Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα κούκλα μου!!!! Μπράβο στον ωιωάκι μας!!!Σας έκανε και κόλπα ε????

Σαερδελάκι πως είσαι σήμερα κοριτσάρα μου?????

Βατραχάκι εννοούσα νινάκι τώρα τι έγραψα??? Ο Θεός και η ψυχή του.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερα!

Σας εχασα χθες, αλλα ηταν μια τρελη μερα. Το πρωι ψωνια για τα βαφτηστηρια και καφε, μετα στην κουμπαρα μου να δωσω τα δωρο και το απογευμα ηρθε η νονα του με του γονεις της... Τους τραπεζωσαμε κιολας εφυγαν αργα το βραδυ...

Περαστικα στη Ριτα, στο σαρδελακι, στην Ευα και στα αρρωστουλικα!

Απο δωρα ο Σωτηρη τον τελευταιο καιρο εχει μαζεψει ενα καρο. Του πηραμε και ενα τηλεκατευθυνομενο αυτοκινητο που λιγο το φοβαται, μποουλινγκ που του αρεσει πολυ, μουσικα οργανα που επισης του αρεσουν μας εχει φαει τα αυτια με την καραμουζα και η γιαγια του του πηρε ενα τρενο με πολλα βαγονια. Αυτο θα το ανοιξουμε την Πρωτοχρονια.

Ιωαννα εγω πονταρω στην Stone μακραν!!! Το εχω σιγουρακι!:D:D:D

t7fQp3.png

γιατι βρε ριτακι μου κανε ενα γρηγορακι ακομα!!!

βατραχακι μου εγω ξερω σκι οχι φυσικα να κατεβαινω μαυρες πιστες αλλα δεν ειμαι και για παιδικες.οσο για τον εξοπλισμο δεν ειχαμε που να τα βαλουμε στο αμαξι αλλιως θα παιρναμε.80 ευρω τα ειχαν εκει σκι μποτες και μπαστουνια.στολες εχω μια ολοσωμη 3 παντελονια και 2 μπουφαν.αναλογως τα ποσα κιλα ειμαι βαζω και οποια μου χωραει χαχαχα.

σου στελνω την φωτο με τα σπιτακια τωρα.οκ?

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τετοιες διαισθησεις να τις εχεις!!!ευχαριστες ειναι !!!!

Αχ πως σε ζηλευω που πηγες για σκι εχω να παει απο π.χ. (προ χρήστου)

και εγω απο το 2006 ειχα να παω.το 2007 ειχα αποκολληση(τετοιες μερες στο γενεσις τις περνουσα)και το 2008 ειμασταν στο νοσοκομειο με την φωτεινη.αφου ξεχασα πως ειναι το χιονι.

ευακι μου περαστικα βρε αγαπη μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βατραχακι μου εγω ξερω σκι οχι φυσικα να κατεβαινω μαυρες πιστες αλλα δεν ειμαι και για παιδικες.οσο για τον εξοπλισμο δεν ειχαμε που να τα βαλουμε στο αμαξι αλλιως θα παιρναμε.80 ευρω τα ειχαν εκει σκι μποτες και μπαστουνια.στολες εχω μια ολοσωμη 3 παντελονια και 2 μπουφαν.αναλογως τα ποσα κιλα ειμαι βαζω και οποια μου χωραει χαχαχα.

σου στελνω την φωτο με τα σπιτακια τωρα.οκ?

μονο 80 ευρω ειχαν;τι μαρκα;

γιατι ο αντρας μου τωρα πηρε καινουρια αλλα καλυτερα να μην σου πω ποσο ειχαν μονο τα πεδιλα!!!

ασε που εχουμε και μια αποθηκη με τα παλια!!!

Επεξεργάστηκαν by vatraxaki

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες γλυκες κ μωρακια

περαστικα στα αρρωστουλικα και αρρωστουλες

α ρε Βικυ ουτε εργολαβος να ησουν χα χα χα ειναι τελεια τα σπιτακια μπραβο βρε κορη μου τα καταφερες ..αξια αξια...δεν μου λες ...για να αρχισεις να μαθεις και καμια βασιλοπιττα γιατι εγω 4-5 να κανω χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...