Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω...δεν σας προλαβαίνω λέμεεεεεε:tongue::tongue::tongue:

Απο το πρωί προσπαθώ να σας διαβάσω για να γράψω μετά και όλο δεν προλαβαίνω!!!!!:D:D:D:D Άστε που δεν θυμάμαι τίποτα!!!!!

Αναρωτιέμαι τι θα κάνω όταν έρθει και ο μπέμπης!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τα σπιτάκια της Βίκυς είναι όλα τα λεφτά πάντως...εισαι καλλιτεχνική φλέβα και εσύ ;););)

Βίκυ μου όσο για τα ρούχα... όλα ανεξαιρέτως στο πλυντήριο (όχι που θα κάτσω να σκάσω....) :tongue::tongue::tongue::tongue:

Βασιλόπιτα εγώ ψηφίζω υπερ του Τερκενλή... μέτα απο αρκετές αποτυχίες δεν το διακυνδινεύω....:tongue::tongue::tongue:

Άρμα αυτό με το τηλέφωνο το σκεφτόμουν και εγώ... έχω μόνο της Βίκυς οπότε αν θέλει και κάποια ακόμα να ανταλλάξουμε κινητά πολύ ευχαρίστως!!!;) Όχι τίποτα, εγώ είμαι και λίγο αργή στο ιντερνετ απο το κινητό και μέχρι να σας γράψω θα βγω και απο το μαιευτήριο...:lol::lol::lol: Ενώ στα mms είμαι άσος!!!:lol::lol::lol:

Τέλος πάντων έχω αγχωθεί λιγάκι με την επικείμενη γέννα πάντως... ελπίζω αύριο να είναι όλα καλά....:D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες μου...τί κάνετε;Εγώ πονάω αφόρητα...σήμερα μου το άνοιξαν το ρημάδι κι έχω σαπίσει από τον πόνο τώρα...δεν σας λέω φυσικά ότι μου το άνοιξε χωρίς νάρκωση ε;;;Ανατριχιάσατε;Δεν έβγαλα άχνα και μου λέει ο γιατρός "πάντως είσαι πολύ σκληρό καρύδι...δεν έχω ξαναδεί τέτοια ψύχραιμη αντίδραση"χαχα

Καλέ Βικάκι γιατί ποντάρεις σε μένα για εγκυμοσύνη;;; δεν θα είμαι σίγουρα εγώ...εγώ λέω Πετρούλα...

πάντως τα σπιτάκια σου τέλεια.

Ευάκι μου περαστικούλια σου...

m57Zp2.png

Delenaki έχεις και εσύ γιατρό αύριο κοριτσάκι ε?Μια από τα ίδια αλλά δόξα το Θεό εγώ δεν έχω αγχωθεί ...μέχρι στιγμής βέβαια!

Άντε Stone και Σαρδελάκι για ετοιμαστείτε να βγει αληθινό και το προαίσθημα της Βίκης με τα τέλεια σπιτάκια που έχω πάθει πλάκα να κοιτάζω! Εμείς βασιλόπιττα κάνουμε μία συνταγή της μαμάς μου κάθε χρόνο που γίνεται κάπως σαν κέικ τέλειο και από πάνω περιχύνουμε με σοκολάτα! Είναι απλά τέλεια, αλλά ανάθεμά κι αν ξέρω πού είναι η συνταγή...Θα ψάξει εκείνη που είναι ο αρχισέφ!!!

Κωνκωνάκι μάντεψε...Εϊμαστε κι εμείς πάλι με πάαααρα πολύ βήχα, μυξούλες και λίγο πυρετούλη! Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια και όχι τίποτα άλλο αλλά μόνο χτες πήγε σταθμό και τώρα από εβδομάδα να είμαστε καλά, αλλά έχει αρρωστήσει και η υπόλοιπη στην οικογένεια (εκτός εμού προς το παρόν) οπότε από αλλό το τσίμπησε! Πάντως κι εγώ τον πηγαίνω σχεδόν παντού (εντάξει όχι σε παιδότοπο ή σε μέρος που επιβεβαιωμένα υπάρχει παιδάκι άρρωστο) αλλά το έχω πάρει απόφαση ότι έτσι θα μας πάει δυστυχώς η χρονιά! Στο σπίτι ούτε ένα 24ωρο δεν την παλεύει! Χτες βράδυ βέβαια (και προχτές) είμαι με 4 ώρες ύπνο γιατί από το βήχα του μικρού σηκωνόμουν κάθε λίγο και προσπαθούσα να του δώσω πότε εισπνοή πότε ντεπόν μπας και ανακουφιστεί! Σήμερα είχα τρεχάματα γιατί μέσα στην όλη γκαντεμιά χτες μου κλέψαν το πορτοφόλι (με μηδέν χρήματα μέσα το ευχάριστο, αλλά με κάρτες, ταυτότηες και δίπλωμα) οπότε πολύ γραφειοκρατικό τρέξιμο! Η αλήθεια είναι ότι πέραν της εγκυμοσύνης μου η χρονιά δεν κύλησε πολύ καλά! Εϋχομαι η επόμενη να είναι καλύτερη! Από την άλλη μην είμαστε και αχάριστοι αφού έχουμε την υγειά μας, Δόξα το Θεό να λέμε!

Κάτι τελευταίο γιατί σας ζάλισα! Το μεσημεράκι πήγαμε mall και βολτάραμε με τον μικρουλη στα comfuzio και ELC ξετρελάθηκε και τελικά ο Άγιος Βασίλης του ψώνισε ένα τραπεζάκι που πάνω φτιάχνεις κατασκευές με τουβλάκια που περιέχονται στην ίδια συσκευασία αλλά και με άλλα που έχουμε ήδη σπιτι και ένα τρενάκι που είναι για την ηλικία τους με από ένα γνωστό κινούμενο σχέδιο (δε θυμάμαι πώς λέγεται!). Το καλύτερό του ήταν να κάθεται στο τραπέζι και να παίζει με lego που προορίζονται για πολύ μεγαλύτερα παιδιά αφού είναι μια σταλίτσα! Τώρα ξαναβγήκαν με το μπαμπά του που έχει φαγωθεί να του βρει ένα σπίτι playmobill που κάποια στιγμή είδαμε και είναι κατάλληλο για την ηλικία τους! Σαν πολλά μαζέψαμε και λέω ένα από αυτά να το φυλάξουμε για να το φέρει η μπέμπα!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

αααααααααααααα όσο για βασιλόπιτα βατραχουλίνα μου εγώ λέω να κάνω μία του παρλιάρου...θα δείξει όμως...ίσως κάνω και το απλό κέικ...

http://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531#synt

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Σαρδελάκι μου περαστικά σου!!:-( Ξέρω τι πόνο έχουν αυτά, ελπίζω να είσαι λίγο καλύτερα αύριο.....

Μαρίνα εγώ την κουζίνα που της πήρα την κράτησα για να τη φέρει ο μπέμπης αλλιώς... έπρεπε να τρέχω τώρα....;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Βασιλόπιτα Παρλιάρου

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. Βούτυρο

250 γρ. Ζάχαρη άχνη

125 γρ. Αμύγδαλο αποφλοιωμένο αλεσμένο στο μπλέντερ σε σκόνη

125 γρ. Φιστίκι αιγίνης αποφλοιωμένο αλεσμένο στο μπλέντερ σε σκόνη

6 μεγάλα Αυγά

250 γρ. Αλεύρι

1 κουταλάκι Baking powder

300 γρ. Ξερά φρούτα ψιλοκομμένα

200γρ. Amaretto

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Μουσκεύουμε τα ξερά φρούτα μέσα στο amaretto.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τις δύο σκόνες -αμυγδάλου φιστικιού- μέχρι να φουσκώσουν και να γίνει μια λευκή κρέμα. Πολτοποιούμε στο blender τα ξερά φρούτα μαζί με το amaretto και το ρίχνουμε στο πρώτο μίγμα συνεχίζοντας για λίγο το χτύπημα. Ρίχνουμε σταδιακά και τα αυγά. Κατεβάζουμε από το μίξερ και ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μια κουτάλα μαζί με το baking powder. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 30 εκ. τοποθετούμε το μίγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.

αυτήν λέω να κάνω!

m57Zp2.png

σαρδελινα μου περαστικα σου ματια μου αχ πονεσες πολυ ε;

αμαν μωρε ευχομαι να εισαι καλυτερα τις επομενες ημερες!!!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Α κοριτσια μολις τωρα ου εδωσαν την τελεια Βασιλοπιτα κεικ..η γειτονισσα μου η οποια δεν παιζεται στα γλυκα..(βλεπε φουντουκοπιτα κτλ)

Θα σας τη γραψω το βραδακι ειναι πανευκολη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Την εχω δοκιμασει ειναι ενας αφρος πιο αφρατη δεν εχετε φαει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Θα την κανω και θα ανεβασω φωτο στο μασα προσεχως αλλα παρτε την να την εχετε

Υλικά

250 γρ. βουτυρο lurpak σε θερμοκρασια δωματίου

350 γρ. ζαχαρη

6 αβγα (χωρισμενα)

180 γρ.κρεμα γαλακτος

50 γρ.γαλα

1 βανιλια

1 μετριο λεμονι(το ξυσμα και το χυμό του)

420 γρ.αλευρι

20 γρ.μπεικιν

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα σπραδια σε μαρεγκα.

Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη να αφρατεψει και προσθετουμε ενα ενα τα κροκαδια και τη βανιλια.

Συνεχιζουμε το χτυπημα και προσθετουμε στο τελος την κρεμα γαλακτος ,χυμο απο ενα λεμονι,το γαλα και το ξυσμα του λεμονιου.

Ριχνουμε σταδιακα το αλευρι με το μπεικιν και μολις ενσωματωθει ανακατευουμε μεσα απαλα τη μαρεγκα.

Αδειαζουμε σε βουτυρωμενο και αλευρωμενο ταψί(Νο 30) ή φορμα και ψήνουμε στους 180 βαθμους για 45-60 λεπτα μεχρι να ροδίσει.

Πασπαλιζουμε με αχνη ζάχαρη ή εναλλακτικα περιχυνουμε με επικάλυψη σοκολατας μαυρης ή ακομα καλυτερα λευκης και γραφουμε το ετος.

(Αν θελετε για την επικαλυψη σοκολατας να σας πω πως θα την κανετε.

Και αν βαριεστε τη μαρεγκα μην την κανετε αλλά ριξτε τα ολα μαζι οπως κανουμε κεικ.

Απλα με τη μαρεγκα γινεται ακομα πιο αφρατη).

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αχ βρε σαρδελακι μου γιατι δεν σου εβαλαν κατι αναισθητικο να μην πονεσεις τοσο πολυ;

τωρα πρεπει να ξανα πας να το δουν η οχι;

ριτα ωραια η βασιλοπιτα μαλλον αυτη θα κανω :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...