Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Εχω χαθει αυτες τις μερες, αλλα ηταν μια καλη ευκαιρια να κανω πραγματα που μου ειχαν λειψει! Γενικα δε με εχει δει το σπιτι μου... Χθε πηγαμε παλι για ψωνια και καφε το πρωι με τον μικρο, το απογευμα για αλλο καφε χωρις τον Σωτηρη με την αδερφουλα μου και την κουμπαρα μου που με παντρεψε και τη βλεπω μια φορα το εξαμηνο πλεον! Ειναι ελευθρεη εκεινη, δουλευει απιστευτες ωρες, μενει και μακρια... Πολυ το χαρηκα! Και το απογευμα πηγαμε στην αλλη μου βαφτισιμια να της δωσουμε το δωρο της και κατσαμε για φαγητο... Γυρισαμε κατα τις 12. Αυτα τα νεα μας!

Μαρινα κι εγω αυτο ευχομαι, να ειναι το 2010 καλυτερο γιατι το 2009 μας παιδεψε πολυ...

Αρμα εμενα μου ειναι δυσκολο την Κυριακη. Δε δουλευει και ο αντρας μου και μου φαινεται καπως να τους αφησω τους δυο τους κυριακατικο... Εκτος κι αν το κανετε απογευμα, που μου ειναι καπως πιο ευκολο. Ενημερωστε με παντως!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ ευτυχώς που έφαγε σχεδόν όλο το αυγό της…. Όσο πρόβλημα είναι το παιδάκι να είναι πολύ ζωηρό και υπερκινητικό άλλο τόσο είναι το λιγόφαγο παιδάκι… βεβαία πάνω από όλα να είναι γερά και ευλογημένα.

Κάθε φορά που είναι να την ταΐσω με ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι …πότε θα πάθω το εγκεφαλικό δεν ξερω . μακάρι να κοιμηθεί λίγο για να κάνω καμιά δουλεια

Nαι κοριτσια το πινω αυτο το παναντολ...αντε να περασει και αυτο.

Νεοτερα απο το θεμα πιπιλα.

Απο προχθες το βραδυ και στους 2 υπνους χθες μεσημερι -βραδυ κοιμηθηκε χωρις και δεν τη ζητησε καθολου.

Για να δουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααααααααααααα

Ο Χρηστακος ειναι πολυ πολυ καλυτερα!!!το βραδυ βεβαια πριν κοιμηθει του δωσαμε αταραξ και κοιμηθηκε σαν πουλακι και με το παραθυρο ελαφρυα ανοικτο και ετσι το πουλακι μου σήμερα ειναι πολυ πολυ καλυτερα!!!

το ασχημο ..σήμερα το πρωι εκλαιγε τοσο πολυ με το που εφυγα εγω που αναγκαστηκε η μαμα να του δωσει πιπιλα μετα απο 1 εβδομαδα...βεβαια πηρα στον παιδικο και ηδη την εχουν εξαφανισει ..ουφ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα! χρονια πολλα.ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι.περυσι ηταν μια κοπελα στο καφε σας.δεν θυμαμαι ονομα.και μου στειλε πμ βασιλοπιτα πολυ καλη!μηπως ειχε στειλει και σε σας και την εχετε?εχω κατι χαρτια αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτα σιγουρα

glitterfy153556206D31.gift5yc2ekr8yl2xnzz.png

καλημερα!!!

χαιρομαι που τα μικρα αρρωστουλικα ειναι καλυτερα!!!

Λαζαρενια μου περαστικα και σ'εσας!!!

καλα να περνατε!

ριτα μου ευχομαι να γινεις γρηγορα καλα για να μπορεσεις να εισαι κι αυριο ενταξει μην σε βρει ο καινουριος χρονος αρρωστη!

εμεις ειχαμε ενα ξυπνημα στης 4:30 και δεν κοιμοταν με τιποτα ο μικρος στης 6 του εδωσα γαλα και κοιμηθηκε δεν νομιζω οτι πινουσε μαλλον ηθελε παρεα γιατι μαζι μας καθοταν μια χαρα μολις τον πηγαιναμε στο δωματιο του εκλαιγε!

γιοβαννα μου τι βασιλοπιτα υπερπαραγωγη ειναι αυτη;μπραβο!

εγω ειπα να κανω αυτη που εδωσε εχθες η ριτα!

ριτα την εχεις φαει ειναι καλη ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Το συνάχι μου όσο πάει χειροτερεύει...:-(:sad::-( προχωράει προς το λαιμό τώρα.... Θα ρωτήσω το γιατρό το απόγευμα αν τώρα που είμαι στο τέλος μπορώ να πάρω κάτι....;)

Βικάκι δεν έγινε τίποτα απλά αγχώνομαι λίγο για τη γέννα...:rolleyes:

Γιοβάννα στείλτο μου το κιν αν θέλέις...:D:D:D και όποια άλλη θέλει...:D

Κορίτσια φεύγω.... αν δεν προλάβω το βράδυ θα τα πούμε αύριο...;););)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βατραχουλινι εγώ σήμερα δεν μαγειρεύω, είμαι μόνη και ο Τακουλήνος μου όλο και κάτι τρώει στο μαγαζί και αν φάει και σπίτι στο τέλος θα μας φάει όλους να ησυχάσει. Η κόρη μου είναι στην Χαλκιδική με παρέα και εγώ αν έχω στο σπίτι κασέρι και ψωμί κάνω και 1-2- τοστακια, τα γλυκά δεν λείπουν από το σπίτι οπότε ποτέ δεν μένω νηστικιά xa xa xa

δεν ειμαι φιλος του κρεατος βατραχακι μου γιαυτο τρωω ολο χαζομαρες, καμια πατατα γεμιστη, κουσκους, μακαρονια που λατρευω, σαλατες κτλ και πολλα γλυκα αχ αυτα τα γλυκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...