Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καμια δεν ειναι εδω;

πηραμε και τα δωρα του Αι βασιλη :D

τελικα καταλαηξαμε σε μια επαναφορτιζομενη γουρουνα ισως ειναι το μονο που μπορει να ασχοληθει λιγο ολα τ'αλλα που ειδαμε σιγουρα δεν θα τα επαιζε πανω απο δυο λεπτα!

και κατι ακομη μικρουλια του πηρα αυτα!

αυριο το πρωι θα παμε να παρουμε και τα τελευταια μας δωρα και τελος δεν μου ειπατε τι να παρω στη πεθερα μου;οεο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια. Έχω βάλει και ετοιμάζω για το βραδινό δείπνο και κάνω διάλλειμμα για να πω μια καλησπέρα.

Stone πολύ όμορφη η περιγραφή σου. Χαίρομαι που περάσατε καλά και μπράβο στον Αναστάση που είναι τόσο καλό παιδί στα ταξίδια.

Λοιπόν θα σας πω ένα έθιμο που έχουν στην Κρήτη για την Πρωτοχρονιά και που χρόνια τώρα το κάνουμε και στο σπίτι μου. Το απόγευμα της παραμονής βγάλτε έξω από το σπίτι μία σακούλα με αλεύρι, μακαρόνια, μέλι, γλυκά, ξηρούς καρπούς, γάλα, ψωμί, λάδι (και ότι άλλο θέλετε), λεφτά και κοσμήματα, και ένα ρόδι. Επίσης φροντίστε να βρείτε μια πέτρα, αρκετά μεγάλη και έχετέ την και αυτή στην είσοδο. Αυτός που θα σας κάνει ποδαρικό θα μπάσει όλα αυτά στο σπίτι σας και θα ρίξει το ρόδι κάτω, φροντίζοντας να σκορπιστεί καλά. Το πατάτε στην ανάγκη. Το έθιμο έχει τον εξής συμβολισμό. Η σακούλα με τα καλούδια, τα λεφτά και τα κοσμήματα έχει να κάνει με την ευημέρεια, η πέτρα για να είναι γερά τα θεμέλια του σπιτιού και το ρόδι για να σκορπίσουν οι χαρές στο σπίτι όπως σκορπάει και αυτό. Εμείς επειδή χρόνια τώρα κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι, λίγο πριν φύγει ο χρόνος, 1' πριν, βγάζουμε έξω κάποιον απο την οικογένεια και μπαίνει αυτός μέσα με τα πράγματα, ευχές κλπ (έτσι δεν φοβόμαστε και ότι κάποιος θα κλέψει κοσμήματα και λεφτά) :lol::lol::lol::lol::lol: Επίσης κορίτσια φροντίστε αύριο να φοράτε χρυσάφι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καμια δεν ειναι εδω;

πηραμε και τα δωρα του Αι βασιλη :D

τελικα καταλαηξαμε σε μια επαναφορτιζομενη γουρουνα ισως ειναι το μονο που μπορει να ασχοληθει λιγο ολα τ'αλλα που ειδαμε σιγουρα δεν θα τα επαιζε πανω απο δυο λεπτα!

και κατι ακομη μικρουλια του πηρα αυτα!

αυριο το πρωι θα παμε να παρουμε και τα τελευταια μας δωρα και τελος δεν μου ειπατε τι να παρω στη πεθερα μου;οεο;

Εμείς τελικά δεν θα της πάρουμε τίποτα. Έχει μαζέψει τόσα πολλά δώρα αυτές τις μέρες που πραγματικά έχει κορεστεί. Σήμερα της έφερε η αδερφή μου και την 'πρώτη παιδική βιβλιοθήκη'. Είναι σειρά με 12 παραμυθάκια σε χοντρό χαρτί για παιδάκια αυτής της ηλικίας. Μόνο που η αδερφή μου της πήρε δύο σειρές. Μία με χριστουγεννιάτικα παραμύθια και μία με κλασσικά παραμύθια. Δηλαδή σύνολον 24!!!!!!!!

Giovanna είσαι κρητικιά;;

Πολύ όμορφο το εθιμο που μας περιγραφεις..Εμεις εδω εχουμε το ρόδι που σπάμε αμεσως μετα την αλλαγη του χρόνου και το χρυσό που φοραμε εκεινη τη μερα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Giovanna είσαι κρητικιά;;

Πολύ όμορφο το εθιμο που μας περιγραφεις..Εμεις εδω εχουμε το ρόδι που σπάμε αμεσως μετα την αλλαγη του χρόνου και το χρυσό που φοραμε εκεινη τη μερα..

Η μισή Κρητικιά και η μισή Κερκυραία

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω!!!

μονη στο σπιτι ...παιδι και ανδρας στην Λαμια , μαμα μονη στην Αθηνα ..αδειο το σπιτι ..

Βατραχακι επαναφορτιζομενη γουρουνα μας εφερε εμας ο παπους μας και οργωνουμε το σαλονι ..μια καβαλαμε την χαρλει (επαναφορτιζομενη και αυτη...)και μια την γουρουνα ..εθνικη οδο το λες σαλονι δεν το λες πια!!!

Στην πεθερα κανα ρουχαλακι ???

Giovanna ωραια τα εθιμα σας!!!εμεις παλι θα λειπουμε και θα ερθουμε την δευτερη μερα και θα φερω τον ανηψιο μου να μας κανει ποδαρικο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Giovanna ωραια τα εθιμα σας!!!εμεις παλι θα λειπουμε και θα ερθουμε την δευτερη μερα και θα φερω τον ανηψιο μου να μας κανει ποδαρικο..

Κάντε το τη δεύτερη μέρα, δεν πειράζει

Vatraxaki εγώ στην πεθερά μου πήρα πυτζάμες και στη μαμά μου μπλούζα.

Ωραια μιξη φιλεναδα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Stone τώρα είδα ότι μου έστειλε μήνυμα 26/12. Και εσύ βρε παιδί μου......τόση μυστικοπάθεια γι' αυτό;:-):smile::-):smile:

Διαφημίσεις

Μόνη μου μιλάω........πάω να πλύνω κανένα ταψί και τα λέμε αύριο. Καληνύχτα και φιλάκια.

Stone περάσατε υπέροχα και φαίνεται από την περιγραφή σου! Θέλω κι εγώ να πάω κάποτε προς αυτά τα μέρη, δεν έχω αξιωθεί και για την Καβάλα ειδικά έχω μια αδυναμία αφού από εκεί είναι ο αθώος εφηβικός μου έρωτας!

Γιοβάννα αν κάνουμε το έθιμο που περιγράφεις στην Αθήνα μάλλον ποδαρικό θα μας κάνει η αστυνομία αφού θα την έχουμε καλέσει μιας και σε χρόνο dt κοσμήματα κτλ θα εξαφανιστούν! :lol:

Αν βρεις βατραχουλίνα δώρο για το πεθερικό πες κι εμένα γιατί είναι η πιο παράξενη που υπάρχει και ό,τι και να της πάρουμε δεν πρόκειται να της αρέσει και θα μου λέει πάλι μμμμ δε χρειαζόταν! :mad:

Λοιπόν τα νέα μας από το γιατρό είναι ότι δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη παρόλο που δε μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δε θα γεννήσω μέσα στις γιορτές! Αυτό δεν το ξέρει κανεις λέει! Ο.κ. ας έρθει όποτε θέλει αλλά καλύτερα να πάρει λίγες μέρες ακόμα με την ελπίδα να πάρει κανένα γραμμάριο γιατί είναι τελείως ψιλόλιγνη! 2.780 την έβγαζε αλλά το βάρος βγαίνει από το ύψος γιατί η κοιλίτσα της δεν είναι πολύ φουσκωτή!

Θα τα πούμε αύριο, κοριτσάκια καληνύχτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας φιλες μου.

καλα ειστε?εμεις μια χαρα ολα.θα σας τα πω αναλυτικα.βεβαια πολυ τρεξιμο.

αρμακι μου δεν εχω προβλημα.αρκει να συμφωνουνε ολες.αντε κοριτσια αποφασιστε.....

σαρδελινα μου τι επαθες αγαπη μου?κατι για γαζες πηρε το ματι μου...περαστικα οτι και να ναι!!!

ριτα ναζησει η αδερφουλα σου.αν δεν κανω λαθος αρρβωνιαστηκε?

βατραχουλινα και μαρινα πως παει η εγκυμοσυνη?

γιοβανα ωραιο το εθιμο?η αλεξανδρα σου καλα?

κα φωτεινη ευχαριστω για τις ευχες σας.να στε καλα!

βικακυ η φωτεινουλα μας πως ειναι?

υπολοιπα κοριτσια ειστε καλα?

κατι διαβαζω για βασιλοπιτες ε?αντε χρυσοχερες μου!!!

πετρουλα ο μικρος καλυτερα?

ριτακι εμενα κοιμαται χωρις πιπιλα εδω και καιρο και δεν την ζηταγε αλλα ουτε και μες στη μερα.εγω της την δινω οταν εχει γκρινια με δοντια.

ευκολα πιστευω θα την κοψω.η πανα με απασχολει εμενα και το μπιμπερο...

περιμενω νεα σας τι θα κανουμε οκ?

καληνυχτα!!

1654096yn4fep17z7.gif

Μαρίνα με το καλό να ερθει το κοριτσακι μας κι όποτε θελει ας είναι..Να περασουν κι οι γιορτες και μετα καθε μερα η αναμονη όλο και θα γλυκαινει..

Κορίτσια εγω την πεθερα μου τη ρωτησα τι θελει και μου είπε εσωρουχα..Θα μου πεις τι δωρο είναι αν τη ρωτησεις..Φετος προτιμησα να τη ρωτησω γιατι περισυ που δεν το εκανα πήγα και της πήρα ρολόι DG - μιας και γιορταζε- και δεν το εβαλε παρα μονο ελάχιστες φορες..Ειναι λεει βαρυ στο χερι της..

παρε τα κιλοτακια φετος καλή μου πεθερούλα για να κανεις ύπνο ελαφρύ!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...