Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμεις με τα εργαλεια τον εχουμε βαλει και μαστορευει αληθινα πραγματα οπως πχ. μια λαμπα που αναβοσβηνε λογω κακης επαφης και μολις την ακουμπαει με το κατσαβιδι αναβει και εχει πιστει οτι κανουν καλη δουλεια!χαχΑ

υποκρινομαι και εγω και ο μπαμπας του οτι φτιαχνουμε πραγματα με τα εργαλεια του ,του ζητησε και ο θειος -μαστορας-προτυπο χιχιχι μια μερα ενα εργαλειο για να κανει σωστη δουλεια και πλεον τα εχει περι πολλου!

Φυσικα και προτιμαει τα αληθινα που κανουν και θορυβο οταν τα κοπαναει αλλα ενταξει την παλευουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιμηθηκαμε και εμεις!!!

Ο σκατουλης μου εχει παρει καταρροη ..αλλα απο διαθεση πολυ καλη ας ελπισουμε να σταματησουμε εκει ..Εμεις για πρωτοχρονια θα του παρουμε μαλλον κατι σε τουβλακια ,εχει κατι ωραια η fisher price Που εχει και σχεδιακια εκτος απο τουβλακια ..παντως σιγουρα κατι που να μην ειναι ογκωδης ..πηξαμε στο παιχνιδι...

Deleni μου γενναμε!!!!!!πωπω το δευτερο μωρο της παρεας ερχεται!!!!(απο τα αδεφακια εννοω)

Κικο μου περαστικα στο αγορακι σου..ελπιζω να εχετε μια ησυχη νυχτα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εμένα βρε κορίτσια πείτε μου τι να πάρω στην Αλεξάνδρα. Σκέφτηκα να τη πάρω κούκλα, αλλά ποια;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

A γιοβαννα της αρεσει η Ντορα?

Ειδα μια ωραια μικρη ντορα που μιλαει λεει διαφορα γνωστα απο την εκπομπη ''we did it'' και τετοια..

Ετοιμη ημουν να την παρω στο Γρηγορη γιατι τρελενεται.. ολη μερα did it μου λεει οταν πανηγυριζει αλλα ο καλος μου δε με αφησε...ρε γμτ αφου η ντορα ειναι εξερευνητρια γιαιτ δεν την θελουν οι ανδρες μου λετε?

Ο δικος μου εχει μαθει ενα σωρο πραγματα απο τα σκ που βλεπει ντορα με τον μπαμπα του..αριθμους,χρωματα,εκφρασεις..πολυ ωραιο παιδικο ειναι..

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κοριτσακια καλησπερα.

Παλι αγκαλια με το κοριτσακι μου ειμαι .

Ο καλος μου βγηκε ΠΑΛΙ και εγω εδω.:mad:

Η μικρη δεν κοιμαται με τιποτα:confused:Ναι οπως καταλαβαινετε γκρινιαζω

Μαργαριτα αυτην την κουκλα μας την εφερε η νονα αλλα δε λεει και πολλα.Λιγο βαρετη ειναι.

Διαφημίσεις

Μπήκα κι εγώ για μια γρήγορη καληνύχτα! Ψωνίσατε οι περισσότερες τα δωράκια για τα ζουζούνια σας ε? Εμείς τίποτα ακόμα, αν και αυτά που μας ενθουσιάζουν είναι μάλλον οι σακούλες και όχι το περιεχόμενο!!!

Σήμερα η γιαγιά του του έφερε ένα παζλ με ζωάκια σε διάφορα μεγέθη που μπαίνουν σε αντίστοιχες θέσεις, αλλά επειδή είχε συνηθίσει με μεγαλύτερου μεγέθους τσατίζεται που δεν το καταφέρνει! Του πήρε και μια μεγάλη σκηνή κουκλοθεάτρου και τις αντίστοιχες κούκλες αλλά θα τα ανοίξουμε την Πρωτοχρονιά αυτά!

Deleni πλησιάζουμε στο τέλος ε?Άντε κοριτσάκι πήγαινε να ψωνίσεις κι εσύ τίποτα, γιατί το θέμα δεν είναι το ψώνισμα αυτό είναι το ευχάριστο, το δύσκολο είναι το πλυσιμο-σιδέρωμα εμένα τις τελευταίες μέρες μου βγήκε η γλώσσα!

Σαρδελάκι περαστικά σου!

Κίκο πώς είναι ο μικρούλης σου?Κάπως έτσι ήταν και τα δικά μας συμπτώματα, από το βήχα κάναμε εμετό! Σήμερα έχουμε πολύ βήχα πάλι όπως και χτες το βράδυ που του έδωσα τελικά κατά τις 5 το πρωί attarax.

Joa εσείς είστε καλύτερα?

Άσχετο αλλά σήμερα ο Γώγος που πήγε σχολείο μετά από μία εβδομάδα μου γύρισε απόλυτα ήρεμος και συνεργάσιμος! Δεν μπορώ να καταλάβω ή μάλλον υποψιάζομαι ότι βαριεται πολύ εύκολα οτιδήποτε κι αν κάνουμε και θέλει να αλλάζει παραστάσεις που δεν είναι και πολυ εύκολο μέσα στο Χειμώνα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε sardelaki περαστικά σου. Και εγω περιμενω να παει 12 για να πιω την αντιβιωση γιαυτό το λογο. Το Σαββατο ετρεχα και εγω στο Ιατρικό για ενα τεραστι σπυρι που βγηκε στο μπουτι μου και εγινε τουμπανο ολο μου το πόδι. Μου ειπε να μην το ανοιξουμε γιατί θ αανοιξει μονος. Και ετσι εγινε εχθες και μεχρι σημερε τρεχει διαρκώς πυον. Τετοιο πονο πραγματικά ουτε στη γεννα της μπεμπας δε περασα. Ειμαι με υποθετα voltaren καθε 8 ωρες. Ουτε να περπατησω καλά δε μπορω. Φιλια

αχ βρε κορτισα αυτα τα σπυρια..τελικα δεν ειμαι η μονη και εγω ενα τετοιο εχω τωρα στο στηθος και με ποναει μεχρι ολη μου την πλατη ...

Το ειχα και εγω παλαιοτερα πικουλινακι μου στο μπουτι και σε καταλαβαινω..οντως μεγαλος πονος..οταν ανοιξει εγω βαζω fucicort και σιγα σιγα αδειαζει..

Εχω ηδη πιει 2 κουτια αντιβιωση αλλα ακομα...

Μαρινα ποτε γεννας εσυ?

Κικο μου τωρα σε διαβασα περαστικα και αγυριστα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε?

Βατραχάκι μου μπράβο στο μπεμπε σας! Πολύ χάρηκα που όλα είναι καλά! Άντε να πας και στον διατροφολόγο τουλάχιστον να ξέρεις τι πρέπει να τρως και τι όχι...

Λοιπόν για τα σπυρια που λέτε είχα βγάλει κι εγώ ένα τέτοιο εσωτερικά στο μπούτι. Τι πόνος! Μου το άνοιξε η δερματολόγος και είχα πεθάνει στον πόνο..μετά από ενα μήνα ξαναβγήκε στο ίδιο σημείο, αλλά έσπασε μόνο του και από τότε δεν ξαναέβγαλα.

Εύχομαι να σας περάσει γρήγορα, σαρδελάκι, Ρίτα και πικουλινάκι...

Deleni και Μαρίνα ελπίζω να έχετε καποιο τηλέφωνο από την παρέα μας και να μας ειδοποιήσετε όταν θα γεννήσετε! Αλλιώς βάλτε τους καλούς σας να μας γράψουν!

joa πως είναι ο Χρηστάκος?

Σουλίτσα γιατί δεν βγήκες και εσύ με τον καλό σου???

giovanna για κούκλα κι εγώ πιστεύω πως η Ντόρα για κούκλα είναι καλή επιλογή. Αν της αρέσουν οι κούκλες θα την χαρεί. Της Εύας της αρέσει πολύ σαν φιγούρα η αλλά γενικά δεν της αρέσουν οι κούκλες..

Με κάτι επίσης που έπαιξε και παίζει η Εύα πολύ που δεν το περίμενα καθόλου είναι με μία κιθαρούλα της Ντόρας που της πήραμε. Μιλάμε για πολύ τραγούδι! :lol: Πήρε από τον μπαμπά της το πουλάκι μου!

Ρίτα αφού ο καλός σου δεν σ'αφήνει να πάρεις την Ντόρα πάρε αυτό το καραόκι που έχει και τον ξάδερφό της παρέα! Α! Δεν σου είπα..μου το γλωσσόφαγες το γιο γιο υπερπαραγωγη! :lol: Δεν το βρίσκω πουθενα! Και όσο βλέπω τα άλλα γιο γιο τόσο πιο πολύ πείθομαι ότι ήταν το καλύτερο...στο Λητώ που πήγαμε μόλις είδε ένα σαν καρεκλάκι πήγε και θρονιάστικε εκεί σαν βασσίλισα..άντε να της εξηγήσω εγώ και να την πείσω ότι εκεί κάνουμε κακά..τα δε άλλα τα τελείως απλά τα πέρασε για πιάτα..:lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημερα!

Χαχαχαχα βρε αρμα πολυ γελασα με τα γιο γιο..τι να σου πω βρε παιδι μου περι ορεξεως..χαχαχα

Εγω επιμενω καλυτερα ενα απλο γιογιο αυριο μεθαυριο αν χρειαστει να το μεταφερεις μαζι σου θα κουβαλας εσυ μια τουαλετα ολοκληρη και εγω ενα αυτοκινητο χεστρα?

Δυσκολοοο χαχαχα

Τεσπα οτι να ειναι φτανει να συνηθισει η Ευουλα!

Οσο για το καραοκε που λες το ειδα αλλα τερμα με τα παιχνδια εχουμε ενα πορτ μπαγκαζ γεματο μεχρι να ερθει ο Αγιος Βασιλης και δεν περνω τιποτα αλλο...

Εχθες το απογευμα του ειπαμε οτι συνατησαμε τον Αγιο Βασιλη και μας εδωσε κατι μικροπαιχνδικια να του δωσουμε και μας ειπε να μαζεψουμε τις πιπιλες να του τις ετοιμασουμε να τις παρει..Τις εβαλε μονος του στο σακουλακι και μου ειπε ''μπαμ''μετα κοιμηθηκε χωρις αλλα ηταν πολυ απασχολημενος με τα αυτοκινητακι του κτλ

Για να δουμε σημερα....

Εγω συναχωμενη χαλια παλι..ας ελπισουμε να τη γλιτωσει ο μικρος.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερααααααααααα

ο Χρηστακος μας καλα κοιμηθηκε αλλα πλεον εχει και λιγο βηχα ...μαλλον το αρπαξαμε το κρυωμα ..πηγε παιδικο και σήμερα , να δουμε το βραδακι πως θα ειναι ..

Περι ντορας ..εμας μας ειναι παγερα αδιαφορη ..δεν γυρναει καν να την κοιταξει οταν την βλεπει στην τιβι ...ενω παλι με τα cars εχει μια λατρεια...

Εμεις για γιογιο δεν εχουμε ασχοληθει ακομη ..κατα την ανοιξη θα το παρω να το εμφανισω και το καλοκαιρι θα εντεινω τις προσπαθειες ...του ανδρα μου του αρεσει ενα της fisher price αλλα εγω σκεφτομαι για απλο αν και απο οτι εχω δει πιστευω οτι ο Χρηστος θα θελει να κατσει στην λεκανη...δεν αγχωνομαι μιας και ακομη δεν τα λεμε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ριτάκι την ''άρπαξες?'' Κρίμα ρε γμτ..ελπίζω να είναι απλά κανα κρυωματάκι.

Για το γιο γιο θα το ψάξω λίγο ακόμα και αν δεν βρω το συγκεκριμένο θα δω τι θα κάνω..

Με την πιπίλα λες να τα καταφέρετε? Πάντως μην τον πιέσεις πολύ αν τον δεις και ζορίζεται. Αφού την βάζει μονο στον ύπνο και δεν έχει ''κόλημα'' δεν πειράζει..απ'την άλλη αν δεις ότι ανταποκρίνεται καλά, μια χαρά θα είναι να την κόψει τόσο εύκολα.

Η Εύα πάντως δεν την βάζει καθόλου εκτός ύπνου εκτός από το πρωί την ώρα που κάθεται στο πάρκο αλλά και αυτό μέχρι να ξυπνήσει καλα από το ''χουζούρι''. Αν την δει την ώρα που παίζει την πιανει και την πετάει στο πάρκο. Το βράδυ με τη μαμά μου μιας και ήταν εκτός δωματίου δεν την έβαζε με τίποτα παρά μόνο όταν νύσταξε πάρα πολύ. Εγώ στη συγκεκριμένη φάση παντως με την ταλαιπωρία που περνάει τα βράδια με τα δόντια δεν το σκέφτομαι καθόλου να την κόψω..και πιο πολύ με αγχώνει πως θα αποχωριστεί την κουβερτούλα της, παρά την πιπίλα της...

joa περαστικά κι σε εσάς. Ούτε η Εύα τα λέει τα κακά παρά μόνο αν την ρωτήσεις αν τα έκανε θα σου απαντήσει, αλλά τα κάνει συγκεκριμένες ώρες οπότε λογικά θα είναι εύκολο να την βάλω στην διαδικασία τουλάχιστον. Απ'την άλλη θέλω το γιο γιο της fisher γιατί είναι ακριβώς σαν λεκάνη και η Εύα μας δείχνει την δική μας και λέει ''κακά''. Οπότε νομίζω ότι με το συγκεκριμένο θα είναι πιο εύκολο να το καταλάβει..θα δείξει..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...