Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια μου σχολαω.αυριο παλι θα τα πουμε

παω για δουλειες στο σπιτι.

καλο μεσημερι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βρε ριτα αν φατε ολα αυτα την παραμονη την ημερα της πρωτοχρονιας τι θα φατε;

ακομη στο νοσοκομειο ο πεθερος ε;κριμα μωρε τετοιες μερες ειναι καλυτερα;

Μωρε εγω οταν εχω τραπεζι τοσο μπουκωνω απο την ετοιμασια που δεν τρωω μετα χαχα

Την αλλη μερα θα φαμε μεταξυ μας στη μαμα μου οτι εχει μεινει συν κανα συμπληρωμα και τελος.

Κοριτσια ο πεθερος ειναι τα ιδια..σταθερη η κατασταση του αλλα πρεπει να λυθουν καποια εξτρα θεματα που παραουσιαστηκαν και θα βγουν.Ποναει απο το χειρουργειο αλλα ενταξει απο πονους ολο και καλυτερα παει.

Βεβαια μετα καραντινα για πολυ καριο κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι μου θα παω..ειχα βγαλει και παλια και ξερω οτι αν δεν αναοιξει μονο του θα παω να μου το ανοιξουν.

Τωρα δεν με πολυποναει με την αντιβιωση αλλα δε λεει να ανοιξει κιολας..

Ρε γμτ λιγο αμελης εχω γινει με τα του εαυτου μου τωρα τελευταια.

δεν εχω παει οχι απο φοβο αλλα απο αμελεια...

Περαστικα και παλι κουκλα μου!Ο μικρος τι κανει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Αχ μωρε...ελπιζω να μην το πολυκαταλαβε βρε Ιωαννα γιατι ειναι κριμα αφου την ειχε σταματησει...

Εγω τωρα ειμαι αποφασισμενη να μην ενδωσω σε καμμια περιπτωση....

Δε ξερω αλλα μου εχει κανει εντυπωση απο την ωρα που της εβαλε στη σακουλα και ειπε μπαμ οτε μια φορα δεν την εχει αναφερει...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτάκι με έκανες να μου τρέχουν τα σάλια και κοντεύω να φτάσω τη ντουζίνα στα επιπλέον κιλά!!!

Joa σου έστειλα π.μ.! Μετά τα φώτα ο μικρός σχολείο ε?Εγώ μάλλον απο Δευτέρα θα τον στείλω, θα έχει κλείσει σχεδόν 2 εβδομάδες εκτός με μία μέρα στο ενδιάμεσο που πήγε! Τι να πω και στο σπίτι που κάθισε πάλι άρρωστος είναι!

Σαρδελίνα περαστικά!

Αρχίσατε τις ετοιμασίες για την Πρωτοχρονιά ε?Το βράδυ πρέπει να γράψω οπωσδήποτε τα ψώνια και αύριο πρωί σούπερ μάρκετ!

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρούλης ενώ δεν ήθελε να φάει τίποτα ήπιε ένα μπουκάλι γάλα και τώρα νάνι! Μάλλον θα πεταχτώ για τα δωράκια αν και βαριέμαι και μετά έχω γιατρό θα τα πούμε το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλα αν δεις οτι τη θυμηθηκε Ιωαννα αστον λιγο καιρο και μετα αρχισε του κανα παραμυθι του στυλ θα τη δωσουμε στα μωρακια και τετοια.

Παντως αυτον τον Αγιο Βασιλη που θα του φερει τα δωρα οΓρηγορης πρεπει να τον εχει περι πολλου χαχαχα

Σημερα διαβαζα στο ξενο σαιτ που παρακολουθω για την πιπιλα

Σας τα γραφω.

Give it away

If your child is old enough to understand the concept, giving the pacifier away or trading it for something special might help to end the addiction.

Parents' voices

We told our daughter that she needed to give her "binkies" to the new babies being born. The next time we went to the doctor's office we took all the pacifiers with us and left them with the doctor to hand out to the new babies. It worked like a charm. She asked about it for one or two nights and then never asked again.

— Caroline's Mommy

My mom told me she held me near the window when the garbage truck came and we waved goodbye to the pacifier once and for all.

— Anonymous

My son was turning 3 in January and I knew it was time to give up the "ginky," so around Thanksgiving we started talking about leaving it for Santa. We explained that he's a big boy now and Santa was going to trade him his baby "ginky" for big boy toys. He has asked for the pacifier two or three times, but no tears were shed and once we remind him that he gave it to Santa, he forgets about it.

— Anonymous

What worked for me was having my daughter give away her "baby things" at certain holidays. For instance, she gave the Easter Bunny her bottles for her babies and Rudolph got the pacifer. It worked very well. Every time she brought it up, we'd remind her about who she gave her things to.

— Anonymous

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...