Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω κοριτσια μου...

Εδω και 3 μερες δεν τον χορταινω..όλο τον ρουφάω, μου κανει κτ γκριματσούλες, κτ μουριτσες και θελω όλο να τον φιλάω και να τον ζουπάω, κι ο μπαμπας μας διαμαρτυρεται " μη βρε ετσι το παιδι θα το σκάσεις!" θα ερθει κι η δικη του ωρα όμως...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βρε κορίτσια σας ζηλεύω που έχετε τόσες επιλογές για τα μωρά σας. Εδώ πέρα από τις Παιδικές χαρές και τους παιδότοπους δεν υπάρχει κάτι άλλο. Ευτυχώς που η Κέρκυρα, έχει τεράστια πλατεία (τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια και τη 2η στην Ευρώπη) και όλα τα παιδιά ξεδίνουν εκεί. Πέρα από αυτό όμως δεν υπάρχει κάτι άλλο. Λούνα παρκ, π.χ. έρχεται μόνο την περίοδο του Πάσχα. Τεσπά, έχουμα άλλα καλά εδώ.

Joa εύχομαι να μην κάνετε πισωγύρισμα με την πιπίλα. Η Αλεξάνδρα μου την έκοψε μόνη της 7 μηνών, και πραγματικά είμαι πολύ ευτυχισμένη. Βλέπω κάτι παιδάκια που τριγυρνάνε στο δρόμο με τις πιπίλες και μπρρρρρρρρ.......ανατριχιάζω. Δεν αντέχω και τον ήχο που κάνουν με την πιπίλα και τα δόντια τους. Μου σηκώνεται η τρίχα. Πότε φεύγετε για Πράγα;

Ρίτα τελικά το αποφασίσατε για το κρεβάτι; Έχεις διαλέξει κάτι; Πότε θα βγει ο πεθερός από το νοσοκομείο;

Stone γιατί ανησυχείς για την εγκυμοσύνη; Είχες δυσκολίες στην πρώτη; Εγώ είχα πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και μακάρι να είναι έτσι και η επόμενη.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κούκλος ο Αναστάσης σου Πετρούλα. Και εγώ αυτές τις μέρες τη χάρηκα την Αλεξάνδρα. Και αυτή βέβαια χάρηκε εμάς. Όλο αγκαλιά θέλω να το έχω και να το φιλάω.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Ιωάννα στην εγκυμοσύνη έπρεπε να προσεχω λόγω ενος προβλήματος που αρχικα είχε διαγνωστεί στη μητρα απο την πρωτη γιατρό που πηγα..Στη συνεχεια όταν γεννησα και με εξετασε ο μετεπειτα γιατρος μου είδε οτι δεν υφισταται τετοιο πρόβλημα και δικως είχαμε ανησυχήσει τόσο, εγω όμως τον πήρα τον φοβο μου..μακαρι στην επόμενη εγκυμοσυνη να είναι όλα καλά...

Τι κάνετε κορίτσια? πικουλινακι τέλειος ο Παναγιωτακης .. δεν μου λες έδωσες καμιά σόδα στο καρεκλάκι να χωνέψει μια και εκείνο τα έφαγε?:lol::lol:

Πετρούλα και ο Ανάστασης κούκλος είναι , καμαρωτός καμαρωτός στην αρκούδα επάνω.

Σήμερα ήθελε η συμπεθέρα μου να πάρει την Φωτεινή και να πάει στης Βίκυς το σπίτι να μείνουν για να με ξεκουράσει αλλά δεν την έδωσα την μικρούλα μου γιατί δεν ήθελα να αλλάξει περιβάλλον μια και αύριο η συμπεθέρα εργάζεται και πρωί πρωί θα την έπαιρνα εγώ πάλι.

Ήταν και ευκαιρία να είχε και το σκυλάκι της Βίκυς παρέα στο σπίτι γιατί είναι μόνο του, χτες η Κάλλη κοιμήθηκε εκεί αλλά σήμερα έφυγε στην Χαλκιδική . Λοιπόν τι έκανε η συμπεθέρα η γλυκούλα μου, άφησε το της και πήγε στης Βίκυ να κοιμηθεί για να έχει το σκυλάκι παρέα και να μην γαυγίζει το βραδυ.

Με συγκίνησε με την πράξη αυτή μπράβο της

Διαφημίσεις

stone κουκλος καλε!!!μα ειναι να μην το ρουφας?

Φωτεινη υποδειγμα η συμπεθερα!Τυχερη η βικυ!

Ναι γιοβαννα μου το αποφασισα γιατι πλεον ερχεται και με βρισκει συχνα πυκνα και δε θελω να το ρισκαρω αλλο να πεσει..επεσε προχθες μιας φιλης μου η μικρη που ειναι ιδια ηλικια και εσκισε και τουμπανιασε τα χειλακια της και την ειδα και τρομαξα...

Για αρχη θα γινει η κουνια κρεβατι να δουμε πως θα τα παει και μετα οταν με το καλο ερθει το δευτερο θα του παρω κρεβατακι για να χαρει !Εκτος και δε βολευτει που ή ξαναγυρναμε σε κουνια για λιγο καιρο ή του περνουμε αλλο κρεβατι απο τωρα..θα δειξει..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πολύ ωραιο αυτο με τη σοδα κα Φωτεινή ....

Βρε κοριτσια τοσο μακρυά θα συναντηθειτε; Για εμενα ειναι ολόκληρο ταξιδι.

Τελιος ο Αναστασης!!!

Λοιπό σημερα πηρα την αποφαση να παμε δυο ολόκληρες ωρες σε ενα φιλικό σπιτι για καφέ. Δεν ενημερωσαμε ομως τη μαμα μου, που κραταγε τα παιδιά, οτι τα πλαστικα μπιμπερο στο ψυγειο ειναι του Παναγιωτη. Ετσι λοιπόν ταισε τη μπεμπα με τα μπιμπερο του Παναγιωτη τα οποια ουτε αποστειρωμενα ηταν , αλλά ειχαν και θηλές με τρεις τρυπες. Καλά η σκατουλιτσα ουτε που πνιγηκε. Καλα εγω επαθα υστερια οταν το συνειδητοποιησα.

Φιλια σε ολες

Πικουλινακι που να σου πώ εγώ προχτες που πήγα στην κουμπάρα μου τι είδα..Εκεινη εχει τρια παιδιά και το ενα με το άλλο εχουν 18 μηνες διαφορα..Το μικρότερο (που βαφτισα) είναι 3,5 μηνών..Η μεγάλη της, έπαιρνε την πιπίλα του παιδιού απο το στομα και την εδινε στον μεσαιο και ο μεσαιος την εβγαζε απο το στομα του και ξανα στη μπέμπα..καλα της λέω δεν αποστειρώνεις;; Πως μας βλέπεις μου λέει προλαβαινω;;Αφου πάλι απο στομα σε στομα θα πάει...χαχα

Μετα το 2ο λένε είσαι πιο χαλαρός...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...