Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

sardelaki μου γλυκο να χαιρεσε τον Αστερη σου!!!

γερος να ειναι και να σας χαριζει ευτυχια!!!

εμεις κοριτσια αυτες τις μερες δεν πηγαμε πουθενα ακομη δεν ηθελα να τον βγαλω τον μικρο να μην μου κανει κανα πισωγυρισμα δεν πειραζει ολοι μαζι στο σπιτακι μας μια χαρα ηταν το κακο ειναι οτι περασε και απο αυριο ξανα δουλεια!!!

στονε μου λιγο δυσκολο να βρεθουμε αυτες τις μερες γιατι λογο εορταστικου ωραριου το μαγαζι θα ειναι εως της 9 ανοιχτα καθε μερα,

αυριο εχω και ραντεβου στη γιατρο για το μπεμπε!

πικουλινακι μου τελειος ο Παναγιωτακης σας!!!

καλα κι εμεις αν φαει μονος του ετσι γινετε χαμος!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια χάθηκα γιατί δεν προλάβαινα ούτε να πάω για χ...μο... σορρυ. ¨Ημουν κι εγώ στον Φλοίσβο σήμερα! περπατήσαμε πολλή ώρα και ξεσαλώσαμε! απόψε βγαίνουμε! επιτέλους!

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Διαφημίσεις

Ξερεις οτι Σαβ/κο πολύ δυσκολα μπορουμε να φευγουμε..κι αυτη η απόδραση ήταν απρόσμενη αλλά ο καλός μου τα κανονισε ετσι ώστε να μη χρειαστεί να λείψει απο τη δουλειά του καθώς τις προηγούμενες μερες τελειωσε με οσες παραγγελίες είχε αναλάβει και τις παρεδωσε κιολας....Σε καταλαβαίνω, μην αγχώνεσαι..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να μαι και εγω !!!!

ειχαμε ευχαριστα!!!!ευχηθηκα στην κων κων στο αναλογο τοπικ !!!κανω και προγνωστικα για την επομενη..μεγαλυτερη αποδοση βλεπω να εχει η stone!!!

Stone μου να περασετε υπεροχα στην Δραμα!!!!να ξεκουραστειτε και να χαιρειτε ο ενας τον αλλον!!!

Σαρδελακι μου καλο ταξιδι και να χαιρεσαι τον κουκλο σου!!!οπως επιθυμεις να; τον δεις!!

Εμεις ειμαστε πολυ καλα και συνεχιζουμε απο την παραμονη χριστουγεννων χωρις πιπιλα !!!!να δουμε πως θα παει και αυριο στο σχολειο ...

Ριτα και εμας του Χρηστου του αρεσει καλυτερα στην παιδικη χαρα του φλοισβου ,ξεκινησαμε να κατεβουμε χθες αλλα δεν βρηκαμε καν να παρκαρουμε οποτε αναστροφη και πισω στο σπιτι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Που είσαι βρε Ιωάννα;;;Λές να είμαι εγω η επόμενη;;Να σου πω την αληθεια απο τη μια θελω κι απο την άλλη φοβαμαι...Δεν ξερω τι εγκυμοσυνη θα εχω...

Αυτο που εκανες με την πιπίλα θελω να το μαθω κι εγώ..Τελευταία εχει φαει κολλημα ο δικος μου και εχει αρχισει να γινεται επικινδυνος..όλη μερα πιπι και πιπί είναι..Του λέω να τη βγαλει, τα παιδακια δεν φορανε πιπιλα και μονο τα μωρακια την έχουν...Τη βγαζει εκεινη τη στιγμή συμπληρώνει στα λεγομενα μου με τη λέξη κακα (οτι δλδ η πιπιλα είναι κακα) και τσουπ ξανα στο στομα..και τη ρουφαει με μια ευχαρίστηση που ζηλεύω κι εγώ...χαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

και εμας ηταν αρκετα προσκολημενος με την παπα του (η πιπιλα ),πιστευα οτι πολυ δυσκολα θα την κοβαμε και δεν ειχα σκοπο να σου πω την αληθεια να το κανω αλλα την εριξε μονος του στο τζακι απο λαθος δικο του και ηταν καλη ευκαιρια , τωρα το φυσαει και δεν κρυωνει ...Την ψαχνει που και που ,τωρα το απογευμα πηρε την τσαντα του σχολειου την αδειασε μηπως και την βρει του ειπα οτι την εκαψε η φωτια και πηγε στο τζακι και ελεγε πωπω παει παπα ....

Βρε stone μου μεινε εσυ εγκυος και ολα καλα θα πανε !!!ειμαι σιγουρη!!!μην μου αγχωνεσαι προκαταβολικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

στονε μου κι εγω τις ιδιες φοβιες ειχα κι ευτυχως δοξα τον θεο προς το παρων ολα καλα!

joa μου δεν λεω αλλα εγω κι εσενα στα κοντα σε βλεπω και προσοχη η πραγα ειναι επικυνδινη!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχακι μπααααα...μετα το πασχα πρωτα ο θεος θα ανεβασουμε ταχυτητες...

Οσο για την πραγα ολο το γραφειο αυτο μου λεει...τι εγινε ιωαννα ??παμε για το δευτερο??χαχαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ολα καλα θα πανε stone αφου το θες!!

εμεις πιπιλα εχουμε για 5 λεπτα πριν τν μεσημεριανο υπνο και 5 λεπτα πριν τον βραδινο ουτε τη νυχτα ουτε το πρωι.

Παρολα αυτα θελω οπωσδηποτε να κοπει αυτη η συνηθεια και να αποκοιμιεται μονος του.

Το προσπαθησα και επιασε για 2-3 μερες αλλα ενα μεσημερι αν θυμαστε τη ζητουσε απεγνωσμενα και ετσι ξανακυλησα.

Απλα εχω λιγο επαναπαυτει επειδη ειναι για ελαχιστο χρονο ομως πρεπει να βρω μια ευκαιρια να την εξαφανισω.Ηδη του εχω πει οτι θα τις δωσουμε στον Αη Βασιλη να τις παει σε αλλα παιδακια..για να δουμε..ολο το θεμα ειναι ποσο εγω θα ειμαι σταθερη..οτι θα τη ζητσει θα τη ζητησει ειναι στανταρ

Α σας ειπα?

Επισης ο Αη Βασιλης θα παρει την κουνια και θα φερει κρεβατι..για να δουμε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...