Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι εχω μια τρελα με τον παγκο της κουζινας και τον θελω πεντακαθαρο. Κλα της μπεμπας τα βαζω στο ψυγειο για να διατηρειται η αποστειρωση.

και εγώ ετσι είμαι..για τα μπιμπερο ομως εχω ενα σταντ απο τα τζαμπο, ρίχνω και μια πετσετούλα πάνω και δεν φαίνεται τπτ..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε βρε Πετρουλα τι λες τωρα ........................

Καλά εγω εννοειται οτι πηρα τη παιδιατρο τηλεφωνο και λιωσαμε στο γελιο. Μου ειπε οτι δε παθαινει τιποτα και της ειπα οτι ειναι ευκαιρια τοτε να σταματησουμε την αποστειρωση. Καλά εμας ο Παναγιωτης πριν καταληξει η πιπιλα της μπεμπας στο νεροχυτη για να πλυθει για αποστειρωση , την πεναει εκεινος πρωτα ενα πλυσιματακι στο στομα του.

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Μολις κοιμισα το κοριτσακι μου μια και ειμαστε μονες μας.

Αυτες τις μεες σας διαβαζω οποτε μπορω αλλα παντα με τη μικρη αγκαλια και δεν μπορω να γραψω και πολλά.

Πετρούλα ο γιοκας σου είναι φανταστικος.

Μαργαρίτα για το Γρηγόρη τι να πω???

Ολόκληρηρο παληκαρι!!!

Εμείς αυτες τις μερες ειμαστε συνεχεια με τραπεζωματα .Μια στη μαμα μια στην πεθερα και σημερα στην αδερφη μου.

Απο αυριο θα ηρεμησουμε λιγο γιατι η μικρη εχει χασει την σειρα της στο μεσημεριανο υπνο και το βραδυ το τραβαει πολύ.

Διαφημίσεις

Σούλα θα τον βρει τον ρυθμο της η Ανδριαννα..

Απο τραπεζώματα αλλο τπτ..αλλο ενα ντου την ερχόμενη εβδομάδα και μετα τα κεφαλια μεσα..και όχι μονο...χαχα :tongue::tongue:

Κοριτακια μου καλό βραδυ και θα τα πουμε την Τετάρτη, φιλακια..

Αν αντεξω το πρωί και δεν μπω στα γρηγορα να σας πω μια καλημερα

Καλημέρα κορίτσια! Καλή εβδομάδα!

Πετρούλα μου καλά να περάσετε!!!! Άντε αφού το θέλεις ευκαιρία να βάλεις μπρος και για το 2ο! ;) Και εφόσον δεν υπάρχει το ''υποτιθέμενο'' πρόβλημα όλα καλά θα πάνε!Ο Αναστάσης σου είναι τέλειος και πραγματικά είναι για φάγωμα!

Στην κοπέλα τελικά πήρα κάτι που δεν περίμενα..της πήρα ένα βραχιόλι από τα swarovski. Ήταν πολύ όμορφο, εντυπωσιακό και νεανικό και απ'όσα είδα μου άρεσε πιο πολύ απ'όλα.

Επανέρχομαι σε λίγο για τα υπόλοιπα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αρμα η αληθεια ειναι οτι σας συζητουσαμε σημερα..ετσι οπως φευγουμε υπ ατμων με το θηριο απο το σπιτι δε μας ειχε κοψει να σας παρουμε να το κανονισουμε.

Θα φροντισω αυτες τις μερες να κανονισουμε κατι.

Ριτάκι κι εμείς έτσι στο μπαμ φεύγουμε και δεν ξέρουμε κάθε φορά που θα καταλήξουμε..πάρε με τηλ. να τα πούμε. Πάντως πιστεύω ότι θα σας αρέσει και ειδικά του Γρηγόρη. Εμείς πήγαμε ξανά χτες το βραδάκι και είχε πάρα πολύ κόσμο. Η Εύα ήταν κάπως μαζεμένη και ήθελε να είναι στην αγκαλιά μας την πιο πολύ ώρα. Κάποια στιγμή είπα να φύγουμε αφού νόμιζα ότι δεν διασκεδάζει..όταν φτάσαμε στο αμάξι όμως έβαλε τα κλάματα και έδειχνε προς εκείνο το μέρος. Ήθελε να ξαναπάμε και έτσι της κάναμε το χατήρι και μείναμε λίγο ακόμα.

εμεις κοριτσια αυτες τις μερες δεν πηγαμε πουθενα ακομη δεν ηθελα να τον βγαλω τον μικρο να μην μου κανει κανα πισωγυρισμα δεν πειραζει ολοι μαζι στο σπιτακι μας μια χαρα ηταν το κακο ειναι οτι περασε και απο αυριο ξανα δουλεια!!!

Βατραχάκι μου δεν πειράζει, το θέμα είναι ότι ανναρρώσατε και πέρασε κι αυτό. Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνετε και τις βόλτες σας.

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και συνεχιζουμε απο την παραμονη χριστουγεννων χωρις πιπιλα !!!!να δουμε πως θα παει και αυριο στο σχολειο ...

Μπράβο βρε joa μου! Αστέρι ο Χρηστάκος! Ε, αν και σήμερα που θα πάει σχολείο δεν την ζητήσει, αυτό ήταν!

Βρε κορίτσια σας ζηλεύω που έχετε τόσες επιλογές για τα μωρά σας. Εδώ πέρα από τις Παιδικές χαρές και τους παιδότοπους δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ευτυχώς που η Κέρκυρα, έχει τεράστια πλατεία (τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια και τη 2η στην Ευρώπη) και όλα τα παιδιά ξεδίνουν εκεί. Πέρα από αυτό όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Έλα στην Αθήνα να σε φιλοξενήσουμε καλέ! :-). Μη νομίζεις πάντως, έχουμε πολλές επιλογές μεν αλλά οι μετακινήσεις είναι τόσο δύσκολες με τόση κίνηση που έχει που δεν τις ευχαριστιόμαστε πάντα..

Βρε κοριτσια τοσο μακρυά θα συναντηθειτε; Για εμενα ειναι ολόκληρο ταξιδι.

Ετσι λοιπόν ταισε τη μπεμπα με τα μπιμπερο του Παναγιωτη τα οποια ουτε αποστειρωμενα ηταν , αλλά ειχαν και θηλές με τρεις τρυπες. Καλά η σκατουλιτσα ουτε που πνιγηκε. Καλα εγω επαθα υστερια οταν το συνειδητοποιησα.

Καλά η μπουμπού είναι θηρίο! Αφού δεν πνίγηκε πάλι καλά! Νομίζω πιο επικύνδινες ήταν οι 3 τρύπες παρά το ότι δεν ήταν αποστειρωμένο...

Όσο για την συνάντηση να κανονίσουμε κάπου που να μας βολεύει όλες.

Εμείς αυτες τις μερες ειμαστε συνεχεια με τραπεζωματα .Μια στη μαμα μια στην πεθερα και σημερα στην αδερφη μου.

Απο αυριο θα ηρεμησουμε λιγο γιατι η μικρη εχει χασει την σειρα της στο μεσημεριανο υπνο και το βραδυ το τραβαει πολύ.

Σουλίτσα θα την ξαναβρεί την σειρά της, μην αγχώνεσαι. Απόλαυσέ το βρε! Φεύγεις και από τον κόπο του μαγειρέματος!

Φωτεινή μου το Βικάκι πως περνάει? Καλά εσύ δεν παίζεσαι! Μα να βάλεις την συμπεθέρα να κάνει babysitting στον Μπετόβεν??? :lol:

καλημερα,

περιμενω να ξυπνήσει κανενα παιδί γιατι εχω βαρεθεί αλλά τιποτα τα σκατουλικα , κοιμουνται του καλού καιρού!!!

Ποσο θα ηθελα και εγω να παω κάπου τον Πανουλη δε λεγεται. Αλλά δε θελω καθολου να επιβααρύνω τη μαμά μου με τη μπέμπα, αφού θα τα κραταει οταν θα πάω στη δουλειά. Αν και εκεινη με παρακαλει να την κρατησει, αφού ειναι και τοσο ησυχει. Ξερει εκεινη θα την ταϊζει με το μπιμπερο του Παναγιωτη σε 5΄ 300gr και θα της ξυπναει μετά απο 10 ωρες!!!

Το μονο που κανουμε ειναι να τον πηγαινω εγω μεχρι την πλατεια και να κραταει ο αντρας μου τη μπεμπα ή αντιστροφα.

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου! Καλή εβδομάδα!

Εμείς είμαστε μια χαρά. Ο Κωνσταντίνος κοιμάται εδώ και πολύ καιρό στο ημίδιπλο κρεβάτι, κάνει κάτι άπλες άλλο πράγμα. Επίσης τρώει μόνος του και όχι στο καρεκλάκι του αλλά σε κανονική καρέκλα. Απο λέξεις ακόμα τίποτα. Αν δει τα ζόρια θα φωνάξει "μαμα", τον μπαμπα μας "μπαμπαμπα", τον ρωτάμε διάφορα πράγματα που είναι και μας λέει "κει" και δείχνει. Προσπαθεί το παιδί αλλα δεν του βγαίνουν ακόμα.

giovanna μου ναι το μωρό θα είναι Αυγουστιάτικο!

Φωτογραφίες δεν πρόλαβα να δώ:-(.

Αν κανονίσετε έξοδο μή με ξεχάσετε. Αν δεν δουλευω θα έρθω.

Και στα village θα μας βόλευε να βρεθούμε και να έχουμε και τα παιδάκια μας!

Καλημερα κουκλες και κουκλάκια!!

Μπήκα να πώ μια καλημερα και να διαβασω τα τελευταία νεα σας!!

Πικουλινακι τα μικρακια σου για αλλη μια φορα αποδεικνυουν ποσο αστερια είναι...

Αρμα με τον Ανασταση στη μεση, για ποιο 2ο μιλας;;;Που να τον βολεψουμε εκεινον να κανουμε και τη δουλεια μας;;χαχα

Σούλα, μολις γυρισουμε θα σε πάρω οπωσδήποτε τηλ να βρεθουμε...

Φιλάκια πολλά σε όλες

Αρμα με τον Ανασταση στη μεση, για ποιο 2ο μιλας;;;Που να τον βολεψουμε εκεινον να κανουμε και τη δουλεια μας;;χαχα

Στο πάτωμα??? :lol: :lol: :lol: Όχι το παιδί φυσικά, αλλά εσείς μια χαρά μπορείτε να βολευτείτε κάτω! χαχαχαχαχα!!!

Και ένα δείγμα από τις βόλτες μας

Και ο πύργος τσουλίθρα που σας έλεγα..(οι βραδυνές είναι από το κιν. μου και δεν είναι καλές, αλλά δεν είχαμε πάρει φωτογραφική χτες το βράδυ...)

0153b.jpg w320.png

Επεξεργάστηκαν by arma

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...