Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον πηρε η μανα μου να πανε να πληρωσουν κατι λογαριασμους και εκατσα και εγω.

Λοιπον Σουλα απο 14 μηνων και μετα ειδα αλλαγη στο φαγητο του Γρηγορη οχι τοσο στην ποσοτητα που ηταν αναμενομενο αλλα γενικοτερα στην ορεξη του.

Απο τις δαικοπες ιδιατερως και μετα δεν ειχε πλεον κανενα φαι που να τον δελεαζει.

Ηταν εντελως απροβλεπτος μπορει να καθοταν μαζι μας στην ταβερνα και να ετρωγε οτι εβρισκε μπορει και να μην το ανοιγε να φαει μπουκια ή μπορει και να εφτυνε οτιδηποτε που την προηγουμενη μερα το τσακιζε.

Καποια στιγμη ειχα σκεφτει οτι το παιδι δεν εχει πλεον κανενα ενδιαφερον για το φαγητο(μονο το γαλα παντα ηταν αμειωτο).

Τον Αυγουστο λοιπον ενω ειχε αυτη τη συμπεριφορα που περιγραφω 3 ολοκληρες μερες δεν εφαγε τιποτα απολυτως ουτε καν γαλα.

Το περιεργο ειναι οτι δεν εβγαλε κιχ απο πονο ή γκρινια απλα δεν ετρωγε.

Με τα τις 3 μερε εσκασε ο πρωτο κυνοδοντας.

Απο εκει και περα και μεχρι την περασμενη βδομαδα που ολοκληρωσαμε τα δοντια (αυτα τα 16 πρωτα)πότε ετρωγε ,πότε εφτυνε,πότε ηθελε μονος του,πότε ζηταγε μονο απο το δικο μας(ας πουμε σουβλακι) γενικοτερα ειχε μια περιεργη συμπεριφορα που δε μου αφηνε περιθωρια να καταλαβω τι ακριβως φταιει.

Ηταν θεμα γουστου?παραξενιας?ανορεξιας ή κατι τον ενοχλουσε..

Τελικα εδω και μια βδομαδα τρωει και πετρες.Οτι και να του δωσω το τρωει με μανια,ζηταει και μονος του φαγητο λαχταραει και παλι να δοκιμασει πραγματα.Φυσικα κανει τις επιλογες του αλλα ολα ειναι πολυ πιο ευκολα.Εχει 3 μερες τωρα που τρωει και αυγο!

Εγω νομζω οτι ολη αυτη η περιοδος εχει σχεση με τα δοντια.Επισης νομιζω οτι προσπαθουσε να βελτιωσει το σταδιο που τρωει μονος του και οταν το πετυχε χαλαρωσε.

Επισης μπορει να παιζει ρολο οτι πλεον εγω χαλαρωσα εντελως δλδ του εδινα οσο ηθελε οταν ηθελε και οτι ηθελε τον αφηνα να τρωει μονος του χωρις να του χωνω μπουκιες.

Νομιζω οτι οι γιαγιαδες την αγχωνουν,ισως θελει να φαει μονη της και δεν την αφηνουν,ισως προσπαθουν να την ταισουν βουρ βουρ και εκεινη αντιδρα,ισως γενικα εχει καταλαβει ολο αυτο το θεμα με το φαγητο της και προσπαθει να δειξει οτι θελει να την ταιζεις εσυ.Ισως και να της λειπετε εσυ και ο μπαμπας για αυτο το κανει.Ολα αυτα ομως σε συναρτηση με μια γενικη ανορεξια απο τα δοντια.

Εγω αυτα πιστευω..τωρα τι να σου πω θελει υπομονη και οχι αγχος κατα το ταισμα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλά είμαι μες τα νεύρα μου ....εκανα αλλαγη οικονομικού πακέτου στην Tellas και προσθεσα το Internet για να μπορώ να μιλάμε και από το σπίτι ..... την ενεργοποήση του Ιντερνετ οι μ#$%^(ς την έκαναν αμέσως τον εξοπισμό τον περιμένω εδω και μια εβδομάδα ... τι να πώ είναι για μπάτσες!!!!! Και εγώ που έλεγα ότι το Σ/Κ θα μπορόυσαμε να τα πούμε από το σπίτι!!!!!! ΤΖΙΦΟΣ!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευα μου μην το σκέφτεσαι...ένα θα σου πω...κάναμε την μετακόμιση στις εκλογές, είχα κάνει αίτηση στη forthnet για μεταφορά τηλεφώνου και ιντερνετ απο τις 16 Σεπτεμβρίου....ακόμα τηλέφωνο και ιντερνετ στο σπίτι δεν έχουμε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Stone μου ταξιδακι ???σουπερ...Δεν εχω παει Αγ. Αθανασιο αλλα εχω ακουσει ουτε ειναι σουπερ!!!!ε

εμεις δυστυχως δεν εχουμε την δυνατοτητα συχνων ταξιδιων μιας και ο ανδρας μου δουλευει καθε Κυριακη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ευα μου μην το σκέφτεσαι...ένα θα σου πω...κάναμε την μετακόμιση στις εκλογές, είχα κάνει αίτηση στη forthnet για μεταφορά τηλεφώνου και ιντερνετ απο τις 16 Σεπτεμβρίου....ακόμα τηλέφωνο και ιντερνετ στο σπίτι δεν έχουμε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Για την χρέωση όμως δεν αργούν ...... αμέσως έγινε η ενεργοποίηση και φυσικά η χρέωση !!!!!!:mad::mad::mad:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχθες ειχαμε και μια συζητηση με την γιατρο για το θεμα του οχι της υπακοης και τετοια μου ειπε οτι ο δευτερος χρονος του παιδιου ειναι απο τους πιο δυσκολους γιατι προσπαθει να γινει ανεξαρτητο λεει πολλα οχι σε αυτα που του λεμε.

βρηκα κι ενα σχετικο αρθρο που λεει πανω κατω αυτα που μου ειπε και η γιατρος μας οσες θελετε διαβαστε το.

Στη φάση του Όχι

Το «όχι» είναι μία λέξη που σίγουρα ακούει πολύ συχνά το παιδί, μόλις αρχίζει να περπατά, καθώς το αποτρέπετε από το να αγγίζει πράγματα ή από εγχειρήματα που εγκυμονούν κινδύνους. Κάποια στιγμή, λοιπόν, το δεύτερο χρόνο της ζωής του θα παρατηρήσετε ότι και το ίδιο θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τη λέξη «όχι» όλο και πιο συχνά. Σύντομα μάλιστα θα γίνει από τις πιο δημοφιλείς λέξεις στο λεξιλόγιό του. Οι γονείς τότε αισθάνονται ότι βρίσκονται ξαφνικά απέναντι σε μια πρόκληση: το μωρό, που μπορούσαν να το κάνουν ό,τι θέλουν ξαφνικά αρχίζει να έχει επιθυμίες και θέλει να παίρνει αποφάσεις. Τα περισσότερα παιδιά περνούν κάποια στιγμή στο δεύτερο χρόνο της ζωής τους μια φάση αρνητισμού.

Στην πραγματικότητα η φάση του «όχι» είναι η πρώτη προσπάθεια του μικρού παιδιού να διεκδικήσει περισσότερη ανεξαρτησία και να γίνει κύριος του εαυτού του. Αυτό το «όχι» στο οποίο καταφεύγει, ίσως και με το παραμικρό, είναι μια υγιής και φυσιολογική αντίδραση για την ηλικία του. Μάλιστα είναι ένας τρόπος να κατανοήσει καλύτερα τη σχέση μεταξύ αιτίου και αποτελέσματος. Δηλαδή, πολλές φορές μπορεί να πει «όχι» μόνο και μόνο γιατί θέλει να δει πώς θʼ αντιδράσετε και τι θα συμβεί, αν αρνηθεί να κάνει αυτό που του ζητάτε. Δεν είναι τόσο η περιφρονητική διάθεση που το ωθεί στην άρνηση όσο η ανάγκη να αντισταθεί σε κανόνες και περιορισμούς, καθώς όλοι γύρω του σε αυτή τη φάση τού υποδεικνύουν διαρκώς τι να κάνει.

Το «όχι» είναι μια αντίδραση του παιδιού, που μόλις έχει αρχίσει να κηρύσσει την επανάστασή του. Οι περισσότεροι γονείς έχουν την εμπειρία της συναισθηματικής αυτονόμησης του παιδιού γύρω στα δύο. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να επιφέρει στιγμές δοκιμασίας μέσα στην οικογένεια, καθώς ο αρνητισμός αυτός πολύ συχνά υψώνεται σαν αδιαπραγμάτευτο τείχος, ακόμα και σε πολύ απλά και αυτονόητα ζητήματα, όπως για παράδειγμα όταν θέλετε να του αλλάξετε πάνα, να το ταΐσετε ή να του φορέσετε τα παπούτσια. Μην απελπίζεστε και δείξτε υπομονή αποφεύγοντας να δείχνετε διαρκώς την εξουσία σας στο παιδί, γιατί αυτό το κάνει να αισθάνεται εντελώς αδύναμο. Λάβετε υπόψη ότι η συμπεριφορά αυτή συνήθως διαρκεί τουλάχιστον έξι μήνες και αρχίζει να υποχωρεί μετά τα δύο χρόνια, όταν δηλαδή το παιδί αρχίζει να σκέφτεται και να αντιδρά πιο ώριμα και γίνεται πιο συνεργάσιμο. Για να διευκολύνετε τη μεταξύ σας συναλλαγή μέχρι τότε, φροντίστε από νωρίς:

Να δίνετε εξηγήσεις Μπορεί να νομίζετε ότι είναι μικρό για να καταλάβει, όμως, δίνοντας κάθε φορά μια εξήγηση το παροτρύνετε να συμβιβαστεί, προετοιμάζοντας το έδαφος για μειωμένη αντιδραστικότητα την επόμενη φορά.

Δείξτε ευελιξία Προτείνοντας δύο επιλογές (όχι παραπάνω σε αυτή την ηλικία) το προτρέπετε να επιλέξει δίνοντάς του την εντύπωση ότι εκείνο έχει την εξουσία και παίρνει την τελική απόφαση. Έρευνες μάλιστα δείχνουν ότι το παιδί ασυνείδητα έχει την τάση να διαλέγει τη δεύτερη επιλογή που του προτείνετε. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την τακτική για να το καθοδηγείτε διακριτικά.

Αποσπάτε την προσοχή του Τα μικρά παιδιά ενθουσιάζονται εύκολα με το παραμικρό ερέθισμα. Τραγουδήστε ένα τραγούδι, κουρδίστε ένα παιχνίδι που παίζει μουσική, κάντε του μια γκριμάτσα για να γελάσει, παίξτε μαζί του κυνηγητό και γρήγορα το πείσμα του θα υποχωρήσει.

Έχετε υπομονή κι επιμονή Δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβει και να υπακούσει το μικρό στους κανόνες. Θα χρειαστεί να του το επαναλάβετε τουλάχιστον πέντε με έξι φορές, μέχρι να καταλάβει και να εμπεδώσει το μήνυμα.

Να σέβεστε κάποιες αρνήσεις αποφεύγοντας τη διαμάχη εξουσίας με το παραμικρό. Αν δεν είναι παράλογες, μπορείτε να δεχτείτε την άποψη του παιδιού σε κάποια θέματα και να του δώσετε εξουσία στο μέτρο που το παιδί μπορεί να χειριστεί. Αρκεί αυτό να μη γίνει κανόνας, γιατί τότε το παιδί θα δοκιμάζει διαρκώς μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα όριά σας.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχακι πολυ χρησιμο το αρθρο σου ..

εμας ο Χρηστος το εχει το οχι ψωμοτυρι ...του βαζει το χυμο σε αυτο το ποτηρι , οχι θελει στο μπιμπερο . παω να βαλω τις καλτσες φωναζει οχι και τρεχει ξυπολυτος..

Θελει πολυ υπομονη ...

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

βατραχακι πολυ χρησιμο το αρθρο σου ..

εμας ο Χρηστος το εχει το οχι ψωμοτυρι ...του βαζει το χυμο σε αυτο το ποτηρι , οχι θελει στο μπιμπερο . παω να βαλω τις καλτσες φωναζει οχι και τρεχει ξυπολυτος..

Θελει πολυ υπομονη ...

Όντως βρε παιδί μου και η δικιά μας τα ίδια κάνει ..... αν θέλει να της βγάλεις τις κάλτσες με τα παντοφλάκια θα γίνει χαμός μέχρι να πετύχει το σκοπό της και μετά τρέχει ξυπόλυτη.Και 'αλλα τέτοια πολλά .... οπότε φιλενάδες ΥΠΟΜΟΝΉ!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...