Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

και η φωτεινη οταν ειναι μερες μεσα τα παιρνει λιγο στο κρανιο αλλα της περναει θελω να την βγαλω αλλα εχει κρυο τις ωρες που μπορω και φοβαμαι λιγο

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκυ εγω χθες ηθελα να παμε στη λαικη να χαζεψουμε λιγο και φυσουσε ενας τρελος αερας οποτε το αφησα.

Σήμερα που δεν εχει λαικη ειναι χαρα θεού.

Βαριουνται όμως μωρε και αυτα οπως και εμεις αλλωστε συνεχεια μεσα στο σπιτι.

Δεν μπορουμε να τα κλεισουμε και σε γυαλα.

Ενταξει να τα προστατευουμε αλλα σκεφτομαι οτι εμεις ερχομαστε σε επαφη με τοσο κοσμο δεν κουβαλαμε ενα σωρο μικρόβια?

Ενταξει το κρυο να το προσεξουμε αλλα ολα τα αλλα?

σχετικα με το κρυο , περσι που ειχαμε παει στην Βιεννη την τριτη μερα χιονισε και εριξε αρκετο χιονι ε αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτ τι καροτσι εβλεπα να κυκλοφορει με νεογεννητα στους -7 και με το χιονι στους 5 ποντους δεν λεγεται ..μας εκανε πολυ εντπωση ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Και καλα κανεις Ιωάννα μου.

Εμενα η μαμα μου οταν ημουν μικρη με εντυνε σαν κρεμυδι και με προστατευε υπερβολικα.

Να φανταστεις οτι φουστα εβαλα πρωτη φορα στην παμπτη δημοτικου.Α ξεχασα και οταν εκανα παρελαση.Μου φορουσε συνεχεια παντελονια και με χοντρα καλσον για να μην κρυωσω.

το αποτελεσμα ηταν να ειμαι συνεχεια αρρωστη.

Βεβαια μου εκανε καλο γιατι τωρα δεν αρρωσταινω ευκολα (με τοσα αντισσωματα που εχω).

Διαφημίσεις

σχετικα με το κρυο , περσι που ειχαμε παει στην Βιεννη την τριτη μερα χιονισε και εριξε αρκετο χιονι ε αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτ τι καροτσι εβλεπα να κυκλοφορει με νεογεννητα στους -7 και με το χιονι στους 5 ποντους δεν λεγεται ..μας εκανε πολυ εντπωση ..

και εμεις φετος στη σουηδια ετσι τους βλεπαμε ολους να κυκλοφορουν.και οι γονεις ετσι?οχι οι παππουδες.εκει παιρνουν αδεια 1 χρονο και οι 2 γονεις μολις γεννηθει το παιδι και ειναι μονιμα εξω.δεν τους επηρεαζει το κρυο μονο εμεις τα κραταμε μεσα.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κοριτσια εγω διαφωνω..

Οπου μπορουμε οφειλουμε να τα προστατευσουμε.

Και εμεις παμε σχεδον παντου και ειμαστε σχεδον ολη μερα εξω αυτες τις μερες αλλά εγω προσωπικα σε συνωστισμο και σε παιδακια που μπορει να ειναι αρρωστα δεν τον παω.

Η παιδιατρος μας επιμενει οτι το ανοσοποιητικο τους ακομα ειναι πολυ ευαλωτο και οσο περισσοτερο διαστημα παραμεινουν υγιη τοσο πιο γρηγορα θα ενδυναμωσει.

Παρολα αυτα Σουλα αν δεν την εχεις βγαλει καθολου να την πας να διασκεδασει και οτι γινει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

θελω μια μερα αδεια την παραμονη αλλα δεν θελω να την χρεωθω γμτ.ηθελα να ειμαι σπιτι και να ακουσω με την μικρη τα καλαντα.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τωρα που σας βρηκα και πρεπει να πω να μαγειρεψω.

Πολλα φιλακια.

γειαααααα

Κοριτσια εγω διαφωνω..

Οπου μπορουμε οφειλουμε να τα προστατευσουμε.

Και εμεις παμε σχεδον παντου και ειμαστε σχεδον ολη μερα εξω αυτες τις μερες αλλά εγω προσωπικα σε συνωστισμο και σε παιδακια που μπορει να ειναι αρρωστα δεν τον παω.

Η παιδιατρος μας επιμενει οτι το ανοσοποιητικο τους ακομα ειναι πολυ ευαλωτο και οσο περισσοτερο διαστημα παραμεινουν υγιη τοσο πιο γρηγορα θα ενδυναμωσει.

Παρολα αυτα Σουλα αν δεν την εχεις βγαλει καθολου να την πας να διασκεδασει και οτι γινει.

Μαργαριτα μονο στα τραπεζια στη μαμα στην πεθερα και την αδερφη μου πηγαμε.

Δηλαδη παλι κλεισουρα.

Θα την παω μωρε σημερα .Τι στην ευχη !

θελω να την βγαζω αλλα το απογευμα εχει κρυο οποτε μονο σε σπιτι με παρεα μπορει να διασκεδασει το παιδ. το προτιμω αν ξερω οτι τα παιδια που θα ερθουν σε επαφη με την φωτεινη ειναι καλα,απ'το να την παω σε κουνιες η βολτα με το καροτσι καθε μερα και μετα να γυρναμε και να καθομαι μια ωρα να καθαριζω τις ροδες με χλωρινη μη τις μυρισει ο μπετοβεν και κατουραει το σπιτι. καλυτερα με γνωστα και υγιη παιδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...