Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

συμπεθερούλα τελικά ταιριάζουν πολύ τα ζουζούνια μας...κι ο δικός μου κλείνει την πόρτα για να μην τον ενοχλώ χαχα...

ευχαριστώ για τα περαστικά συμπεθέρα και Ιωάννα! Αύριο θα ξέρω αν γίνει η επέμβαση...

Ε ειπαμε αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ τοσες μερες εδω μεσα το σπιτι εχει γινει χαος!!!

προσπαθω να τα βαλω λιγο σε ταξη αλλα απο πισω το θυριο τα ξανακανει χαλια!!!!

σαρδελινα μου περαστικα ,σου ευχομαι να περασει για να περασεις κι εσυ καλα και να μην πονας!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γεια σας κοριτσάκια και Χρόνια σας Πολλά.

Ελπίζω να περάσατε όλες σας καλά με τα παιδάκια σας και τις οικογένειες σας.

Και μεις περάσαμε πολύ όμορφα απλά έχω από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το κορίτσάκι μου αδιάθετο.....έχει δέκατα και πολλές μυξούλες , μάλλον δοντάκια γιατί ώρες ώρες έκλαιγε πολύ ειδικά στον ύπνο της.

Είχαμε πρόβλημα και με το Ιντερνετ και δεν μπορούσα να μπω.Σήμερα είμαι στην δουλειά αλλά δεν μπόρεσα να διαβάσω τίποτα από ότι έχετε γράψει.

Σας φιλώ γλυκά όλες!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ βατραχουλίνα μου...αν κάνω και την επέμβαση θα μου φάει σχεδόν όλες τις μέρες, αλλά οκ...τουλάχιστον είμαι στην μανούλα και θα με φροντίζει!

Σαρδελάκι μου τι έπαθες βρε κουκλίτσα μου το μόνο που έπιασε το μάτι μου και στεναχωρέθηκα.Για τι εγχείρηση μιλάμε???? Και πότε????Είσαι Γερμανία????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Σαρδελάκι μου περαστικά κούκλα μου. ωραια αισθηση να εισαι με την μανουλα εε??

Άρμα η Εύα είναι μια θεά, κουκλίτσα σκέτη,

Πετρούλα μου είχες ρωτήσει για την Εύα –Ραφαέλα ,,δεν έχω νέα της

αχ πολύ συγκινήθηκα βρε κορίτσια που με ψάχνατε!!!!!

Αλλά βρε κορίτσια έχω μια απορία...... Πως καταφέρνετε και γράφετε από το σπίτι σας με τα ζουζούνια σας?????Εγώ αν πω να κάτσω στον υπολογιστή ....τσούπ και η Ραφαέλα και δυστηχώς δεν μπορώ πέρα από το να διαβάζω πολλές φορές δεν μπορώ να γράψω τίποτα με την σκατούλα επάνω μου!!!!

Είπα και εγώ θα βάλω Ιντερνετ στο σπίτι και θα μιλάμε.....Κανόνιζα χωρίς τον ξενοδόχο φαίνεται!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

ευα μου χρονια πολλα!!!

ανυσηχησαμε και σε ψαχναμε τοσες μερες!

περαστικα στη μικρουλα σου!

μεχρι ποσο πυρετο εχει κανει;

Βατραχάκι μου το Σαββατο ξημερώματα έκανε 38 και μετά την υπόλοιπη μέρα είχε δέκατα έως 37,3. Χθες δεν έκανε καθόλου αλλά η μυτούλα της τρέχει πάρα πολύ.Και πήρα πριν από λίγο στο σπίτι και κοιμότανε από τις 10,40 .....παιδιά ύμαρτον φανταστείτε τι έχει να γίνει την υπόλοιπη μέρα που να σας διαβάσω!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαβάζω στα πεταχτά αυτά που έχετε γράψει και διάβασα κάτι πολύ ευχάριστο!!!!

Η Κωνκων είναι έγκυος????

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου , μπήκες και συ στο club μας....άντε και σε άλλες μανούλες!!!!Σου εύχομαι να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη και να είσαι καλά!!!!!

566243ubvylx893v.gif

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Τομπολα..βρεθηκαμε με 2 παγκους εργασιας ξαφνικα..εναν εμεις και εναν η γιαγια του..

Αντε ξαναμανα τζαμπο να τον αλλαξουμε..θα κρατησουμε τον πιο μικρο διοτι μας βλεπω να ξεσπιτωνομαστε με τοσα παιχνιδια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Όντως πάντως έχουν κάνει πολύ ωραία δουλειά! Είναι δύο οι πλατείες, η μία μικρή που έχει τον πύργο, την φάτνη και αυτά που βάζεις το κεφάλι μέσα για φωτο και η άλλη μεγάλη που έχει πολλά σπιτάκι και διάφορα άλλα για φωτογραφίες, περνάνε ξυλοπόδαροι και έχει και δραστηριότητες αλλά είναι για πιο μεγάλα παιδάκια..Α! Η Εύα παθαίνει πλάκα με τους ξυλοπόδαρους! όταν τους δει τους χαιρετάει και τους στελνει φιλάκια :lol:

Ρίτα γιατί δε ν πας τον έναν πάγκο στη μαμά σου να έχει κι εκεί έναν να παίζει?

Σαρδελάκι μου περαστικά σου..δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο, αλλά τουλάχιστον καλύτερα να το περάσεις εκεί που έχεις και τη μανούλα σου.

Εύα μου περαστικά στην κουκλίτσα σου!

Εμείς βγήκαμε βόλτα, είχε ο άντρας μου δουλειές εξωτερικές και μας πήρε μαζί αλλά είχε πάρα πολύ αέρα ρε γμτ..δεν μπορούσαμε να σταθούμε και έτσι γυρίσαμε γρήγορα..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...