Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και απο μένα μανούλες και γιαγιούλες.Απότι βλέπω όταν βρίσκω χρόνο να μπω λίγο να κουσκουσάρουμε εσείς είστε όλες εκτός. Τι κάνετε; Εμείς περάσαμε μια εφιαλτική νύχτα, ούτε με τους κολικούς δεν έκανε έτσι ο σκατούλης μου, πρώτη φορά που του φώναξα τόσο πολύ αλλά δεν άντεξα βρε κορίτσια ειλικρινά με έβγαλε εκτός εαυτού. Δεν ήξερε τι ήθελε από τις 2-430 έκλαιγε χωρίς λόγο , τον έπαιρνε ο πατέρας του αγκαλιά έκλαιγε, τον χαίδευαμε έκλαιγε, τον αφήναμε κάτω έκλαιγε, στην κούνια μέσα έκλαιγε, τον παίρναμε στο κρεβάτι μας έκλαιγε, ώσπου κάποια στιγμή δεν άντεξα είχα νευριάσει τόσο πολύ που του έβαλα μια φωνή αφού και ο άντρας μου μου είπε μετά ότι και αυτός τρόμαξε τόσο που κάθησε και ο ίδιος ύσηχος. Ναι μεν όμως σταμάτησε να κλαίει αλλά εγώ από τις τύψεις που είχα μπήκα μέσα στην κούνια και τον χαίδευα και τον φίλαγα συνέχεια. Επρεπε να μας είχαν τραβήξει φωτογραφία να μας βλέπατε.Ένα διπλωμένο οχτώ αγκαλίτσα με ένα μικρό ανθρωπάκι.Το πρωί δε που ξύπνησε το πιστεύετε ότι το θυμόταν ο σκατούλης μου και δεν μου πολυέδινε σημασία, μετά τις 12 συνήλθε και άρχισε να μου μιλάει. Καλέ τι παιδί είναι αυτό, έτσι είναι οι Καρκίνοι;;;; Ευτυχώς όμως η διάροια σταμάτησε και ο εμετός επίσης και σήμερα φάγαμε λίγο και ήπιαμε και γαλατάκι , οι ποσότητες όμως ήταν μηδαμινές αλλά και εγώ δεν τον πίεσα ιδιαίτερα. Έχει όμως τρελό μπούκωμα και ειλικρινά όταν μπουκώνει αυτό το παιδί η πιο απλή ίωση μοιάζει να είναι γολγοθάς. Τώρα τον έβαλα για ύπνο και μπήκα λίγο να σας διαβάσω και μετά θα πάω να κάνω τα μπισκοτάκια βουτύρου που σας είχα γράψει. Αργότερα αν καταφέρει και έρθει ο σύζηξ πιο νωρίς λέω να πεταχτώ μέχρι τα Τζάμπο γιατί ακόμα δεν του έχουμε πάρει το δωράκι του, του πήρα μόνο παπουτσάκια και ρουχαλάκια.

Απ'ότι διάβασα υποπτέυεστε για νέο ticker εγκυμοσύνης απο Πετρούλα και Σαρδελάκι, εγώ πάντως στοιχηματίζω υπέρ Πετρούλας...

Για τα σπυράκια που λέτε , είχε βγάλει ο ξαδερφός μου μια φορά (είναι οι λεγόμενοι καλόγεροι) και του έφυγε μετά απο πολύυυ καιρό με αντιβίωση και πολύ betadine κορίτσια. Είναι άτιμο πράγμα γιατί φυτρώνει στα νεύρα και μετά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στα παραλύει και πονάς υπερβολικά. Περαστικά σε όσους το περνάνε Ρίτα και Σαρδελάκι.

Άρμα μου σε ευχαριστώ για το σχολιό σου, όντως δεν είναι παραπονιάρα αλλά μου αρέσει έτσι να νιώθω σαν μωρό ώρες ώρες, παρεπιπτόντως πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας μαμά και κόρη, απο άλλες φωτογραφίες δεν κατάφερα να δω τίποτα.

Βίκυ σε ζηλεύω που πήγατε για σκι , θα ήθελα και εγώ όσο τίποτα να δω λίγο χιονάκι και να παίξω με τον μικρούλη μου αλλά ξέρετε τι παθαίνω εγώ βρε κορίτσια όταν πηγαίνουμε σε ύψωμα και σε πολύ κρύο μέρος με πιάνουν πολύ δυνατοί πόνοι στα αυτιά , το έχετε πάθει εσείς ποτέ; πονάω τόσο που δεν ξέρω τι να κάνω , δεν νιώθω τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Αυτά σας κούρασα το ξέρω αλλά μ'αρέσει να μοιράζομαι τις στιγμές μας μαζί σας.

Φιλιά πολλά σε όλες τις εγκυούλες και όσες μανούλες ξέχασα να αναφέρω.

Επειδή απ'ότι βλέπω δεν είναι πάλι καμία μανούλα εδώ θα τα ξαναπουμέ ευελπιστώ το βράδυ αν καταφέρω να μπω.

ολα καλα ευχομαι

σ'ευχαριστω γλυκια μου!

για πειτε μου την γνωμη σας σε κατι.

η πεθερα μου πλενει τα ρουχα των παιδιων της στο χερι(λεω πλενει και οχι επλενε γιατι ο κουνιαδος μου της τα παει ακομα και καποια και ο αντρας μου)το κανει αυτο γιατι ετσι γραφουν οι ταμπελες των ρουχων.δηλαδη ολα τα πουκαμισα καποια τζιν και καποια ακομα.εγω δεν το κανω αυτο ειμαι της ευκολης λυσης του πλυντηριου.χθες λοιπον βγαζουμε τα ρουχα απο την βαλιτσα και ενα παντελονι δεν με αφηνει να το βαλω στο πλυτηριο ουτε και την στολη του σκι και θα τα παει στη μαμα του για να τα πλυνει στο χερι.τι κολλημα και αυτο ρε κοριτσια,εμαθε ετσι και συνεχιζει και τα πηγαινει εκει.οποτε και εγω χθες του ξεκαθαρισα την θεση μου.δεν ειμαι διατεθημενη να πλυνω τιποτα στο χερι ας τα παει στην μαμα του.αν ειναι καμια μαλλινη ναι αλλα οχι τζιν και πουκαμισα,ημαρτον πια.

α εγω δεν πλενω τιποτα στο χερι ολα μα ολα στο πλυντηριο!!!

βατραχακι για ριξε μια ματια εδωhttp://www.megatv.com/glykesalximies/page.asp?catid=15523&subid=20531&pubrelid=5524743 και αντι για ελαιολαδο που μπορει να ειναι λιγο εντονη η γευση μπορεις να βαλεις σπορελαιο η βουτυρο φρεσκο η βιταμ

σ'ευχαριστω Φωτεινη μου αν βρω κι εγω καμια καλη θα σου πω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πω πω βρε κικο μου τι τραβηξες..σε καταλαβινω που βγηκες εκτος εαυτου το παθαινω και εγω ωρες ωρες αλλα εγω δε χωραω να μπω μεσα στην κουνια χαχαχαχαχαχα.

Τεσπα περαστικα να ειναι και ας ειναι το τελευταιο!

Αντε καλα ψωνια !

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι απο τζαμπο νομιζω 30 ευρω εχει..τσιμπημενο ειναι αλλα νομιζω θα του αρεσει πολυ.

Οχιδεν ειναι ογκωδες καθολου ειναι ενα ανθρωπακι που εχει τα εργαλεια του και οταν του τα βαζεις στο χερι μιλαει δωσε μου το ενα και δωσε μου το αλλο απο οτι καταλαβα.

Θα σου πω αναλυτικα οταν το ανοιξουμε.

Α και προσεξε τα αυτια με το μπουκωμα παρα πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας τσάκωσα Vatraxaki & Ριτάκι ,

Ευχαριστώ πολύ, ευελπιστώ μέχρι την πρωτοχρονιά να έχει αναρρώσει τελείως. Ήθελα παραμονή να κάνω ένα τραπέζι σε φίλους μας αλλά το έχω παγώσει γιατί δεν ξέρω πως θα είναι ο μικρός μου.

Έχω πάρει και 2 επιτραπέζια το νέο ταμπού και το scene it (με τεστ για ταινίες) και θα ήθελα πολύ να μαζευτούμε να παίξουμε.

Ριτάκι βάζω ανελλειπώς ορό στον μικρό αλλά καταλαβαίνεις ότι η μάχη που δίνω είναι μεγάλη...

Εσείς τι θα κάνετε πρωτοχρονιά;

Το ξερω..αν εχει πολυ μπουκωμα παρε τον παιδιατρο να σου δωσει προληπτικα σταγονιτσες για τα αυτια..

Πραγματικα το πολυ μπουκωμα σπανια να μη χτυπησει στα αυτακια για αυτο στο λεω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κικο μου εμενα παντως ο μαστορακος δεν μ'ενθουσιασε ιδιως τα εργαλεια ειναι μια σταλια!

εμεις δεν ειχαμε μπουκωμα αλλα τα αυτακια του προχθες τα βρηκε κοκκινα η γιατρος στο νοσοκομειο!

Διαφημίσεις

Ψάχνω , ψάχνω και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλήξω σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τον ενθουσιάσει και να ασχοληθεί μαζί του παραπάνω απο 5 λεπτά. Μόνο ανήμερα των Χριστουγέννων που είχαμε πάει σε μια φίλη μου τον είδα να ενθουσιάζεται πολύ με ένα σπιτάκι που είχε η κόρη της (2/12 χρονών) απο αυτά τα μεγάλα που είναι για τα παιδάκια και έμπαινε και έβγαινε όλη την ώρα. Προς στιγμήν σκεφτήκαμε να του πάρουμε αυτό , 100 ευρώ μας είπαν ότι έχει αλλά και το σπίτι για να μπαινοβγαίνει πρέπει να το γεμίσουμε με κανένα παιχνίδι. Δεν ξέρω τι να του πάρω μωρέ;; απο μωρό δεν τον είχα μάθει με πολλά παιχνίδια γιατί δεν ήθελα να του τα δίνω όλα απλόχερα αλλά από την άλλη όσο μεγαλώνει έρχονται στιγμές που θέλω να μαγειρέψω ή να κάνω κάτι εγώ και ο μικρός είναι η ουρά μου , δεν μένει καθόλου μόνος του να παίξει παρα μόνο με τις κατσαρόλες μας και τα ντουλάπια της κουζίνας ...

κικο μου πιστεψε με κι εμεις που εχουμε του κοσμου τα παιχνιδια παλι ουρα μου ειναι και του αρεσουν οι κατσαρολες οποτε μην αγχωνεσαι παρε οτι σου αρεσει κι οσο παιξει τι να κανουμε

κικο μου πιστεψε με κι εμεις που εχουμε του κοσμου τα παιχνιδια παλι ουρα μου ειναι και του αρεσουν οι κατσαρολες οποτε μην αγχωνεσαι παρε οτι σου αρεσει κι οσο παιξει τι να κανουμε

Έλα μου ντε, μεσαιωνικό ζήτημα το έχω κάνει η άτιμη, μάνα που είμαι έ;;; δεν ξέρω τι παιχνίδι ταιριάζει στο παιδί μου. Τεσπα θα πάω και ότι μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση θα το πάρω.

Μόλις ξύπνησε ο αντάρτης μου, φιλάκια πολλά σας στέλνω και ευελπιστώ να μπορέσω να ξαναμπώ.

Μαρακι ρωτησες γιατι δεν βγηκα χθες .Η μικρη δεν καθεται πουθενα οεο!!!!

Σουλίτσα μου εγώ λέω πάντως να κάνεις καμιά δοκιμή..όταν δουλευεις δηλαδή πως κάθεται οεο??? Να ξεσκάσεις κι εσύ λίγο βρε κορίτσι μου, να πιεις ένα ποτάκι με τον καλό σου!

Βικάκι καλωσόρισες! Τα σπιτάκια σου είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!

Κικο μου όλες πάντως κάποια στιγμή βγαίνουμε από τα ρούχα μας, αλλά την επόμενη φορά μην ξαναμπεις στην κούνια βρε κορίτσι μου..δεν είναι για μεγάλα παιδια! :lol: Εύχομαι να ήταν το τελευταίο βράδυ ταλαιπωρίας και να συνέλθει το αντράκι σου..

Λοιπόν κορίτσια σήμερα με πήρε η λαζαρένια μας, έχετε όλες χαιρετισμούς. Η μικρή της έχει βροχίτιδα οπότε δεν θα συναντηθούμε με τα μικρά. Λέγαμε να κανονίσουμε στο village στο Ρέντη για Κυριακή. Αν δεν μπορείτε πείτε και καμιά άλλη μέρα για να οργανωθούμε σιγά σιγά.

Πω πω βρε Ρίτα είπα ότι δεν θα φτιάξω βασιλόπιτα και κόλλησα πάλι...μου άρεσε κι αυτή με το βούτηρο γάλακτος..εγώ φτιάχνω αυτή τα τελευταία 2 χρόνια που είναι εύκολη http://www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=239

Τις άλλες χρονιές έφτιαχνα πολίτικη(τσουρέκι) αλλά ειναι πολύ χρονοβόρα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...