεκέ..η παιδίατρος λείπει στο εξωτερικό και δεν μπορούσα να την βρω. Δεν ήταν από ούρα, ήταν σαν να έχει βγει όπως η περίοδος..δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Η Εύα βέβαια είναι μια χαρά και πολύ κεφάτη. Θα ξαναπροσπαθήσω τώρα το πρωί μπας και την βρω να τη ρωτήσω, σκέφτηκα να την πάω στο νοσοκομείο αλλά θέλω πρώτα να ρωτήσω την παιδίατρο μην την ταλαιπωρώ τσάμπα. Η πάνα της και το βράδυ και το πρωί ήταν πεντακάθαρη..τι να πω..

Πάω να κανω τις δουλίτσες μου γιατί μετά θα βγούμε και θα τα πούμε αργότερα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμα μην αγχώνεσαι βρε παιδι μου..

Την παιδιατρο δεν μπορεις να την καλεσεις στο τηλ. ή να της αφησεις μηνυμα;;

Τιποτα δεν θα είναι, θα δεις..Η πανα είχε και κακακια;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...