Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμα εγω βλεπω την κουβερτα να μας συντροφευει για πολυ καιρο ακομη ...προσπαθουμε να του την κρυβουμε μες στην μερα αλλα οταν πλησιαζει το βραδυ την ψαχνει μανιωδως αλλα και οταν τον ποναει κατι , οταν εχει νευρα ,βρισκει παρηγορια στην κουβερτουλα του ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις ευτυχως δεν εχουμε κανενα αγαπημενο αντικειμενο..

Οσο για την πιπιλα ναι δε θα τον πιεσω προς θεου αλλά θα ηθελα να κοβει τετοιες συνηθειες σιγα σιγα ειδικα αν προκειται να παει παιδικο.

Παντως πιπιλα μεσα στη μερα και ειδικα εξω απο το σπιτι εχει να βαλει απο 8-9 μηνων.

Οποτε λογικα (λεμε τωρα) δε θα ειναι δυσκολο..

Θα δειξει διοτι το ειχα ξαναπροσπαθησει αλλα δεν το κρατησα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!!!

μμμμ εγραψα ενα σωρο και καταλαθως τα εσβησα!!!!!:eek::eek::eek:

περαστικα στα αρρωστουλικα και στη ριτα μας!!!

ριτα ευχομαι να μην αρπαξει κι ο μικρος μερες που ειναι!

οσο για τα δωρα σημερα μαλλον θα παμε και θα δουμε τι θα παρουμε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ε ναι μωρε χαλαρα..

Εξαλλου ολα χαλαρα τα ξεκινησα και μας εμειναν στο τελος χαχαχα

Βατραχακι μου καλα ψωνια..

Και εγω ευχομαι να τη γλιοτωσει ο μικρος θα δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

εμεις ακομη δεν μας βλεπω να κοβουμε την πιπιλα ιδιως το τελευταιο διαστημα την ζηταει πολυ!ειχα σκοπο εως τα δυο να την κοψουμε αλλα τωρα με το μωρο δυσκολα νομιζω!

εκτος αν δεν μαθω καθολου πιπιλα στο μικρο που κι αυτο δυσκολο νομιζω χαχα!

καλημερα φιλεναδες μου.γυρισα.

περασαμε τελεια και ευχαριστηθηκα σκι.ειμασταν 8 ατομα αλλα οι 4 δεν ειχαν κανει ποτε σκι και πηραμε δασκαλο για να τους δειξει.οταν πηραν λιγο αερα ειπαμε να ανεβουμε σε καμια πιστα της ηλικιας μας αλλα ειχε απιστευτη ουρα στα λιφτ και κατεβηκαμε ως τερμα κατω με τα σκι.για να καταλαβετε τι εννοω...απο το ξενοδοχειο πηγαιναμε με πουλμανακι στο τελεφερικ και απο εκει ανεβαιναμε στο χιονοδραμικο με το τελεφερικ.25 λεπτα η αποσταση απο κατω ως τερμα πανω με το τελεφερικ και στη μεση ακριβως ειχε μια σταση.οταν ο δασκαλος μας ειπε να κατεβουμε αυτη την πλαγια μας ειπε οτι ως την ενδιαμεση σταση ειναι 7 χιλιομετρα.τελικα ομως κατεβηκαμε ως τερμα κατω οποτε καναμε διπλασια αποσταση.πιαστηκα και με πονεσαν οι γαμπες .πρεπει να αγορασω καποια στιγμη δικο μου εξοπλισμο.

α ξεχασα στο μπανσκο πηγαμε.κλεισαμε και για φεβρουαριο να ξαναπαμε.

εχω μια διαισθηση για νεα εγκυμοσυνη που θα εξελισετε παρεα με της κων κων.ποια θα ειναι αραγε?ας πεσουν τα στοιχηματα...

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ο Χρηστακος θα μεινει στο σπιτι μας και θα μεινει η μαμα μου μαζι του . το ΣΚ που παρεμβαλεται θα κατεβει και η πεθερα μου να βοηθησει την κατασταση μην βγαλει off την μαμα ..Την Παρασκευη -Δευτερα -Τριτη -Τεταρτη που θα λειπουμε θα παει κανονικα παιδικο

Να σου πω οσο πλησιαζουν οι μερες στεναχωριεμαι που θα αφησω τον πριγκηπα μου ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου Καλημέρα!!!!

Εγώ είμαι πολύ χάλια από χθες πονάει όλο μου το σώμα,τα λαιμά μου, το κεφάλι μου...το βράδυ τουρτούριζα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ευτυχώς που δεν ανέβασα πυρετό..δεν έχω κουράγιο να κουνηθώ.Το βράδυ δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και τώρα πέφτει το κεφάλι μου από την νύστα.

Εσεις τι κάνετε κορίτσια???

Βατραχάκι έπεσε το μάτι μου λίγο στα δικά σου...π'ηγατε στον γιατρό???Τι κάνει το νινάκι μας????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Βικακι καλως μας ηρθες!!!!χρονια πολλα!!!

Εχεις υποψια για την εγκυμοσυνη ή επιβεβαιωμενο κρουσμα ???χαχαχαχαχαχα

χρονια πολλα και ευτυχισμενα.

διαισθηση εχω.δεν μπορω να προσδιορισω ποια θα ειναι γερνω λιγο προς το σαρδελακι.παντως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι συντομα θα μας ανακοινωθει κ αλλη εγκυμοσυνη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

βικακι μπαραβο αντε και στη τομπα (ετσι λεγεται η μεγαλη η δυσκολη στο μπανσκο)

αντε του χρονου θα κανονισουμε να παμε παρεα!!!

για εξοπλισμο πρωτα καλυτερα μαθε καλα και μετα παρε μην δεις οτι δεν σου αρεσει και πανε τζαμπα τοσα λεφτα γιατι ειναι ακριβος ο εξοπλισμος!

joa μου μην το σκεφτεσαι θα περασουν οι μερες πολυ γρηγορα!

Ευα μου περαστικα σου πινε χλιαρα και μελι με λεμονι για τον λαιμο εχει και καραμελες φυτικες στο φαρμακειο!

ναι εχθες πηγαμε ειδαμε τον μπεμπη μας που εγινε 700γρ :D ειναι μια χαρα μονο που δεν μας εκανε την χαρη να δουμε τα μουτρακια του μονο τον κο..ο του μας εδειχνε :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...