Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρίτα γιατί δε ν πας τον έναν πάγκο στη μαμά σου να έχει κι εκεί έναν να παίζει?

Σωστο και αυτο..αλλα ρε παιδι μου εχουμε τιγκαρει στα παιχνιδια..τι πραγμα ειναι αυτο?δλδ σε κανα χρονο πως θα χωραμε?

Και χαρισα και ενα σωρο..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε καλα εννοειται..εμας τα βρισκει μονς του τα αληθινα.

Ανοιγει ντουλαπα βγαζει την εργαλειοθηκη κτλ..

Παντως εχει τρελα με τα εργαλεια δε θυμαμαι αν σας εχω πει..απο οταν ακομα μπουσουλουσε ειχε σφηνωσει η πορτα του σαλονιου και του λεω αστη Γρηγορη θα τη φτιαξει ο μπαμπας οταν ερθει.

Τοτε δεν ειχαμε ακομα εργαλεια και φευγει σφαιρα μπουσουλωντας παει στο δωματιο που αλλαζουμε ρουχα κτλ βρισκει αυτο το σιδερενιο καλαποδι που εχει ο μπαμπας του για τα παπουτσια και το εφερε να μαστορεψει την πορτα..μα ειχα μεινει...που το σκεφτηκε?

Απο τοτε καταλαβαμε οτι του αρεσουν αυτα τα πραγματα πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

και εμας του αρεσουν πολυ ...ξαπλωνει τις μηχανες και τα αυτοκινητακια κατω και καθεται και καλα και τα μαστορευει αλλα η μεγαλη του αδυναμια ειναι τα αυτοκινητακια και αυτοκινητα καθε μεγεθους..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο'μένα. Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες και πολλά συγχαρητήρια για τη νέα εγκυμονούσα.Περαστικά για το Marinaki & το Sardelaki , η ώρα η καλή για την αδερφή της Ρίτας, άλλο δεν θυμάμαι γιατί είχα χάσει πολλές σελίδες.Ελπίζω να περάσατε τα πιο γλυκά και όμορφα Χριστούγεννα. Έχω να σας μιλήσω από την Τετάρτη αλλά εμένα βλέπω δεν με αναζητήσατε, σνιφ,σνιφ (είμαι και παραπονιάρα η άτιμη). Έμπλεξα με τη δουλειά την Πέμπτη και όλο το 3ημερο ασχολήθηκα με άντρα και γιο. Βλέπετε ήταν η πρώτη φορά που ο σύζηξ έμεινε στο σπίτι 3 ολόκληρες μέρες και τον χαρήκαμε όλοι. Έχει μαγαζί βλέπετε και κάνουμε αμάν να τον δούμε. Περάσαμε πολύ ήρεμα και χαλαρά , ανήμερα Χριστουγέννων φάγαμε στην πεθερά μου που γιόρταζε και το απόγευμα πήγαμε στο παιδάκι μιας φίλης μου που γιόρταζε επίσης και ομολογώ πως ο Αναστάσης άφησε όνομα και τι δεν έκανε λέμε...Δεν πήγαμε πουθενά γιατί ο μπαμπάς μας ήθελε να χαρεί τον μικρό όσο δεν πάει άλλο και έτσι δεν είχαμε πολλές επαφές με παιδιά αλλά την γαστρεντερίτιδα την τσιμπήσαμε ρε γ@###@# μου. Ευτυχώς χθες το βράδυ (τι είναι πάντως το ένστικτο της μάνας βρε κορίτσια) μόλις κοιμήθηκε ο μικρός και ενώ ήταν όλα μια χαρά στον ύπνο του μέσα τον έπιασε ένας μικρός βήχας και τα αμόλησε όλα , μιλάμε αν δεν ήμουν μέσα να τον ακούσω θα είχε πνιγεί το ζουζούνι μου.Σήμερα δεν έχει φάει τίποτα ο καημενούλης είναι με φρυγανιές και λίγο λαπά που μόλις το δοκίμασε έκανε εμέτό απο τη γεύση και ας ήταν μια χαρά. Είναι όλο γκρίνια και έχει αρχίσει επίσης και μια καταρροή τρελή που δεν μπορεί να ανασάνει καθόλου, για μεσημέρι ούτε 1 ώρα δεν κοιμήθηκε. Βλέπω το βράδυ μεγάλο ξενύχτι πάλι.Μην με ξεχάσετε και εμένα αν κανονίσετε συναντησούλα , έχω φάει φρίκη θέλω οπωσδήποτε να βγώ έξω. Θα πάω άρων άρων για ψώνια στο σούπερμάρκετ σε λίγο για να ξεφύγω λίγο ...

Αυτά , συγνώμη αν ξέχασα καμία αλλά το μυαλό μου σήμερα είναι ολίγον τι λειψό .

φιλάκια πολλά.

Διαφημίσεις

Πωπω λίγες μέρες δεν μπήκα και έχετε γράψει πάλι!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Δεν προλαβαίνω να γράψω μιας και ακούω τη μικρή που σηκώνεται... θα παώ απο τη δουλειά και ελπίζω απο κει να είμαι πιο τυχερή...;)

Έχω ένα τρελό μπούκωμα απο την Παρασκευή ευτυχώς η μικρούλα είναι καλά!!!

Ελπίζω τα υπόλοιπα να τα πούμε μετά....φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εμας παλι με τα εργαλεια τζιφος ..θελει τα αληθινα ..του δινω απο τα δικα του και με παιρνει απο το χερι και μου δειχνει στο υπογειο και μου λεει μπαμπα...

Γιατί κι εγώ πιστεύω πως με την κουζίνα που της πηρα το ίδιο πραγμα θα γίνει??? Και η Εύα θέλει τις αληθινές κατσαρόλες να παίζει και όχι απλά κάτω, αλλά πάνω στην κανονική κουζίνα...θα δείξει..Πάντως επειδή της αρέσουν και τα μαστορέματα με κατσαβίδια πολύ, η αδερφή μου ήθελε απεγνωσμένα να της πάρει εργαλειοθήκη(αφού έπεισα τον καλό μου να μην της πάρει..) αλλά δεν την άφησα γιατί σίγουρα θα προτιμούσε τα αληθινά..:lol:

Κικο μου περαστικά σας..κρίμα ρε γμτ..τώρα πως είναι ο μικρός?

Deleni περαστικά και σε εσένα! Τι θα γίνει καλέ? Πότε θα σταματήσεις τη δουλειά???

Επεξεργάστηκαν by arma

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Eva welcome back.

Βρε Κίκο μην είσαι παραπονιάρα. Αναζητήσαμε την Εύα γιατί είναι εγκυούλα και.......καταλαβαίνεις. Δεν ξέραμε τι να υποθέσουμε. Περαστικά στο μικρό σου. Για το μπούκωμα φυσιολογικό ορό και οτριζαλίν. Κάνει θαύματα. Μην τον αφήνεις έτσι τον καημένο.

Σαρδελάκι τι είναι το περιεδρικό απόστημα;

Ρίτα μπορείς να του αγοράσεις κρεβάτι από αυτά που έχουν απο κάτω και άλλο κρεβάτι. Έτσι και να φιλοξενήσεις κάποιον μπορείς αν χρειαστεί, αλλά και δεν θα έχεις άγχος μήπως πέσει. Θα το βγάζεις κάθε βράδυ και θα είσαι ήσυχη. Όσο για τα παιχνίδια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μας ήρθε και η κουζίνα υπερπαραγωγή που σας έλεγα, η οποία δεν είναι μόνο κουζίνα, έχει και πλυντήριο και σιδερώστρα και όλο το νοικοκυριό, και έχει βρει ωραιότατη θέση στο σαλόνι μας. Έχω φρικάρει :evil::evil::evil::evil: Θα μαζέψω κάποια από τα πιο παλιά που δεν τα παίζει πια.

Άρμα εγώ δεν την είδα την Εύα:-(:-(:-(:-( Ωραίος φαίνεται ο χώρος. Σας εύχομαι να διασκεδάσετε και την Πρωτοχρονιά.

Πικουλινάκι και εγώ έχω μια μανία με την τάξη, αλλά από τη στιγμή που γεννήθηκε η Αλεξάνδρα έχω αλλάξει πολύ στάση ζωής. Δεν μπορείς να τα βάζεις τα μπιμπερό σε ένα ντουλάπι βρε κορίτσι;

Έχω και ένα ευχάριστο. Μία ξαδερφούλα μου είναι έγκυος μετά από 2 αποβολές.:lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να μαι πάλι.....;)

Άρμα μου αύριο (ελπίζω) ότι είναι η τελευταία μέρα... βέβαια μη φανταστείς ότι έχω δουλειά, περισσότερο έρχομαι για 2-3 πονεμένους ασθενείς μου και για να τακτοποιήσω τις τελευταίες εκκρεμότητες στο ιατρείο...;)

Καλά η Εύα είναι ολόκληρη δεσποινίς!!!!

Τις υπόλοιπες φωτό δεν τις προλαβα...:-(

εμείς φέτος δεν βγάλαμε σχεδόν καμία αλλά επιφυλάσσομαί για τις επόμενες μέρες...

Λοιπόν σήμερα γυρνάει ο Αλέξανδρος και μου λέει " δηλαδή σε 2 εβδομάδες περίπου θα έχουμε και το καινούργιο μωρό...." και έφαγα μεγάλη φρίκη γιατί δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ...:shock::shock::shock::shock:

Μεθαύριο θα πάμε στο γιατρό (οπότε θα σας πω και το πότε γεννάω...) και περιμένω να κάνω τα ψώνια τότε...μάλλον το άφησα πολύ νομίζω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σας διάβασα αυτές τις μέρες αλλά ειλικρινά και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως τα καταφέρνετε να γράφετε και να είστε και με τα μικρα.... εγώ με το που θα πλησιάσω το υπολογιστή η Αναστασία έρχεται τρεχάτη με "παραγγελιές" για ζουζούνια τα οποία αλίμονο σου αν δεν βάλεις.... γι αυτό και το έχω κλειστό...:rolleyes:

Ελπίζω αύριο να μπορέσω να σας διαβάσω και να γράψω πιο χαλαρά;)

Φιλιά και καλό βράδυ

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ναι Μαράκι μου δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστω αλλά πραγματικά εφόσον είμαι στην μανούλα μου τα πράγματα είναι πιο εύκολα...τουλάχιστον έχουν τον μικρό κι εγώ ξεκουράζομαι.

Γιοβάννα μου είναι φαντάσου σαν ένα σπυρί που γίνεται ολόκληρο καρούμπαλο και γεμίζει από μέσα...και το έχω στον ποπό...γκρρρρρρρρρρρρρ...φρίκη...έχω φριχτούς πόνους και δεν μπορώ ούτε να καθίσω. Το πιο πιθανό είναι να γίνει επέμβαση...δηλ. θα με ανοίξουν, θα το καθαρίσουν και θα το αφήσουν ανοιχτό για να κλείσει από μόνο του...αχ αχ αχ!

Ευάκι μου Χρόνια Πολλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Sardelaki μου περαστικα!

Ενα τετοιο ειχα και εγω τωρα τελευταια που επαιρνα αντιβιωση και το ειχα στο στηθος..ακομα δεν εχει φτιαξει και ισως παω να μου το ανοιξουν..γκρρρρ

Σε καταλαβαινω..υπομονη!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιοβάννα μου είναι φαντάσου σαν ένα σπυρί που γίνεται ολόκληρο καρούμπαλο και γεμίζει από μέσα...και το έχω στον ποπό...γκρρρρρρρρρρρρρ...φρίκη...

Κατάλαβα. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσαρες ηρθαμε κι εμεις πηγαμε ειδαμε το μπεμπε μας!!!

ειναι πολυ καλα και εφτασε τα 700γρ μια χαρα τον βρισκει η γιατρος μας!

οσο για την καμπυλη με καθυσηχασε και μου ειπε οτι δεν ειναι κατι τραγικο απλα μου συστησε να παω σε ενδροκρινολογο για να μου δωσει συμβουλες διατροφης αυριο θα παρω τηλ να κλεισω ραντεβου!

αυτα τα νεα μας!

σαρδελινα μου το γνωστο συριγγιο εχεις ε;ωχ γλυκια μου περαστικα σου κι ευχομαι να μην πονεσεις καθολου οσο για την επεμβαση αν πρεπει να την κανεις να την κανεις για να ξεμπερδευεις!

κικο μου περαστικα σας!

εμεις μαλλον αυριο θα παμε στο τζαμπο να παρουμε τα δωρα κι ακομη δεν ξερω τι να του παρω πραγματικα ειναι παιδι που δεν παιζει πολυ με παιχνιδια!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμεις τελικα βατραχακι πηραμε παγκο εργασιας,μια μπασκετα ,κατι αυτοκινητα και διαφορα ψιλολογια και τον μαστορακο που μιλαει και λεει δωσε μου το ταδε εργαλειο κτλ.(Αυτον τον παρακολουθει με τρελα στην τηλεοραση θα του αρεσει παρα πολυ).

Του πηρα και σωβρακακια με σχεδια μιας και του τα εχω προσφωνησει για να βγαζουμε σιγα σιγα την πανα καποια στιμγη και σετ σεντονια μακουιν και τουιτι για το κρεβατι του.

Η μανα μου χωρια απο τον παγκο που εχουμε διπλό του πηρε και εναν υπολογιστακο με ποντικι που βγαζει ζωακια και χρωματα κτλ

Στη γιορτη του λεει ο μπαμπας μας θα του παρει μια γουρουνα(αυτο που ειναι σαν αυτοκινητο) μιας και ποδηλατει να το ευχαριστιεται και αυτος και τα χαλιά μου...οιμε!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καναμε και το μπανακι μας!!!

ριτα μου παγκο εργασιας δεν ξερω νομιζω πως μονο χωρο θα μου πιανει θελει αληθινα εργαλεια οχι ψευτικα εχουμε δυο εργαλειοθηκες και τα εχει παραπεταμενα!

τον μαστορακο μας τον πηρε δωρο ο αδερφος μου ε λιγο ψιλοασχολητε παει τον παταει του λεει hello λεει κι αυτος κι αντε γεια :D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...