Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα!!!

Το μπουμπουκακι μου ειναι σχολειο !!!κερναει για την γιορτουλα του kinder delice!!!με την πιπιλα συνεχιζουμε πολυ καλα!!!δεν το πιστευω οτι ηταν τοσο ευκολο !!την ζηταει που και που αλλα χωρις ιδιαιτερα προβληματα!!!

Αρμα μου τελειες οι φωτο !!!και του χρονου να ειστε καλα!!!

Stone μου καλα να περασετε!!!!!τα λεμε με το καλο οταν γυρισεις ...σμουτς!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μάνουλες γλύκες και μωράκια, καλή εβδομάδα.

Όταν περνάνε τα Χριστούγεννα με πιάνει μια απελπισία και θληψη και θέλω να τελειώσουν γρήγορα και η υπόλοιπες μέρες για να επανέλθουμε στους ρυθμούς.

Πικουλινακι η Βίκυ και εγώ όλα της μικρής τα βάζουμε στο ψυγείο από βρέφος που ήταν.

Δεν έδωσα την μικρή στην γιαγιά της για τον εξής λόγο,,,, και η γυναίκα με κατάλαβε,,,,, αρχικά είχα την εντύπωση ότι σήμερα Δεύτερα δεν θα πήγαινε στην δουλεία και έτσι την είχα πει να πάρει την μικρή με μεγάλη μου χαρά γιατί έχει κάθε δικαίωμα. Μετά όμως έμαθα ότι σήμερα δουλεύει,,,, μας προέκυψε και λίγο πυρετό από το εμβόλιο,,,, μου είπε και η Giovanna να μην μετακινείτε το παιδι γιατί ο οργανισμός είναι ευάλωτος με το εμβόλιο….όλα αυτά τα εξήγησα στην γυναίκα και συμφώνησε μαζί μου να μείνει τελικά στο σπίτι μου η μικρή μια και εγώ έχω παρέα τον άνδρα μου το βραδύ και ότι και να προκύψει όλοι η οικοδομή είμαστε συγγενής …έλα μου ντε που ο Μπετ θα έμενε μονός χτες το βραδύ…και έτσι προέκυψε η babysitter για τον σκύλο. Η συμπεθέρα μου είναι ένας άνθρωπος σπάνιος με ανοιχτό μυαλό και αυτό που έκανε για τον σκύλο….που στη ουσία το έκανε για τα παιδιά για να μην έχουν το μυαλό τους εδω,,, μου λέει πολλά

Αυτά από έμενα για την ώρα……η Φωτεινή είναι μια χαρά, αυτές της μέρες έχει μπει σε άλλη φάση, λέει πιο πολλές λέξεις και όταν την μιλώ με κοιτάζει μέσα στα ματιά,, έχουμε επικοινωνία

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Σημερα εστειλα τον Γρηγορη για δουλεια με τον μπαμπα του!χιχιχι

Ετσιμος απο το πρωι με τα κλειδια στο χερι φωναζε μπαμπα δουλεια!

Εγω μαγειρευω και μετα θα παμε ολοι μαζι για κατι ψωνια.

Τελικα θα του παρουμε παγκο εργασιας οπωσδηποτε και θα παρουμε και μια μπασκετουλα.

Εχτες σε ενα μηχανημα τον κρατουσε ο μπαμπας του αγκαλια και εβαζε μεσα ολες τις μπαλες (μιλαμε για κανονικες μπαλες μπασκετ βαριες)ο ανδρας μου ειχε εκστασιαστει με το γιο του!!χαχα

Ηταν και ενας μπαμπας διπλα με ενα αλλο αγορακι 19 μηνων και εκεινο ουτε να κρατησει το βαρος της μπαλας δε μπορουσε οχι να την πεταξει οποτε ο καλος μου αποφανθηκε οτι εχουμε ταλεντο στο μπασκετ!!

Ιωαννα παει τελειωσε η πιπιλα να την ξεχασετε!ΕΙναι αυτο που σας ελεγα..μην τα υποτιμαμε αν κατι τους το φερουμε εκει που θελουμε μας ακολουθουν μια χαρα τελικα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα ζουζουνίτσες μου...φθάσαμε μιά χαρά...

τώρα όλοι βγήκαν βόλτα κι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βγω...έχει πολλές μέρες που πονάω αλλά νόμιζα πως θα περάσει...τελικά πήγα στον γιατρό σήμερα κι έχω περιεδρικό απόστημα...αύριο θα ξαναπάω στον γιατρό όπου θα αποφασιστεί κιόλας αν το χειρουργήσω...μία μικρή επέμβαση είναι αλλά πιστεύω πως θα ξελαφρώσω γιατι πονάω αβάσταχτα!

Ελπίζω να είστε όλες καλά...τα φιλιά μου

m57Zp2.png

Συμπεθερούλα μου περαστικα και καλα να περασετε!!!

Μαρακι πολυ ωραιο μερος και η Ευουλα κουκλίτσα.

Ρε κορίτσια πως μεγαλώσανε ετσι τα ζουζουνια μας???

Εγώ μαγειρευω τωρα μοσχαρακι και δεν βραζει με τιποτα μου εσπασε τα νευρα.

Η μικρη παιζει και κλεινει συνεχεια την πορτα στο δωματιο της για να μηνη την ενοχλώ.

Καταλαβατε το σκατακι?

Διαφημίσεις

Σαρδελακι μου περαστικα !!!

Μαργαριτακι και ο ανδρας μου ηθελε να του παρει μια μπασκετα στον Χρηστακη αλλα εγω αντισταθηκα ...μου φτανει μια χαρλει και μια γουρουνα στο σαλονι ..το μονο που μου λειπει ειναι η μπασκετα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σουλα εμας ο Χρηστακης ειναι πολυ τακτικος (αντιθετα απομενα) μην δει πορτα ανοικτη την κλεινει , μην δει φως ανοικτο επισης ..Εγω παλι παρτυ time σε οποιο δωματιο μπω ολα τεντα τα αφηνω και εχω τον σκατουλη απο πισω να κλεινει φωτα,πορτες και ντουλαπια!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

συμπεθερούλα τελικά ταιριάζουν πολύ τα ζουζούνια μας...κι ο δικός μου κλείνει την πόρτα για να μην τον ενοχλώ χαχα...

ευχαριστώ για τα περαστικά συμπεθέρα και Ιωάννα! Αύριο θα ξέρω αν γίνει η επέμβαση...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...