Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και από εμένα κοριτσάκια. Και εμείς κατεβήκαμε βολτούλα σήμερα. Επιτέλους έβγαλε ήλιο. Ήπιαμε καφεδάκι και πήγαμε και την Αλεξάνδρα στις κούνιες. Η αγαπούλα μου φώναζε 'κούνια - μέλα':lol::lol::lol::lol: Την ανέβασα και στην τσουλήθρα αλλά ήθελε να στέκεται πάνω όρθια και όχι να καταβαίνει τσουλώντας.

Sardelaki να χαίρεσαι τον Αστέρη σου και καλά να περάσετε στο ταξιδάκι σας.

Πικουλινάκια και η Αλεξάνδρα όταν τρώει μόνη της έτσι καταλήγςι το φαί. Πρέπει όμως να περάσουν και από αυτή τη φάση για να μάθουν.

Κωνκωνάκι το μπεμπέ θα είναι Αυγουστιάτικο;

Μαρίνα και εγώ το Ναύπλιο θα σου πρότεινα. Είναι καταπληκτικό μέρος. Και Πάτρα θα μπορούσατε να πάτε, αλλά εμένα δεν μου αρέσει σαν πόλη. Νομίζω ότι μόνο το Καρναβάλι αξίζει.

Stone εσείς που θα πάτε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσάρες!

Σαρδελάκι μου να χαίρεσαι τον Αστέρη σου! Καλό σας ταξίδι και εύχομαι να περάσετε τέλεια και να έχετε καλή χρονιά!

Πικουλινάκι μου βλέπω παράφαγε ο Παναγιωτάκης ε??? :lol: :lol: :lol: Μπορεί τα μακαρόνια να μην τα έφγε αλλά είναι ένας κούκλος!!!

Εμείς χτες περάσαμε πολύ όμορφα. Το πρωί πήγαμε εδώ στο Περιστάρι που έχουν φτιάξει κατάσταση με σπιτάκια, καρουζέλ, παγοδρόμιο κλπ και η Εύα ξετρελλάθηκε. Μόλις είδε τον Αγ. Βασίλη το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να του δείξει πως θέλει ''ξύρισμα'' :lol: Μόλις της είπαμε πες του τι θέλεις να σου φέρει είπε ''δώο''!

Ρίτα είδα τις φώτο του Γρηγόρη με την τσουλίθρα και τρελλάθηκα! Πραγματικά φαίνεται τοοοοοοοσο μεγάλος αλλά και κάνει πράγματα σαν να είναι πιο μεγάλος. Πρέπει να τον φέρεται εδώ στο Περιστέρι! Έχουν στήσει έναν τεράστιο πύργο ο οποίος είναι τσουλίθρα! Δεν ξέρω κι εγώ πόσα μέτρα είναι! Θα πάθει πλάκα ο Γρηγόρης!

Το βράδυ άφησαμε την Εύα με τη μαμά μου για να πάμε στον αρραβώνα. Είχα τρομερό άγχος για το πως θα την καταφέρει να πιει το γάλα της, βέβαια της είχα μιλήσει πριν, της είπα ότι θα πιει το γάλα με τη γιαγια κλπ. Τελικά ήταν πολύ καλή, ήπιε το γάλα της αλλά δεν ήθελε να πάει στο δωμάτιό της και να κοιμηθεί. Έτσι ξεσάλωσε μέχρι τις 11.45 όπυ ξεράθηκε στον ύπνο μέχρι το πρωι. Έτσι ήμουν ήρεμη και περάσαμε κι εμείς πολύ καλά.

Τώρα είμαστε τα δυο μας, ο μπαμπάς πήγε για καφεδάκι..

Τελικά η Αθηναίες θα βρεθούμε ποτέ??? Το Χριστινακι δεν μ'έχει πάρει. Εγώ πάντως λέω να πάμε κάπου ανευ τέκνων να πιούμε καφεδάκι και να τα πουμε χωρίς τρέξιμο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ηρθαμε και εμεις, ήπιαμε το ουζακι μας, πήγαμε στην πλατεια οπου ετρεξε και επαιξε λίγο ο μικρός και τώρα μαζευτηκαμε να σιδερώσω λίγο και να ετοιμασω κανενα ρουχαλάκι γιατι αυριο αναχωρούμε...

Στη Δράμα θα πάμε, να επισκεφτούμε και την Ονειρούπολη..Θα επιστρεψουμε την Τετάρτη για τις τελευταίες προετοιμασιες πριν την Πρωτοχρονιά..

Τι κριμα που πλησιαζουν οι γιορτες στο τελος..

Πικουλινακι, τελειος ο Παναγιώτης! παλευουν μωρε να ικανοποιησουν τις αναγκες τους..σκατουλικα!Και ο δικος μου αυτες τις μερες εκανε προσπαθειες να φαει μονος του, κτ κεφτεδακια, κτ τυρακια, κτ πατατουλες τα εφερε βολτα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Tσα!

Σαρδελακι μου!Να χαιρεσαι το αστερακι σου!!Παντε γερο να ειναι !Καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε!!

Αρμα η αληθεια ειναι οτι σας συζητουσαμε σημερα..ετσι οπως φευγουμε υπ ατμων με το θηριο απο το σπιτι δε μας ειχε κοψει να σας παρουμε να το κανονισουμε.

Θα φροντισω αυτες τις μερες να κανονισουμε κατι.Απο αυριο βεβαια ξαναρχιζει ο καλος μου δουλεια και νοσοκομεια..(πηγε και αυτες τις μερες φυσικα στον μπαμπα του)και θα πρεπει να παω και εγω λιγο να τους δω..

Με την πρωτη ευκαιρια θα σε παρω.

Οσο για την Ευουλα ειδες πως προσαρμοζονται βρε παιδι μου οταν θελουν?Μπραβο !!!!

Σημερα τελικα την πατησαμε αρχικα και καναμε τζαμπα το γυρο της Αττικης.

Πηγαμε Πορτο Ραφτη που χειμωνιατικα δεν ειχε τιποατα για το παιδι να παιξει και οπως ειμασταν φυγαμε και γυρισαμε μεσω Βαρης- Κορωπιου στη Βουλα οπου εχουν εναν εξωτερικο παιδοτοπο αλλά ουτε εκει ικανοποιηθηκαμε διοτι ειχε μονο μηχανηματα με κερματα και φυγαμε ξανα και πηγαμε Φλοισβο οπου τελικα ο μικρος ξεσαλωσε.

Μετα ειπαμε να φαμε εξω(για τον γρηγορη δεν ειχα μαζι τιποτα παρα ενα μπισκοτο)και του λεει ο μπαμπας του στη διαδρομη οτι θα παμε σε ταβερνα και θα κατσεις φρονιμος,θα φας κτλ.

Εγω κοριτσια δεν ασχολουμαι πλεον με το να του λεω τετοια διοτι εκτος σπιτιου ξερω οτι δε βαζει πωπο κατω.Ουτε και πιστευα οτι θα καθοταν να φαει, ουτε οτι θα καθοταν γενικως χωρις καρεκλακι ή καροτσι κτλ.

Ε τελικα εμεινα αναυδη.

καθιστος στο τραπεζι,ετρωγε οτι μπορουσε μονος του με το πηρουνακι και οτι δε μπορουσε και καταλαβαινε οτι λερωνετε (διοτι δε θελει να λερωνονται τα ρουχα του)με αφηνε να του το δωσω εγω που στο σπιτι ουτε να το διανοηθει να φαει απο μενα.

Αφου στο τελος του λεω εγω η ιδια ''Γρηγορη μου αντε σηκω λιγο να παιξεις''..απιστευτο!!!

Τελεια!!!Θα το επαναλαβουμε!

Stone καλα να περασετε σε ζηλευω!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πικουλινακι καλα εχουμε πει ειναι πολυ κουκλος ο Παναγιωτης!!!

Μπραβο του που ξεκινησε να τρωει μονος του..Οσο παει και θα βελτιωνεται θα δεις..ετσι και εμεις αρχισαμε αλλα τωρα δεν του φευγει σχεδον τιποτα απεξω.Εκτος και ειναι τιποτα που δεν μπορει να το πιασει καλα αλλά και εκει βρισκει λυση..το πιανει με το χερι και το καρφωνει στο πηρουνι..χαχαχα

Αντε καλα σκουπισματα τωρα!!!χιχιχιι

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ριτα καλε που εχει στη Βουλα παιδοτοπο? ΚΑι δεν το εχω δει εγω που ειναι και η γειτονια μου? Μηπως εννοεις στον Νοτο? Καλα ειμαι στον κοσμο μου μου φαινεται!

Πικουλινακι σιγα μην παρεξηγηθηκα καλε! Αντι να παρεξηγηθεις εσυ τοτε που ειπαμε τον λεβεντη σου κοριτσι 1 μηνος, θα παρεξηγηθουμε εμεις?:lol::lol::lol::lol:

Αρμα κι εγω μεσα για καφεδακι! Με η χωρις παιδια δεν εχω προβλημα!!!

t7fQp3.png

Νατασα εσυ που εισαι κοντα να τον πηγαινεις στο Φλοισβο.μην επηρεαζεσαι απο τις φωτο μου εχει διαφορες ηλικιες παιδικες χαρες και επισης εχει την καφετερια που μεσα εχει στρωμενο ψευτικο γκαζον και πλαστικα παιχνδια και κατασκευες..οτι πρπει για τ απαιδια μας.

Στειλε μου και το τηλ σου βρε παιδι μου οταν ξαναπαμε ετσι απροοπτα να σε παρω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι εκει στο Νοτο..χαχαχα

δε μας αρεσε..για καφε καλα ειναι αλλά για τα παιδια πρεπει να εχεις συνεχεια το χερι στην τσεπη για να ικανοποιηθουν.

Α ειπα κι εγω? Μονο αυτο εχουμε... Μωρε ωραια ειναι αλλα ειναι πολυ αχανες, εμενα με πιανει η καρδια μου οτι καπου θα τον χασω... Και εχεις δικιο σε αυτο που λες. Πολυ χρημα σου φευγει χωρις να το παρεις ειδηση... Σημερα περασαμε απο τον Φλοισβο γυρνωντας απο Αθηνα και ειδα και τον παιδοτοπο. Λεω να τον παω αυτες τις μερες! Αν εχετε σκοπο να ξαναπατε μεσα στην εβδομαδα, για στειλε κανενα πμ μπας και βρεθουμε!

t7fQp3.png

Σου εγραψα πίο πανω ..επιειδη το κανονιζουμε καθ οδων συνηθως αναλογα τον καιρο κτλ στειλε μου το τηλ σου θα σου δωσω και το δικο μου και αν ειναι το κανονιζουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Νατασα εσυ που εισαι κοντα να τον πηγαινεις στο Φλοισβο.μην επηρεαζεσαι απο τις φωτο μου εχει διαφορες ηλικιες παιδικες χαρες και επισης εχει την καφετερια που μεσα εχει στρωμενο ψευτικο γκαζον και πλαστικα παιχνδια και κατασκευες..οτι πρπει για τ απαιδια μας.

Στειλε μου και το τηλ σου βρε παιδι μου οταν ξαναπαμε ετσι απροοπτα να σε παρω.

Καλα, την ιδια σκεψη καναμε! Θα σου το στιελω και παρε με να βρεθουμε!

t7fQp3.png

Σου εγραψα πίο πανω ..επιειδη το κανονιζουμε καθ οδων συνηθως αναλογα τον καιρο κτλ στειλε μου το τηλ σου θα σου δωσω και το δικο μου και αν ειναι το κανονιζουμε.

Παντως αυτο ειναι ενα καλο μερος για συναντηση! Και τα παιδια θα παιξουν κι εμεις θα πιουμε εναν υποτυπωδη καφε! Και απο την Αρμα δεν ειναι και πολυ μακρια! Νομιζω οτι μας βολευει ολες τελεια! Και η Λαζαρενια αν δεν κανω λαθος μενει Πειραια που επεισης ειναι διπλα! Για να το δουμε!!!:D

t7fQp3.png

Τώρα ζηλεύω εγώ ετσι που κανονιζετε για καφεδακι και εμεις ακομη δεν αξιωθηκαμε να τον πιούμε...

Αντε μακαρι να βρεθειτε με τα ζουζουνια σας τώρα που κραταει ακομη ο καιρός!!

Τελος Γεναρη υπάρχει ενα μικρό ενδεχόμενο να κατεβουμε Αθηνα..Ο καλος μου θα παρουν μερος σε εκθεση και ακομη δεν αποφασισαν ποιοι θα μεινουν πίσω και ποιοι θα πάνε στην εκθεση..Μεχρι τώρα συζητιόταν να μεινουμε εμεις πίσω, αλλά επειδη προεκυψε το ιδιο Σαβ/κο γαμος (εκτακτος) στο Ναύπλιο, ίσως το συνδυασουμε να κατεβουμε εμεις για την εκθεση και πάμε και στο γαμο.Θα δουμε...

Αχ θα σας χάσω βρε τρεις μερες...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...