Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε ναι?Μπραβο!

Αυτο το στριφογυρισμα ειναι που φοβαμαι..

Βεβαια και ο δικος μου τη βρισκει με το μαξιλαρι του αλλα το στριφογυριει μαζι του.χαχα

Εγω θα δω τι θα απογινει με την πιπιλα και οπωσδηποτε θα κανω την αλλαγη σε κρεβατι.

Ειχα πει για αυριο αλλα λεω να μην τον στρεσσαρω με ολα μαζι να αφησω καμμια βδομαδα ακομα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το αναβαλω η αληθεια ειναι..

μη μου βολταρει φοβαμαι ρε παιδι μου..γυρευε που θα τον βρισκω σκαρφαλωμενο μεσα στη νυχτα χαχαχα

Οχι οχι θα το κανω !!!!

Αντε καλον υπνο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έφτιαξα την πίτα μου. Ωραία νομίζω βγήκε. Αυτή η λύση, με τη φόρμα του Άγιου Βασίλη, με έχει σώσει........ακόμα και λίγο να χαλάσει, όπως φέτος :wink:;-):wink:;-), καλύπτεται με το γλάσο και τα χρώματα. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Από γεύση δεν είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά από εμφάνιση σκίζει. Είχα δοκιμάσει κάποια φορά να κάνω πολίτικη, αλλά ήταν τόσο παλούκι που δεν την έφαγε ούτεο ο σκύλος.

Stone πώς πέρασες; Ποντάρει σωστά η Βίκυ; :wink:

Ρίτα πολύ γκουρμέ γεύσεις θα έχεις. Μπράβο σου κορίτσι μου. Κράτα γερά στο θέμα πιπίλα!!!! Joa και εσείς. Μην την εμφανίζετε. Εγώ ευχαριστώ το Θεό που η Αλεξάνδρα μου δεν την χρειάζεται

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπόν, ήταν ενα υπέροχο, ξεκουραστο τριημερο, μακρια απο την καθημερινότητα, με εικονες πολύ χριστουγεννιατικες και γιορτινές..

Την τελευταία ημερα μας προέκυψε και παρεα. Ηταν μαζί μας και οι νονοι του Αναστάση με τα 2 τους αγορακια. Ο Αναστασης ήταν πάρα πολύ καλό παιδί και όπως συνηθίζει στις βολτες και στις εκδρομες, δεν με παιδεψε καθόλου..Κοιμόταν στις ωρες του, όταν βγαιναμε για φαγητό καθόταν στην καρέκλα του, προσπαθουσε να μας μιμηθεί και έφαγε πολύ καλά αυτες τις μερες..Επίσης την ώρα του καφε τσακιζε όλα τα κουλουρακια και τα σοκολατακια..χαχα

Η Ονειρούπολη πραγματικα αφησε μικρους και μεγαλους με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είναι ενα χριστουγεννιατικο παραμυθι με πολλούς ηρωες, όπως τον Αγιο Βασιλη, νεράιδες, ξωτικά, ταράνδους και οτι άλλο μπορείτε να φανταστειτε με ομορφες χορογραφιες και χριστουγενιατικες μουσικες..

Χτες βρεθηκαμε και στην Καβαλα για απογευματινή βόλτα, ήπιαμε το καφεδακι μας και φαγαμε το βραδινο μας εκεί..Πολύ ομορφη και γραφική πόλη, με το κάστρο της, το Δημαρχειο που μοιαζει με πυργο καθως και επιλοπγες για διασκέδαση, φαγητό και shopping (τυφλα να εχουν οι τουριστικοι οδηγοί, ε;;)

Vatraxaki, στενοχωρεθηκα πολύ που βρεθηκα στα μερη σου και δεν βρεθηκαμε...Ισως θα επρεπε να είχαμε ανταλλαξει τηλέφωνα..

Στην επιστροφή σήμερα, επισκεφτήκαμε και το Σπήλαιο της Αλιστράτης..Μια μοναδικη και πανεμορφη σύνθεση σταλακτίτων και σταλαγμιτών που μας αφησαν αφωνους με την μεγαλοπρεπεια τους.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλα βρε φιλεναδες, βαλθηκατε να με "γκαστρώσετε", ε;; Βροχη τα στοιχήματα..Αμαν σε καλό σας..Βικυ μηπως ετοιμαζεις κτ εσυ καλή μου;;;

Sardelaki, περαστικα σου, ελπίζω ο πονος να υποχωρήσει σύντομα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

στονε μου καλωσηρθατε γιατι νομιζα οτι αυριο θα επιστρεψετε;

ναι μωρε οταν φυγατε και μετα το σκεφτηκα η χαζη να σου εδινα το κιν μου να ερχοσασταν στο σπιτι για ενα καφεδακι να γνωριζομασταν αμαν τι μυαλο ηρθατε και Καβαλα ε;κριμα μωρε τωρα στεναχωρεθηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε φιλεναδες, βαλθηκατε να με "γκαστρώσετε", ε;; Βροχη τα στοιχήματα..Αμαν σε καλό σας..Βικυ μηπως ετοιμαζεις κτ εσυ καλή μου;;;

α εμεις μονο τα στοιχιματα παιζουμε αλλος θα την κανει την δουλεια χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλως ηρθες Πετρουλα

Έχει μυρίσει όλο το σπίτι πορτοκαλ από τα τσουρέκια, επίτηδες δεν βάζω αποροφητήρα γιατί η μυρωδιά είναι τέλεια και λίγο που δοκίμασα από το μείγμα πριν ψηθεί ήταν γευστικό και μυρωδάτο

εγω βαζω το αλλατινη αλευρι εχτρα δυνατο για τσουρεκια και γλυκα ψωμια ...εχει χρωμα μωβ

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...