Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και από εμένα.

Βίκυ τα σπιτάκια σου είναι άπαιχτα. Πώς τα φτιάχνεις με μπισκότα; Ποια πήρες. Όσο για το θέμα πλυντήριο που είπες, εγώ ελάχιστα ρούχα πλένω στο χέρι. Τα πολύ - πολύ ευαίσθητα και πάντως σίγουρα όχι τα τζην και τα πουκάμισα.

Κίκο εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείτε άλλο. Και εγώ έχω χάσει την υπομονή μια - δυο φορές και μετά το έχω μετανιώσει. Κάποιες στιγμές όμως, και με την κούραση που έχουμε, δεν παλεύεται. Είναι μικρά μωρέ ακόμα και θέλουν υπομονή. Πάντως τα Καρκινάκια είναι πολύ παραπονιάρικα. Σου μιλάω εκ πείρας......

Άρμα άμα δεις τη Λαζαρένια να της δώσεις τις ευχές μου και περαστικά στη μικρούλα της.

Κορίτσια εγώ για Βασιλόπιτα φτιάχνω μία συνταγή για κέικ. Χρησιμοποιώ όμως μια φόρμα που έχει για σχέδιο το πρόσωπο του Άγιου Βασίλη και μετά τη στολίζω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας βάζω εδώ μία φώτο, προηγούμενης χρονιάς, για να καταλάβετε τι εννοώ

http://img710.imageshack.us/img710/3391/dsc00168e.jpg

χρονια πολλα και ευτυχισμενα!παντα με υγεια και ευτυχια.

ο καινουργιος χρονος να μας φερει μονο χαρες!!!

κοριτσια μου μου λειψατε....

τωρα μπηκα και δεν διαβασα τιποτα....ευχομαι να εισαστε ολες καλα και τα παιδακια σας ακομη καλυτερα!

εμεις περναμε ωραια αλλα και συνεχης τρεξιμο σε γιατρους!

η μικρη επαθε βροχιτιδα και της δινουμε αντιβιωση.δεν εχει πυρετο και ειναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ!!!!

περναει υπεροχα και εχει τους νονους της που την λατρευουνε.

μιλησα με το αρμακι μας και ειπαμε αν γινεται να συναντηθουμε εμεις οι μαμαδες.τι λετε θελετε?εγω θελω να σας δω πολυ!!!περιμενω νεα σας.φιλια και καλο βραδυ!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα μάνουλες γλύκες κ μωράκια

Λαζαρενια τι κάνεις κούκλα μου? χρόνια πολλά και για την γιορτή σου

Κικο μην πεις άλλη φορά που μας ζάλισες σε παρακαλώ, ελπίζω να είναι καλυτέρα το ζουζουνακι σου. Για τα αυτια που ειπες ναι πονανε πολυ , δοκιμασε να μασας τσιχλα οταν εισαι σε υψωμετρο

Όσο για τα παιχνίδια …είναι η ηλικία έτσι που δεν κάθονται να παίξουν με τίποτα, εγώ στο σαλόνι μου η μανταμιτσα αραδιάζει τα τσιμπραγκαλα της και όταν βαρεθεί μπαίνει στα ντουλάπια με της κατσαρόλες, έτσι είναι όλα τα παιδιά, νομίζω πολύ σπάνια να βρεις παιδάκι στη ηλικία τους να ασχοληθεί ουσιαστικά με το παιχνίδι…και να σας πω και κάτι δεν το βρίσκω και πολύ νορμάλ αυτό.

Τα παιδάκια μας τώρα είναι επάνω στην αναπτύξει και έχουν μεγάλη περιέργεια έτσι διαμορφώνουν και χαρακτήρα.

Πολλές βασιλόπιτες μαζεύτηκαν εγώ θα τολμήσω του Παρλιαρου με τα πορτοκάλια που σας την έδειξα.

Σαρδελάκι μου γιατί κούκλα μου σε έκοψαν δίχως νάρκωση απαπα πως το άντεξες αγάπη μου αυτό, περαστικά σου. Τι καιρο κανει εκει?? εχει χιονια??

Giovanna πολυ ωραιος ο αγιος βασιλης βασιλοπιτα

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Λαζαρένια το είπα στα κορίτσια αλλά η μέρα που κανονίσαμε είναι η μέρα των γενεθλίων σου, μήπως θες να πούμε για κάποια άλλη μέρα?

καλησπέρα κοριτσάρες μου...τί κάνετε;Εγώ πονάω αφόρητα...σήμερα μου το άνοιξαν το ρημάδι κι έχω σαπίσει από τον πόνο τώρα...δεν σας λέω φυσικά ότι μου το άνοιξε χωρίς νάρκωση ε;;;Ανατριχιάσατε;Δεν έβγαλα άχνα και μου λέει ο γιατρός "πάντως είσαι πολύ σκληρό καρύδι...δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψύχραιμη αντίδραση"χαχα

Σαρδελάκι μου σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ....Με τον ίδιο τρόπο είχα αφαιρέσει κι εγώ αυτό που είχα βγάλει, χωρίς νάρκωση και το ίδιο πράγμα μου είχε πει τότε η γιατρός...είχα περάσει όμως τέτοιους πόνους που έσφιξα τα δόντια και είπα ''τουλάχιστον θα ανακουφιστώ..''. Πως είσαι σήμερα?

deleni μου όλα καλά θα πάνε σήμερα! Μην αγχώνεσαι καθόλου! Θα περιμένουμε νέα!

giovanna πολύ ωραία η βασιλόπιττά σου!

Φωτεινή μου και εμένα η Εύα που γενικά θεωρώ ότι παίζει αρκετά με τα παιχνίδια της, το καλύτερό της είναι να είναι πάνω στην καρέκλα της κουζίνας μου και να μαγειρεύει με τις κανονικές κατσαρόλες..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κορίτσια καλημέρα. Από σήμερα έχω άδεια και είπα να πιω ένα καφεδάκι μαζί σας. Που είστε όλες; Άλλα πρωινά σας πιάνει λογοδιάρρια.

Λαζαρένια μπράβο στη μικρή σου που περνάει τόσο καλά. Φαντάζομαι ότι και εσύ περνάς καλά. Ωραία βρε κορίτσι μου για να ξεκουραστείς λίγο. Σε τι γιατρούς τρέχετε; Πήγες τελικά σε παιδοχειρούργο;

Μαρινά μου πώς είναι ο μικρούλης σήμερα; Και εμένα μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι παλιότερα, όσ ήμουν φοιτήτρια, και τι είχα τραβήξει μετά τις υπηρεσίες δε λέγεται. Λεφτά και εγώ δεν είχα, αλλά την ταλαιπωρία ακόμα τη θυμάμαι. Σας εύχομαι πάντως το 2010 να σας αποζημιώσει.

Φωτεινή μου και εμένα η Εύα που γενικά θεωρώ ότι παίζει αρκετά με τα παιχνίδια της, το καλύτερό της είναι να είναι πάνω στην καρέκλα της κουζίνας μου και να μαγειρεύει με τις κανονικές κατσαρόλες..

Και η Αλεξάνδρα το ίδιο. Περισσότερο τα σκορπάει παρά παίζει ουσιαστικά μαζί τους. Άντε να πάρει κανένα κουκλάκι αγκαλιά και να το κάνει 'νάνι - νάνι-. Γι' αυτό σκέφτηκα για κούκλα. Ενωμεταξύ μας προέκυψε και πάρτυ γενεθλίων στις 2/1 και έχω να σκεφτώ και άλλο δώρο για δίχρονο κοριτσάκι. Ουφ. Σε αυτό όμως μάλλον θα πάρω ρούχο.

Deleni να μας πεις τα νέα σου σήμερα. Όλα θα είναι καλά. Μην αγχώνεσαι. Αν θέλεις σου δίνω και το δικό μου κινητό για να μας ενημερώσεις. Να στο στείλω με π.μ.;

Ελένη κ Μαρίνα είναι σίγουρα πολλά τα συναισθήματα και η αγωνία τώρα που πλησιάζει ο καιρός για το χαρμόσυνο γεγονός. Δεν θυμάμαι καλά είναι καμιά από της δύο σας για καισαρική? Με το καλό να γεννήσετε κορίτσια καλή λευτεριά

Το μενού για την πρωτοχρονιά το ετοιμάσατε?

Εγώ θα κάνω για7 ατομα

ρολό κοτόπουλο….πάλι ..για να φάει και η μικρή…και εγώ

Τηγάνια με χοιρινό,

λαχανοντολμαδες, που το έκανε η πεθερά μου και έτσι το έχω υιοθετήσει και εγώ 30 χρόνια τώρα,

κανταΐφι με τυριά

Σαλάτα με μαρούλι και τα σχετικά από πάνω,

ρώσικη, και κανένα αλμυρό στην αρχή

και από γλυκά προφιτερόλ δικό μου

και την βασιλόπιτα

Βίκυ εγώ ψηφίζω Πετρούλα:):)811783z07x4pcn4o.gif

Κοριτσάκια πάω να ξυπνήσω το παιδί μου για να κατεβούμε για ψώνια. Τα υπόλοιπα νέα θα τα πούμε το μεσημέρι. Που είστε βρε υπναρούδες. Ευτυχώς που ξύπνησε η Άρμα. Φιλιά.

Διαφημίσεις

Ελένη κ Μαρίνα είναι σίγουρα πολλά τα συναισθήματα και η αγωνία τώρα που πλησιάζει ο καιρός για το χαρμόσυνο γεγονός. Δεν θυμάμαι καλά είναι καμιά από της δύο σας για καισαρική? Με το καλό να γεννήσετε κορίτσια καλή λευτεριά

Το μενού για την πρωτοχρονιά το ετοιμάσατε?

Εγώ θα κάνω για7 ατομα

ρολό κοτόπουλο….πάλι ..για να φάει και η μικρή…και εγώ

Τηγάνια με χοιρινό,

λαχανοντολμαδες, που το έκανε η πεθερά μου και έτσι το έχω υιοθετήσει και εγώ 30 χρόνια τώρα,

κανταΐφι με τυριά

Σαλάτα με μαρούλι και τα σχετικά από πάνω,

ρώσικη, και κανένα αλμυρό στην αρχή

και από γλυκά προφιτερόλ δικό μου

και την βασιλόπιτα

Βίκυ εγώ ψηφίζω Πετρούλα:):)811783z07x4pcn4o.gif

Αααα κυρλια Φωτεινή εγώ έχω ρεβεγιόν την Παραμονή. Θα φτιάξω χοιρινό, με τη σάλτσα που μου έδωσες η Ρίτα, με πατάτες, σαλάτα με ρόδι κλπ, τυρόπιτα (μια καινούρια συνταγή που αν βγει καλή θα τη γράψω και εδώ), σφολιατίνια με φέτα, μακαρονοσαλάτα, τυριά και αλλαντικά και τη βασιλόπιτα.

Βρε μήπως δεν πάμε καλά; όλο για φαί μιλάμε :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα.

Εγω σημερα ειμαι χειροτερα απο χθες με την καταρροη μεχρι και στον υπνο μου ετρεχε η μυτη.

Θα σας διαβασω λιγο αργοτερα γιατι εχω τρομερο πονοκεφαλο και εχω και ενα σωρο δουλειες ρε γμτ για αυριο..

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Χτες με το που έφυγε η Φωτεινούλα κατεβηκα στην αγορά, βρήκα μια ευκαιρία σε παλτοζακετα από το outlet του Guy Laroche, κασμίρ σε καφέ σοκολατί χρώμα από 490ε το πηρά 122ε …και τι έγινε που ήταν περσινό, είναι σε κλασική γραμμή και το χρώμα τέλειο.

Πήγα και για ουζάκι με την ξαδέλφη μου και τον άνδρα της και μετά ήρθε και ο Τακουλινος μου… Τάκη από Παναγιώτη τον λένε και εγώ τον φωναζω μπουλη :lol::lol: απο μπουλουκο :lol::lol:

μου την εχει βαρεσει ολο μεσα

καλημερα κουκλες.

γιοβανα καποια σπιτια ειναι απο μπισκοτα πτι μπερ και καποια ολο σοκολατα.ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σχολια σας.

ριτακι αυτο το παναντολ ειναι οντως πολυ καλα οπως και το κομτρεξ κολντ.

τι εγινε με την ντελενι?δεν καταλαβα,δεν δαβασα μαλλον προσεχτικα.ας μου πει καποιος.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...